02191002525

مهاجرت به مجارستان

مهاجرت به مجارستان

بله، همراه با تابعیت کشور مجارستان می توان تابعیت کشور دیگری را نیز داشته باشید.

بله، کشور مجارستان یکی از دارندگان ویزای طلایی است و با خرید ملک با ارزش حداقل 500 هزار یورو می توان به این ویزا دست پیدا کرد.

خیر، این نوع ویزا برای ایرانیان در دسترس نمی باشد.

به طور عمومی خیر مگر تحت شرایط خاص و ویژه ای امکان تمدید ویزای توریستی وجود دارد.

دقت داشته باشید که ما به صورت قانونی شغلی به نام وکیل مهاجرت به مجارستان را نداشته و هیچ مدرک دانشگاهی در این زمینه اعطا نمی شود، اما می توانید با مراجعه به موسسات معتبری مانند هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی که صدها پرونده موفق در این زمینه دارد، با خیالی آسوده به این هدف دست یابید.

روش‌ های مهاجرت به مجارستان از ایران

راه های مهاجرت به مجارستان انواع مختلفی را شامل می شود که هریک دارای شرایط و ضوابط خاص خود بوده و برای دسته ای از متقاضیان مناسب و ایده آل می باشند. برای انتخاب از میان روش های مهاجرت به مجارستان، باید به شرایط و اهداف متقاضی و شرایط روش های موجود توجه کرده و مسیری که شخص را سریع تر، ارزان و بهتر به این کشور می رساند را برگزید.

در حال حاضر روش‌ های مهاجرت به مجارستان از ایران بدین شرح هستند:

  • مهاجرت از طریق تحصیل
  • مهاجرت از طریق کار
  • مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
  • مهاجرت از طریق ثبت شرکت
  • مهاجرت از طریق کارآفرینی
  • مهاجرت از طریق ازدواج
  • مهاجرت از طریق پناهندگی
  • مهاجرت از طریق ویزای همراه

مهاجرت کاری به مجارستان

مهاجرت به مجارستان از طریق کار یک روش بسیار مناسب و ارزان است که رسیدن به آن مسیر پیچیده ای ندارد. برای مهاجرت کاری به مجارستان نیاز است که شغلی در این کشور یافته و بتوانید از کارفرمایان مجاری یک جاب آفر یا پیشنهاد شغلی رسمی دریافت نموده و در شغل مورد نظر استخدام شوید.

البته تمامی فرصت های شغلی مستقیماً قادر به استخدام نیروی کار خارجی نیستند و برای این امر نیاز است که کارفرما، فرصت شغلی مربوطه را ابتدا 3 ماه در کشور مجارستان و پس از آن نیز 3 ماه در سطح اتحادیه اروپا آگهی کرده و چنان چه نیروی کار مناسبی برای آن پیدا نشود، نسبت به استخدام نیروی کار خارجی اقدام کند.

پس از دریافت جاب آفر می توانید برای اخذ ویزای کار در مجارستان اقدام کرده و با اخذ آن به این کشور مهاجرت نموده و مشغول به کار شوید. همچنین برای اخذ اقامت مجارستان از طریق کار نیاز است که حداقل 5 سال در این کشور ساکن بوده، کار کنید و مالیات بپردازید تا قادر به دریافت اقامت دائم شوید. همچنین با 3 سال زندگی در مجارستان پس از اخذ اقامت دائم، قادر به اخذ تابعیت و شهروندی خواهید شد.

مهاجرت تحصیلی به مجارستان

مهاجرت از طریق تحصیل در کشور مجارستان را می توان پر طرفدارترین روش معرفی کرد که به عنوان یکی از بهترین و امن ترین روش های مهاجرت به مجارستان نیز شناخته می شود. مهاجرت تحصیلی به مجارستان امکان تحصیل در رشته های روز و جذابی را برای دانشجویان فراهم می آورد تا پس از پایان تحصیلات بتوانند در بهترین مشاغل این کشور مشغول به کار شوند.

مهاجرت به مجارستان از طریق تحصیل مستقیماً اقامت دائم را به دنبال نخواهد داشت اما پس از پایان تحصیل و اخذ مدرک با یافتن یک شغل مناسب در این کشور و استخدام در آن، می توانید ویزای تحصیلی خود را به ویزای کار مبدل ساخته و به راحتی مسیر را برای رسیدن به اقامت دائم و تابعیت هموار سازید.

