تحصیل رشته های مهندسی در خارج از کشور

تحصیل رشته های مهندسی در خارج از کشور

شرکت در دوره های کالج و آزمون ورودی دانشگاه ها مواردی هستند که د اغلب دانشگاه ها وجود داشته و برای رسیدن به پذیرش در دانشگاه های برتر باید آنها را پشت سر گذاشت.

رشته های مهندسی از دوره کارشناسی آغاز شده و تا مقطع دکترا ادامه می یابند و دانشجویان در طول تحصیل واحدهای عملی زیادی را پشت سر می گذارند که در بالا بردن مهارت و یافتن کار در آینده بسیار مفید خواهد بود.

به عنوان مثال با یادگیری زبان آلمانی شما می توانید به رشته های مهندسی در کشورهای آلمان و یا اتریش وارد شده و از مدرک تحصیلی با اعتبار بالا برخودار شوید ، در همین راستا می تواند مقاله دانشگاه های مهندسی برق آلمان را بخوانید و با شرایط کلی تحصیل آشنا شوید ، برای دریافت اطلاعات بیشتر هم با ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) همراه باشید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

فهرست مطالب

از مهم ترین انتخاب ها برای تحصیل رشته های مهندسی در خارج از کشور​ می توان به مهندسی مکانیک ، الکترونیک ، برق ، کامپیوتر، عمران ، معماری و آی تی ( فناوری اطلاعات ) اشاره کرد.

مقطع لیسانس رشته های مهندسی با 3 تا 4 سال تحصیل آغاز شده و در برخی از کشورها قبول در آزمون ورودی الزامی می باشد معمولا انتخاب زبان رسمی کشور به عنوان زبان تحصیل می تواند مسیر ورود به دانشگاه های دولتی و تحصیل به صورت رایگان را برای فرد هموار سازد.

تحصیل مهندسی در دوره تحصیلات تکمیلی

پس از دوره کارشناسی دانشجویان می توانند تحصیلات خود را در کارشناسی ارشد علوم مهندسی ادمه دهند که پرطرفدارترین دوره جهت پذیرش در دانشگاه های خارج از کشور است و بسته به دانشگاه ، تحصیل مهندسی در دوره تحصیلات تکمیلی می تواند از یک تا دو سال به طول انجامیده و در اغلب کشورها نیازمند مدرک آیلتس با حداقل نمره 6 می باشد.

شاید در دوره کارشناسی بتوان تحصیل به زبان اصلی هر کشور را تجربه نمود اما در دوره تحصیلات تکمیلی در اکثر دانشگاه های جهان زبان تحصیل به زبان انگلیسی تغییر یافته و تسلط به این زبان نقش مهمی را در پذیرش ایفا می کند.

آخرین و عالی ترین دوره تحصیل در دانشگاه های علوم مهندسی مقطع دکترا است که دانشجو با ارائه رزومه تحصیلی قوی راه همواری را برای رسیدن به پذیرش خواهد داشت ، جهت رسیدن به پذیرش در علوم مهندسی علاوه بر پیشینه علمی خود باید طرح پژوهشی تان را نیز به تایید یک استاد راهنما رسانده و فرصت دریافت هرگونه فاند و بورسیه را برای خود فراهم سازید.

در برخی از کشورها نیز دوره ای به نام پیش دکترا برگزار می شود که به دانشجویان کمک می نماید تا پیش نیازهای مهم این مقطع مانند مقاله نویسی را گذرانده و سپس با مهارت کامل به دوره دکترا وارد شوند ، کشور انگلستان که از بهترین مقصدهای علوم مهندسی ست از جمله ارائه دهندگان دوره های پیش دکترا است که اهمیت ویژه ای به سطح زبان دانشجویان می دهد.

بهترین کشورها برای تحصیل مهندسی

چنانچه نگاهی به رنکینگ دانشگاه های برتر علوم مهندسی داشته باشید درخواهید یافت که کشور آلمان در صدر  بهترین کشورها برای تحصیل مهندسی قرار گرفته و با ارائه تحصیلات به صورت رایگان توانسته به محبوب ترین مقصد در این زمینه تبدیل شود.

هزینه تحصیل مهندسی در خارج از کشور

از آنجا که رشته های مهندسی پس از علوم پزشکی از پرطرفدارترین رشته های دانشگاهی هستند هم در دانشگاه های دولتی و هم خصوصی دانشجویان علاقه مند را پذیرش می نمایند اما هزینه تحصیل مهندسی در خارج از کشور  در انتخاب دانشگاه مقصد نقش مهمی داشته و در بسیاری موارد شهریه سالانه ای که دانشجو باید به دانشگاه پرداخت کند تعیین کننده کشور مقصد خواهد بود.

شهریه رشته های مهندسی می تواند از ماهانه 300 دلار در دانشگاه های دولتی آغاز شده و تا 20000 دلار در دانشگاه های خصوصی برسد.

