تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان

تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان

باید بگوییم که بسیاری از کارشناسان و متخصصان آلمان را مهد مهندسی جهان می دانند و این کشور در ارائه رشته های مهندسی به خصوص مهندسی مکانیک یکی از نام دارترین مراکز آموزشی و دانشگاهی را دارا می باشد که تحصیل در آن ها آرزوی افراد بسیار زیادی در جهان می باشد.

اگر قصد دارید در رابطه با تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان و قوانین و مزایای آن اطلاعات کاملی به دست آورید و از شرایط تحصیل در مراکز آموزشی و دانشگاهی آن با خبر شوید در ادامه این مطلب با مشاورین ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) همراه شوید ، ضمناً پیشنهاد می کنیم مقاله تحصیل در آلمان را حتما در کنار این محتوا مطالعه کنید تا اطلاعات جامعی در خصوص مهاجرت تحصیلی به آلمان کسب نمایید.

با تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان قادر خواهید بود تا در هر جای جهان به عنوان یک متخصص با دانش و تخصص خود را معرفی نموده و در بهترین مشاغل شروع به فعالیت کرده و درآمدهای مناسبی نیز به دست آورید ، این کشور با استفاده از سیستم آموزشی کاملا پیشرفته و به روز که خود الگوی بسیاری دیگر از کشورهای جهان می باشد.

یک فضای پر بار و پر از علم و تجربه را برای دانشجویان در این رشته فراهم آورده که نتیجه آن پرورش نمونه ای از بهترین مهندسین مکانیک جهان است که توانسته اند در طول تاریخ و هم اکنون کمک ها و خدمات شایانی را به این علم و مردم جهان برسانند.

فهرست مطالب

ویدئو ابتدایی محتوا کلیاتی را از تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان به شما ارائه می دهد تا ضمن آشنایی با مباحث عمومی بتوانید در وقت خود برای مطالعه محتوای متنی صرفه جویی داشته باشید ، همچنین می توانید پادکست همین ویدئو از روناک را دانلود کرده و در زمان دیگری گوش دهید. برای اطلاعات تکمیلی شماره خود را درج نمایید تا کارشناسان هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی با شما تماس بگیرند.

پادکست تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان

نمایش ویدیو درباره کاور تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان

مدارک پذیرش رشته مهندسی مکانیک در آلمان

متقاضیان برای ثبت نام و شروع تحصیل رشته مکانیک در آلمان ، باید یک سری مدارک را به دانشگاه های این کشور ارائه نمایند ، توجه داشته باشید که از طریق ارتباط با دانشگاه از مدارک مورد درخواست هر مرکز آموزشی اطلاعات جامع و کافی را کسب نمایید تا با نقص یا اشتباهی در ارسال مدارک روبه رو نگردید ، چون این امر می تواند مراحل پذیرش شما را به درازا کشانده یا حتی با مشکلاتی اساسی مواجه نماید.

توصیه می کنیم که در این مرحله ، یعنی مرحله جمع آوری مدارک و مکاتبه با دانشگاه برای ارسال و ثبت نام حتما از یک مشاور خبره و با تجربه در این زمینه ، راهنمایی گرفته یا از حضور وی در کنار خود استفاده نمایید ، تا در زمان و هزینه صرفه جویی لازم را به عمل آورده و احتمال موفقیت در پذیرش خود را دو چندان نمایید ، در ادامه مدارک پذیرش رشته مهندسی مکانیک در آلمان را که در میان تمامی مراکز آموزشی مشترک بوده و قطعا مورد درخواست قرار خواهد گرفت را به شما ارائه می کنیم.