بهترین دانشگاه های مجارستان از معتبرترین دانشگاه های اروپا شناخته می شوند و مدارک آن ها در اروپا و حتی در کشورمان نیز معتبر و قابل ارائه است. تحصیل در مجارستان یکی از گزینه های ارزان اروپا و جهان نیز تلقی می شود که امکان تحصیل به زبان انگلیسی را نیز برای دانشجویان بین المللی فراهم آورده است.

مهاجرت تحصیلی به مجارستان

اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت از طریق سرمایه گذاری در مجارستان روش دیگری برای مهاجرت به این کشور است که بسیار مورد پسند دولت نیز می باشد. البته روش های مختلفی برای سرمایه گذاری در مجارستان وجود دارد که از طریق آن ها می توان به ویزا و اقامت دائم این کشور رسید اما هریک نیازمند میزان بودجه ای متفاوت و شرایطی مختص به خود خواهند بود.

روش هایی چون ثبت شرکت، خرید ملک، خرید اوراق قرضه و کارآفرینی هریک می توانند زمینه ساز مهاجرت به مجارستان و در نهایت دستیابی به اقامت دائم این کشور شوند. به طور کلی اقامتی که از این طریق دریافت می کنید، ابتدا یک اقامت موقت بوده و پس از مدتی معلوم بر اساس شرایط و روش سرمایه گذاری می توانید برای اخذ اقامت دائم مجارستان بعد از سرمایه گذاری و حتی اخذ تابعیت اقدام کنید.

اخذ اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری باتوجه به روش های موجود می تواند از 5 هزار یورو تا 1 میلیون یورو به بودجه اولیه نیاز داشته باشد که در ادامه شرایط و جزئیات هریک از این روش ها را برای شما شرح می دهیم. دقت داشته باشید که سرمایه گذاری یک روش سریع، آسان و بدون پیچ و خم برای مهاجرت به مجارستان شناخته می شود.

مهاجرت به مجارستان با خرید اوراق قرضه

یکی از روش های سرمایه گذاری و مهاجرت به مجارستان اقدام به خرید اوراق قرضه دولتی و بانکی این کشور بوده که نیاز به بودجه اولیه 300 هزار یورویی دارد. در این روش با خرید اوراق قرضه به میزان لازم، ویزای اقامت موقت برای افراد صادر می شود که پس از 8 سال زندگی در این کشور امکان دریافت تابعیت فراهم خواهد آمد.

همچنین این مبلغ سرمایه گذاری بعد از گذشت 5 سال به شخص بازگردانده خواهد شد و هیچ گونه سودی بابت این مدت به شخص تعلق نخواهد گرفت. سرمایه گذاری در این روش فقط برای مهاجرت و اخذ اقامت مجارستان در نظر گرفته شده است که البته از سال 2017 این برنامه به حالت تعلیق درآمده و هیچ برنامه مشخصی برای راه اندازی مجدد آن اعلام نشده است.

اقامت مجارستان با خرید ملک

خرید ملک برای مهاجرت به مجارستان یک روش آسان، مستقیم و بدون دردسر است که البته نیازمند بودجه مالی بالایی است. کشور مجارستان به مانند معدود کشورهای دیگری در اروپا برای سرمایه گذاران در بخش ملاک این کشور مزایای اقامتی در نظر گرفته است که آن را با نام ویزای طلایی مجارستان نیز می شناسند.

در برنامه اخذ اقامت مجارستان با خرید ملک، دولت به اتباع غیر اتحادیه اروپا این فرصت را می دهد که با حداقل 250 هزار یورو سرمایه گذاری در صندوق های املاک مسکونی یا 500 هزار یورو خرید املاک و مستغلات در مجارستان، بتوانند اقامت دائم این کشور را برای مدت 10 سال دریافت کنند. البته پس از این مدت نیز می توانید اقامت دائم خود را تمدید کرده و یا برای اخذ تابعیت این کشور اقدام کنید.

مهاجرت به مجارستان با ثبت شرکت

مهاجرت به مجارستان از طریق ثبت شرکت یکی از ارزان ترین فرصت های ثبت شرکت در اروپا شناخته می شود که فرصت رسیدن به اقامت دائم این کشور را برای افراد به دنبال خواهد داشت.

در حال حاضر انواع مختلفی از شرکت ها نظیر: شرکت با مسئولیت محدود، شرکت با مشارکت محدود، شرکت سهامی عام و خاص و شرکت با مشارکت عمومی در مجارستان وجود دارد که می توانید کسب و کار خود را به آن شکل ثبت و راه اندازی کنید.

همچنین با توجه به نوع شرکتی که برای ثبت انتخاب می کنید، مبلغ سرمایه اولیه ای که نیاز خواهید داشت متفاوت می باشد و می تواند مبلغی از هزار یورو تا 2 یورو را در بر بگیرد. مهاجرت به مجارستان با ثبت شرکت یک روش مستقیم و سریع برای مهاجرت شناخته می شود که پس از 8 سال اقامت و فعالیت در این کشور شما را به تابعیت این کشور خواهد رساند.

مهاجرت به مجارستان با ثبت شرکت

تولد فرزند ایرانیان در مجارستان و گرفتن اقامت

برای اخذ تابعیت مجارستان با تولد فرزند باید حداقل پدر یا مادر و یا هر دو دارای تابعیت مجارستان باشند چون این کشور از قانون خون پیروی می کند نه قانون خاک. البته اگر والدین کودک متولد شده در این کشور تابعیت مشخصی نداشته باشند و یا به کل هویت والدین کودک نامشخص باشد نیز، کودک می تواند تابعیت مجارستان را اخذ کند.

نکته مهم این که مهاجرت به مجارستان از طریق تولد فرزند و اخذ اقامت از این طریق برای والدین ممکن نیست، یعنی اگر والدین خارجی فرزند خود را در مجارستان به دنیا آورند، هیچ امتیاز اقامت موقت یا دائم به والدین داده نمی شود. همچنین فرزند متولد شده نیز در صورتی که 5 سال در مجارستان به طور قانونی زندگی کند، سپس می تواند تابعیت این کشور را اخذ نماید.

مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج با تبعه مجاری

مهاجرت ایرانی ها به مجارستان از طریق ازدواج یکی فرصت برای دریافت اقامت و تابعیت این کشور است که البته شرایط خاصی دارد. در وهله اول شخص باید با یک تبعه یا شهروند مجارستانی ازدواج کرده و آن را در این کشور به طور رسمی ثبت کند، همچنین ازدواج باید واقعی بوده و بر اساس علاقه صورت گرفته باشد و یک ازدواج صوری برای رسیدن به اقامت نباشد.

البته شخص تبعه باید تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه های زندگی خود و همسرش را در این کشور داشته باشد و بتواند مکان مناسبی برای زندگی تهیه نماید. با فراهم بوده شرایط، ابتدا یک ویزای اقامت موقت برای همسر خارجی صادر شده و پس از 3 سال زندگی مشترک در این کشور امکان دریافت تابعیت نیز فراهم می آید.

مهاجرت به مجارستان از طریق پناهندگی

یقینا در هنگام بررسی روش های مهاجرت به مجارستان و شرایط آن ها به روش مهاجرت به مجارستان از طریق پناهندگی برخورده و یا افرادی را دیده اید که خود را از طریق این روش به این کشور رسانده و در نهایت موفق به دریافت اقامت مجارستان نیز شده اند.

برای مهاجرت به مجارستان روش های قانونی و جذاب بسیاری پیش روی متقاضیان قرار دارد که هر فرد بتواند خود را به نحوی به این کشور برساند. اما برخی به اشتباه این تصور را داشته که پناهندگی یک روش سریع و کم هزینه برای این کار است که متاسفانه یکی از غلط ترین و اشتباه ترین تصورات در رابطه با اقدام از این طریق در بین عموم مردم می باشد.

مهاجرت به مجارستان از طریق پناهندگی با خطرات بسیاری مواجه است تا شخص خود را به صورت قاچاق به این کشور برساند. همچنین هیچ گونه تضمینی برای به نتیجه رسیدن آن وجود ندارد و احتمال موفقیت بسیار پایین است. ضمن این که شخص پس از رسیدن به این کشور و درخواست پناهندگی با محدودیت های بسیاری مواجه بوده و حتی قادر به اشتغال نیز نمی باشد که هزینه های اقامتی را بسیار بالا می برد.

علاوه بر این، افراد پس از دریافت پناهندگی نیز با مشکلات و محدودیت های بسیاری جهت بازگشت به کشور مبداء خود مواجه شوند و حتی تا پایان عمر قادر به بازگشت به کشورشان نباشند. هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی نیز هیچ گونه مشاوره، راهنمایی یا اقدامی جهت پناهندگی افراد را عهده دار نمی شود.

مهاجرت به مجارستان از طریق پناهندگی

مهاجرت به مجارستان از طریق اخذ ویزای همراه

یکی از دغدغه های اصلی برای مهاجرت به مجارستان همراه بردن اعضای خانواده به این کشور است که خوشبختانه امکان مهاجرت به مجارستان با خانواده برای شهروندان خارجی از جمله ایرانیان وجود دارد. دارندگان اقامت موقت یا دائم این کشور می توانند برای دریافت ویزای همراه اقدام کرده و اعضای خانواده خود به این کشور ببرند که نیاز به فراهم آوردن شرایط خاصی دارد.

منظور از خانواده یعنی همسر و فرزندان زیر 18 سال و یا فرزندان بالای 18 سال که به نوعی به شخص وابسته هستند. پس اگر بتوانید ویزای کار، تحصیل، سرمایه گذاری و غیره را اخذ کنید، پس از ساکن شدن در این کشور خواهید توانست با ارسال دعوتنامه برای اخذ ویزای همراه اقدام کنید. ضمناً برای مهاجرت به مجارستان از طریق اخذ ویزای همراه باید تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه های اقامتی خانواده و همچنین مسکن مناسب برای اقامت را نیز ارائه کنید.

مهاجرت به مجارستان با ویزای توریستی

اخذ ویزای توریستی یکی از روش های سفر و مهاجرت به مجارستان است که اجازه اقامت موقت به مدت محدودی را به افراد می دهد. باید توجه داشته باشید که ویزای توریستی یک اقامت موقت است که به هیچ عنوان قابل تبدیل به اقامت دائم نیست و افراد باید یکی دیگر از ویزاهای موقت مجارستان را اخذ نمایند تا بتوانند به اقامت دائم برسند.

مهاجرت به مجارستان با ویزای توریستی اجازه حداکثر اقامت 90 روزه را در یک بازه 180 روزه در این کشور برای شما صادر می کند. یعنی برای اخذ دوباره ویزای توریستی باید بازه 180 روزه بگذرد تا دوباره قادر به یک اقامت 90 روزه در 180 روز بعدی باشید. البته این ویزا می تواند به صورت یکبار ورود، دوبار ورود و چندبار ورود نیز صادر شود.

آمار ایرانیان در مجارستان

باید بگوییم که جمعیت ایرانی و شرکت های ایرانی در مجارستان در مقایسه با سایر کشورهای مطرحی همچون فرانسه، آلمان، ایتالیا و غیره بسیار کمتر است اما روز به روز به تعداد آن افزوده می شود و سرعت ورود ایرانی ها به این کشور در مقایسه با سال های پیش افزایش پیدا کرده است. طبق آخرین آمار به ثبت رسیده آمار ایرانیان در مجارستان به حدود 4111 نفر می رسد.

مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به مجارستان

برای مهاجرت به مجارستان متقاصیان باید بر اساس ملیت و شرایط خود و با در نظر گرفتن روش مهاجرتی که انتخاب نموده اند، مدارکی را تهیه کرده تا از طریق آن ها بتوانند در دانشگاهی ثبت نام ، شغلی پیدا کرده و استخدام شوند و یا برای سرمایه گذاری در روش انتخابی خود اقدام نمایند.

همچنین باید توجه داشته باشید که مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به مجارستان به دو دسته مدارک عمومی و مدارک خاص هر روش تقسیم می شوند. مدارک لازم برای مهاجرت به مجارستان به صورت عمومی شامل این موارد خواهد شد که همه متقاضیان باید بدون توجه به روش انتخابی حتماً آن ها را ارائه دهند:

  • گذرنامه متقاضی با حداقل 6 ماه اعتبار
  • عکس جدید و پشت سفید از متقاضی
  • گواهی عدم سوء سابقه کیفری
  • گواهی و سند تمکن مالی کافی برای پرداخت هزینه ها
  • مدرک و سند مرتبط با محل اقامت مناسب
  • بیمه درمانی و مسافرتی با شرایط لازم (پوشش حداقل 30 هزار یورو هزینه های درمانی)

اما مدارک اختصاصی که باید با توجه به هر روش مهاجرتی تهیه و ارائه کرد نیز به این شرح هستند:

روش مهاجرت

مدارک مورد نیاز

مهاجرت تحصیلی به مجارستان

·        نامه پذیرش در دانشگاه یا مدارس این کشور

·        مدرک معتبر زبان انگلیسی، مجاری یا آلمانی

·        ریز نمرات و آخرین مدرک تحصیلی

·        انگیزه نامه یا  SOPجذاب و گیرا

·        رزومه یا CV صحیح و کامل

·        هرگونه سوابق تحصیلی، تحقیقاتی، کاری و کارآموزی مرتبط و یا پورتفولیو درخواستی (برای دوره های تحصیلات تکمیلی)

مهاجرت به مجارستان از طریق سرمایه گذاری

·        بیزینس پلن یا طرح تجاری جدید و نوین

·        حداقل سرمایه مالی برای راه اندازی بیزینس

·        تکمیل مدارک مربوط به ثبت شرکت برای دریافت مجوزهای لازم

مهاجرت کاری به مجارستان

·        جاب آفر از کارفرماهای معتبر در مجارستان

·        هرگونه سابقه و تجربه کاری مرتبط با شغل مربوطه

·        رزومه خلاصه و کامل کاری متقاضی

·        ارائه مدرک معتبر زبان انگلیسی یا مجاری

مهاجرت به مجارستان از طریق ازدواج

·        گواهی یا سند ازدواج رسمی

·        مدارک اثبات رابطه طرفین

·        اثبات محل اقامت مناسب در مجارستان

·        ارائه تمکن مالی همسر

هزینه های مهاجرت به مجارستان

هزینه های مهاجرت به مجارستان برای ایرانیان با توجه به تغییرات لحظه ای نرخ ارز، همواره در حال تغییر است و به طورکل برای کشوری به ارزانی مجارستان نیز در برخی موارد شامل هزینه های بالایی می شود. علاوه بر این هریک از روش های مهاجرت به مجارستان نیاز به پرداخت هزینه های متفاوتی دارد که در مجموع هزینه ها و مخارج را متفاوت می کند.

البته هزینه های مهاجرت به مجارستان شامل دو بخش می شود، بخش اول هزینه های مراحل و امور مهاجرتی تا رسیدن به این کشور بوده و بخش دوم هزینه های پیش روی افراد و هزینه زندگی در مجارستان را شامل می شود. با این که محاسبه دقیق برخی از هزینه ها ممکن نیست اما می توان باتوجه به تجارب گذشته مبالغ متوسط را برای آن ها در نظر گرفت. در جدول زیر اصلی ترین این هزینه ها را مشاهده می کنید:

عنوان

مبلغ هزینه

هزینه صدور ویزا

45 تا 110 یورو طبق نوع ویزا

هزینه خدمات کارگزاری VFS Global

30 یورو

هزینه ترجمه مدارک به انگلیسی

به مدارک افراد بستگی دارد

هزینه تحصیل در دانشگاه ها

سالانه از 2 هزار تا 15 هزار یورو

حداقل سرمایه لازم برای ثبت شرکت

هزار تا 50 هزار یورو

حداقل سرمایه لازم برای خرید اوراق قرضه

300 هزار یورو

مخارج زندگی ماهانه 4 نفر

ماهانه 2,171.4 یورو

مخارج زندگی خانواده 1 نفره

ماهانه 619.9 یورو

اجاره آپارتمان 1 خواب

245 تا 700 یورو ماهانه

اجاره آپارتمان 3 خواب

390 تا 1290 یورو ماهانه

هزینه بلیت هواپیما

20 میلیون تومان به بالا

لازم است در این جا اشاره کنیم که برای دریافت ویزای تحصیلی مجارستان نیازی به مراجعه به کارگزاری VFS Global نیست و به طور مستقیم باید درخواست خود را برای سفارت مجارستان ارسال کنید.

هزینه مهاجرت به مجارستان به تومان

برای محاسبه هزینه مهاجرت به مجارستان به تومان باید همواره بر اساس آخرین نرخ قیمت ارز یورو یا دلار اقدام به محاسبه و تخمین زدن نمایید زیرا همان طور که مطلع هستید، نرخ ارز در ایران همواره در حال تغییر است و نمی توان به هیچ عنوان بر اساس اطلاعات قبلی اقدام به محاسبه یا پرداخت هزینه ها کرد.

از آن جایی که برای پرداخت برخی از هزینه های مهاجرت به مجارستان نیاز به خرید ارز دارید، پس قطعاً تغییرات قیمت آن می تواند بر روی مبلغ نهایی ارزی که قصد خرید آن را دارید، تاثیر بگذارد. همچنین برخی دیگر از موارد مثل هزینه بلیت، هزینه ترجمه مدارک و غیره نیز با این که به ریال و تومان مبلغ آن را پرداخت می کنید اما تغییرات ارز باعث افزایش یا کاهش قیمت نهایی این موارد می شود.

مراحل مهاجرت به مجارستان

مراحل مهاجرت به مجارستان از ایران قطعاً به روشی که انتخاب می کنید، بستگی دارد. برای مثال برای مهاجرت تحصیلی شما باید مراحل را برای پذیرش از دانشگاه ها طی کنید و یا برای مهاجرت کاری نیاز است که مراحل برای استخدام و یافتن شغل پشت سر گذاشته شود و به همین ترتیب درباره دیگر روش ها نیز مراحل متفاوتی برای رسیدن به نتیجه مورد نیاز است.

اما پس از آن و برای درخواست ویزا و دیگر امور، روند و مراحل تقریباً یکسان و شبیه به هم خواهند بود. به طورکلی بهتر است که مراحل مهاجرت به مجارستان را بدین شرح در نظر بگیرید:

  • در ابتدا باید بر اساس شرایط و اهداف خود بهترین روش را برگزیده و اطلاعات کامل، به روز و دقیق درباره اقدام از روش مربوطه را به دست آورید. سپس اقدام به جمع آوری مدارک لازم برای روش مهاجرتی انتخابی کنید. توجه کنید که مدارک شما باید به طور رسمی ترجمه شده و مورد تایید قوه قضاییه قرار بگیرند.
  • در ادامه باید برای دستیابی به هدف مورد توجه و روش مهاجرتی خود اقدام کنید. در دانشگاه های مجارستان پذیرش بگیرید، یا برای یافتن شغل و کارفرما اقدام کرده و جاب آفر لازم را اخذ کنید و غیره.
  • در این مرحله باید باتوجه روش مهاجرتی اقدام نموده و بتوانید گواهی، نامه و یا اسناد لازم جهت ارائه به سفارت را دریافت کنید.
  • پس از موفقیت در اقدام از طریق روش مهاجرتی انتخابی خود، فرم درخواست ویزای مربوطه را اخذ نموده و آن را بر اساس اطلاعات و شرایط شخصی خود تکمیل نموده و امضا کنید.
مراحل مهاجرت به مجارستان
  • در این جا باید مدارک لازم برای اخذ ویزای مجارستان را نیز جمع آوری و تهیه کنید. دقت داشته باشید که این مرحله از مرحله پیشین و اقدام برای روش مهاجرتی، جدا بوده و نیازمند مدارک مختص خود می باشد. مدارک مربوطه را به همراه فرم درخواست ویزا به سفارت یا کارگزاری مجارستان در ایران ارائه کنید. (کارگزاری VFS Global در کشورمان نماینده رسمی سفارت مجارستان است، البته دقت داشته باشید که برای ویزای تحصیلی نباید به کارگزاری مراجعه کنید و مستقیماً به سفارت مراجعه شود).
  • پس از ارسال درخواست، باید برای انگشت نگاری و انجام مراحل بیومتریک و همچنین مصاحبه با آفیسر سفارت، در دفتر کارگزاری و سفارت مجارستان حاضر شوید و این مراحل طی کنید. مصاحبه شما بسیار مهم و دارای اهمیت است و در این جا آفیسر بر رد یا قبولی درخواست ویزا تاثیر نهایی را دارد.
  • پس از طی تمامی این مراحل، منتظر اعلام نتیجه از سوی سفارت مجارستان بمانید. در صورت موافقت، ویزای مربوطه در پاسپورت شما به ثبت خواهد رسید و بعد از آن به راحتی می توانید برای مهاجرت به مجارستان و سفر به این کشور اقدام کنید.

بهترین شهرهای مجارستان برای مهاجرت

اگر به دنبال شناخت شهرهای جذاب مجارستان برای مهاجرت ایرانیان هستید، باید شهرهای مجارستان را با توجه به هدف مهاجرتی خود مورد بررسی قرار دهید و هرکدام که می تواند شرایط بهتری برای شما فراهم آورد را انتخاب کنید. البته طبق سوابق و آمار مهاجرین پیشین، شهرهای مهاجرپذیر اغلب شامل شهرهای بزرگ مجارستان و مناطق پر جمعیت می شود.

از نگاه مهاجرین خارجی، بهترین شهرهای مجارستان برای مهاجرت را باید شهرهای بوداپست، دبرسن، پچ، سگد، ایگر، میشکولتس، گیور، سوپرون و غیره در نظر گرفت که در آن ها بیش ترین رفاه و آسایش وجود دارد و می توان از خدمات عمومی و شهروندی مناسبی بهره مند شد، خدمات و امکاناتی که شاید در شهرهای کوچک و روستاها وجود نداشته باشد.

علاوه بر این، شهرهایی که نام بردیم بزرگ ترین شهرهای مجارستان نیز تلقی می شوند و معتبرترین و بیش ترین تعداد شرکت ها و بیزینس ها در این مناطق در حال فعالیت هستند که بازار شغلی بسیار خوبی را به وجود آورده اند. همچنین این شهرها مقر دانشگاه های اصلی و مطرح مجارستان هستند و به عنوان شهرهای دانشجویی نیز شناخته می شوند.

البته باید به این موضوع هم اشاره کنیم که میزان مخارج در شهرهای مهاجرپذیر مجارستان در بیش ترین مقدار در این کشور قرار دارند، البته مجارستان کشور ارزانی است ولی بازهم میزان هزینه ها در این شهرها از سایر مناطق بالاتر است. فراموش نکنید که این شهرها بهترین مناطق برای سرمایه گذاری و کارآفرینی در مجارستان نیز شناخته می شوند.

مهاجرت به بوداپست

بوداپست پایتخت مجارستان، با معماری باشکوه، فرهنگ غنی و هزینه زندگی مناسب، سالانه گردشگران و مهاجران زیادی را به خود جذب می کند. اگر به دنبال مهاجرت به یک شهر اروپایی با کیفیت زندگی بالا و هزینه های معقول هستید، بوداپست می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد که یک تجربه اقامتی جذاب را برای شما رقم می زند.

بوداپست شهری امن با سیستم حمل و نقل عمومی کارآمد و امکانات رفاهی خوب و مدرن است. همچنین، این شهر دارای سیستم بهداشت و درمان باکیفیت و دانشگاه های معتبری است که از دانشگاه های مطرح اروپا تلقی می شوند. بوداپست یکی از پایتخت های زیبا و بسیار جذاب اروپا است که در مقایسه با امکانات، رفاه و خدماتی که برای ساکنین خود ارائه می کند، به شهرت نرسیده است.

مهاجرت به بوداپست می تواند زمینه ساز دسترسی و مهاجرت به سایر شهرها و کشورهای اروپا تلقی شود. همچنین در این شهر می توانید با دیگر شرکت ها و کارفرمایان اروپایی به راحتی ارتباط برقرار کرده و از بازار دیگر کشورها برای فروش محصولات و خدمات خود نیز بهره مند شوید.

مهاجرت به بوداپست

بهترین روش مهاجرت به مجارستان برای ایرانی ها

در حال حاضر با توجه به شرایط و نرخ ارز در کشورمان، میزان مخارج و هزینه ای که برای مهاجرت به مجارستان باید صرف نمود دارای اهمیت ویژه ای است و در هر صورت متقاضیان تلاش می کنند تا بتوانند با بهترین و نازل ترین قیمت خود را به این هدف برسانند. در همین راستا می توان گفت که مهاجرت کاری به مجارستان، ارزان ترین روش برای رسیدن به این کشور است.

این روش نیاز به بودجه و سرمایه خاصی ندارد و از همان ابتدا شما می توانید به کسب درآمد در این کشور بپردازید. همچنین تحصیل در این کشور نیز یک روش نسبتاً ارزان است و علاوه بر آن یک روش مطمئن و نه چندان سخت برای اخذ ویزای مجارستان تلقی می شود. ضمن این که اخذ مدرک از دانشگاه های آن فرصت اشتغال در کل اروپا را نیز برای شما به ارمغان می آورد.

البته اگر به دنبال یک مسیر ساده، سریع و آسان هستید، بهترین روش مهاجرت به مجارستان برای ایرانی ها، سرمایه گذاری به روش های موجود است که شاید بودجه بالایی نیاز داشته باشد اما رسیدن به آن هیچ پیچ و خم و سختی ندارد و در سریع ترین زمان می توانید به اقامت مجارستان دست پیدا کنید. در نهایت باید بگوییم که انتخاب بهترین روش به شرایط و هدف شما از مهاجرت به مجارستان وابسته است.

آسان ترین راه مهاجرت به مجارستان از ایران

انتخاب آسان ترین روش مهاجرت به مجارستان قطعاً به شرایط افراد وابستگی دارد و برای افراد مختلف آسان ترین روش ها متفاوت هستند. اما طبق سوابق مهاجرتی پیشین و طی سال ها فعالیتمان در این زمینه، مهاجرت از طریق سرمایه گذاری مثل خرید ملک، یکی از آسان ترین راه های اخذ اقامت مجارستان است که مسیر پر پیچ و خمی نداشته و سریع می توان به آن رسید.

همچنین مهاجرت کاری نیز مسیر پیچیده ای ندارد و فقط نیاز است که شخص یک فرصت شغلی مناسب یافته و در آن استخدام شود تا بتواند ویزای مربوطه را دریافت کند. البته باید گفت که خودِ مسیر یافتن شغل می تواند کمی سخت و زمان بر باشد تا بتوانید در نهایت کارفرمای مناسب را یافته که به تخصص و دانش شما نیازمند باشد.

