نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور

نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور و اقدام برای شغل جدید هرگز آسان نیست ، اما زمان بر و روندی پیچیده است ، اما چگونه می توان رزومه شغلی را تهیه کرد ؟ آیا استانداردهای رزومه در سراسر جهان یکسان است ؟ آیا الگوهای رزومه با الگویی که من تسلط دارم متفاوت است ؟ برای بدست آوردن شغلی خارج از کشور چه باید بدانم ؟

پاسخ همه این سوالات + راهکار نوشتن یک رزومه قوی در ادامه این مطلب آمده است.

نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور یکی از بیشترین درخواست هایی است که افراد در مراحل اولیه مهاجرت کاری خود به آن نیاز دارند ، در این مقاله مشاوران شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) اطلاعاتی در خصوص نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور در اختیارتان قرار داده اند که پیشنهاد می کنیم حتما جزء به جزء آن را بخوانید و به کار ببندید.

شاید قبلا به این فکر کرده اید که چگونه رزومه خود را تنظیم کنید تا با معیارهای کشور رویایی شما مطابقت داشته باشد و این مهم است زیرا رزومه ای که شما را در آمریکا استخدام کند ممکن است برای کار در فرانسه مناسب نباشد ، در ادامه چند مورد کاربردی بیان شده که باید قبل از درخواست شغل بین المللی بدانید.

اما پیش از این بدانید که جهت اقدام برای مهاجرت کاری ابتدا باید با شرایط شغلی و کاری کشورها آشنا باشید ، در همین سایت یک سری مقاله ارائه شده که مشاغل مورد نیاز ، قوانین کار ، حداقل دستمزد و برترین حرفه های هر کشور را در آن ها بیان کرده ایم.

پیشنهاد می کنیم مقاله کار در آلمان را بعنوان یک پیشنهاد بخوانید تا با روند مقالات کاری این سایت آشنا شوید.

فهرست مطالب
نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور

به بیان ساده ، رزومه یا CV خلاصه ای از تحصیلات ، مهارت ها و تجربه کاری قبلی شما در همه جای دنیا است و با این حال ، بعضی از کشورها ممکن است مشخصات خاص خود را در مورد سبک نوشتن ، قالب بندی یا اطلاعات ارائه شده در رزومه داشته باشند. در این ویدیو و پادکست شما را درمورد نوشتن رزومه کاری راهنمایی می کنیم.

پادکست نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور

نمایش ویدیو درباره نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور

تفاوت نوشتن رزومه بین المللی و رزومه داخلی برای کار

نکته ای که باید از آن آگاه باشید این است که صرف نظر از نوع شرکت ، تفاوت نوشتن رزومه بین المللی و رزومه داخلی برای کار است و در رزومه بین المللی ، شما باید بیشتر از زمانی که برای یک شغل داخلی درخواست می کنید ، بر شخصیت خود تأکید کنید ، زیرا حتی بیشتر از دانش و مهارت شما ، استخدام کننده به سازگاری شما با محیط بین المللی علاقه مند است.

می پرسید چگونه این کار را انجام دهید؟

یک هدف کوتاه شغلی یا یک خلاصه در رزومه خود قرار دهید و بگویید چرا برای این شغل عالی هستید و چرا عاشق حرفه خود هستید. اگر شما فارغ التحصیل تازه وارد هستید و تجربه زیادی برای نشان دادن ندارید ، هنگام توصیف تحصیلات بیشتر خود را برجسته کنید و درباره پروژه های جالبی که در آن عضو بودید ، باشگاه ها یا انجمن هایی که عضو آنها بودید یا بزرگترین دستاوردهای علمی خود بگویید.

تجربه بین المللی خود را ذکر کنید ، به عنوان مثال ، اراسموس ، برنامه های تبادل ، کارآموزی بین المللی و اگر هیچ یک از این موارد را ندارید ، بر علاقه خود به مسافرت تأکید کنید. بر ویژگی هایی تمرکز کنید که شما را به کاندیدای خوبی برای کار در یک محیط بین المللی تبدیل کند.