مدارک مورد نیاز

  • دیپلم پایان دوره 12 ساله دبیرستان به همراه ترجمه کامل
  • ریز نمرات دورس سال های پیشین به طور کامل
  • مدرک معتبر زبان انگلیسی یا آلمانی
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • انگیزه نامه قوی و پر محتوا به زبان انگلیسی یا المانی
  • ارائه تمکن مالی معتبر
  • تست سلامت کامل
  • مدارک هویتی مانند شناسنامه با ترجمه معتبر
  • ارائه رزومه ( افتخارات ، عناوین ، مقالات ، تحقیقات داخلی یا خارجی )

کالج T-Kurs مکانیک

دانشجویان خارجی که مایل به تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان هستند ، باید پیش از ورود به دانشگاه در کالج T-Kurs مکانیک به آموزش و کسب آمادگی لازم برای ورود به دانشگاه های این کشور بپردازند ، این دوره همانند دوره پیش دانشگاهی در کشورمان می باشد و برای معادل سازی مدرک دیپلم دانشجویان خارجی و آشنایی با سیستم اموزشی و زبان این کشور طراحی شده است.

شرکت در این دوره ها برای دانشجویان کشورمان الزامی می باشد و مدت زمان آن یک سال ( دو ترم ) می باشد و دانشجویان را با دروس اصلی و مورد نیاز این رشته از جمله ریاضی ، فیزیک و شیمی آشنا می نماید ، همچنین در این دوره آموزش زبان آلمانی نیز از دروس اصلی دیگر می باشد ، هزینه این دوره در کالج های دولتی تقریباً رایگان می باشد و کالج های مونیخ ، کوبورگ ، هامبورگ ، نیدرزاکسن و چندی دیگر ارائه دهنده دوره های T-Kurs در آلمان می باشند.

بهترین دانشگاه های مهندسی مکانیک آلمان

برای تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان ، دانشگاه های متعددی در حال فعالیت و تدریس این رشته می باشند که می توان عمده اختلاف آنان با یکدیگر را در اعتبار ، میزان شهریه ، اساتید و خدماتی رفاهی هر کدام دانست ، لازم است که قبلا اقدام به پذیرش و شروع مراحل ثبت نام اطلاعات کافی و دقیقی از هر مرکز آموزشی به دست آورید تا قادر به انتخاب بهترین گزینه مناسب با شرایط خود باشید و هزینه و وقت خود را صرف هدفی بیهوده یا غیر قابل دسترس ننمایید.

در ادامه این مطلب چندی از بهترین دانشگاه های مهندسی مکانیک آلمان را به طور خلاصه به شما معرفی خواهیم ، در صورت نیاز برای کسب اطلاعات دقیق تر و کامل تر در رابطه با این مراکز و یا هر دانشگاه این کشور می توانید با کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی رجبی تماس حاصل نموده و سوالات خود را مطرح نمایید.

دانشگاه RWTH آخن

دانشگاه RWTH آخن در سال 1870 میلادی در شهر آخن تاسیس گردید و هم اکنون یکی از برترین مراکز ارائه دهنده رشته مکانیک در آلمان و جهان است که افراد مطرحی را در این رشته به دنیا تقدیم کرده است و در حال حاضر نیز اساتید باتجربه و بسیار با دانشی را برای تدریس این رشته به دانشجویان دور هم گرد آورده ، که نتیجه آن باز یکی از بهترین و پیشگام ترین مراکز تحقیقاتی مهندسی مکانیک در جهان می باشد.

طبق نظر موسسه QS در سال 2020 این دانشگاه 138امین دانشگاه برتر جهان و 7امین دانشگاه برتر آلمان می باشد ، این مرکز آموزشی یک جامعه دانش نوآورانه در حال تکامل است که با برخی از موسسات تحقیقاتی و صنعتی پیشرو در جهان ارتباط نزدیک دارد ، از زمان تأسیس دانشگاه نه تنها تعداد دانشجویان و کرسی ها به طور قابل توجهی در این دانشکده همواره افزایش یافته است ، بلکه فعالیت های تحقیقاتی ، و همکاری در دانشکده ها و سایر مراکز تحقیقاتی و صنعتی نیز رونق فوق العاده ای را تجربه می کند.