تحصیل در مجارستان نیز در مقایسه با سایر کشورهای اروپا دست یافتنی تر است و پذیرش و قبولی در دانشگاه های آن به سختی قبولی در دانشگاه هایی نظیر دانشگاه های آلمان، فرانسه، سوئد و غیره نبوده و راحت تر می توان به این هدف رسید. به طورکلی آسان ترین راه مهاجرت به مجارستان از ایران مهاجرت، تحصیلی، ازدواج و سرمایه گذاری است.

راحت ترین راه مهاجرت به مجارستان از ایران

شرایط اخذ تابعیت بعد از مهاجرت به مجارستان

برای دریافت تابعیت کشور مجارستان نیاز به داشتن شرایط مشخصی است که بتوانید به این امتیاز مهم و ویژه دست پیدا کنید که اولین و مهم ترین آن، داشتن اقامت دائم مجارستان است. همچنین نداشتن سابقه کیفری در مجارستان و کشور مبدا یکی از شرایط اصلی است و اگر در مدت اقامت خود در این کشور دارای سابقه کیفری شوید، این امر دریافت شهروندی را برایتان بسیار مشکل می کند.

از جمله شرایط اخذ تابعیت بعد از مهاجرت به مجارستان باید به تسلط به زبان مجارستانی اشاره کرد، متقاضیان برای دریافت تابعیت این کشور باید به زبان اصلی و رسمی این کشور تسلط پیدا کنند. البته یکی از مزیت های مهم اخذ تابعیت مجارستان این است که این کشور تابعیت دوگانه را می پذیرد و این یعنی شما می توانید در کنار تابعیت ایرانی، تابعیت مجارستان را نیز داشته باشید.

دریافت شهروندی مجارستان چقدر طول می‌کشد؟

برای دریافت تابعیت مجارستان نیاز به داشتن اقامت دائم این کشور است که برای رسیدن به آن باید از طریق یکی از روش های مهاجرت به مجارستان، ویزای اقامت موقت را به دست آورده و پس از 5 سال زندگی و حضور در این کشور، می توانید اقامت دائم مجارستان را نیز به دست آورید.
همچنین در صورت ادامه اقامت خود و زندگی در این کشور و عدم سوء سابقه، پس از 3 سال از اخذ اقامت دائم و یا به طورکل 8 سال پس از شروع اقامت و زندگی در مجارستان، به تابعیت و شهروندی این کشور رسیده و می تواند برای دریافت پاسپورت مجارستان نیز اقدام نماید.

مزایا و چالش های مهاجرت به مجارستان برای ایرانیان

مهاجرت به مجارستان شما را از مزایای بسیاری برخوردار می سازد که می تواند گفت اغلب مهاجرین و علاقمندان مهاجرت به اروپا از آن بی اطلاع هستند. شناخت مزایا و چالش های مهاجرت به مجارستان برای ایرانیان، می تواند کمک بسیار مناسبی برای انتخاب مقصد و روش مهاجرت تلقی شود. از مهم ترین مزایای مهاجرت به مجارستان می توان به این موارد اشاره کرد:

  • روش های مهاجرتی جذاب و متنوع برای رسیدن به این کشور
  • هزینه های ارزان اقامت و زندگی در این کشور
  • امنیت بالای مالی و جانی برای مهاجرین و دانشجویان خارجی
  • فرصت تحصیل دردانشگاه ها و مدارس معتبر در سطح اروپا
  • تحصیل در یکی از بهترین نظام های آموزشی اروپا
  • اقتصاد قوی و رو به رشد و بازار کار فراهم و متنوع برای مهاجران
  • نرخ بیکاری نسبتاً پایین و مزد و حقوق مناسب با مخارج
  • نظام قضایی و سیستم حقوقی عادلانه برای همه اقشار جامعه
  • رفاه بالا و دسترسی به امکانات و تجهیزات عمومی مدرن و با کیفیت
  • سیستم درمان مدرن و پیشرفته به صورت رایگان

البته نمی توان گفت که مهاجرت به مجارستان فقط با مزایا و ویژگی همراه بوده و هیچ گونه عیب و سختی برای مهاجرین ندارد، برخی از مهم ترین چالش های مهاجرت به مجارستان برای ایرانی ها بدین شرح است:

  • نیاز به یادگیری زبان مجاری که شاید برای برخی مشکل باشد.
  • متوسط سطح درآمد در مجارستان از دیگر کشورهای برتر اروپا پایین تر است.
  • محدودیت و رقابت در بازار کار مجارستان، به ویژه در مشاغل تخصصی و پردرآمد.
مزایا و چالش های مهاجرت به مجارستان برای ایرانیان
5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *