تحصیل در آلمان همواره انتخابی هوشمندانه و کم نظیر بوده و هست، چرا که این کشور دانشگاه هایی را در خود جای داده که در کمتر کشوری می توان یافت و مزایای بی شماری را در اختیار دانشجویان بین المللی قرار می دهد.
دانشجویان از تمامی کشورهای جهان خواهان تحصیل در دانشگاه های آلمان هستند، زیرا تنوع رشته ای و شاخه های تحصیلی که در مراکز آموزش علمی و دانشگاه های این کشور ارائه می شود، یکی از متنوع ترین و دارای بالاترین تعداد رشته های تحصیلی در جهان است.
اخذ مدرک از دانشگاه های این کشور فرصت اشتغال در تمامی کشورهای جهان را برای شما مقدور می سازد، چون اعتبار این مراکز بسیار ستودنی است. نظام آموزشی آلمان از معاهده بولونیا تبعیت می کند که یعنی از بالاترین استاندارها، نظارت و کیفیت در حال حاضر برخوردار است. ضمن اینکه دولت آلمان نیز اهمیت بسیار بالایی به آن داده و از هیچ هزینه ای برای رشد آن کوتاهی نمی کند.
بله، تحصیل در آلمان در صورتی که به زبان آلمانی و در دانشگاه های دولتی این کشور صورت پذیرد، رایگان می باشد و تنها باید هزینه ثبت نام را در هر ترم پرداخت کنید که مبلغ بالایی را شامل نمی شود.
بله، در اکثر رشته های مهم و دانشگاه های این کشور باید در آزمون ورودی مربوطه رشته و دانشگاه شرکت نمود.
برای تحصیل در این کشور با مدرک دیپلم بهتر است نهایتا تا 23 سالگی اقدام نمایید و حدود محدودیت سنی از سوی دانشگاه های این کشور اعلام نشده است، اما با سن های بالاتر شانس دریافت ویزا به صورت قابل توجهی کاهش می یابد.
محتوای تغییر وضعیت
دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه های آلمان باید تحصیل به زبان آلمانی را پشت سر بگذارند و در مقاطع تحصیلات تکمیلی می توان برخی از رشته ها را به زبان انگلیسی نیز یافت.
شرایط تحصیل در آلمان برای دانشجویانی که به دنبال ورود به دانشگاه های دولتی و مطرح این کشور هستند، به خوبی از سوی سیستم آموزشی این کشور مشخص شده و گام های متعددی را شامل می شود. در قدم اول شما باید بتوانید از یکی از دانشگاه های آلمان پذیرش تحصیلی دریافت کنید و در واقع بدون آن شما قادر به انجام هیچ یک از مراحل بعدی نخواهید بود. دقت داشته باشید که ارائه مدرک زبان آلمانی و یا انگلیسی با توجه به رشته و مقطع انتخابی تان به همراه اثبات تمکن مالی که نشان دهد می توانید به خوبی در مدت تحصیل هزینه های خود را تامین سازید، اهمیت بسیاری دارد.
در گام بعدی به عنوان فردی که علاقه مند به تحصیل در کشور آلمان است، باید نسبت به اخذ بیمه درمانی اقدام نمایید که برای دانشجویان دو گزینه دولتی و خصوصی وجود داشته و با توجه به بودجه و شرایط درمانی خود، توصیه می کنیم تا بهترین گزینه را انتخاب کنید که تمامی موارد موردنیازتان را پوشش دهد. هم چنین پس از آن باید یکی از مهم ترین گام های لازم یعنی محل اقامت و مسکن خود را نیز مشخص سازید که می تواند درخواست به دانشگاه و گرفتن خوابگاه و یا اجاره سوئیت یا آپارتمان به صورت مستقل باشد.
پس از انجام مراحل پذیرش و گرفتن بیمه درمانی و مشخص نمودن محل اقامتف باید نسبت به دریافت ویزای تحصیلی خود اقدام نمایید که به معنای دریافت مجوز ورود به این کشور است. اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان یکی از درخشان ترین بخش رزومه کارشناسان ما در شرکت مهاجرتی رجبی است که می توانید از طریق تماس با مشاورین ما از آنها مطلع شوید.
پس از دریافت ویزای دانشجویی آلمان و ورود به این کشور باید به صورت حضوری به دانشگاه مراجعه کرده و تمامی مراحل ثبت نام را انجام دهید. دقت داشته باشید که تمامی این موارد دارای جزئیات متعددی هستند و شما می توانید از طریق کارشناسان متخصص ما تمامی آنها را به دقیق ترین شکل ممکن پشت سر بگذارید.
پادکست تحصیل در آلمان
توصیه می کنیم محتوای ویدئویی از مدیریت محترم هلدینگ جناب آقای حسن رجبی را ببینید تا اطلاعاتی کلی از تحصیل در آلمان بدست بیارید، در این فیلم توضیحات بسیار خوبی از کل محتوای این مقاله ارائه شده است تا با صرف وقت کمتری به آنچه می خواهید دست یابید. همچنین می توانید پادکست زیر را دانلود و در زمان دیگری به آن گوش کنید.
شرایط تحصیل در آلمان زیر 18 سال
تحصیل در کشور آلمان برای دانشجویان بین المللی به صورت دقیق شرایط سنی خاصی را درخواست نمی کند اما برای دانش آموزان زیر 18 سال باید مجموعه ای از شرایط را فراهم ساخت که کلیدی ترین نکات آن عبارتند از:
- داشتن نامه پذیرش از یک مدرسه در آلمان که میتواند یک مدرسه دولتی، خصوصی یا بینالمللی باشد.
- برای دانشآموزان زیر 18 سال، لازم است یک سرپرست قانونی در آلمان داشته باشند که میتواند یک خویشاوند، دوست خانوادگی یا یک سازمان سرپرستی باشد.
- خانوادهها باید توانایی مالی خود را برای پوشش هزینههای تحصیل و زندگی دانشآموز زیر 18 سال در آلمان اثبات کنند.
- اخذ ویزای دانشآموزی که مخصوص افراد زیر 18 سال طراحی شده است.
- داشتن بیمه درمانی که در آلمان پذیرفته شده باشد، برای پوشش دادن تمام مدت اقامت دانشآموز
- تامین مسکن مناسب برای دانشآموز که میتواند از طریق میزبانی خانوادهها، خوابگاههای دانشآموزی یا سایر ترتیبات سکونتی باشد.
- اگر برنامه تحصیلی به زبان آلمانی است، داشتن سطح مورد نیاز زبان آلمانی. برخی مدارس ممکن است دورههای زبان آمادگی ارائه دهند.
- پس از ورود به آلمان و شروع تحصیل، دانشآموزان زیر 18 سال باید برای مجوز اقامت اقدام کنند.
بهترین گزینه برای تحصیل دانش آموزان از کشورمان ایران را می توان مدارس بین المللی در آلمان دانست که مناسب ترین شرایط تحصیلی و اقامتی را فراهم ساخته و شرایط پذیرش آسانتری نیز دارد.
این شرایط به منظور اطمینان از امنیت و رفاه دانشآموزان زیر 18 سال در طول دوره تحصیلیشان در آلمان تعیین شده است. خانوادهها و دانشآموزان باید مطمئن شوند که تمامی این شرایط را قبل از شروع فرآیند اقدام برآورده کردهاند.
دوره های تحصیلات آموزش عالی در دانشگاه های آلمان
دانش آموزان پس از اتمام دوره متوسطه و دریافت دیپلم می توانند برای شرکت در دوره های تحصیلات آموزش عالی در دانشگاه های آلمان اقدام کنند و به مدارک مربوطه دست پیدا نمایند. دقت داشته باشید که دانش آموزان خارجی و به خصوص دانش آموزان خارج از اروپا نظیر ایرانیان به دلیل تفاوتی که در سیستم آموزشی کشورها وجود دارد، قادر به معادل سازی دقیق مدرک دیپلم خود نیستند.
به همین خاطر باید حتما دوره های کالج را پشت سر بگذارند که در ادامه به آن می پردازیم. اما مقاطع تحصیلی در دانشگاه های آلمان به طور کلی شامل این موارد می شود:
مقطع تحصیلی | مدت زمان دوره |
---|---|
کارشناسی | 3 تا 4 سال |
کارشناسی ارشد | 2 سال |
دکترا | 3 تا 5 سال ( به دو صورت دکترای فردی یا دکترای ساختاریافته) |
جهت تحصیل در آلمان و در مقاطع آموزش عالی باید حتما آخرین مدارک تحصیلی به همراه مدرک زبان و سایر مدارک لازم را به دانشگاه ارائه کنید که این مدارک باتوجه به مقطع تحصیلی و دانشگاه می تواند با یکدیگر تفاوت هایی داشته باشد. به همین خاطر حتما توصیه می کنیم که مدارک لازم را از دانشگاه انتخابی خود مورد استعلام قرار دهید.
ورود به دانشگاه های آلمان با مدرک دیپلم
مقطع کارشناسی کشور آلمان را می توان اولین دوره دانشگاهی این کشور دانست که نیازمند ارائه مدرک دیپلم دبیرستان متقاضیان ایرانی بوده و می توانید با ثبت نام در دوره پیش نیاز برای ورد به تمامی رشته های دانشگاهی این کشور از جمله پزشکی و دندانپزشکی درخواست دهید.
تحصیل در مقطع لیسانس آلمان 4 ساله بوده و رشته های پزشکی و دندانپزشکی به ترتیب نیازمند 6 سال و 5 سال زمان هستند. نکته مهمی که وجود دارد، تحصیل در آلمان با مدرک دیپلم برای دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا و به خصوص خارج از اروپا نظیر ایران کمی متفاوت است.
این دسته از دانشجویان قادر به معادل سازی دقیق و کامل مدرک دیپلم خود در این کشور نیستند و باید حتما برای ورود به کالج های آلمان با دیپلم اقدام نموده و یک دوره آمادگی و معادل سازی را پشت سر بگذارند تا با سیستم آموزشی این کشور آشنا شده و دروس اصلی و پایه برای هر رشته را در کنار زبان آلمانی فرا بگیرند و در حین تحصیل این دوره با مشکل مواجه نشوند.
علاوه بر این، از آن جایی که برخی از دانشگاه برای رشته هایی نظیر رشته های پزشکی و دندانپزشکی و یا سایر رشته های مهم و پر متقاضی آزمون ورودی برگزار می کنند، شرکت در این دوره ها بسیار مهم و حیاتی است تا آمادگی و دانش لازم را کسب کرده و بتوانید آزمون ورودی را با موفقیت پشت سر بگذارید.
برای تحصیل در آلمان با دیپلم، شما باید چندین گام را دنبال کنید و شرایط خاصی را برآورده سازید. در زیر، مراحل و شرایط لازم برای این روند در قالب جدول ارائه شده است:
مرحله/شرط | توضیحات |
تایید دیپلم | دیپلم شما باید توسط مقامات آلمانی یا یک موسسه معتبر تایید شود تا معادل سطح آموزشی مورد نیاز برای ورود به دانشگاههای آلمان باشد. |
Studienkolleg (دوره پیش دانشگاهی) | اگر دیپلم شما مستقیماً معادل آبیتور آلمانی نیست، لازم است که در یک دوره پیش دانشگاهی (Studienkolleg) شرکت کنید و امتحان ورودی آن را با موفقیت پشت سر بگذارید. |
مدرک زبان | ارائه مدرک زبان آلمانی (مانند TestDaF یا DSH) برای دورههای به زبان آلمانی، یا مدرک زبان انگلیسی (مانند IELTS یا TOEFL) برای دورههای به زبان انگلیسی. |
درخواست و پذیرش | ارسال درخواست به دانشگاهها از طریق پلتفرم Uni-Assist یا مستقیماً به دانشگاه مورد نظر، همراه با تمام مدارک لازم. |
ویزای تحصیلی | پس از دریافت پذیرش از دانشگاه، باید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید و تمام مدارک مورد نیاز از جمله اثبات تمکن مالی را ارائه دهید. |
بیمه درمانی | تهیه بیمه درمانی که پوشش دهنده تمام مدت تحصیل شما در آلمان باشد. |
ثبتنام در دانشگاه | پس از رسیدن به آلمان و قبل از شروع ترم، باید به صورت حضوری در دانشگاه ثبتنام کنید. |
توجه داشته باشید که شرایط و نیازها ممکن است بسته به دانشگاه و ویزای تحصیلی آلمان متفاوت باشد. بنابراین، توصیه میشود همیشه اطلاعات بهروز را از وبسایت رسمی دانشگاه مورد نظر یا از طریق سفارت آلمان در کشور خود دریافت کنید و یا با متخصصین موسسه مهاجرتی رجبی در این باره مشورت نمایید.
آشنایی با مقطع ارشد دانشگاه های آلمان
تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های آلمان، شاهد دو نوع درخواست از سوی دانشجویان بین المللی است:
- دانشجویانی که تحصیل دوره کارشناسی خود را در آلمان سپری کرده اند.
- دانشجویانی که با ارائه مدرک کارشناسی از کشورهای دیگر از جمله ایران به دنبال پذیرش در این مقطع هستند.
برای هر دو دسته بالا هیچ گونه تفاوتی وجود نداشته و در صورتی که بتوانید شرایط مشخص شده از سوی دانشگاه را فراهم سازید، به پذیرش خواهید رسید. دوره کارشناسی ارشد در آلمان دو سال تحصیلی را شامل می شود و در برخی از رشته های مهندسی به دلیل وجوذ ارائه پروژه می تواند اندکی طولانی تر شود. در مقابل برخی از رشته های تحصیلی در مدت زمان یک سال و نیم به پایان می رسند که به انجام پروژه و پایان نامه بستگی دارد.
این دوره را میتوان گسترش اطلاعات فراگرفته شده در دوره کارشناسی دانست که به شما مهارت لازم برای تدریس برخی از دروس مقطع قبل را داده و می توانید علاوه بر زبان آلمانی، رشته های متعدد بیشتری را به زبان انگلیسی تجربه کنید.
مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های آلمان دوران طلایی برای ورود به بازار کار رشته تحصیلی تان نیز به صورت تخصصی بوده و می تواند پلی برای ورود به تحصیل دکترا در آلمان باشد. چنانچه مقطع کارشناسی ارشد را در آلمان پشت سر بگذارید، ورود به دوره دکترا برایتان بسیار آسانتر بوده و علاوه بر عدم وجود چالش زبانی، می توانید از طریق ارتباط با اساتید مرتبط با رشته تحصیلی تان، پذیرش با شرایط بهتری را برای خود رقم بزنید.
شرط معدل ایرانی ها برای تحصیل در آلمان
برای تحصیل در کشور آلمان با توجه به مقطع خود باید معدل مشخصی را ارائه دهید. برای ورود به هر مقطع در دانشگاه های آلمان بهتر است حدود زیر را مدنظر داشته باشید و حتما در هنگام اقدام به صورت دقیق شرایط دانشگاه را بررسی نمایید:
- مقطع کارشناسی: معمولاً ۱۵ به بالا برای پذیرش در دانشگاههای دولتی معتبر آلمان موردنیاز است و برای رشتههای پررقابت (مانند پزشکی، دندانپزشکی، مهندسی، مدیریت) ممکن است معدل ۱۶ یا ۱۷ به بالا لازم باشد.
- مقطع کارشناسی ارشد: نیاز به معدل 14 به بالا بوده و دانشگاه های مطرح نیاز به معدل 15 یا 16 به بالا دارند و خوب است که برای رشته های مهندسی حداقل 17 را ارائه دهید.
- مقطع دکتری (PhD): باید معدل 16 به بالا داشته باشید و حتی برخی از اساتید معدل 17 یا 18 را از متقاضی دریافت می کنند و دقت داشته باشید که مکاتبه با استاد مربوط از هر فاکتور دیگری مهم تر است و تلاش کنید در صورت داشتن معدل پایین تر رزومه بهتری را از خود ارائه دهید.
دقت داشته باشید که موارد بالا به صورت تقریبی بیان شده اند و هر چه معدل بالاتری داشته باشید، شانس بیشتری در پذیرش خواهید داشت و تمامی فاکتورهای رزومه تحصیلی علاوه بر معدل را به خوبی تا حد ممکن ارتقا دهید
تبدیل معدل ایرانی به آلمانی
همانطور که گفتیم حداقل معدل ورود به کالج های آلمان یا حداقل معدل ورود به دانشگاه های آلمان دارای اهمیت بالایی است. جهت اپلای و دریافت پذیرش از دانشگاه های کشور آلمان، شما باید معدل خود را به سیستم آلمانی تبدیل نمایید تا قادر شوید آن را با حداقل معدل مورد نظر دانشگاه انتخاب خود مقایسه کنید. نحوه تبدیل معدل ایرانی به آلمانی بدین صورت می باشد:
- فرمول مورد نظر: Z= [(Nmax-Nd)/(Nmax-Nmin)]*3+1
- Nmax: بیش ترین نمره قابل کسب در سیستم ایران
- Nmin: حداقل نمره برای پاس کردن یک درس در سیستم ایران
- Nd: نمره یا معدل متقاضی
- Z: معدل یا نمره معادل در سیستم آلمانی
تحصیل در آلمان با معدل پایین
برخی دانشگاهها بر اساس مصاحبه یا ارزیابی مهارتهای خاص، به جای تمرکز صرف بر روی معدل، دانشجو را پذیرش میکنند و می توان با معدل پایین نیز در دانشگاه های آلمان به پذیرش رسید.گرچه معدل پایین می تواند چالشی برای برخی از متقاضیان باشد، اما هرگز این مسیر را برای شما غیر ممکن نمی سازد. با رعایت فاکتورهای مهمی همچون دانشگاه های مناسب با رشته، ارائه سایر مدارک به قوی ترین شکل ممکن، درخواست پذیرش برای ایالت های کم رقابت و یا گذراندن دوره های مقدماتی می تواند به آسانی به پذیرش رسید.
همچنین با شرکت در آزمون TestAS آلمان می توانید تمامی مهارت های خود را برای ورود به مقطع کارشناسی بسنجید. در این آزمون مهارت هایی همچون زبان، علوم انسانی، زیاضیات، کامیپوتر و برخی مهارت های اصلی درنظر گرفته شده اند. نتایج خوب در این آزمون به شما کمک می کند تا بتوانید برای دانشگاه های بهتری درخواست ارسال نموده و سابقه تحصیلی قوی تری را ارائه دهید.
دوره های کالج در کشور آلمان
همانطور که گفتیم تحصیل در آلمان در دوره کارشناسی نیاز به گذراندن دوره های کالج و آمادگی پیش از دانشگاه دارد. جهت ورود به دوره های کالج در کشور آلمان باید حداقل سطح B1 زبان آلمانی را داشته باشید و در آزمون ورودی کالج ها که شامل زبان آلمانی و دروس تخصصی می باشد، نیز شرکت کنید. سپس متناسب با سطح علمی شما دوره زمانی کالج مشخص شده که معمولا برای اکثر متقاضیان 9 ماه تحصیلی می باشد.
در نهایت و در پایان دوره نیز آزمون نهایی اخذ می شود که در صورت قبولی مدرکی به دانشجو اعطا می گردد که در تمامی دانشگاه ها معتبر است و می تواند جهت تحصیل در آلمان اقدام کند. ضمنا در صورت مردودی نیز می تواند دوباره در آزمون ترم بعد شرکت کرد.
دقت داشته باشید که شرکت در هر یک از دوره ها مانند کالج های t-kurs آلمان و یا سایر گزینه ها، دارای شرایط و محدودیت سنی خاصی نیست، اما گپ تحصیلی دارای اهمیت خواهد بود و بهتر است که فاصله زیادی مابین زمان دریافت آخرین مدرک تحصیلی با زمان درخواست شما وجود نداشته باشد.
انواع دوره های کالج در کشور آلمان
نام دوره | شرایط |
کالج M-Kurs | این دوره مختص علاقمندان به رشته های پزشکی بوده و در آن دروس شیمی، زیست شناسی و زبان آلمانی تدریس می شود. |
کالج T-Kurs | این دوره مناسب علاقمندان به رشته های فنی مهندسی خواهد بود و دروس ریاضی، فیزیک، شیمی، کامپیوتر و زبان المانی در آن تدریس می شود. |
کالج G-Kurs | این دوره برای رشته های انسانی در نظر گرفته شده و در آن دروسی نظیر تاریخ، ادبیات آلمان، جامعه شناسی، آمار و زبان آلمانی تدریس می شود. |
کالج S-Kurs | این دوره برای علاقمندان تحصیل در رشته های زبان در نظر گرفته شده است و دروس تاریخ، علوم اجتماعی و زبان آلمانی در آن مورد تدریس واقع می شوند. |
کالج W-Kurs | این دوره نیز برای رشته های علوم اجتماعی، اقتصاد و بیزینس در نظر گرفته شده است و دروس ریاضی، اقتصاد، تجارت، جامعه شناسی و زبان آلمانی در تدریس می گردد. |
برگ کوچکی از ویزاهای دریافتی کشور آلمان
شرکت مهاجرتی رجبی در طول سالیان طولانی فعالیت خود توانسته دانشجویان علاقه مند زیادی را راهی کشور آلمان سازد که بخش کوچکی از آن را در این ویدیو به نمایش گذاشته ایم.
شما عزیزان نیز می توانید از طریق تماس با مشاورین ما از جمله افراد حاضر در این فهرست باشید.
ددلاین پذیرش کالج ها و دانشگاه های آلمان
با توجه به دانشگاه، رشته و مقعطی که برای تحصیل انتخاب می نمایید، ددلاین پذیریش کالج ها و دانشگاه های این کشور متفاوت است اما سال تحصیلی در این کشور به دو ترم تقسیم شده و شما باید قبل از آغاز هر یک پذیرش خود را از دانشگاه ها دریافت نموده باشید. مهلتهای درخواست پذیرش معمولاً به شرح زیر هستند:
- ترم زمستان: از اوایل ژوئن تا ۱۵ ژوئیه
- ترم تابستان: از اوایل دسامبر تا ۱۵ ژانویه
با این حال، این مهلتها ممکن است بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت باشند. برای مثال، در رشتههای پزشکی و دندانپزشکی، مهلتهای ثبتنام ممکن است متفاوت باشد. به عنوان نمونه، دانشگاه هایدلبرگ برای ترم تابستان تا ۱۵ ژانویه و برای ترم زمستان تا ۲۰ اوت مهلت ثبتنام دارد.