این دانشکده با ارائه 9 برنامه کارشناسی و 19 برنامه کارشناسی ارشد زیر نظر 61 استاد برتر و با سواد یکی از برترین دانشکده های مکانیک اروپا می باشد که سالانه نزدیک به 300 میلیون یورو خرج تعلیم دانشجویان و انجام تحقیقات و پژوهش های این رشته می نماید ، که خود یکی ازبیش ترین میزان های سرمایه گذاری در امر تحقیقات و پژوهش های علمی است.

دانشگاه اشتوتگارت

دانشگاه اشتوتگارت آلمان از سال 1829 در شهر اشتوتگارت شروع به فعالیت کرده است و هم اکنون یکی از پیشگامان و برترین موسسات ارائه و تحقیقات در رشته های مهندسی مکانیک و برق در آلمان می باشد ، اگر قصد تحصیل رشته مکانیک در آلمان را دارید با تحصیل در این دانشگاه می توانید آینده مناسب شغلی را برای خود رقم بزنید ، دانشگاه اشتوتگارت یکی از دانشگاه های پیشرو در زمینه فنی در آلمان با اهمیت جهانی است که خود را مرکز تحقیقات دانشگاهی و حتی غیر دانشگاهی و صنعتی می داند.

مهندسی مکانیک مدرن در این دانشگاه خود را به عنوان یک علم مهندسی می بیند که با مبانی و همچنین توسعه و کاربرد روش ها ، فرآیندهای فنی ، فناوری ها ، امکانات ، ابزارها ، ماشین ها و سیستم ها سر و کار دارد و هر جا که از مهندسی مکانیک صحبت می‌شود معمولا اسمی از دانشگاه اشتوتگارت در میان است و طبق آمار این مرکز یکی از موفق ترین مراکز آموزشی در المان از لحاظ میزان اشتغال فارغ التحصیلان این رشته می باشد.

دانشگاه اشتوتگارت تا کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک را به دانشجویان ارائه می دهند و برای تحصیل در دوره دکتری باید در گرایش هایی مهندسی مکانیک یا ادغامی از این رشته با دیگر علوم به تحصیل بپردازید ، همچنین زبان تحصیل در تمامی دوره ها المانی می باشد و در دوره کارشناسی ارشد و دکتری برخی دروس به زبان انگلیسی نیز تدریس می شود.

دانشگاه فنی درسدن

دانشگاه فنی درسدن از سال 1828 مشغول به فعالیت است که هم اکنون یکی از ده دانشگاه برتر و یکی از قدیمی ترین مراکز آموزشی المان در ارائه رشته مهندسی مکانیک بوده است ، این دانشگاه از دیدگاه دو موسسه معتبر تایمز و QS توانسته که خود را در میان 200 دانشگاه برتر جهان قرار دهد ، زبان تدریس در این دانشگاه زبان آلمانی می باشد ، اما با این حال دانشگاه فرصتی را نیز فراهم آورده که دانشجویان قادر باشند در دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در اکثر رشته ها و به خصوص رشته مکایک به زبان انگلیسی تحصیل نمایند.

سالانه نزدیک به 100 دانشجو برای تحصیل در دوره دکتری و فوق دکتری در دانشکده مکانیک پذیرفته می شوند که یکی از بزرگترین دوره های دکتری مکانیک را در آلمان به وجود آورده است و هر سال جوایز مالی زیادی نیز به بهترین پایان نامه ها و دیگر عناوین موجود در دکتری مکانیک در این دانشکده تعلق می گیرد ، پس توجه داشته باشید که این دانشگاه برای تحصیل در این مقطع یکی از بهترین گزینه های موجود می باشد.

تحصیل و تدریس رشته مکانیک در درسدن هدفی بسیار بالاتر از یافتن کار و شغل را دنبال می کند ، به طوری که دانشجویان در این دانشکده گوشه ای از اهداف خود را معطوف به شغل و درآمد می کنند و برای مقاصد با ارزش تر و والاتری در علم مکانیک در این مکان تلاش می نمایند ، که بسیار امری ستودنی است.

برای آشنایی بیشتر با دانشگاه درسدن آلمان ، می توانید مروری بر مقاله دانشگاه صنعتی درسدن آلمان داشته باشید.