تفاوت نوشتن رزومه بین المللی و رزومه داخلی برای کار
منتظر شما هستیم!

مشاوره رایگان

شما می توانید برای اخذ مشاوره دقیق و دریافت راهنمایی گام به گام ، از همکاران ما کمک بگیرید.

کارشناسان مهاجرتی رجبی

سوالی دارید؟

مشاوره دقیق و رایگان ما را از دست ندهید.

سبک رزومه برای کار در ایالات متحده

در ایالات متحده ، بیشتر متقاضیان کار رزومه ارسال می کنند ، CV آمریکایی طولانی تر و گاهی اوقات حدود ۱۰ صفحه است و فقط برای اهداف علمی ، پزشکی یا تحقیقاتی استفاده می شود.

سبک رزومه برای کار در ایالات متحده بصورت استاندارد معمولا یک صفحه دارد. اطلاعات شخصی مانند سن ، ملیت یا وضعیت تأهل در یک رزومه یا پوشش نامه غیرحرفه ای تلقی می شود.

نیازی به ذکر سرگرمی ها یا علایق تا زمانی که مربوط به موقعیتی که در آن درخواست می کنید نیست.

در رزومه به سبک آمریکایی نیازی به قرار دادن عکس در رزومه نیست و انجام این کار برای جلوگیری از تعصب و تبعیض به حساب می آید و البته مشاغل بازیگری یا مدلینگ از این موارد مستثنی هستند. در ایالات متحده ، شما اساسا باید خود را به عنوان یک محصول و رزومه خود را به عنوان تبلیغ خود در نظر بگیرید.

شما باید بر صلاحیت ها ، دستاوردها و تجربه مربوطه خود به صورت جسورانه و تند تأکید کنید و به یاد داشته باشید که رقابت سخت است بنابراین رزومه شما فرصتی برای درخشش است ، از بسیاری از ” کلمات قدرتمند ” استفاده کنید که نشان دهنده اشتیاق ، تعهد و عمل است ، مانند کارآمد ، مصمم ، ماهر ، موفق ، مسئول و غیره.

سبک رزومه برای کار در کانادا

سبک رزومه برای کار در کانادا

هنگام اقدام برای کار در کانادا ، داشتن رزومه قالب بندی شده به سبک کانادایی بسیار مهم است و قبل از اقدام ، مطمئن شوید که از برخی تفاوتهای جزئی بین مناطق انگلیسی زبان و فرانسه زبان در کانادا مطلع هستید ، در ادامه چند نکته در خصوص سبک رزومه برای کار در کانادا بیان شده است:

  • رزومه خود را کوتاه نگه دارید – حداکثر دو صفحه و اگر شما یک فارغ التحصیل تازه وارد هستید و تجربه زیادی ندارید ، توصیه می شود آن را فقط در یک صفحه بنویسید.
  • اطلاعات تماس ( ایمیل و شماره تلفن همراه ) باید در بالای رزومه شما باشد و همچنین ، در کانادا درج لینک به حساب های شبکه های اجتماعی خود در رزومه کاملا معمول است و نمایه LinkedIn شما باید واضح باشد.
  • در زیر اطلاعات تماس ، یک هدف شغلی کوتاه بنویسید و از جملات کوتاه و پویا پر از کلمات قدرتمند و افعال دلالت بر عمل استفاده کنید و کیفیت و ارزش خود را برای شرکت تأکید کنید.
  • در بخش تجربه کاری ، هر نوع کاری را که انجام داده اید بیان کنید ، حتی دوره های کارآموزی و کار داوطلبانه.
  • رزومه شما باید به خوبی سازمان یافته باشد ، کانادایی ها کمال گرا هستند ، بنابراین مطمئن شوید قالب و سبک شما بی نقص است.
  • در بخش کار و تجربه ، جملات را به صورت نامحدود نگه دارید و به اول شخص ننویسید.