در مورد کالج ها نیز، مهلت های ثبتنام ممکن است متفاوت باشد. برای مثال، کالج زاکسن برای ترم تابستان تا ۱۵ نوامبر و برای ترم زمستان تا ۱۵ ژوئن مهلت ثبتنام دارد و توصیه میشود حداقل ۸ هفته قبل از پایان مهلت ثبتنام، مدارک خود را ارسال کنید تا در صورت نیاز به تکمیل یا تصحیح مدارک، زمان کافی در اختیار داشته باشید.
نام کالج | ددلاین ترم تابستان | ددلاین ترم زمستان |
---|---|---|
کالج زاکسن | ۱۵ نوامبر | ۱۵ ژوئن |
کالج دانشگاه سارلند | ۱۵ ژانویه | ۱۵ ژوئیه |
کالج دانشگاه ماربورگ | ۱۵ فوریه | ۱۵ اوت |
کالج فنی دارمشتات | ۱۵ ژانویه | ۱۵ ژوئیه |
کالج دانشگاه کنستانس | ۱۵ ژانویه | ۱۵ ژوئیه |
کالج فناوری کارلسروهه | ۳۰ آوریل | ۱۵ ژوئیه |
کالج هایدلبرگ | ۱ آوریل | ۱ مارس |
مدارک لازم برای پذیرش از دانشگاه های آلمان
مدارک لازم برای پذیرش از دانشگاه های آلمان را باید با توجه بع مقطع تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا) و دانشگاه موردنظر ارائه دهید که برخی از موارد مهم برای تمامی مقاطع عبارتند از:
1.مدارک تحصیلی مقطع قبلی:
- کارشناسی: دیپلم دبیرستان + ریزنمرات
- کارشناسی ارشد: مدرک کارشناسی + ریزنمرات
- دکترا: مدرک کارشناسی ارشد + ریزنمرات
2.مدرک زبان
- آلمانی برای برنامه های به زبان آلمانی، مدرک TestDaF، DSH، C1/C2 یا Telc C1 Hochschule
- انگلیسی برای برنامه های انگلیسی زبان، مدرک IELTS معمولاً حداقل ۶.۵ یا TOEFL حداقل ۹۰-۱۰۰ در iBT
۳. انگیزهنامه با توضیح دلایل انتخاب رشته و دانشگاه، اهداف تحصیلی و شغلی
۴. توصیهنامه از اساتید یا کارفرمایان
۵. رزومه (CV) شامل اطلاعات تحصیلی، کاری، مهارتها و فعالیتهای علمی
۶. گواهی اثبات توانایی تأمین هزینههای زندگی
۷. پاسپورت معتبر
8. پذیرش مشروط برای متقاضیانی که نیاز به گذراندن دورههای مقدماتی (Studienkolleg) دارند.
۹. نمونه کار و پورتفولیو (برای رشتههای هنری و معماری)
10. پروپوزال پژوهشی برای مقطع دکترا
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان
تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان یکی از مزیت های بزرگ تحصیل در آلمان شناخته می شود که البته شرایط مختلفی دارد. اگر خواهان تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی در مقاطع ابتدایی و متوسطه هستید، باید به مدارس خصوصی و بین المللی مراجعه کنید که به صورت دو زبانه این امکان را فراهم آورده اند.
اما اگر قصد تحصیل به زبان انگلیسی در دانشگاه های آلمان را دارید، باید مد نظر قرار دهید که دوره کارشناسی در دانشگاه های دولتی به زبان آلمانی ارائه می شود و فقط در دانشگاه های خصوصی امکان تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی برای این مقطع وجود دارد.
اما خوشبختانه شرایط در دوره های تحصیلات تکمیلی متفاوت می شود و رشته های بیش تری در تمامی دانشگاه ها به زبان انگلیسی ارائه می شوند، به خصوص در دوره دکترا که می توان گفت اغلب دوره ها به زبان انگلیسی هستند. دقت داشته باشید که باتوجه به خصوصی بودن، تحصیل در دانشگاه های انگلیسی زبان آلمان شهریه های بالایی داشته و رایگان نیست.
همچنین برای تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان باید مدرک معتبری به دانشگاه ارائه کنید که معمولا مدارک آیلتس 6 و تافل 80 حداقل مدارکی هستند که در دانشگاه ها مورد قبول می باشند. برای دوره های تحصیلات تکمیلی اغلب سطوح بالاتری نیز درخواست می شود.
ما نیز توصیه می کنیم که مدارک با سطوح بالاتری ارائه کنید، چون امتیاز شما را برای پذیرش بالا می برند و تاثیر زیادی در پذیرش شما ایفا خواهند نمود.
رشته و دانشگاه های مختلف به زبان انگلیسی در آلمان
اکنون بیش از صد رشته تحصیلی در کشور آلمان به زبان انگلیسی ارائه می شوند که امکان پذیرش دانشجویان خارجی در تمامی آنها وجود دارد ، تحصیل در آلمان به زبان انگلیسی در مقطع لیسانس در رشته هایی مانند هوا فضا، مهندسی الکترونیک و فناوری اطلاعات امکان پذیر است که البته ممکن است برخی از دروس و یا ترم های تحصیلی به خصوص در سال های آخر تحصیل به زبان آلمانی صورت پذیرد.
محدودیت زبان انگلیسی در دوره کارشناسی ارشد کمتر می شود، اما همچنان در برخی از رشته ها تنها امکان انتخاب زبان آلمانی وجود دارد و شما باید قبل از اقدام از شرایط هر دانشگاه به خوبی آگاه شوید. در دوره دکترا تمامی رشته ها به زبان انگلیسی ارائه می شوند که خبر خوبی است و فرصت ارتباط با کل مراکز علمی دنیا برایتان وجود خواهد داشت.
به طور معمول بیشترین تعداد دوره های انگلیسی زبان جزو شرایط تحصیل در آلمان ، به موضوع های مهندسی ، علوم طبیعی و اقتصادی مربوط می شود، دانشگاه خصوصی Jacobs در شهر برمن آلمان ، اکثریت رشته های علوم پایه را به زبان انگلیسی ارائه می دهد و دانشگاه فورت وانگن برای تحصیل رشته روانشناسی و سایر رشته های علوم انسانی به زبان انگلیسی ، بسیار شهرت پیدا کرده است.
برای سهولت کار شما ، ما یک لیست از دانشگاه هایی که فرصتی برای تحصیل به زبان انگلیسی در آلمان را فراهم کرده اند ، را ارائه می دهیم.
خوب است بدانید که بسیاری از دانشگاه های عنوان شده در زیر ، در لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت و علوم کشورمان قرار دارند و شما می توانید با اطمینان خاطر آنها را برای تحصیل انتخاب کنید.
از جمله برخی دیگر از دانشگاه های می توان به دانشگاه علوم کاربردی برلین ، دانشگاه سارلند ، دانشگاه جورج آگوست گوتینگن ، دانشگاه فورت دانگن و دانشگاه Erfurt اشاره کرد.
نام دانشگاه | رتبه جهانی |
دانشگاه فنی برلین | 158 |
دانشگاه اشتوتگارت | 347 |
دانشگاه آخن | 108 |
دانشگاه فرایبورگ | 97 |
شهریه و هزینه های تحصیل در آلمان
شهریه و هزینه های تحصیل در آلمان یکی از بهترین ها در جهان می باشد که در حال حاضر کمتر کشوری را می توان تحت چنین شرایطی پیدا نمود. همانطور که گفتیم هزینه تحصیل در دانشگاه های آلمان می تواند رایگان باشد، در صورتی که به زبان آلمانی و در دانشگاه های دولتی این کشور پذیرفته و شروع به تحصیل نمایید.
البته دقت داشته باشید که هزینه تحصیل در آلمان فقط معطوف به شهریه نبوده و شما باید هزینه و مخارج زندگی و اقامت را نیز مدنظر قرار دهید که ساپورت و تهیه آن بر عهده دانشجو است. البته خوشبختانه امکان کار دانشجویی وجود داشته و می توانید بخش خوبی از هزینه های زندگی خود را از این طریق پوشش دهید.
هزینه زندگی در آلمان به شرایطی نظیر: شهر تحصیل و سبک زندگی افراد بستگی دارد و با یکدیگر متفاوت خواهد بود. به طور کلی هزینه های ماهانه زندگی یک دانشجو می تواند از 500 تا 1300 یورو متغیر باشد. حتما جزئیات و آخرین مبالغ درباره هزینه های زندگی در آلمان را در مقاله مربوطه مطالعه نمایید.
اما همانطورکه گفتیم شهریه دانشگاه های آلمان برای تحصیل به زبان انگلیسی و یا تحصیل در دانشگاه های خصوصی را باید بپردازید که با توجه به رشته و مقطع متفاوت خواهد بود اما می تواند از 3500 یورو تا 35 هزار یورو در سال را در برگیرد. همچنین برای تحصیل در آلمان و ثبت نام در دانشگاه های دولتی و خدمات دانشجوی آن نیز باید مبلغی در حدود 400 یورو را بپردازید.
بورسیه تحصیلی آلمان برای دانشجویان بینالمللی انواع مختلفی دارند که از طرف دولت آلمان، سازمان های بینالمللی، دانشگاه ها و موسسات خصوصی بر اساس شایستگی تحصیلی، نیازهای مالی و یا هر دو ارزیابی و به دانشجویان ارائه میشوند.
برخی از بورسیه های تحصیلی می توانند هزینه ها را برای دانشجویان رایگان ساخته و آنها را از پرداخت هرگونه هزینه معاف سازد. البته تحصیل رایگان در آلمان اغلب برای دانشجویان مقطع دکترا امکان پذیر بوده و دانشجویان سایر مقاطع باید هزینه های مهم همچون هزینه زندگی را مدنظر داشته باشند.
شرایط تحصیل رایگان در آلمان
هزینه ها همواره یکی از مهم ترین مباحث تحصیل در آلمان می باشد که هر فرد علاقمند به این امر خواهان دستیابی به کم ترین مخارج و حتی تحصیلی رایگان در این کشور است. باید بگوییم که خوشبختانه شرایط تحصیل رایگان در آلمان وجود دارد و این علاوه بر کیفیت و اعتبار بالای آموزش یکی از بزرگ ترین مزیت ها شناخته می شود.
تحصیل در آلمان در مدارس دولتی این کشور کاملا رایگان بوده، اما برای تحصیل در مدارس خصوصی، بین المللی و شبانه روزی آن باید شهریه تحصیلی را پرداخت نمایید. همچنین تحصیل در دانشگاه های دولتی این کشور و به زبان آلمانی نیز رایگان بوده و شهریه ای از دانشجویان دریافت نمی شود.
این امر به تنهایی باعث جلب توجه دانشجویان خارجی بسیاری به این کشور شده است و همین باعث رقابتی شدن پذیرش در دانشگاه های آن گردیده است. البته جهت تحصیل در دانشگاه های خصوصی و غیر دولتی و همچنین تحصیل به زبان انگلیسی باید شهریه دانشگاهی را پرداخت کرد.
شاید جالب باشد، با این که تحصیل در این کشور رایگان است، اما هنوز هم بورسیه های تحصیلی از سوی دانشگاه ها و موسسات مختلف به دانشجویان اعطا می شود، البته به همین دلیل رایگان بودن تحصیل، در مقایسه با سایر کشورها متقاضیان زیاد و شرایط رقابتی شدید برای دریافت بورسیه وجود ندارد. بورسیه های تحصیلی می توانند هزینه های زندگی دانشجویان را پوشش دهند.
دانشگاه های برتر کشور آلمان
قطعا رتبه های بالای دانشگاه های کشور آلمان یکی از اصلی ترین دلایل انتخاب این کشور به عنوان مقصد تحصیلی توسط دانشجویان بین المللی است و شما علاقه مندان به تحصیل در دانشگاه های این کشور باید در جستجوی ابتدایی خود از بهترین دانشگاه های مرتبط با رشته تحصیلی تان مطلع شوید و تمامی تلاش خود را به کار گیرید که بتوانید در یکی از آنها به پذیرش برسید.
تلاش برای پذیرش در دانشگاه های مطرح آلمان، به معنای تضمین آینده شغلی شما بوده و می توانید با ارائه مدرک از آنها در بهترین کشورهای جهان به ادامه تحصیل و یا کار بپردازید. انتخاب بهترین دانشگاه با توجه به رزومه تحصیلی تان یکی از تاثیرگذارترین مراحل مهاجرت است که البته راهنمایی و مشورت افراد متخصص در این حوزه را نیز می طلبد.
اغلب دانشگاه های مطرح آلمان را می توانید در صدر رتبه بندی های جهانی ببینید و در این جدول نیز برخی از آنها همراه با رتبه آورده شده است، دقت داشته باشید که رتبه دانشگاه در هر رشته می تواند متغیر باشد و با توجه به مقطع انتخابی خود حتما موارد را به صورت دقیق بررسی نمایید.
نام دانشگاه | رتبه جهانی از دیدگاه موسسه QS |
---|---|
دانشگاه فنی مونیخ | 37 |
دانشگاه لودویگ ماکسیمیلیان مونیخ | 54 |
دانشگاه هایدلبرگ | 87 |
دانشگاه فرای برلین | 98 |
دانشگاه فنی آخن | 106 |
موسسه فناوری کارلسروهه | 119 |
دانشگاه هامبولت برلین | 120 |
دانشگاه فنی برلین | 154 |
دانشگاه آلبرت لودویگ فرایبورگ | 192 |
دانشگاه هامبورگ | 206 |
راحت ترین دانشگاه برای پذیرش در آلمان
برای پذیرش در دانشگاه های کشور آلمان، خوب است که ضمن شناختن بهترین گزینه های ممکن، آسانی پذیرش را نیز مدنظر داشته باشید تا به دلایل سختی و دشواری از رسیدن به پذیرش ناامید نشوید. البته راحتی پذیرش هرگز به معنای رتبه پایین دانشگاه نبوده و اتفاقا برخی از آنها دارای رنکینگ بالایی در رتبه بندی های جهانی هستند. چنانچه بخواهیم برخی از راحت ترین دانشگاه های آلمان برای پذیرش در آلمان را نام ببریم، بدین شرح است:
شما می توانید در دانشگاه کلن، دانشگاه روهر بوخوم و یا دانشگاه دویسبورگ-اسن بدون شرط معدل بالا یا محدودیت های خاص به پذیرش برسید. دانشگاه هایی همچون کاپلن، برمن و ماگدبورگ نیز بدون محدودیت تعداد پذیرش و با ظرفیت بالا می توانید با فراهم نمودن شرایط اولیه در درشته دلخواه خود به پذیرش برسید.
دانشگاههای کاربردی که نسبت به دانشگاههای سنتی رقابت کمتری دارند نیز گزینه های مناسبی برای اقدام هستند که دانشگاه علمی کاربردی کلن، دانشگاه علمی کاربردی مونیخ و دانشگاه علمی کاربردی فرانکفورت بهترین انتخاب ها می باشند.
در صورتی که مدرک زبان ندارید هم می توانید از دانشگاه های گوتینگن و یا دانشگاه فریدریش شیلر ینا به صورت مشروط پذیرش دریافت کنید تا دوره زبان خود را پشت سر بگذارید. البته دقت داشته باشید که باید همواره شرایط مهمی همچون سن، طبان و یا تمکن مالی را برای تمامی دانشگاه ها رعایت کنید.
مشکلات تحصیل در آلمان برای دانشجویان ایرانی
جذابیت های کشور آلمان برای دانشجویان ایرانی بسیار زیاد است اما در مقابل نمی توان از برخی چالش های آن نیز چشم پوشید که برخی از مهم ترین آنها عبارتند از:
- بسیاری از رشتهها در آلمان به زبان آلمانی تدریس میشوند، و حتی اگر رشتهای به زبان انگلیسی ارائه شود، تسلط بر زبان آلمانی برای زندگی روزمره و یافتن کار دانشجویی ضروری است و علاوه بر آن ارائه مدارک TestDaF یا DSH برای ورود به دانشگاه الزامی هستند.
- ارائه تمکن مالی موردنیاز برای سفارت برای برخی بسیار دشوار است.
- گرچه تحصیل در آلمان رایگان است و دانشجویان موظف به پرداخت هزینه بالا نیستند، اما باید هزینه های زندگی، بیمه درمانی، خوراک و حملونقل را درنظر داشته باشند.
- یافتن کار دانشجویی مخصوصا برای افرادی که به زبان آلمانی مسلط نیستند، چالش برانگیز است.
- یافتن خوابگاه دانشجویی یا خانه مناسب در برخی شهرها بسیار دشوار است و اجارهها در مناطق محبوب دانشجویی بالا هستند.
- قوانین و مقررات اداری در آلمان سختگیرانه است و دانشجویان ایرانی ممکن است در مواجهه با فرآیندهای اداری مانند ثبتنام اقامت، تمدید ویزا و دریافت بیمه دانشجویی دچار سردرگمی شوند.
- سخت گیری موجود در سیستم آموزشی ممکن است برای برخی از دانشجویان دشوار باشد و پشت سر گذاشتن آزمون ها نیاز به سطح بالایی از تلاش دارند.
- دوری از خانواده، تفاوت های فرهنگی و حتی آب و هوا برای برخی افراد با چالش های روحی و روانی همراه است.
شرایط دریافت اقامت پس از تحصیل در آلمان
خوشبختانه از طریق تحصیل در آلمان می توان به اقامت دائم این کشور نیز دست پیدا کرد، اما نه به طور مستقیم. دقت داشته باشید، که اخذ پذیرش در دانشگاه و هر موسسه آموزشی و به طور کلی تحصیل در آلمان فقط اجازه اقامت موقت را به ارمغان می آورد که دارای محدودیت و زمان پایان است.
اما چنانچه دانشجویان بتوانند پس از پایان تحصیلات خود در این کشور در شغلی معتبر و مربوط به دانش و تخصص خود استخدام شوند، ویزای تحصیلی آنان به ویزای کار مبدل خواهد شد که در صورتی که پس از دریافت ویزای کاری 5 سال در آلمان زندگی کرده، شاغل بوده و مالیت خود را کامل بپردازند، شرایط دریافت اقامت پس از تحصیل در آلمان برای آنان فراهم می شود و می توانند اقامت دائم خود را به دست آورند.
خوشبختانه اگر پیش از اتمام مدت ویزای تحصیلی و دریافت مدرک موفق به یافتن شغل نشوید، دولت آلمان حداکثر 18 ماه اجازه اقامت اضافه جهت یافتن شغل را به دانشجویان خارجی می دهد، که قابل تمدید نیز نمی باشد. همچنین 3 تا 5 سال زندگی در آلمان پس از دریافت اقامت دائم در صورت داشتن شرایطی لازم و مشخص می توانید برای دریافت تابعیت و پاسپورت آلمان اقدام کنید.
50 پاسخ
با سلام
من تازه ۱۸ سالم شده، ویزای خانواده اومد و برای من رد شده
الان دانش آموز پایه دوازدهم هستم
با مدرک b2
امکان و مدت زمانی که طول میکشه تا من بتونم ویزای تحصیلی بگیرم رو لطفا راهنمایی بفرمایید
با سلام و درود
بعد از اخذ دیپلم طی مدت نهایتا 4 ماه میتوانید پذیرش و ویزای تحصیلی بگیرید.
با تشکر از سوال شما
سلام من ۲۸ سالمه لیسانس تربیت بدنی دارم از دانشگاه پیام نور و مدرک مربیگری از فدراسیون
با آیلتس ۷ میتونم برای ویزای تحصیلی اقدام کنم؟
چقدر تمکن مالی لازمه؟
هزینه تحصیل به زبان انگلیسی چقدره؟
با سلام و وقت بخیر
در صورتی که از لحاظ سن،معدل و تمکن مالی واجد شرایط باشید میتوانید برای تحصیل در دانشگاه به زبان انگلیسی اپلای کنید.
حدودا 12000 یورو تمکن مالی مورد نیاز است.
تحصیل در بسیاری از دانشگاه ها تقریبا رایگان است که در صورت داشتن معدل بالا میتوانید پذیرش بگیرید.
در صورتی که معدل تان پایینتر از حد مطلوب باشد در دانشگاه هایی که نیازمند پرداخت شهریه می باشند میتوانید تحصیل کنید و شهریه ها معمولا بین 3 تا 10 هزار یورو در سال میتوانند متغیر باشند.
با تشکر از سوال شما
سلام وقتتون بخیر
من لیسانس میکروبیولوژی دارم با معدل 18 ، 25 سالمه و مدرک B2 المان دارم ,
برای ارشد هماتولوژی میتونم اقدام کنم ؟
و اینکه کلا برای ارشد در المان چه ازمونی باید شرکت کرد؟
ممنون میشم پاسخ بدین:)
با سلام و درود
خیر امکان پذیر نیست باید رشته مرتبط انتخاب کنید.
برای ورود به دانشگاه آزمون ندارند و فقط ممکن است برخی دانشگاه ها برای برخی رشته ها مصاحبه داشته باشند.
با تشکر از سوال شما
سلام
من ۳۷ سالمه.لیسانس مهندسی صنایع با معدل ۱۳،۵ از دانشگاه غیر انتفاعی و ارشد مدیریت اجرایی با معدل ۱۷،۵ از دانشگاه ازاد.حدود ۱ سال تا گرفتن ایلتس حداقل ۶،۵ فاصله دارم،حدود ۴ سال سابقه کاری بیمه ای دارم ولی سابقه کار غیر بیمه ای هم دارم حدود ۶ سال.ایا شانسی برای تحصیل در دانشگاه دولتی المان در مقطع کارشناسی ارشد دارم؟در رشته صنایع یا مدیریت گرایشهای مختلف
با سلام و درود
بله برخی دانشگاه ها با معدل های پایین هم پذیرش می دهند اما نیازمند این است که در قسمت های دیگر رزومه خود را تقویت کنید و جزییات این موارد در جلسات مشاوره توضیح داده می شوند .
با تشکر از سوال شما
سلام
رشته تجربی پزشکی معدل 19
مدرک آیلتس زبان دارم
و مدرک b2المانی
ومدرک فنی و حرفه ای تعمیرات موبایل میتونم اقدام به تحصیل کنم
18سال ین دارم
با سلام و درود
بله بله شرایط سن ، معدل و سطح زبان تان کاملا مناسب است و میتوانید برای پذیرش و ویزا اپلای کنید .
با تشکر از سوال شما
سلام بندهدکارشناسی مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه علمی کاربردی اهران باومعدلد۱۹:۸۵هستم ایا امکانش هست با تقویت زبان المانی وگذراندن دوره های زبان بتوانم دریکی ازشاخه های پزشکی اونجا ادامه تحصیل بدهم؟؟؟وهزینه تحصیلی دانشگاه حدودا سالانه چه میلغی س؟
با سلام و درود
در صورت داشتن مدرک زبان آلمانی در سطح حداقل b1 ، دیپلم تجربی یا ریاضی با معدل بالای 18 و داشتن سن مناسب بله میتوانید .
تحصیل در دانشگاه های دولتی آلمان رایگان است و صرفا سالی 500 یورو هزینه ریجستری دانشگاه باید بپردازید .
با تشکر از سوال شما
سلام وقت بخیر
بنده دانشجو رشته مهندسی گیاه پزشکی هستم ۲۲ سالمه با معدل ۱۷ کارشناسی و ۱۸/۷۵ دیپلم تجربی . برای اخذ ویزای تحصیلی در مقطع ارشد یا کارشناسی مجدد شانسی دارم؟؟ (یادگیری زبان آلمانی هم شروع کردم )
با سلام
بله شانس دارید و میتوانید اپلای کنید .
با تشکر از سوال شما
سلام
پذیرش رشته پزشکی با معدل بالای 17 و مدرک زبان b1 جز بورسیه و فاند محسوب میشود و اگر نه هزینه تحصیل رشته پزشکی سالیانه چقدر هست؟
با سلام
در کل تحصیل در آلمان به زبان آلمانی و رایگان است و صرفا سالانه حدود 300 یورو هزینه ریجستری دانشگاه باید پرداخت کنید.
مدرک b2 و ترجیحا معدل بالای 18 مورد نیاز است.
با تشکر از سوال شما
با سلام
من اوسبیلدونگ انفورماتیک انجام میدم. سوالم این هست که ایا میتونم درخواست ویزای پیوست برای همسرم کنم ؟ و تمکن مالی از گردش حساب خودش باشه؟ حدودا ده سال هست که المان هستم .
ممنون
با سلام
بله میتوانند ویزای پیوست دریافت کنند.
و الزاما تمکن مالی باید در حساب همسرتان باشد.
با تشکر از سوال شما
سلام خسته نباشید
بنده قصد مهاجرت ب آلمان رو دارم
اما دعوت شده از سمت کسی هستم و سوالم این هست که سطح زبانم باید در چه سطحی باشه؟
بدون کارت پایان خدمت میشه اقدام کرد؟
و شغل تعمیرات موبایلی برای مهاجرت به این کشور خوبه؟
سپاسگزارم از پاسخگوییتون
با سلام
اگر منظورتان از اینکه دعوت شده اید داشتن جاب افر است باید تا سطح حداقل ب یک مسلط به زبان آلمانی باشید.
برای مهاجرت کاری باید لیسانس و سابقه کار مرتبط ترجیحا در رشته های فنی مهندسی داشته باشید. برای تعمیرات موبایل شانس ویزا زیاد نیست.
با تشکر از سوال شما
سلام و عرض ادب
بنده ترم آخر کارشناسی روانشناسی هستم اما میخوام ارشد مهندسی کامپیوتر رو بگیرم
با توجه ب اینکه کشور آلمان به رشته مهندسی کامپیوتر توجه خاصی داره میتونم فقط با مدرک ارشد اقدام به مهاجرت کنم و منو میپذیرن؟
یا لازم هست هر دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مهندسی کامپیوتر خونده باشم؟
و سوال دوم هم اینه که با مدرک دانشگاه آزاد میشه اقدام کرد و بازار کار این رشته در گرایش نرم افزار در آلمان چطوره؟
ممنونم از راهنماییتون
با سلام
برای مهاجرت کاری به آلمان باید مدرک لیسانس و سابقه کار مرتبط به هم ارائه بدهید و بازار کار آلمان در این رشته مناسب است. با مدرک دانشگاه آزاد هم میتوان اپلای کرد.
با تشکر از سوال شما
با عرض سلام بنده ۲۲ساله ام لیسانس حقوق از دانشگاه پیام نور با معدل ۱۶ونیم و انگلیسی کمی بلدم و المانی تا سطح A2خواندم خودخوان با کتاب منشن میخاستم بگم ایا میتونم برای ارشد در المان اقدام کنم و این امر امکان پذیره وملزومات ان چیه در ارشد جزا دردانشگاه ازاد هم پذیرفته شدم بنظرتون ارشد رو ایران بخونم یا انصراف بدم و اونو المان بخونم مچکرم
با سلام
با توجه به شرایط سنی مناسبی که دارید در صورت ارائه مدرک زبان المانی در سطح b2میتوانید در کشور المان بصورت رایگان در مقطع فوق لیسانس تحصیل نمائید. با توجه به اینکه قوانین در زمینه مهاجرت هر روزه سخت تر میشود اگر تصمیم شما برای مهاجرت جدی میباشد بهتر است سریعتر اقدام نموده و ادامه تحصیل خود را در کشور المان داشته باشید.
با تشکر از سوال شما
درود،فوق دکترای روانشناسی بصورت بورسیه کدام دانشگاه وسایتی هست وشریط سنی چگونه می باشد؟ممنون
با سلام
در رابطه با بورسیه و شرایط سنی که عنوان نموده اید برای افراد مختلف متفاوت است و نمیتوان بصورت کلی برای سن نظر خاصی داد. قطعا رزومه شما تاثیر زیادی در موفقیت شما برای پذیرش و بورسیه خواهد داشت.
با تشکر از سوال شما
سلام من 45 سالمه با لیسانس پرستاری بهم کارمیدهند؟
با سلام
باید رزومه شما شامل سابقه کار، مدرک زبان و…بصورت جزئی تر بررسی شود اما بطور کلی افراد زیر40 سال شانس بالاتری برای دریافت ویزای کاری دارند.
با تشکر از سوال شما
سلام ببخشید آیا می توان با ۵۰ میلیون در آلمان کارشناسی ارشد بخونم مدرک زبان آلمانی هم دارم معدل کارشناسی هم ۱۹ هستش آیا شانسی دارم برای تحصیل
با سلام
تحصیل در کشور المان به زبان المانی کاملا رایگان میباشد.درصورتی که شرایط سنی شما مناسب باشد و همچنین ارائه مدرک زبان المانی در سطح b2یاc1 و ارائه تمکن مالی و گردش حساب مناسب به سفارت میتوانید جهت اخذ ویزای تحصیلی المان اقدام نمائید.
با تشکر از سوال شما
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما. بنده ۱۷ سال سن دارم و در حال حاضر هنرجوی سال یازدهم حسابداری هستم.معدلمم در حد ۱۹و ۱۸هستش. و از لحاظ زبان انگلیسی شش سال خوندم و الان دارم برای آزمون آیلتس آماده میشم. میخواستم بدونم برای سال دیگه که درسم تموم میشه یعنی سال دوازدهم . میتونم برای بورسیه تحصیلی اقدام کنم با توجه به اینکه شرایط مالی خوبی ندارم امکانش هست که فاند کامل بگیرم که هزینه هام رایگان در بیاد و یا اینکه حداقل طوری باشه که در کنار درس کار هم بتونم بکنم تا هزینه هارو در بیارم؟
شما کدوم کشور رو پیشنهاد میدید برای رشته ام با توجه به اینکه از هنرستان وارد این رشته شدم و( از رشته های نظری وارد نشدم)؟
کدوم کشور ها این شرایط رو دارن؟
و در صورت اخذ ویزای تحصیلی چه مدارکی نیاز هست و دروس دانشگاهی به زبان انگلیسی تدریس میشه یا زبان خود کشور؟
و اگر با این شرایط نشد میتونم تو این تایمی که دارم زبان فرانسه یا ایتالیایی یا آامانی رو مدرکشو بگیرم و واسه بورسه تحصیلی فول فاند تو این کشور ها اقدام کنم؟
تو کدوم کشور میشه؟
و احتمال دریافت بورسه استانی در ایتالیا و سایر کشور ها چقد است؟
و آیا این بورسیه کفاف زندگی دانشجویی رو میده یا نه؟
و آیا میشه با کارکردن در کنار تحصیل بقیه هزینه هارو دراورد؟
و هزینه های زندگی در یک سال در آلمان چقدره؟
با سلام
معدل شما خوب هست برای مقطع لیسانس تحصیل در این کشورها به زبان خودشون بصورت رایگان هست و اگر دانشجوی فعالی باشید میتونید درخواست کمک هزینه دانشجویی داشته باشید.
هزینه یکسال زندگی در المان ۱۰.۰۰۰ یورو و هزینه تحصیل رایگان در حد ترمی ۳۰۰ تا ۵۰۰ یورو هست.
با تشکر از سوال شما
سلام
من ۳۸ سالمه و دانشجوی دکتری اللهیات هستم،معدلم۱۷ می باشد ولیکن معدل دیپلمم ۱۲هست،میتونم برای پزشکی اقدام کنم؟
با سلام
شما بطور مستقیم نمیتونید برای پذیرش این رشته اقدام کنید در آلمان میتونید برای ارشد رشته ادیان شناسی پذیرش بگیرید و وقتی وارد این کشور شدین برای پزشکی اقدام کنید البته باتوجه به اینکه معدل دیپلمتون پایینه شانس کمی هست. البته شما براحتی میتونید برای تحصیل در رشته پزشکی در کشورهای ترکیه و روسیه اقدام کنید.
با تشکر از سوال شما
سلام روز بخیر
من کاردانی و کارشناسی گرافیک دارم.۳۶ ساله ام.میتوانم از کدام کشورها پذیرش ارشد طراحی پارچه و لباس بگیرم؟
آیا موارد پایین به اخذ پذیرش و یا فرصت شغلی کمکی میکند؟
*در حال گذراندن دوره های طراحی پارچه و لباس از یک موسسه معتبر هستم که تاییدیه دانشگاه خوارزمی را دارد
*۷ سال در زمینه طراحی و دوخت کیف هم فعالیت و فروش داشتم و دارم
*در حال دریافت دیپلم خیاطی هم از سازمان فنی و حرفه ای هستم.
*۷سال هم تجربه کار گرافیک دارم.
*مجوز مشاغل خانگی در زمینه کیفدوزی از وزارت ارشاد
*کمتر از ۱۰ سال سابقه بیمه
باسلام
شما میتوانید با اخذ ویزای تحصیلی از کشور کانادا و ایتالیا در در رشته هایی همچون طراحی پوشاک، علوم مرتبط با پارچه، نساجی و مدیریت پوشاک در مقطع دکترا تحصیل نمایید.برای اخذ پذیرش از شما نمونه کار خواسته میشود که داشتن ایده خلاقانه دراین مرحله بسیار مهم است . بعد از اتمام تحصیل و ورود به بازار کار ، پایه حقوق شما از حدود 4000 یا 5000 یورو شروع خواهد شد . میزان حقوق به منطقه جغرافیایی و کارفرما بستگی دارد. راه دریافت ویزای کاری کانادا از طریق سیستم اسکیل ورکر و امتیاز بندی میباشد.
باتشکر از سوال شما
سلام من فوق تخصص جراحی مغز و اعصابم چقدر در آلمان می توانم در آمد داشته باشم
باسلام خدمت شما دوست عزیز
درآمد شما به صورت تقریبی 6000 تا 8000 یورو در ماه می باشد.
باتشکر از سوال شما
سلام ببخشید پروسه اخذ ویزای تحصیلی برای رشته داروسازی چقد طول میکشه؟
باسلام خدمت شما دوست عزیز
در حال حاضر اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی کشور آلمان حدودا 18 ماه به طول می انجامد .
باتشکر از سوال شما
سلام در سایت خود دانشگاه LMU مونیخ نوشته که باید برای تحصیل در پزشکی صلاحیت ورود به داشگاه را کسب کنید این همان قبولی در دانشگاه سراسری در ایران است ؟؟ و همچنین حضور در کالج الزامی است و باید برای رشته پزشکی به کالج رفت ؟؟
باسلام خدمت شما دوست عزیز
خیر ، شرایط پذیرش رشته های پزشکی در المان به این صورت است که معدل شما نباید زیر17باشد و مدرک زبان المانی باید b1 زبان المانی را از ایران اخذ کرده باشید. ابتدا بخاطر تفاوت تحصیل در ایران و المان که دیپلم المان 13 سال است و شخصی که از ایران اقدام می کند دیپلم ۱۲ ساله دارد باید یکسال دوره کالج را در این کشور بگذراند و برای پذیرش رشته های پزشکی گذراندن دوره کالج الزامی است.
باتشکر از سوال شما
سلام خسته نباشین 20 سال دارم و از همین ماه کلاس زبان المانی هم میخوام برم معدلم خوب نیست اما رشته پرستاری را دوست دارم به نظرتون میتونم امیدوار باشم برای تحصیل در المان؟
باسلام خدمت شما دوست عزیز
برای ورود به رشته پرستاری نیاز دارید که مدرک B1 زبان آلمانی را بگیرید. و سپس یک دوره کالج به زبان آلمانی را به صورت رایگان در المان بگذرانید و در صورت قبولی در ازمون ورودی وارد دانشگاه های آلمان به صورت رایگان شوید . اگر معدل شما زیر 16 است باید برای ترمیم معدلتان اقدام کنید.
باتشکر از سوال شما
از دو شرطی که بشه در آلمان پزشکی خوند شرط اول که قبولی کنکور در کشور خودمون هست مربوط به هر رشته ای میشه یا فقط پزشکی باید قبول شیم
باسلام خدمت شما دوست عزیز
در حال حاضر در صورت داشتن مدرک زبان المانی و معدل بالا و شرایط سنی مناسب می توان وارد رشته پزشکی شده و نیازی به داشتن قبولی کنکور سراسری نیست.
باتشکر از سوال شما
با سلام اون بالا گفتین که در طی تحصیل در دانشگاه میتونیم توی خوابگاه بمونیم ولی چیزی راجع به کالج نگفتین.
در مدت این یک سال کالج بازم خوابگاه موجوده؟ و اینکه در صورت رایگان بودن دانشگاه، خوابگاهش هم رایگانه؟
با سلام و درود
بله میتوان برای خوابگاه های مختلف درخواست داد.
هزینه خوابگاه و کلا هزینه های زندگی به عهده خودتان است و حداقل ماهانه حدودد 700 یورو می باشد.
با کار دانشجویی بخش زیادی از این هزینه قابل جبران است.
با تشکر از سوال شما
سلام بامعدل 14 کارشناسی میشود درآلمان ادامه تحصیل داد
باسلام خدمت شما دوست عزیز
بله – این امکان وجود دارد . اما سایر شرایط شما نیز باید بررسی شوند .
باتشکر از سوال شما