دانشگاه فنی براونشوایگ

دانشگاه فنی براونشوایگ با بیش از 18 هزار دانشجو بزرگترین مرکز آموزش عالی در شمال آلمان می باشد که آموزش و پژوهش را به بهترین نحو ممکن ارائه می کند ، این دانشگاه با بیش از 250 سال تجربه تدریس و آموزش در آلمان یکی از معتبرترین و قدیمی ترین دانشگاه های این کشور می باشد که یکی از مراکز تحقیقاتی و تاثیر گذار در فناوری تراکتور واتوبوس بوده است.

این دانشگاه رشته مکانیک را در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد به دانشجویان خود به زبان المانی ارائه می کند و مدت زمان مورد نیاز برای دریافت مدرک کارشناسی 3 سال می باشد ، همچنین در این مرکز شما به مدت 10 هفته در یکی از صنایع یا کارخانجات مطرح آلمان در زمینه تحصیل خود در رشته مکانیک به آموزش ، فعالیت و کارآموزی خواهید پرداخت و دانش نظری به دست آمده در طول تحصیل خود را در شرکت مورد نظر تعمیق خواهید داد و در عمل با فن آوری های فعلی و چالش های سازمانی آشنا خواهید شد.

این دانشگاه همچنین پیش از شروع ترم اول دانشجویان را به یک دوره تحصیلی و آمادگی در رشته مکانیک دعوت می کند که 8 هفته به طول می انجامد و دروسی نظیر استاتیک ، طراحی و ارزیابی ، مدل سازی و چندی درس اصلی دیگر را به دانشجویان تدریس کوتاه و اجمالی می کند تا برای این رشته آمادگی کامل داشته باشند ، شرکت در این دوره اجباری نمی باشد اما بسیار بر آن تاکید شده است.

تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان

عوامل مهم و تعیین کننده ای وجود دارند که می توانند در انتخاب تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان تاثیر بگذارند یکی از مهم ترین این عوامل هزینه زندگی و شهریه دانشگاه می باشد ، آلمان به صرفه ترین دانشگاه های دنیا از لحاظ دریافت شهریه را دارا می باشد و معمولا تحصیل در آنان در رشته مکانیک یا رایگان یا با هزینه کمی مواجه است ، معمولا اگر قصد تحصیل به زبان المانی را داشته باشید در صورت پذیرش نیاز به پرداخت هیچ شهریه ای در دانشگاه های دولتی نیست و فقط مقدار 100 تا 400 یورو در سال برای انجام امور دفتری و ثبت نام باید هزینه نمایید.

همچنین هزینه تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان به زبان انگلیسی نیز چندان تفاوتی با زبان المانی نمی کند و اگر دانشگاهی این رشته را به این زبان ارائه نماید نیز ، هزینه آن بسیار کم می باشد ، اما دانشگاه های خصوصی هیچ تقبل هزینه ای از سوی دولت برای تحصیل در آنان در نظر گرفته نشده است و دانشجویان شهریه را به صورت کامل پرداخت کنند که نسبت به هر دانشگاه و مقطع این مبلغ متغیر است و می تواند از سالانه 4 هزار یورو تا 20 هزار یورو متغیر باشد.

چند نکته در رابطه با شهریه

  • اگر قادر به اتمام تحصیلات خود در تعداد ترم های مجاز اعلامی از سوی دانشگاه نشوید برای ادامه تحصیل باید به ازای هر ترم نسبت به پرداخت شهریه اعلامی از سوی دانشگاه اقدام نمایید که معمولا هر ترم 500 یورو می باشد.
  • دانشجویانی که از کودکان زیر 14 سال و یا افراد کم توان و یا ناتوان نگهداری می کنند از پرداخت اضافه شهریه بالا معاف هستند.
  • مبلغ مورد نیاز برای بهره مندی از خدمات دانشجویی مانند بلیت حمل و نقل و غیره در ابتدای ثبت نام در هر ترم بر روی هزینه های دفتری و ثبت نام از شما دریافت می شود.
  • هزینه بیمه درمانی ماهانه 95 یورو برای دانشجویان خارجی می باشد که البته اجباری نیست.
  • کتاب مورد نیاز برای هر ترم تقریبا 80 یورو هزینه دارد ، البته بسته به مقطع و گرایش ممکن است کمی تغییر داشته باشد.