دانشجویان دوره دکترا می توانند به دریافت بورسیه تحصیلی بسیار امیدوار باشند و تنها هزینه های زندگی را بررسی نمایند اما در مقطعی مانند کارشناسی شانس دریافت بورسیه کاهش یافته و دانشجویان باید کلیه مخارج را خودشان به دانشگاه پرداخت نمایند.

انتخاب کشور و دانشگاه در میزان شهریه بسیار مهم است و توصیه می شود تا گزینه های پیش رو را با دقت هرچه تمام تر بررسی نمایید.

بهترین دانشگاه های مهندسی دنیا

در دسته بندی دانشگاه های جهان فاکتورهای متعددی مورد بررسی قرار می گیرند و در هر فهرست می توان دسته بندی متفاوتی را یافت اما معمولا هر دانشگاه در نهایت دارای چند رتبه بالاتر و یا پایین تر است که تاثیر چندانی در انتخاب مقصد تحصیلی شما عزیزان نخواهد داشت.

در ادامه به بهترین دانشگاه های مهندسی دنیا نگاهی می اندازیم:

کشورهایی با بازار کار مناسب مهندسی

کشورهایی با بازار کار مناسب مهندسی را می شناسید؟ پیش تر در رابطه با بازار مناسب در کشورهایی همچون آلمان صحبت کردیم اما آلمان تنها مقصد خوب کار در رشته های مهندسی نبوده و معمولا کشورهایی که دارای رنکینگ بالای دانشگاهی در این رشته ها هستند بازار کار بسیار خوبی نیز دارند.

در میان تمامی کشورهای اروپایی اتریش نیز تلاش می کند تا به دنبال جذب مهندسین از اقصی نقاط دنیا شرکت ها و پروژهای خود را در سطح جهان ارتقا بخشد.

در هنگام بررسی بازار کار مناسب رشته های مهندسی کشورهایی همچون دانمارک ، انگلستان ، سوِیس ، نیوزلند ، هند و چین را نیز فراموش نکنید که هر یک در حوزه های مهندسی حرفی برای گفتن دارند.

سوالات پر تکرار تحصیل رشته های مهندسی در خارج از کشور

کشور آلمان بهترین کشور جهان در رشته های مهندسی است.

پردرخواست ترین رشته های مهندسی ، مهندسی شیمی ، مهندسی الکترونیک ، مهندسی عمران ، مهندسی برق ، مهندسی مکانیک و مهندسی خودرو است.

هزینه های رشته های مهندسی از ماهانه 300 دلار در دانشگاه های دولتی آغاز شده و تا 20000 دلار در دانشگاه های خصوصی می رسد.

دانشجویان دوره دکترا می توانند به دریافت بورسیه تحصیلی بسیار امیدوار باشند و تنها هزینه های زندگی را بررسی نمایند اما در مقطعی مانند کارشناسی شانس دریافت بورسیه کاهش یافته و دانشجویان باید کلیه مخارج را خودشان به دانشگاه پرداخت نمایند.

دانشگاه استنفورد
موسسه فناوری ماساچوست
دانشگاه آکسفورد
دانشگاه کمبریج
موسسه فناوری فدرال زوریخ
دانشگاه هاروارد
دانشگاه کالیفرنیا
دانشگاه ملی سنگاپور
موسسه فناوری کالیفرنیا
موسسه فناری جورجیا
دانشگاه صنعتی نانیانگ

برای رشته مهندسی مکانیک علاوه بر آلمان کشور آمریکا ، ژاپن و ایتالیا نیز گزینه های ایده آلی برای کار با درآمد بالا هستند.

ما در موسسه مهاجرتی رجبی در تلاشیم تا بهترین مقاصد مهاجرتی را با توجه به شرایط شما و امکانات موجود به شما معرفی کنیم ، اگر علاقه مند به تحصیل رشته های مهندسی در خارج از کشور هستید و نمیدانید چه پیش نیازهایی لازم است و از کجا باید شروع کنید ، بهترین راهکار ، دریافت مشاوره تلفنی رایگان است ، کارشناسان ما در دفاتر تهران و شیراز با سالها تجربه آماده ارائه اطلاعات به روز و صحیح به شما عزیزان هستند ، همچنین توصیه میکنیم برای شناخت بهترین رشته ها و دانشگاه های ارائه دهنده آن ها ، مقاله تحصیل در خارج از کشور را حتما بخوانید.

 
Rate this post

2 پاسخ

  1. سلام رشته های مهندسی در چه کشورهایی نیاز به آزمون ورودی ندارند من نمی تونم از پس آزمون ورودی بربیام

    1. با سلام

      اگر هدفتان تحصیل در مقطع لیسانس است کشور های زیر آزمون ورودی ندارند
      ترکیه قبرس ارمنستان آذربایجان گرجستان روسیه رومانی مجارستان لهستان فرانسه کانادا و غیره

      با تشکر از سوال شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *