زبان تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان چیست؟
زبان اصلی آموزش و تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان زبان آلمانی است اما فرصت هایی مختلفی نیز به زبان انگلیسی برای این رشته در برخی دانشگاه ها در دسترس است.
چگونه دکترای مهندسی مکانیک از آلمان بگیریم؟
شما باید ابتدا مدرک کارشناسی ارشد این رشته را اخذ نموده و سپس به جستجوی یک استاد راهنمای مناسب برای ارائه تز دکترای خود در دانشگاه های آلمان بپردازید و با یافتن آن برای پذیرش این دوره اقدام نمایید.
آیا تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان بدون مدرک زبان ممکن است؟
خیر، برای تحصیل این رشته باید حتماً مدرک معتبر زبان آلمانی یا انگلیسی را ارائه دهید.
برای تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان باید آزمون ورودی شرکت کرد؟
این موضوع به دانشگاه و مقطع تحصیلی شما بستگی دارد و ممکن است که نیاز به شرکت در آزمون های مثل GRE یا GMAT داشته باشید.
برای تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان چند سال باید درس خواند؟
برای تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان در دوره کارشناسی 3 تا 3.5 سال، برای دوره ارشد 1.5 تا 2 سال و برای دوره دکترا 3 تا 5 سال باید تحصیل کنید.
مدارک لازم برای پذیرش رشته مهندسی مکانیک در آلمان
مدارک پذیرش رشته مهندسی مکانیک در آلمان با توجه به مقطع و دانشگاه انتخابی می تواند تفاوت هایی با یکدیگر داشته باشند اما همواره ارائه برخی مدارک به صورت قطعی برای تمامی دانشجویان بین المللی موردنیاز می باشد. از جمله مدارک لازم اپلای دانشگاه های آلمان برای رشته مهندسی مکانیک به طور عمومی باید از موارد زیر نام ببریم:
- آخرین مدرک تحصیلی (حداقل دیپلم و یا کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دوره های تحصیلات تکمیلی)
- ریز نمرات آخرین دوره تحصیلی
- مدرک معتبر زبان آلمانی یا انگلیسی با نمره و سطح درخواستی دانشگاه
- رزومه (CV) تحصیلی دانشجو
- انگیزه نامه و هدف از تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان
- 2 توصیه نامه از اساتید دوره قبل (اغلب برای دوره تحصیلات تکمیلی لازم است)
- پاسپورت متقاضی با اعتبار کافی
- نتیجه شرکت در آزمون درخواستی دانشگاه (برای برخی از دانشگاه ها نیاز است)
پادکست تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان
تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان یکی از بهترین انتخاب هایی است که می توانید برای تحصیل در خارج از کشور داشته باشید.
این ویدیو را تماشا کنید و برای هرگونه مشاوره با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
چگونگی ارسال درخواست به دانشگاه های مهندسی مکانیک آلمان
مراحل پذیرش رشته مهندسی مکانیک در آلمان با توجه به مقطع تحصیلی و دانشگاه انتخابی، دارای جزئیات متفاوتی نسبت به یکدیگر هستند که جزئیات مربوط به دانشگاه مدنظرتان را می توانید از کارشناسان هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی سوال فرمایید. اما به طورکلی مراحل پذیرش مهندسی مکانیک در آلمان یک روند کلی و یکسان را در بر می گیرد که بدین شرح می باشد:
- ابتدا دانشگاه ها و دوره های مهندسی مکانیک موجود در آن ها را بررسی کرده و با مشورت و راهنمایی افراد متخصص در این حوزه، بهترین که بالاترین شانس پذیرش و قبولی در آن برای شما وجود دارد را انتخاب نمایید.
- سپس از شرایط و مدارک لازم برای ثبت نام و همچنین ددلاین اعلامی دانشگاه اطلاع دقیق کسب نمایید و نسبت به جمع آوری مدارک لازم و فراهم آوردن شرایط اقدام کنید. در اغلب دانشگاه های آلمان نیاز است که ابتدا از طریق سامانه uni-assist درخواست پذیرش در دانشگاه انتخابی خود را ثبت نموده و مدارک موردنیاز را ارسال کنید.
- پس از ثبت نام در uni-assist و دریافت تاییده لازم باید به سامانه آنلاین پذیرش دانشگاه مدنظرتان مراجعه نموده و در مهلت اعلام شده ادامه روند ارسال مدارک را انجام دهید و در آن نیز درخواست پذیرشتان را ثبت کنید. دقت کنید پس از ارسال درخواست و مدارک ممکن است که باتوجه به تعداد بالای درخواست ها اعلام نتیجه تا چند هفته زمان ببرد.
- همچنین ممکن است که بعد از ارسال مدارک به دانشگاه از متقاضیان برای شرکت در یک مصاحبه دعوت به عمل آید که تمامی اطلاعات و شرایط موردنیاز در حساب کاربری که در سایت دانشگاه برای خود ساخته اید به شما اعلام می شود. در صورت قبولی و پذیرش نیز نتیجه در همین حساب کاربری به شما اعلام می شود.
- پس از دریافت نتیجه قبولی ادامه مراحل ثبت نام و همچنین سایر مدارک موردنیاز برای شخص، به وی اعلام می شود که باید برای دانشگاه ارسال شود. پس از آن مبلغ شهریه لازم را باید پرداخت نموده تا گواهی پذیرش برای شما ارسال شده و بتوانید برای دریافت ویزای تحصیلی اقدام کنید.
- با ارائه مدارک لازم به سفارت آلمان می توانید ویزای تحصیلی این کشور را دریافت کرده و برای تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان راهی این کشور شوید.
از دورههای T-Kurs مکانیک برای دانشجویان ایرانی چه می دانید؟
دانشجویان بین المللی نظیر دانشجویان ایرانی که قصد تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان را دارند، باید برای پذیرش دوره کارشناسی، مدرک دیپلم خود را با مدرک دیپلم کشور آلمان (Abitur) معادل سازی کنند که اگر مدرک آن ها معادل سازی نشود و تاییده لازم را دریافت نکند، ملزم به گذراندن دورههای T-Kurs مکانیک در کالج (Studienkolleg) هستند.
دوره های آمادگی کالج (Studienkolleg) معمولاً یک ساله بوده و در نهایت دانشجویان باید در آزمون نهایی آن با عنوان Feststellungsprüfung (FSP) شرکت کرده و موفق به کسب نمره قبولی شوند تا مدرک دیپلم کشور آلمان برای آنان صادر شده و قادر به تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان شوند.
دقت داشته باشید که برای تحصیل در هر دانشگاه این کشور باید حتماً در کالج مورد تایید آن دانشگاه این دوره را پشت سر بگذارید و همچنین در دوره های T-Kurs اغلب موارد زیر به دانشجویان آموزش داده می شود:
- آلمانی به عنوان زبان خارجی (240 دقیقه)
- ریاضیات (180 دقیقه)
- فیزیک یا شیمی (180 دقیقه)
تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان: مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا
تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان در دوره های کارشناسی، ارشد و دکترا به دانشجویان ارائه می شود که هر دوره نیاز به شرایط و مدارک خاص خود برای پذیرش دارد. تحصیل کارشناسی مهندسی مکانیک در آلمان معمولاً 3 تا 4 سال به طول می انجامد که در اغلب دانشگاه ها این دوره 3.5 سال زمان نیاز دارد و در آن دانشجویان به طور عمومی با طراحی و تولید ماشین آلات صنعتی آشنایی پیدا می کنند.
اما دوره کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک در آلمان یک دوره 2 ساله است که در برخی دانشگاه ها نیاز به شرکت در آزمون های GRE یا GMAT را دارد. همچنین باید مدرک لیسانس مهندسی مکانیک از دانشگاه معتبری را نیز ارائه نمایید. در این دوره دانشجویان به طور تخصصی یکی از شاخه های مهندسی مکانیک را آموزش دیده و به یک کارشناس متخصص در آن حوزه تبدیل می شوند.
در دوره دکترای مهندسی مکانیک آلمان نیز باید مدرک کارشناسی ارشد مرتبط با شاخه مدنظر خود را ارائه دهید و بین 3 تا 5 سال به آموزش و گذراندن این دوره مشغول شوید. این دوره اغلب به صورت پژوهش محور بوده و دانشجویان به یک صاحب نظر در حوزه مکانیک مبدل شده و توانایی کامل برای طراحی و ابداع قطعات یا تجهیزات صنعتی را به دست می آورند.
هزینه تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان چقدر است؟
یکی از مزایای بسیار مهم و جذاب تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان برای دانشجویان خارجی به خصوص ایرانیان، هزینه های ارزان و رایگان تحصیل این رشته است. هزینه تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان در دانشگاه های دولتی رایگان بوده و فقط باید مبلغ اندکی بابت هزینه ثبت نام و امور دانشجویی پرداخت شود که اصلاً قابل توجه نخواهد بود.
البته دانشگاه های خصوصی از دانشجویان شهریه تحصیل را اخذ می کنند که بازهم در مقایسه با سایر کشورهای برتر اروپا بسیار ارزان بوده و مبلغ نه چندان بالایی را شامل می شود. البته باید به هزینه های زندگی در آلمان نیز توجه داشته باشید که هر دانشجو باتوجه به سبک و اصول زندگی خود باید ماهانه مبلغی را برای مخارج خود در نظر بگیرد. در حال حاضر شهریه رشته مهندسی مکانیک در آلمان بدین شرح می باشد:
نام دانشگاه | شهریه تحصیلی |
دانشگاه اشتوتگارت | کارشناسی 1500 + 174 یورو ارشد 650 + 174 یورو |
کارشناسی 319.29 یورو | |
دانشگاه فنی درسدن | کارشناسی و ارشد 350 یورو |
دانشگاه RWTH آخن | 304.47 یورو |
دانشگاه فنی مونیخ | کارشناسی 3 هزار یورو ارشد 4 تا 6 هزار یورو |
مدرسه مهندسی کارل بنز | سالانه 8,689.20 یورو |
مؤسسه فناوری کارلسروهه | 1500 یورو |
فرصتهای بورسیه برای دانشجویان مهندسی مکانیک در آلمان
با این که تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان بسیار ارزان و به نوعی رایگان است اما بازهم بورسیه های تحصیلی مختلفی برای دانشجویان در نظر گرفته شده است. این بورسیه های رشته مهندسی مکانیک در آلمان دارای شرایط مختلفی هستند که می توانند حتی دانشجویان را از پرداخت همان مقدار شهریه ارزان نیز معاف نموده و در برخی موارد حتی هزینه های اقامت و زندگی آنان را نیز پوشش دهند.
البته دستیابی به بورسیه تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان بسیار رقابتی و سخت بوده و نیاز به ارائه یک رزومه قوی و توانایی تحصیلی بسیار ممتاز دارد. شما می توانید بورسیه های در دسترس در دانشگاه انتخاب خود را بررسی کرده و از شرایط آن ها مطلع شوید و در صورت داشتن شرایط لازم، برای دریافت آن ها اقدام کنید. بهترین بورسیه های موجود برای تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان در حال حاضر بدین شرح هستند:
- German Research Foundation DFG Individual Research Grants
- Momeni Iranian Financial Assistance Scholarships
- Friedrich Ebert Stiftung Scholarships
- German Research Foundation (DFG) Heisenberg Fellowship
- Humboldt Research Fellowship for postdoctoral and experienced researchers
- Fraunhofer-Bessel Research Award
آوسبیلدونگ مهندسی مکانیک چیست؟
علاوه بر تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان، دانشجویان علاقمند به حوزه های مکانیک و شاخه های مختلف آن می توانند برای گذراندن دوره های آوسبیلدونگ مکانیک در آلمان نیز اقدام کنند که این دوره ها یک دوره کارآموزی عملی است. دوره های آوسبیلدونگ (Ausbildung) در کالج ها یا هنرستان های آلمان به علاقمندان ارائه می شود.
البته بخش های تئوری در کالج ها آموزش داده می شود و بخش های عملی با توجه به گرایش انتخابی کارآموزان نزد کارفرمایان مرتبط آموزش داده خواهد شد. این دوره معمولاً 3.5 سال طول می کشد و در طول این دوره آموزشی جامع، کارآموزان دانش تئوری و مهارت های عملی لازم برای نگهداری و تعمیر سیستم های مکانیکی در محیط های صنعتی را کسب می کنند.
دقت داشته باشید که دوره های آسبیلدونگ دارای متقاضیان بسیاری است و پذیرش در آن ها و دریافت ویزای تحصیلی برای آن کمی مشکل است. به خصوص برای شهروندان ایرانی، سفارت آلمان چندان روی خوشی برای صدور ویزا نشان نمی دهد. بهتر است که برای این امر از طریق گذراندن دوره های زبان در دیگر کشورهای اروپا نظیر مجارستان اقدام نموده و از آن جا برای آوسبیلدونگ مکانیک در آلمان درخواست کنید.
برنامههای کارشناسی مهندسی مکانیک در آلمان به زبان انگلیسی
تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان طرفداران بسیاری دارد که علاقمند به شرکت در دوره های کارشناسی این رشته هستند اما باید توجه داشته باشید که این دوره در اغلب دانشگاه های این کشور به زبان آلمانی به دانشجویان ارائه می شود. دانشجویان باید مدارک معتبری همچون مدرک TestDaF یا DSH را برای تحصیل به زبان آلمانی به دانشگاه ارائه کنند.
البته تحصیل دوره کارشناسی مهندسی مکانیک در آلمان به زبان انگلیسی نیز امکان پذیر است که بسیار محدود در چند دانشگاه یا موسسه آموزشی خصوصی به دانشجویان ارائه می شود و یقیناً نیاز به پرداخت شهریه های گران تری دارد. یکی از این مراکز، مدرسه مهندسی کارل بنز زیر نظر دانشگاه کارلسروهه است که دوره کارشناسی مهندسی مکانیک را به زبان انگلیسی ارائه می کند.
تحصیل این دوره در این مرکز 3 سال به طول می انجامد و برای تحصیل در این دوره باید مدارک معتبر زبان زیر را به این مرکز ارائه کنید:
مدرک | سطح و نمره |
آیلتس | 6.5 و هیچ بخشی کمتر از 5.5 نباشد |
تافل | iBT 90 – cb 250 – pb 570 |
UNIcert | سطح 2 به بالا |
دورههای ارشد مهندسی مکانیک به زبان انگلیسی در آلمان
پس از تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان در دوره کارشناسی می توانید برای ادامه تحصیل در دوره های کارشناسی ارشد این رشته اقدام نمایید که به زبان های آلمانی و انگلیسی در دسترس می باشد. باید بگوییم که دورههای ارشد مهندسی مکانیک به زبان انگلیسی در آلمان فراگیر و متعددتر از دوره های کارشناسی هستند و شما گزینه های بسیار بیش تری برای تحصیل به زبان انگلیسی پیش روی خود می بینید.
شاخه های مختلفی از کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک پیش روی دانشجویان قرار دارد که مثلاً دوره های ارشد سیستم های انرژی های تجدیدپذیر و ارشد فن آوری های هیدروژن و اقتصاد در دانشگاه فنی اینگولشتات به زبان انگلیسی به دانشجویان ارائه می شود که به ارائه مدارک معتبر زبان انگلیسی در سطح B2 به بالا نیاز دارد.
این دوره ها نیز بین 1.5 تا 2 سال به طول می انجامد و در همه دانشگاه های آلمان در دسترس نیست. بلکه باید جستجو کرده و یا با مشاورین شرکت مهاجرتی رجبی تماس حاصل نموده و از دورههای ارشد مهندسی مکانیک در آلمان به زبان انگلیسی و شرایط و جزیئات پذیرش در آن ها مطلع شوید.
سرفصلهای دروس مهندسی مکانیک در دانشگاه های آلمان
تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان به خاطر پیروی از معاهده بولونیا دارای یک سیستم آموزشی مشخص و بسیار معتبر است که در آن باید جدیدترین و بالاترین سطح دانش و اطلاعات به دانشجویان ارائه شود. به همین خاطر حتی اگر چارت درسی مهندسی مکانیک در آلمان در دانشگاه ها متفاوت باشد، بازهم بهترین آموزش ها به آنان ارائه می شود.
اما از جمله اصلی ترین واحد های درسی و سیلابس دروس مهندسی مکانیک در آلمان که به دانشجویان آموزش و ارائه می شود باید به موارد زیر اشاره کرد:
• یادگیری ماشین
• مباحث پیشرفته مهندسی نرم افزار
• نمایندگی سیستم های فنی
• مقدمه ای بر مهندسی مکانیک
• فناوری ساخت
• تئوری ساخت و ساز
• علوم مواد
• سینماتیک و دینامیک
• فن آوری اندازه گیری و فناوری حسگر
• استاتیک و مقاومت اولیه مواد
• فناوری اندازه گیری و کنترل
• مکانیک سیالات و ترمودینامیک
• روش های مهندسی کنترل
• روش های انرژی در مکانیک
گرایشهای محبوب مهندسی مکانیک در آلمان
تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان را می توانید در شاخه های مختلف و گرایش های جذابی که در دانشگاه های این کشور ارائه می شود تحصیل کنید. البته باید مدنظر قرار دهید که دوره های کارشناسی اغلب دارای دروس مشترک بوده و در ترم های پایانی دروسی تخصصی نیز در گرایش انتخابی به دانشجویان ارائه می شود و به طورکل دانشجویان به یک مهندسی مکانیک تبدیل می شوند.
اما دوره های ارشد، به صورت تخصصی به آموزش گرایش های این رشته می پردازد و دیگر دروس عمومی و مشترکی میان رشته ها وجود ندارد. برای اطلاع بیش تر در ادامه گرایش های رشته مهندسی مکانیک در آلمان را مشاهده می کنید:
- کارشناسی مهندسی مکانیک
- کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک عمومی
- کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (علوم مربوط به میکروتکنولوژی، فناوری دستگاه و اپتیک فناوری)
- کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (علوم مربوط به توسعه محصول و فناوری ساخت و ساز)
- کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک (علوم مربوط به مواد و فناوری تولید)
- کارشناسی ارشد مهندسی بیوپرس
- دوره تولید و فناوری سیستم
- دوره علوم و مهندسی مواد
- دوره مکاترونیک و فناوری اطلاعات
- دوره مهندسی خودرو
- دوره مهندسی انرژی و فرآیند
- مهندسی مکانیک گرایش طراحی
- مهندس مکانیک گرایش طراحی سیستم های انرژی زا تاسیسات گرمایشی و حرارتی
- مهندسی مکانیک گرایش بیومکانیک
- مهندسی مکانیک گرایش سازه بدنه خودرو
- مهندسی مکانیک گرایش انرژی های تجدید پذیر
- مهندسی مکانیک گرایش خودروسازی
لیست بهترین دانشگاه های مهندسی مکانیک در آلمان
تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان یکی از بهترین مقاصد در اروپا و جهان شناخته می شود که دلیل اصلی آن دانشگاه های مطرح و معتبر این کشور می باشد. با اخذ مدرک در این رشته شما می توانید به راحتی در اروپا و سایر کشورهای جهان مشغول به کار شوید. در ادامه بهترین دانشگاه های مهندسی مکانیک در آلمان را مشاهده می کنید:
نام دانشگاه | رنکینگ در QS | رنکینگ در TIMES |
دانشگاه RWTH آخن | 19 | 92 |
دانشگاه فنی مونیخ | 21 | 26 |
مؤسسه فناوری کارلسروهه | 37 | 166 |
دانشگاه فنی برلین | 40 | 140 |
دانشگاه اشتوتگارت | 48 | 300 – 251 |
دانشگاه فنی درسدن | 84 | 160 |
دانشگاه فنی دارمشتات | 92 | 300 – 251 |
دانشگاه فریدریش-آلکساندر ارلانگن-نورنبرگ | 200 – 151 | 250 – 201 |
دانشگاه لایبنیتس هانوفر | 200 – 151 | – |
دانشگاه فنی براونشوایگ | 200 – 151 | 600 – 501 |
مزایا و معایب تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان برای ایرانیان
به جرات می توان گفت که تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان یکی از بهترین و معتبرترین فرصت های تحصیل این رشته در اروپا و جهان است که امکان تحصیل در بهترین و شناخته شده ترین دانشگاه ها را به شما می دهد. به همین خاطر مزایای تحصیل مهندسی مکانیک در آلمان بسیار از معایب یا چالش های آن بیش تر است و شما یک تحصیل بسیار موفق و جذاب را پشت سر خواهید گذاشت.
از مهم ترین مزایا و ویژگی های تحصیل این رشته در آلمان باید به این موارد اشاره کنیم:
- تحصیل در یکی از بهترین مقاصد ارائه کننده علم مکانیک در جهان
- تحصیل در دانشگاه های بسیار معتبر و مطرح
- سیستم آموزشی کاملا پیشرفته و بسیار قوی
- هزینه و شهریه تحصیل بسیار مقرون به صرفه و حتی رایگان
- ارائه رشته مکانیک به زبان انگلیسی در کنار زبان آلمانی
- اعطای مدارک بسیار با ارزش و معتبر از سوی دانشگاه های آلمان
- اجازه اشتغال و کسب درآمد در حین تحصیل
- زندگی در یکی از مدرن ترین و پر رفاه ترین کشورهای جهان
- سطح بالای زندگی دانشجویان خارجی و خدمات و امکانات مناسب برای آنان
- دسترسی به کل کشورهای حوزه شنگن برای تحصیل و کار
- بازار کار عالی برای فارغ التحصیلان رشته مهندسی مکانیک در آلمان
- درآمد مناسب و رو به بالای مهندسین مکانیک در آلمان
- بورسیه های مناسب برای دانشجویان واجد شرایط
معایب تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان
البته ممکن است دانشجویان خارجی مثل دانشجویان ایرانی در طول این مسیر با چالش هایی مواجه شوند که بسیار معدود بوده اما مهم ترین آن ها شامل موارد زیر می شود:
- سختی آموزش و یادگیری زبان المانی
- پذیرش کمی پر زحمت در رشته مهندسی مکانیک آلمان
- اعطای سخت بورسیه به دانشجویان
بازار کار آلمان پس از تحصیل رشته مهندسی مکانیک
اقتصاد آلمان یکی از برترین و قوی ترین اقتصادهای جهان است که این امر نرخ بیکاری در آلمان را بسیار کاهش داده و بازار کار بسیار مناسبی در این کشور به وجود آورده است. به همین خاطر اگر قصد تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان را دارید، چندان نگران آینده شغلی و فرصت های کاری در این کشور نباشید.
ضمناً باید ذکر کنیم که بازار کار آلمان پس از تحصیل رشته مهندسی مکانیک بسیار مناسب است، چون این کشور یکی از صنعتی ترین کشورهای جهان است که صنایع و کارخانجات بسیاری در آن فعال هستند. این خود یک بازار کار بسیار خوب را برای مهندسان مکانیک به وجود آورده است. البته پیش بینی می شود که این بازار کار در سال های آینده نیز نیاز بیش تری به نیروی کار ماهر داشته باشد.
برای درک بهتر این موضوع باید بگوییم که مهندسان مکانیک در آلمان به طور میانگین ماهانه 3,490 یورو درآمد کسب می کنند. البته این درآمد برای افراد تازه کار می تواند تا 2,600 یورو نیز کاهش پیدا کند اما در مقابل پس از کسب تجربه و سابقه کافی افراد می توانند درآمدی تا حدود 6,540 یورو در ماه نیز به دست آورند.
مشاغل مرتبط با رشته مهندسی مکانیک در آلمان بعد از تحصیل
شاید برای شما سوال باشد که پس از پایان تحصیل رشته مهندسی مکانیک در آلمان و اخذ مدرک چه فرصت های شغلی وجود دارد که افراد می توانند در آن ها مشغول به کار شوند. باید بگوییم که در هر کارخانه یا صنعتی فرصت های شغلی متعددی برای مهندسین مکانیک وجود دارد، به خصوص در آلمان که یک کشور فوق صنعتی شناخته می شود.
در حال حاضر مشاغل مرتبط با مهندسی مکانیک در آلمان بدین شرح می باشند:
- مهندس خودرو
- تکنسین CAD
- مهندس کنترل و ابزار دقیق
- مهندس تعمیر و نگهداری
- مهندس مکانیک
- مهندس هسته ای
- مشاور آکوستیک
- تکنسین بالینی
- مهندس آب