زبان تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان

تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان به دو زبان آلمانی و انگلیسی صورت می گیرد ، که این یک مزیت بزرگ برای علاقمندان به زبان انگلیسی می باشد ، البته دانشگاه های ارائه کننده این رشته به زبان انگلیسی از دانشجویان مدرک زبان معتبری مانند آیلتس یا تافل برای اثبات تسلط به این زبان درخواست می نمایند ، برای ادامه تحصیل به زبان آلمانی نیز باید مدرکی با حداقل نمره B2 زبان آلمانی را ارائه نمایید.

چارت درسی مهندسی مکانیک در دانشگاه آلمان

مهندسی مکانیک را می توانیم بهترین ترکیب حاصل شده از علم و تجربه دانست که مهم ترین نتیجه آن آسان ساختن زندگی برای انسان است و شاید برخلاف تصور عموم مردم این رشته یکی از پر کاربردترین و مفید ترین رشته های به کار رفته در راه سهولت زندگی انسان ها باشد ، مهندسی مکانیک یعنی تجزیه ، تحلیل و طراحی سیستم های مکانیکی و حرارتی ، که در جهان امروزه با کاهش مصرف انرژی و کاهش آسیب به پیرامون ما و محیط زست نیز ادغام شده است.

دروس اصلی و تخصصی مهندسی مکانیک

یکی دیگر از رشته های مهندسی که در آلمان مورد توجه و استقبال قرار گرفته ، رشته مهندسی برق است ، مقاله تحصیل رشته مهندسی برق در آلمان را بخوانید تا با هزینه ها و شرایط این رشته در آلمان بهتر آشنا شوید.

گرایش های رشته مهندسی مکانیک در آلمان

امروزه با تنوعی که در ابزار و تجهیزات مکانیکی که در سراسر موجود است و هرکدام از آن ها به صورت حرفه ای و تخصصی در حال تحقیق و پژوهش و پیشرفت هستند ، باعث شده که هر کدام نیازمند متخصصین حیطه خود نیز شوند ، همین موضوع باعث شده که در طول زمان شاخه های زیادی در رشته مکانیک به وجود آمده و مورد تدریس قرار گیرند و دارای متخصصین حوزه خود شوند ، گرایش های رشته مهندسی مکانیک در آلمان نیز به همین طبع دارای گستردگی زیادی می باشد.

برای اطلاع از شاخه ها و گرایش هایی که در هر مقطع از دانشگاه های این کشور مورد تدریس قرار می گیرد می توانید با کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی رجبی تماس حاصل فرموده و اطلاعات جامعی را کسب کنید زیرا هر مرکز آموزشی بر اساس اساتید خود ، زمینه تحقیقات و پژوهش ها و موارد دیگری نسبت به ارائه بعضی از گرایش ها اقدام می نماید که تفاوت هایی را به وجود آورده است ؛ در ادامه به مهمترین و پر کاربردترین گرایش های رشته مکانیک در آلمان اشاره خواهیم کرد.

شاخه های مهم مهندسی مکانیک در آلمان

برای تحصیل رشته مکانیک در آلمان می توانید در یکی از مقاطع کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترای مکانیک که هر کدام به ترتیب نیازمند 3-4 سال ، 2 سال و 3-5 سال زمان برای دریافت مدرک می باشند و در گرایش های زیر مشغول به تحصیل شوید:

  • کارشناسی مهندسی مکانیک
  • کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک عمومی
  • کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (علوم مربوط به میکروتکنولوژی، فناوری دستگاه و اپتیک فناوری)
  • کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (علوم مربوط به توسعه محصول و فناوری ساخت و ساز)
  • کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (علوم مربوط به مواد و فناوری تولید)
  • کارشناسی ارشد مهندسی بیوپرس
  • دوره تولید و فناوری سیستم
  • دوره علوم و مهندسی مواد
  • دوره مکاترونیک و فناوری اطلاعات
  • دوره مهندسی خودرو
  • دوره مهندسی انرژی و فرآیند
  • مهندسی مکانیک گرایش طراحی
  • مهندس مکانیک گرایش طراحی سیستم های انرژی زا تاسیسات گرمایشی و حرارتی
  • مهندسی مکانیک گرایش بیومکانیک
  • مهندسی مکانیک گرایش سازه بدنه خودرو
  • مهندسی مکانیک گرایش انرژی های تجدید پذیر
  • مهندسی مکانیک گرایش خودروسازی

تحصیل دکترا مهندسی مکانیک در آلمان

تحقیقات و پژوهش هایی که به هریک از دانشجویان دوره دکترای مکانیک محول می شود خاص و منحصر به همان فرد می باشد ، این دوره بسیار زمان عالی می باشد تا بتوان ایده ها و دانش های جدید را کشف و به دنبال آنان رفت و بهترین پیشرفت ها و ترقی های علم بشری را از آنان به دست اورد.

مزایا و معایب تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان

تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان دارای شرایط ، قوانین و ضوابط خاصی می باشد که این موارد می تواند برای افراد بر اساس شرایط مختص به خود مزیت یا عیب تلقی شود ، البته نباید فراموش کنیم که آلمان کشوری است که مزایای تحصیل در آن بسیار زیاد و مناسب برای اکثر افراد از هر ملیت و نژادی می باشد.

در ادامه این قسمت کارشناسان موسسه مهاجرتی رجبی برخی از مهم ترین مزایا و معایب تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان را برای شما تهیه کرده و به شما ارائه می نمایند ؛ توجه داشته باشید که دقت به این موارد تاثیرات به سزایی در مراحل ثبت نام ، اقامت و تحصیل در این کشور خواهد داشت.

مزایا

  • تحصیل در یکی از بهترین کشورهای تدریس کننده و فعال در حوزه و علم مکانیک
  • دانشگاه های بسیار با کیفیت و با اعتبار در اروپا و در جهان
  • سیستم آموزشی کاملا پیشرفته و بسیار قوی
  • هزینه و شهریه تحصیل بسیار مقرون به صرفه و حتی رایگان
  • ارائه رشته مکانیک به زبان انگلیسی در کنار زبان آلمانی
  • مدارک اعطایی بسیار با ارزش و معتبر از سوی دانشگاه های این کشور
  • اجازه اشتغال و کسب درآمد در حین تحصیل
  • زندگی در یکی از مدرن ترین و پر رفاه ترین کشورهای جهان
  • سطح بالای زندگی دانشجویان خارجی و خدمات و امکانات مناسب برای آنان
  • دسترسی به کل کشورهای حوزه شنگن برای تحصیل و کار
  • بازار کار عالی برای فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکانیک
  • درآمد بالای مهندسین مکانیک در این کشور
  • ارائه دوره های آموزشی و تقویتی پیش از شروع دانشگاه
  • بورسیه های مناسب برای دانشجویان واجد شرایط

معایب

  • خونسردی و گرم نبودن مردم آلمان در روابط خارج از خانه و خانواده
  • سختی آموزش و یادگیری زبان المانی
  • پذیرش کمی پر زحمت در رشته مهندسی مکانیک آلمان
  • اعطای سخت بورسیه به دانشجویان

یکی از معایب تحصیل و زندگی در آلمان ، تصور نژادپرستی آن ها است در این مورد مقاله آیا آلمانی ها هنوز نژاد پرستند؟ را بخوانید و به پاسخ دقیق این سوال برسید.

بازار کار آلمان پس از تحصیل رشته مهندسی مکانیک

بازار کار آلمان پس از تحصیل رشته مهندسی مکانیک ، یکی از دغدغه های اصلی فارغ التحصیلان این رشته از سوی دانشگاه های این کشور است ، اما باید گفت در حال حاضر آلمان یکی از کشورهای صنعتی جهان است که از شرایط بسیار مناسبی برای مهندسین و متخصصین مکانیک برخوردار بوده و بازار کار فراهم در کنار درامد مناسبی را برای آنان به وجود آورده است.

