شما می توانید به صورت مشروط تحصیل کنید ، به این معنی که برخی دانشگاه ها چند واحد را در ترم یک به زبان انگلیسی اختصاص داده و سپس دروس اصلی را به شما ارائه دهند که البته اغلب به دانشجویان دوره کارشناسی اختصاص داشته و برای پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی تسلط زبانی یکی از فاکتورهای موردنظر پذیرش دانشجو می باشد.
کشور آلمان در صدر بهترین کشورهای جهان در رشته های مهندسی قرار گرفته و با ارائه تحصیلات به صورت رایگان توانسته به محبوب ترین مقصد در این زمینه تبدیل شود.
کشورهایی همچون ترکیه ، مالزی ، هندوستان ، گرجستان ، قبرس ، ارمنستان و سنگاپور ارزان ترین کشورها برای یادگیری زبان هستند.
شهر برلین ، ارزان ترین شهر از نظر هزینه های زندگی به شمار می رود که برای پایتخت کشور بزرگی همچون آلمان امری شگفت انگیز است.
با یادگیری زبان انگلیسی در کشور مقصد در یک محیط بین المللی قرار خواهید گرفت که تنها راه ارتباطی تان زبان انگلیسی بوده و ناچارا باید از آن برای انجام کارهای خود استفاده کنید ، از این رو با سرعت بیشتری به تسلط کافی می رسید. همچنین در این کلاس ها شما از اساتید و مربیانی که زبان مادری شان انگلیسی است ، بهره مند می شوید که تاثیر مستقیمی بر روی لهجه و آموزش زبانتان دارد.
در انتخاب مقصد تحصیل در خارج از کشور، فاکتورهای متعددی تاثیرگذار هستند و شرایط فردی نقش اصلی را در آنها ایفا می کند. رشته و مقطع تحصیلی، سطح تسلط به زبان های خارجی، توانایی مالی، علاقه و پشتکار و هم چنین رزومه تحصیلی را می توان از مهم ترین این عامل ها دانست.
در سال های گذشته معمولا تقاضای تحصیل در خارج از کشور در دوره های تحصیلات تکمیلی همچون کارشناسی ارشد و دکترا بیشتر مشاهده می شد اما امروزه این تقاضا شامل اکثر دوره های تحصیلی حتی دوران مدرسه و قبل از دیپلم نیز شده و بسیاری از خانواده ها با هدف ساختن آینده ای روشن، فرزندانشان را راهی سایر کشورها می نمایند. مهاجرت تحصیلی به خارج از کشور به هر یک از دلایلی همچون علاقه به تحصیل، یافتن شغل بهتر، ارتقا شغلی و غیره صورت پذیرد، نیازمند کسب اطلاعات در تمامی جوانب است.
فرصت بهره مندی از بورسیه و تحصیل به صورت رایگان، میزان شهریه، هزینه های زندگی، زبان تحصیل و زبان رایج میان مردم کشور موردنظر، شرایط اقامتی و کار هم در دوران تحصیل و هم پس از فارغ التحصیلی و عوامل متعدد فراوان دیگر همه موارد مهمی هستند که باید در هنگام انتخاب آنها را با تمامی جزئیات بررسی کنید.
پادکست تحصیل در خارج از کشور
در شروع این مقاله از هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی از شما دعوت می کنیم به فایل ویدئویی و همچنین پادکستی که توسط روناک از همکاران ما در موسسه رجبی تهیه شده توجه نمایید، فایل ها حاوی مهمترین مطالب ارائه شده در رابطه با تحصیل در خارج از کشور است و تنها دو دقیقه از زمان شما را خواهد گرفت. همچنین امکان دانلود و ذخیره سازی فایل پادکست برای شما وجود دارد.
تحصیل در مدارس خارج از کشور
بسیاری از خانواده ها تمایل دارند تا فرزندان خود را از سنین کم و یا قبل از رسیدن به کنکور راهی سایر کشورها سازند تا راحت تر به دانشگاه و رشته دلخواهشان وارد شوند . سیستم تحصیلی در هر کشور متفاوت بوده و علاقه مندان باید از طریق افراد متخصص و یا مراجعه به سایت مراکز آموزشی به درست ترین اطلاعات دست یابند.
معمولا در اکثر کشورهای خارجی همانند سیستم آموزشی آلمان از سن شش سالگی آغاز شده و تا 15 سالگی به صورت اجباری به تمامی افراد ارائه می شود.
دانش آموزان در دو دوره ابتدایی و متوسطه تحصیل نموده و علوم پایه را تا رسیدن به دروس و مهارت های تخصصی پشت سر می گذارند. انتخاب مسیر شغلی و یا تحصیلی در اکثر کشورها با پایان دوره اجباری که بخش نخست دوره متوسط است، همراه بوده و پس از آن دانش آموزان می توانند با ورود به دوره های فنی و حرفه ای به بازارکار وارد و یا با تحصیل در رشته های نظری آینده خود را رقم بزنند.
دانش آموزانی که به دنبال ورود به سیستم مدارس یک کشور هستند، عموما یک دوره پیش نیاز چند ماهه را به سرعت گذرانده و سپس به مقطع تحصیلی مناسب خود وارد می شوند.
تنها نکته قابل توجه در باب تحصیل در مدارس خارج از کشور، زبان تحصیل است که اکثرا به زبان بومی آن کشور بوده و زبان بین المللی انگلیسی را تنها در مدارسی محدود و دانشگاه ها می توان یافت.
پذیرش تحصیلی در خارج از کشور
بهترین و مطمئن ترین مسیر ممکن جهت موفقیت در پذیرش هر دانشگاه مراجعه به سایت رسمی آن دانشگاه و فراهم نمودن مدارک درخواستی در موعد مقرر است. همچنین توصیه می کنیم که معدل بالایی داشته باشید و به خصوص در دروس تخصصی که مرتبط با رشته انتخابی تان هستند ، نمرات خوبی را ارائه دهید.
درنظر بگیرید که در اکثر فرم های ثبت نامی دانشگاه ها داشتن مدرک آیلتس و تافل با نمرات مشخص موردنیاز است که البته در رشته هایی مانند مهندسی آزمون GRE/GMAT بخشی از پروسه پذیرش هستند و نمره بالایی را از این آزمون ها درخواست می کنند. با وجود داشتن تمامی مدارک موردنیاز باید بتوانید رزومه تحصیلی خود را به بهترین شکل ممکن به دانشگاه ارائه دهید.
اساتید فعال در رشته خود را شناسایی کرده و به آنها ایمیل بدهید و ضمن شرح رزومه تحصیلی شان از علاقه برای همکاری با آنها صحبت کنید.
در دانشگاه های دولتی به دلیل وجود حمایت از سوی دولت، دانشجویان حداقل هزینه را پرداخت نموده و یا به صورت کلی از دادن شهریه معاف می شوند، از این رو تقاضای ورود در اکثر رشته ها بسیار بالا بوده و رقابت سختی تری میان دانشجویان وجود دارد.
در اغلب شرایط تحصیل در خارج از کشور آموزش عالی با ورود مستقیم به ترم یک دانشگاه آغاز نشده و دانشجویان باید ابتدا یک دوره پیش نیاز را پشت سر بگذراند که در هر رشته و دانشگاه متفاوت است.
تحصیل در کالج های خارج از کشور
تحصیل در کالج های خارج را می توان با دوره پیش دانشگاهی کشورمان برابر دانست که هر یک اهداف خاصی را دنبال می کنند. این دوره با توجه به هدف خود می تواند از شش ماه تا یک سال را در برگرفته و داوطلب را برای ورود به دانشگاه کاملا آماده سازند.
هنگامی که دانشگاه از شما می خواهد تا یک دوره پیش نیاز را پشت سر بگذارید، علاوه بر آموزش زبان و علوم پایه ، شما را با سیستم آموزشی کشور مقصد آشنا می سازد.
دوره های پیش نیاز در علوم پزشکی و مهندسی نقش بسیار مهمی را ایفا کرده و دانش آموز را برای قبولی در آزمون ورودی نیز آماده می سازد. همچنین افرادی که در زبان انتخابی شان دارای تسلط کافی نیستند، با سپری کردن دوره کالج به مهارت می رسند.
دانشجویانی که بتوانند در آزمون های نهایی دوره کالج حد نصاب نمره را به دست آورده و به قبولی برسند ، آماده ورود به دانشگاه خواهند بود.
تحصیل در دانشگاه های خارج از کشور
با انتخاب تحصیل در خارج از کشور، دانشجویان با توجه به آخرین مدرک تحصیلی خود به آموزش عالی وارد می شوند و کسانی که مدرک دیپلم دارند، تحصیل خود را از دوره کارشناسی آغاز نموده و به مدت سه تا چهار سال به تحصیل می پردازند. برخی از دانشگاه از دانشجو یک مصاحبه نیز به عمل آورده و رزومه تحصیلی او را به دقت مورد بررسی قرار می دهند.
شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی با توجه به رشته انتخابی مستقیما از سوی دانشگاه تعیین می گردد و در برخی از کشورها شانس رسیدن به پذیرش در این دوره تحصیلی کمتر بوده و دانشجویان باید تقاضای خود را به دانشگاه های خصوصی ارسال کنند.
دوره بعدی تحصیل در دانشگاه های جهان مقطع کارشناسی ارشد است که ابتدای ورود تحصیلات تکمیلی بوده و دانشجویان به صورت گسترده تر بر روی دروس یاد گرفته در دوره کارشناسی به تحقیق می پردازند.
دوره کارشناسی ارشد بیشتر به صورت پژوهشی بوده و دانشجویان نباید تمرکز اصلی خود را بر روی کلاس های درس بگذارند. رسیدن به پذیرش و دریافت کمک هزینه های تحصیلی نیز در این دوره بیشتر بوده و با داشتن روزمه تحصیلی قوی و توصیه نامه از اساتید قبلی می توان از شانس بالایی برخوردار گردید.
تحصیل دکترا در خارج از کشور
کسب مدرک دکترا در دانشگاه های مطرح خارجی از جمله انتخاب هایی است که می تواند شما را به آینده ای درخشان برساند. این دوره که سه تا پنج سال زمان برده و این فرصت را در اختیارتان قرار می دهد تا با دریافت بورسیه و کمک هزینه هایی از سوی دانشگاه، تمرکزتان را بر روی درس و اتمام تحقیقات گذاشته و به بهترین شکل ممکن از دانشگاه فارغ التحصیل شوید.
برای رسیدن به قبولی در این دوره باید زبان انگلیسی خود را به صورت عالی تقویت نموده و معدل آخرین مدرک تحصیلی تان را تا حد ممکن بالا ارائه دهید. البته توجه داشته باشید که همه کشورها و دانشگاه ها صرفاً به معدل مقطع کارشناسی اکتفا نکرده و گاهاً معدل مقطع لیسانس شما اهمیت بیشتری دارد.
همچنین باید با ارائه رزومه تحصیلی قوی مثل مقاله، تالیف کتاب، شرکت در کنفرانس های بین المللی و غیره نظر استاد موردنظر را به حمایت و پشتیبانی از پروپوزال خود جلب نمایید. در دانشگاه هایی که به دانشجویان بورسیه تحصیلی اعطا می شود، دریافت حقوق ماهیانه پاسخگوی بخش عمده مخارج فرد بوده و حتی دانشجو می تواند با کار پاره وقت درآمدی جداگانه نیز داشته باشد.
در اکثر کشورها مقطع تحصیلی دکترا به صورت پوزیشن ها ارائه می شوند که در صورت موفقیت شما در اخذ پذیرش آن، ماهیانه مبلغی را به عنوان حقوق دریافت می کنید. از این مبلغ مالیات کسر می شود و لذا طول دوره تحصیلی تان جزء دوران اقامت شما خواهد بود و بعد از اتمام تحصیل می توانید درخواست اقامت دائم داشته باشید.
دست یافتن به بورسیه تحصیلی کاملا به استاد مربوطه بستگی داشته و در صورت نرسیدن به بورسیه تحصیلی می توانید از طریق پرداخت شهریه نیز به تحصیل مشغول شوید. نحوه درخواست پذیرش در کشورهای مختلف و دانشگاه های آن ها متفاوت بوده و برخی دانشگاه ها استاد محور و برخی دیگر کمیته محور هستند.
در دانشگاه های استاد محور، شما باید نظر یک استاد راهنما را برای پذیرفتن پروپوزال تون جلب کنید، اما در کمیته محورها، شرایط و رزومه شما توسط کمیته ارزیابی بررسی می شود و نتیجه اعلام می گردد.
بورسیه های تحصیلی در خارج از کشور
هر دانشگاه بودجه ای را به دانشجویان بومی و بین المللی اختصاص داده تا بتوانند از استعدادهای خود به بهترین شکل ممکن استفاده نموده و به دستاوردها و موقعیت شغلی مناسب برسند.
نوع و شرایط بورسیه های تحصیل در خارج از کشور با توجه به هر دانشگاه متغیر است اما شما باید محدودیت و فرصت ها را به خوبی بررسی کرده و کوچکترین فرصتی را از دست ندهید.
به عنوان مثال در اغلب دانشگاه ها بورسیه تحصیلی به دانشجویان دوره کارشناسی تعلق نگرفته و دانشجویان باید تلاش خود را برای دوره تحصیلات تکمیلی و به خصوص دوره دکترا به کار گیرند.
یکی از مهم ترین شرایطی که در هنگام درخواست بورسیه باید حتما آن را برآورده سازید، داشتن مدرک زبان موردنیاز دانشگاه مقصد است. به عنوان مثال چنانچه قصد دریافت به بورسیه تحصیل در آلمان را دارید، برای مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد بهتر است مدرک زبان آلمانی خود را در هنگام درخواست به دانشگاه ارائه دهید.
بورسیه تحصیلی در دوره کارشناسی دانشگاه های جهان اغلب وجود نداشته و دانشجویان باید شهریه تحصیل خود را بپردازند. در این میان کشورهایی همچون آلمان، فرانسه، اتریش و نروژ در برخی از رشته های تحصیلی به دانشجویان با رزومه تحصیلی مناسب بورسیه های مناسبی را اعطا می کنند.
بروسیه تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد بسیار آسانتر از دوره کارشناسی بوده و رزومه تحصیلی تان نقش تعیین کننده ای در دریافت آن خواهد داشت، در این دوره دانشجویان باید خود را مستعد و البته مشتاق انجام انواع تحقیقات نشان داده و مهارت زبانی خود را به عنوان یک فاکتور بسیار مهم ارتقا بخشند. دریافت بورسیه تحصیلی در دوره کارشناسی ارشد در رسیدن به پذیرش دوره دکترا بسیار راهگشا بوده و می توانید به ادامه تحصیل با شرایط ایده آل در دوره دکترا امیدورا باشید.
بورسیه تحصیلی دوره دکترا بهترین شرایط تحصیل و سکونت را برایتان فراهم می سازد که نیازمند دستاوردهای علمی همچون مقالات ISI است. معمولا افرادی که نامه بورسیه تحصیلی از سوی دانشگاه دارند، نیازی به ارائه مدرک تمکن مالی ندارند.
انواع بورسیه های تحصیلی
بورسیه تحصیلی به عنوان یک کمک هزینه مالی از طرف نهادها و سازمان های خصوص و دولتی به دانشجویان اعطا می شود که انواع مختلفی داشته و با توجه شایستگی و شرایط متقاضی به او تعلق می گیرد.
در برخی مواقع میان بورسیه و کمک هزینه های تحصیلی تفاوت هایی وجود داشته و مبلغ های مختلفی را شامل می شود. معمولا بورسیه به دلیل توانایی، استعدا و شایستگی دانشجو به وی اعطا می شود اما کمک هزینه تحصیلی به افرادی تعلق می گیرد که به دلایلی همچون نیاز مالی ، بیماری و یا بالا بودن میزان هزینه ها نیاز به حمایت دارند.
در میان انواع متعدد بورسیه های تحصیلی، بورسیه های دولتی به طور قابل توجه ای مورد درخواست بوده و شرایط مناسبی را در اختیار دانشجو قرار می دهند. برخی از بورسیه های تحصیلی می تواند از صفر تا صد تحصیل در کشور مقصد را در بر گرفته و حتی هزینه های سکونت شما را نیز پرداخت نماید که در ادامه برخی از انواع آنها می پردازیم.
بورسیه Scholarship
یکی از شاخص ترین بورسیه تحصیلی در اکثر دانشگاه های جهان Scholarship است که از سوی دانشگاه ها و یا مراکز علمی به دانشجویان با استعداد تعلق گرفته و بیشتر دوره تحصیلات تکمیلی کارشناسی ارشد و دکترا را در بر می گیرد.
دانشجویانی که این نوع بورسیه را دریافت می کنند، نیازی به بازپرداخت مبلغ دریافتی نداشته و تا زمان عملکرد مناسب قادر به استفاده از آن خواهند بود. این بورسیه زیرشاخه های مختلفی دارد که برخی از مهم ترین آنها عبارتند از:
|
|
|
|
|
|
|
این نوع کمک هزینه که به عنوان پاداش شناخته می شود به دانشجویانی که توانسته اند مورد تایید هیئت علمی دانشگاه قرار گرفته و یا رتبه برتر را کسب کنند، تعلق می گیرد. نیازی به برگشت از سوی دانشگاه وجود نداشته و می تواند به طول چند ترم به داوطلب پرداخت شود. این بورسیه گاها به حساب دانشجو واریز و یا به صورت بن های مختلف در اختیار او قرار می گیرد.
وام دانشجویی
از جمله بورسیه های تحصیلی، وام های دانشجویی هستند که بابت مخارج تحصیلی به دانشجو پرداخت شده و معمولا دانشجویان بومی هر کشور را در بر می گیرد و دانشجویان بین المللی فرصت استفاده از آن را ندارند. همچنین داشتن ضامن الزامی بوده و بر خلاف دو مدل قبلی باید به دانشگاه و یا موسسه ارائه دهنده بازپرداخت شود. از مزایای دریافت این وام ها می توان به سود بسیار کم و شرایط آسان دریافت آن اشاره کرد.
هر دانشگاه و یا کشور می تواند بورسیه و حمایت های مخصوص به خود را داشته باشد و از جمله سایر این بورسیه ها می توان به Fellowship ،Tuition Waiver، کمک هزینه دستیار تحقیق و کمک هزینه دستیار تحقیق نیز اشاره کرد که هر یک به نوعی به ارتقا سطح علمی دانشجو کمک می نمایند.
ویزای دانشجویی خارج از کشور
هر کشور با توجه به قوانین مهاجرتی خود مجموعه ای از اسناد و مدارک را از متقاضیان درخواست می کند که به واسطه آن صلاحیت فرد برای ورود به کشور مقصد و دریافت ویزای دانشجویی خارج از کشور مشخص می گردد.
دانشجویانی که به دنبال دریافت ویزای تحصیل در خارج از کشور هستند، باید کلیه مدارک تحصیلی خود را تا آخرین مقطع به همراه پذیرشی که از دانشگاه و یا کالج موردنظر آماده کرده اند، به سفارت ارائه دهند.
داشتن مدارک هویتی به همراه پاسپورت با تاریخ معتبر از دیگر الزامات ضروری جهت ارسال به سفارت هر کشور است که باید به صورت ترجمه شده ارائه گردد، همچنین مد نظر داشته باشید که با تکمیل فرم درخواست ویزا باید هزینه ای را پرداخت کنید که غیر قابل بازگشت بوده و بابت بررسی پرونده از شخص دریافت می گردد.
هنگامی که سفارت پرونده فرد متقاصی را بررسی نمود، یک زمان مشخصی را نیز به مصاحبه حضوری اختصاص داده و مهارت های شخص را از نزدیک محک خواهد زد. از این رو تلاش کنید که در روز مصاحبه به تمامی سوالات پاسخ صحیح داده و مدارک خود را بدون هیچ گونه نقص و ایراد ارائه دهید.
مزایای تحصیل در خارج از کشور
با نگاهی به میزان بالای تقاضا تحصیل در خارج از کشور، می توان دریافت که گرچه این امر با ریسک و معایبی همراه است اما مزایای فراوان بر آن پیشه گرفته و افراد یا خانواده ها با انجام تحقیقات اولیه بر انجام این تصمیم مصمم تر نیز می گردند.
هر کشور مزایای خاص خود را به همراه دارد و نمی توان یک مورد را به تمامی کشورها تعمیم داد اما برخی از ویژگی ها میان اکثر کشورها مشترک بوده و به صورت یکسان اجرا می شود. به عنوان مثال یکی از مهم ترین مزایای تحصیل در خارج از کشور، عدم وجود کنکور در رشته های دانشگاهی حتی رشته های پردرخواست همچون علوم پزشکی است، همین امر موجب شده تا بسیاری از دانشجویان بتوانند آزادانه به دنبال علاقه خود رفته و هیچ سدی را برای ورود به دانشگاه احساس نکنند.
با تحصیل در خارج از کشور شما زبان دیگری راخواهید آموخت که فرصت های شغلی جدیدی را پیش رویتان قرار می دهد. به عنوان مثال انتخاب زبان انگلیسی در اغلب دانشگاه های جهان حتی کشورهایی که به زبان دیگر صحبت می کنند، این فرصت را به شما می بخشد که بتوانید آزادانه مقصد کار و زندگی تان را انتخاب کنید.
همچنین گفتنی است که زندگی به صورت فردی آن هم در فرهنگ و کشوری جدید به شما کمک می کند تا خود را بهتر شناخته و با درک مشکلات زندگی اعتماد به نفس تان را بالاببرید.
مشکلات تحصیل در خارج از کشور
تحصیل در خارج از کشور چالش و البته ریسک هایی را نیز به همراه دارد که در برخی موارد فرد را از مهاجرت و رفتن منصرف می سازد، به عنوان مثال دانشجویان ایرنی اغلب به خانواده و کشور خود بسیار وابسته بوده و به محض ورود به کشور مقصد احساس غربت آنها را فرا می گیرد. اگرچه داشتن یک آشنا و یا همراه می تواند به طرز قابل توجهی این حس را کاهش دهد، اما هر فرد باید آمادگی چنین شرایط را نیز داشته باشد.
از دیگر مواردی که دانشجویان ایرانی را از انتخاب تحصیل در خارج از کشور منصرف می سازد، هزینه های بالای زندگی و تحصیلی در کشور مقصد است. به عنوان مثال کسانی که تحصیل در انگلستان را انتخاب می کنند، باید هزینه های قابل توجهی را نیز متحمل شوند و تنها در صورت داشتن بورسیه تحصیلی می توان به آن فکر کرد.
البته برخی از کشورها هزینه مناسب و معقولی را به دانشجویان بین المللی ارائه می دهند که با توجه به نوسانات پول ملی همچنان نیازمند پشتوانه مالی مناسب است. چالش یادگیری زبان نیز از دیگر مواردی است که بسیاری از افراد با آن روبه رو بوده و به عنوان مانعی بزرگ به آن می نگرند، از این رو با داشتن شرایط مناسب تحصیل در دانشگاه های خود از رسیدن به آن صرف نظر می کنند.
موسسات اعزام دانشجو به خارج
با بالا رفتن تقاضای تحصیل در خارج از کشور ، افراد و موسسات مختلفی اقدام به جذب و اعزام دانشجو به کشورهای مختلف نموده اند که تماما قابل اعتماد نبوده و فرد را با چالش های مختلفی رو به رو می سازند. روند مهاجرت و اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی نیاز به تخصص و مهارت کافی در این امر دارد و تنها با اطلاع از برخی مراحل نمی توان به موفقیت رسید.
موسساتی می توانند در زمینه تحصیل در خارج از کشور به فعالیت بپردازند که دارای مجوز قانونی از وزارت علوم بوده و واجد شرایط انجام اقدامات قانونی در خارج کشور باشند، توصیه ما به شما عزیزان این است که در هنگام انتخاب راهنما و مشاورین خود نهایت دقت و بررسی را انجام داده و تنها به موسسات مهاجرتی جهت انجام کلیه امور خود اعتماد کنید.
هنگام مهاجرت به کشوری دیگر شما با پذیرش در دانشگاه و اخذ ویزا تنها گام اول را برداشته اید و نیاز به همراه و مشاور را همچنان در مراحل بعدی احساس خواهید نمود. موسسات مهاجرتی معتبر به شما کمک می کنند تا کلیه مسیرهای رسیدن به اقامت را نیز در کشور مقصد را بررسی نموده و به بتوانید پس از فارغ التحصیلی به کار خوبی در کشور موردنظرتان دست یافته و مقیم شوید، در حالی که در موسسات اعزام دانشجو پس از دریافت پذیرش و ویزا اتمامی مراحل به عهده دانشجو بوده و همراهی مشاوری و کارشناسی وجود ندارد.
خدمات موسسه مهاجرتی رجبی
|
| راهنمایی شغلی |
|
|
|
|
ما به شما این اطمینان خاطر را می دهیم که هیچ مهلت مهمی را از دست نخواهید داد و تمامی این راهنمایی ها را به صورت رایگان در اختیارتان قرار خواهیم داد. البته فراموش نکنید که تحصیل در خارج کشور فقط در مورد تحصیل و کار نیست و شامل زندگی در کشور دیگری برای مدت طولانی، فرهنگ و رسومات، دیدار با مردمی از سراسر جهان و سرگرم کننده با دیگر جوانان است که ما در تمامی این زمینه ها به شما کمک خواهیم نمود.
دریافت ویزا، بورسیه تحصیلی، بیمه، مسکن، بلیط پرواز، یافتن گزینه های اقامتی و هر موضوعی دیگری که ذهن شما را به خود مشغول نموده با مشورت با کارشناسان ما به نتیجه خواهد رسید؛ امروز به ما بپیوندید و یک قدم به یک تجربه طولانی تر نزدیک شوید.
شرکت مهاجرتی رجبی در دو شهر تهران و شیراز خدمات خود را در زمینه مشاوره مهاجرت تحصیلی و تحصیل در خارج از کشور و یا انواع روش های مهاجرتی از طریق کار، ثبت شرکت و غیره تقدیم هموطنان عزیز می دارد، کافی است با دفاتر ما در تماس باشید و سوالات خود را مطرح سازید.
2 پاسخ
با سلام و درود
کشورهای زیادی را در حوزه فعالیت مان داریم از جمله هلند ، فنلاند ، آلمان ، اتریش، فرانسه، رومانی ، مجارستان ، لهستان ، انگلیس ، ایتالیا و غیره .
بر اساس سن ، مدرک تحصیلی ، سطح زبان و میزان بودجه شما میتوانیم بهترین گزینه را به شما پیشنهاد دهیم .
با تشکر از سوال شما