سبک رزومه برای کار در انگلستان

CV انگلیس معمولا فقط یک صفحه است. در انگلستان ، معمولا تحصیلات متوسطه را نیز باید در CV خود بیان کنید ، حتی اگر تحصیلات دانشگاهی داشته باشید و دلیل این امر آنست که آزمونهای A Levels و O Levels سطح مهارت در موضوعات خاص را اثبات می کند و خارجی ها می توانند آن را بیان کنند اما لازم نیست.

سبک رزومه برای کار در فرانسه را با جملات کامل بنویسید ، به عنوان مثال : ” در این موقعیت شغلی ، من مدیریت شبکه های اجتماعی را بر عهده داشتم و مسئولیت ایجاد و مدیریت تبلیغات در فیس بوک و توییتر را بر عهده داشتم .”

عکس و تاریخ تولد خود را از رزومه خود خارج کنید. معمولا ارائه حداقل دو مرجع با اطلاعات تماس در انتهای CV شما لازم است.

سبک رزومه برای کار در فرانسه

CV فرانسه باید کوتاه و مختصر باشد ، مگر اینکه سالها تجربه داشته باشید یا مقالات و نشریات زیادی منتشر کرده باشید.

  • درج عکس در رزومه فرانسوی اشکالی ندارد اما باید عکس با کیفیتی باشد.
  • معمول است که در ابتدای رزومه خود توصیف کوتاهی از مهارت ها و یا اهداف شغلی کوتاه مدت خود اضافه کنید.
  • در بخش آموزش ، شما فقط باید بالاترین مدرک تحصیلی را ذکر کنید و البته این تنها در صورتی است که تحصیلات قبلی از نظر مهارت یا دانش خاص مربوط نباشند.
  • با توجه به مهارت های زبانی ، توصیه می شود جزئیات ( سطح تسلط ) ارائه شود.
سبک رزومه برای کار در فرانسه

سبک رزومه برای کار در ژاپن

به طور معمول ، شما باید یک عکس را در رزومه ژاپنی قرار دهید که باید یک عکس حرفه ای باشد. رزومه شما باید به زبان ژاپنی نوشته شود.

رزومه ژاپنی حاوی اطلاعات شخصی بسیار دقیق مانند جنسیت ، تاریخ تولد ، ملیت و آدرس است.

افراد خارجی بهتر است با شرکتی که برای آن درخواست می کنند آشنایی داشته باشند ، ژاپنی ها در مورد خارجی ها کاملا مشکوک هستند ، اما هنوز هم یافتن شغل به عنوان یک خارجی در ژاپن غیرممکن نیست پس به سبک رزومه برای کار در ژاپن خیلی دقت کنید.

سبک رزومه برای کار در سنگاپور

با اینکه سنگاپور مستعمره سابق انگلیس است ، از اصطلاح رزومه به جای CV استفاده می شود. اطلاعات شخصی دقیق و جزئیات تماس باید در ابتدای رزومه ذکر شود و قرار دادن عکس یک مزیت عالی است.

سبک رزومه برای کار در سنگاپور باید منطقی و محافظه کارانه باشد و یک هدف کوتاه شغلی را قبل از بخش آموزش و تجربه کاری قرار دهید. شما باید دو منبع با اطلاعات تماس در انتهای رزومه خود قرار دهید.

سبک رزومه برای کار در هند

سبک رزومه برای کار در هند هرگز شامل عکس و اطلاعاتی مانند محل تولد ، نژاد یا مذهب نیست. هندی ها واقعا به سرگرمی ها ، علایق یا موفقیت های جزئی شما اهمیت نمی دهند.

در هند معمولا استفاده از قالب عملکردی به جای قالب زمانی معکوس است و شما به طور معمول خلاصه ای از مهارت ها و تخصص خود را در ابتدا قرار می دهید و همچنین باید مهمترین دستاوردهای شغلی خود را لیست کنید.

در رزومه به سبک هندی کاملا معمول است که در ابتدای رزومه خود خلاصه ای از موارد اجرایی را ذکر کنید ، جایی که به طور خلاصه باید تمام اطلاعات مربوط به خود را بیان کنید.

سبک رزومه برای کار در آلمان

سبک رزومه برای کار در آلمان

آلمانی ها CV را ” Lebenslauf ” می نامند که می تواند به عنوان ” سیر زندگی ” ترجمه شود. آلمانی ها در مورد برنامه های شغلی بسیار سختگیر هستند و اگر خواندن CV شما آسان نباشد ، به احتمال زیاد به آن توجه نمی کنند.

  • عکس حرفه ای به سبک پاسپورتی را در گوشه سمت راست بالای CV خود قرار دهید.
  • سبک رزومه برای کار در آلمان باید فقط شامل داده های واقعی و بدون جملات زینت شده یا جملات مفصل باشد.
  • در CV شما نباید هیچ خللی وجود داشته باشد و حتی اگر برای مدتی کار نکردید ، دلیل و کاری را که انجام می دهید بیان کنید.
  • ضمیمه کردن کپی اسناد پشتیبان با رزومه معمول است.

به طور کلی اگر به زبان آلمانی تسلط ندارید یافتن شغل در آلمان کار سختی است و البته موارد استثنایی نیز وجود دارد ، اما حداقل سطح ابتدایی زبان آلمانی به شما کمک زیادی می کند.

سبک رزومه برای کار در امارات متحده عربی

داشتن یک CV طولانی در امارات متحده عربی – معمولاً تا چهار صفحه – کاملا معمول است ، مدیران استخدام در بررسی دقیق متقاضیان بسیار دقیق هستند بنابراین از جزئیات CV خود اطمینان حاصل کنید.

هیچ قانونی ضد تبعیض در امارات متحده عربی وجود ندارد و از این رو ، گنجاندن عکس نیز ضروری است ، کارفرمایان می خواهند حالت شما را ببینند و اگر CV شامل عکس باشد قابل اعتمادتر هستند.

اطلاعات شخصی و جزئیات تماس بسیار دقیق را بنویسید ، در امارات متحده عربی استخدام کنندگان می خواهند همه چیز را بدانند!

ما به شما توصیه نمی کنیم که دروغ بگویید ، اما یک CV امارات متحده عربی باید عملیاتی باشد و کمی نمایشی باشد و تأکید کنید که کار را خیلی جدی می گیرید.

اطمینان حاصل کنید که سبک رزومه برای کار در امارات متحده عربی شما از سایر افراد متمایز است و همه چیز در مورد امارات متحده عربی زیبا و شیک است و CV شما نیز باید همینطور باشد.

کار در کشورهایی که در مقالات زیر آمده اند جزو گزینه های برتر اکثر متقاضیان مهاجرت کاری است، شما هم بررسی کنید

سبک رزومه برای کار در استرالیا

سبک رزومه برای کار در استرالیا با رزومه سبک اروپایی یا آمریکایی کمی متفاوت است ، بنابراین هنگام درخواست کار در این کشور ، مطمئن شوید که خود را مطابق با استانداردهای استرالیا تنظیم کرده اید، رزومه استرالیا به طور کلی بسیار واضح و مختصر است ، که در قالب زمانی معکوس و طول دو صفحه نوشته می شود.

توصیه می شود در ابتدا بیانیه ماموریت یا هدف شغلی خود را در دو یا سه جمله ذکر کنید.

شما نباید در رزومه برای کار در استرالیا خود هیچ خلائی داشته باشید ، در صورتی که بین مشاغل قبلی شما فاصله ای وجود داشته باشد ، بیان کنید در این فاصله چه کاری انجام داده اید.

  • در مورد محتوا ، از افشای بیش از حد در مورد خود خودداری کنید.
  • موفقیت رزومه خود را معطوف کنید و فقط تجربه کاری خود را بیان نکنید بلکه حتما توانایی های ویژه و دستاوردهای قابل توجه خود را برجسته کنید.
  • اگر سابقه زیادی ندارید ، بر فعالیت های فوق برنامه و کارهایی که فراتر از مسئولیت های خود انجام داده اید تمرکز کنید.
  • به روشنی بیان کنید که شرکت از چه روشی می تواند از استخدام شما بهره مند شود و نقاط قوت و ارزشی را که برای محل کار به ارمغان می آورید برجسته کنید.
  • در پایان برخی از جالب ترین سرگرمی ها و علایق خود را لیست کنید.
  • هرگز اطلاعات مربوط به سن ، نژاد یا مذهب را در رزومه خود وارد نکنید ورزومه خود را بدون عکس ارائه دهید.

تلاش کردیم سبک های مختلف نوشتن رزومه و تفاوت های دیدگاه کارفرمایان هر کشور هنگام بررسی رزومه را در این محتوا برایتان شرح دهیم ، پس از مرور سوال و جواب های زیر ، چنانچه در خصوص سوابق تحصیلی و کاری خود و نحوه ارائه آن ها به کشور مقصد مشکل و یا سوالی دارید ، از بخش دیدگاه در پایین همین صفحه استفاده کرده و در سریع ترین زمان ممکن به پاسخ خود برسید.

سوالات پر تکرار نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور

تحصیل رشته بینایی سنجی در آلمان از 10 هزار یورو تا 20 هزار یورو سالانه نسبت به دانشگاه و مقطع تحصیلی متفاوت می باشد.

زبان تحصیل رشته بینایی سنجی در آلمان در تمامی سطوح و در اکثر دانشگاه ها زبان رسمی این کشور ، یعنی همان زبان آلمانی است.

دانشگاه علوم کاربردی مونیخ که یکی از بزرگترین دانشگاه های علمی کاربردی در آلمان است.

زبان برگزاری آزمون به زبان آلمانی می باشد و همچنین در آزمون ورودی بخشی از سوالات نیز مرتبط با سنجش میزان تسلط دانشجویان به زبان آلمانی می باشد و این موضوع جدای از ارائه مدرک زبان معتبر به دانشگاه می باشد.

اوپتومتریست ها در آلمان به طور متوسط ماهانه 7340 یورو درآمد دارند که به تجربه و مدرک تحصیلی آنان بستگی فراوانی دارد ، اما به طور کل این افراد از حداقل 3420 یورو تا 11800 یورو به طور حداکثر در ماه قادر به کسب درآمد خواهند بود.

حال که با نحوه نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور آشنا شدید ، می توانید از دیگر مقالات شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) برای کار در کشور های دیگر و نکات یافتن کار در آن ها بهره مند شوید ، چنانچه در خصوص ویزای کار کشور های مختلف نیز به مشاوره نیاز دارید ، می توانید از خدمات شرکت مهاجرتی رجبی در دفاتر مرکزی و غرب تهران و یا دفتر شیراز در این خصوص بهره مند گردید ، اگر هنوز تصمیم نگرفته اید که به کدام کشور مهاجرت کنید ، پیشنهاد می کنیم مقاله بهترین کشورها برای زندگی را حتما بخوانید چون کمک زیادی به شما می کند.

2 دیدگاه در “نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور

  1. نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور امیرخدایاری گفت:

    سه تاسوال؟

    اگررزومه ماازطرف یه کشور ردشد ایا مجددمیشه رزومه جدیدنوشت وارسال کرد؟

    هزینه مالی صفرتاصداقامت کاری چقدرهست

    رزومه باید به زبان فارسی نوشته شود یابه زبان کشورمقصد

    1. نوشتن صحیح رزومه برای کار در خارج از کشور مشاور روش های مهاجرتی گفت:

      با سلام

      1- بله امکان پذیر است
      2-هزینه بستگی به کشور مورد نظر دارد و جزییات هزینه ها با بررسی شرایط شما در جلسه مشاوره توضیح داده می شود.
      3-رزومه باید به زبان انگلیسی یا بومی کشور مقصد باشد .

      با تشکر از سوال شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rate this post
منو
خانه