مشاغل در دسترس برای مهندسی مکانیک

میزان درآمد مهندسین مکانیک بستگی زیادی به میزان تحصیلان و مدرک تحصیلی و همچنین میزان تجربه و خلاقیت آنان دارد ، حال هرچه تجربه بیشتر و مدرک دانشگاهی بالاتری داشته باشید میزان درآمد شما قطعا بیشتر خواهدبود ، به طور میانگین مهندسین مکاتیک در صنایع خصوصی و دولتی سالانه از 40 هزار یورو تا 65 هزار یورو قادر به کسب درآمد خواهند بود ، البته هنوز هم می توان درآمدهای بسیار بالاتری را هم به دست آورد که این امر دیگر بستگی به خود شخص دارد.

  • مهندس طراح 3000 – 5000 یورو ماهانه
  • مهندس مکانیک 3300 – 4900 یورو ماهانه
  • مهندس صنایع خودرو سازی 4000 – 5100 یوو ماهانه
  • مهندس فنی محصول 3700 – 4700 یورو ماهانه

اگر می خواهید در آلمان بمانید و کار کنید ، خوب است بازار کار ، اشتغال و حداقل دستمزد در این کشور و همچنین مشاغل پر درآمد آلمان را بشناسید ؛ مقاله کار در آلمان را بخوانید.

سوالات پر تکرار تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان

شرکت در این دوره ها برای دانشجویان کشورمان الزامی می باشد و مدت زمان آن یک سال ( دو ترم ) می باشد و دانشجویان را با دروس اصلی و مورد نیاز این رشته از جمله ریاضی ، فیزیک و شیمی آشنا می نماید ، همچنین در این دوره آموزش زبان آلمانی نیز از دروس اصلی دیگر می باشد.

دانشگاه RWTH آخن در سال 1870 میلادی در شهر آخن تاسیس گردید و هم اکنون یکی از برترین مراکز ارائه دهنده رشته مکانیک در آلمان و جهان است

آلمان به صرفه ترین دانشگاه های دنیا از لحاظ دریافت شهریه را دارا می باشد و معمولا تحصیل در آنان در رشته مکانیک یا رایگان یا با هزینه کمی مواجه است ، معمولا اگر قصد تحصیل به زبان المانی را داشته باشید در صورت پذیرش نیاز به پرداخت هیچ شهریه ای در دانشگاه های دولتی نیست و فقط مقدار 100 تا 400 یورو در سال برای انجام امور دفتری و ثبت نام باید هزینه نمایید.

تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان به دو زبان آلمانی و انگلیسی صورت می گیرد ، که این یک مزیت بزرگ برای علاقمندان به زبان انگلیسی می باشد ، البته دانشگاه های ارائه کننده این رشته به زبان انگلیسی از دانشجویان مدرک زبان معتبری مانند آیلتس یا تافل برای اثبات تسلط به این زبان درخواست می نمایند ، برای ادامه تحصیل به زبان آلمانی نیز باید مدرکی با حداقل نمره B2 زبان آلمانی را ارائه نمایید.

  1. خونسردی و گرم نبودن مردم آلمان در روابط خارج از خانه و خانواده
  2. سختی آموزش و یادگیری زبان المانی
  3. پذیرش کمی پر زحمت در رشته مهندسی مکانیک آلمان
  4. اعطای سخت بورسیه به دانشجویان

به منظور کسب اطلاعات بیش تر در زمینه تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان ، می توانید با مشاورین و کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی رجبی در دفاتر تهران و شیراز تماس حاصل فرمایید و از شرایط و قوانین به روز در امور اقامتی و پذیرش در دانشگاه های این کشور مطلع شوید ، همچنین توصیه می کنیم مقاله مهاجرت به آلمان را مرو کرده و با بهترین روش های اخذ اقامت آلمان آشنا شوید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *