هزینه های زندگی در لهستان

هزینه های زندگی در لهستان

در ادامه این مطلب با کارشناسان شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) همراه شوید تا هزینه های زندگی در لهستان را بهتر و کامل تر بشناسیم.

همچنین مشاوران ما در مقاله ای جامع و به روز در خصوص تمام راه های قانونی مهاجرت به لهستان را برای شما عزیزان جمع آوری نموده اند که می تواند راهنمای خوبی برای انتخاب مسیری صحیح برای مهاجرت به این کشور باشد.

لهستان از جمله کشورهایی عضو اتحادیه اروپا است که به واسطه آن می توان به راحتی به اقامت و زندگی در سایر کشورهای اروپایی و حوزه شنگن دست یافت . 

البته هزینه های زندگی در لهستان برای هر فرد با توجه به هدفی که از زندگی در این کشور دنبال می کند ، می تواند متفاوت باشد و سبک زندگی هر شخص نیز در کاهش و یا افزایش آن تاثیرگذار است .

فهرست مطالب

در این بخش از مقاله دعوت می کنیم بیننده و شنونده فایل های صوتی و تصویری ارائه شده توسط روناک از هولدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی باشید ، مدت زمان این فایلها دو دقیقه است و مهمترین موضوعات این محتوا را در اختیار شما خواهد گذاشت ، همچنین امکان ذخیره سازی فایل پادکست وجود دارد.

پادکست هزینه های زندگی در لهستان

پخش ویدیو
نوع مسکنمنطقه اسکانقیمت ماهانه
اجاره آپارتمان 1 خوابهواقع در مرکز شهر1947.61 زلوتی
اجاره آپارتمان 1 خوابهواقع در حومه شهر1547.42 زلوتی
اجاره آپارتمان 3 خوابهواقع در مرکز شهر3060.04 زلوتی
اجاره آپارتمان 3 خوابهواقع در حومه شهر2492.39 زلوتی

هزینه مسکن در لهستان

کشور لهستان به دلیل نرخ پایین تورم و بیکاری توانسته در تمامی حوزه ها فرصت شغلی متعددی را ایجاد نموده تا شهروندان بتوانند با درآمد کافی زندگی راحتی را برای خود فراهم سازند . هزینه های زندگی در لهستان بخش های مختلفی را شامل می شود که هزینه مسکن مهم ترین بخش آن تلقی شده و یک سوم کل مخارج را شامل می شود . 

همچنین بدانید که هزینه های اجاره و یا خرید مسکن در پایتخت و شهرهای اصلی و پر جمعیت این کشور از شهرهای کوچک و روستاها بیش تر و گران تر است و معمولا این شهرها توسط مهاجرین و سرمایه گذاران خارجی نیز بیش تر مورد استقبال قرار می گیرد.

علاوه بر این معمولا قیمت های خرید و اجاره مسکن در مراکز شهر و قسمت های تجاری گران تر از حومه شهر و شهرک های اطراف است و معمولا حومه های شهر در ابتدا توسط مهاجرین تازه وارد به کشور و یا دانشجوهایی که قصد پرداخت اجاره کمتر را دارند مورد استقبال قرار می گیرد . در مقاله اجاره و خرید ملک در لهستان به صورت کامل در رابطه با خرید و اجاره مسکن صحبت نموده ایم که توصیه می کنیم با مطالعه آن به تمامی جزئیات لازم در این باره برسید . در ادامه متوسط نرخ اجاره ملک به طور ماهانه در این کشور را مشاهده خواهید کرد.

هزینه خرید مسکن در لهستان

هزینه خرید مسکن در لهستان چقدر است؟ بسیاری از مهاجرین به لهستان به جای اجاره ملک سعی در خرید آن دارند ، زیرا این گونه هم از هزینه اجاره ماهانه خلاص می شوند و هم یک سرمایه گذاری مطمئن و سود بخش را تجربه خواهند نمود .

 خرید مسکن یکی از روش های مطمئن با سود دهی مناسب و قابل قبول در زمینه سرمایه گذاری در یکی از شهرهای لهستان محسوب می گردد که در ادامه اقامت در این کشور می تواند یک امتیاز مثبت برای رسیدن به اقامت دائم و تابعیت این کشور نیز محسوب گردد . در عنوان سرمایه گذاری و ثبت شرکت در لهستان می توانید از مزایای این امر بیشتر مطلع شوید.

 

خرید مسکنمحلقیمت
هزینه هر متر مربع مسکنواقع در مرکز شهر10536.18 زلوتی
هزینه هر متر مربع مسکنواقع در حومه شهر7763.70 زلوتی
قبوضهزینه
مجموع قبوض ( آب ، برق ، گاز ، زباله ، گرمایش و سرمایش ) در آپارتمان 85 متری476 زلوتی 1133 زلوتی در ماه
هزینه 1 دقیقه مکالمه با تلفن همراه0.25 زلوتی
هزینه اینترنت خانگی ADSL با سرعت 60 مگابایت بر ثانیه و حجم نامحدود40 زلوتی تا 75 زلوتی

هزینه های قبوض در لهستان

از دیگر هزینه های زندگی در لهستان باید به هزینه قبوض اشاره کرد که جای پر رنگی در میان مخارج ماهانه هر فرد یا خانواده دارد و هر ماه باید از سوی آنان به دولت پرداخت شود . البته با توجه به درآمد مناسب در این کشور این هزینه چندان بالا نبوده و باعث فشار اقتصادی به افراد نمی شود ، اما نباید آن را فراموش کرد یا نسبت به آن بی توجه بود.

در جدول متوسط هزینه های قبوض در لهستان را مشاهده خواهید کرد ، این هزینه ها نسبت به ایالات و شهرها با یکدیگر تفاوت دارد و در کلان شهرها بیش تر از شهرهای کوچک محاسبه می شود.

هزینه های خوراک در لهستان

هزینه های خوراک در لهستان را می توان از دیگر بخش های مهم هزینه های زندگی در لهستان در نظر گرفت که پس از اسکان از اهمیت بیش تری برخوردار بوده و قسمت بیش تری از مخارج ماهانه را به خود اختصاص می دهد.

میزان هزینه خوراک با توجه به شرایط زندگی افراد و رژیم غذایی هر فرد با یکدیگر متفاوت است به همین دلیل این مورد را باید به صورت جداگانه برای هر شخص یا خانواده برآورد کرد.

میزان هزینه خوراک با توجه به شرایط زندگی افراد و رژیم های غذایی متفاوت هر فرد با یکدیگر می توند تفاوت های بسیاری داشته باشد به همین خاطر این موضوع باید برای هر فرد یا خانواده به طور جداگانه و دقیق مورد بررسی قرار گیرد . 

یکی از عواملی که می تواند این نوع مخارج را کاهش دهد استفاده از فروشگاه های بزرگ و دارای تخفیف در این کشور است که همواره بر روی اجناس خوراکی خود تخفیف های مناسبی را ارئه کرده و باعث کاهش مخارج خوراک در ماه می گردد . در جدول قیمت برخی از اصلی ترین اقلام خوراکی در لهستان را مشاهده می نمایید.

نوع اقلام خوراکیقیمت های اجناس
شیر ( 1 لیتر )2.73 زلوتی
نان ( نیم کیلو )3.40 زلوتی
برنج ( کیلو )3.94 زلوتی
12 عدد تخم مرغ8.33 زلوتی
پنیر ( 1 کیلو )25.04 زلوتی
فیله مرغ ( 1 کیلو )17.27 زلوتی
سیب ( 1 کیلو )3.69 زلوتی
1.5 لیتر آب معدنی2.01 زلوتی
گوشت قرمز ( 1 کیلو )35.46 زلوتی
سیب زمینی ( 1 کیلو )7.41 زلوتی

تامین هزینه های خوراکی برای مردم لهستان دغدغه نبوده و حتی با کار  دانشجویی نیز می توان آن را تامین نمود ، مطلعه عنوان کار در لهستان راهنمای خوبی برای شما علاقه مندان می باشد.

نوع غذاقیمت
هزینه یک وعده غذا در رستوران ارزان25 زلوتی
هزینه یک وعده غذای دو نفره در یک رستوران سطح متوسط120 زلوتی
هزینه یک ساندویچ در مک دونالد22 زلوتی
هزینه یک کاپوچینو در کافی شاپ9.69 زلوتی
هزینه یک قوطی پپسی یا کوکا کولا4.70 زلوتی

هزینه غذا در رستوران های لهستان

برخی از افراد در مواقع خاصی از هفته یا ماه عادت به صرف غذا در خارج منزل دارند و یا برخی نیز به خاطر شرایط کاری خود نیاز به صرف غذا در خارج از خانه و در رستوران خواهند داشت ، همچنین صرف غذا برای برخی از مجالس ، جشن ها و مهمانی ها در لهستان می تواند یک انتخاب بسیار خوب و راحت برای افراد و خانواده ها باشد.

به همین خاطر باید هزینه غذا در رستوران های لهستان را نیز برای برخی از افراد در زمره هزینه های زندگی در لهستان لحاظ کرد که خوشبختانه میل کردن غذا در خارج از منزل در این کشور با این که گران تر از غذای خانه تمام می شود ، اما گران و غیر معقول نیز نخواهد بود.

این مورد نیز مانند دیگر موارد از هزینه ها هنگام مهاجرت به این کشور دارای اهمیت است ، از این رو در ادامه به آن پرداخته ایم:

هزینه های حمل و نقل در لهستان

هزینه های حمل و نقل در لهستان را باید بیش تر متوجه ساکنین و شهروندان کلان شهرها و ورشو پایتخت این کشور دانست که در آن ها وسائل حمل و نقل عمومی و شخصی از تنوع بیش تر برخوردار بوده و میزان استفاده از این وسائل بسیار بیش تر از شهرهای کوچک است.

همچنین با توجه به نیاز بیش تر به جابه جایی در سطح شهر برای کار ، تحصیل ، تفریح و غیره به دلیل وسعت شهرهای بزرگ این هزینه اکثرا متوجه شهروندان کلان شهرها اس البته باید این را هم مد نظر داشت امکانات حمل و نقل مانند اتوبوس ، قطار ، هواپیما ، مترو و غیره نیز در کلان شهرها بسیار بیش ترو کامل تر می باشد و به نوعی پرداخت هزینه حمل و نقل کاملا ارزش آن را داشته و به نفع شهروندان است.

در مقاله اقتصاد کشور لهستان هم به تمامی فاکتور های مهم اقتصادی از جمله میزان صادرات ، واردات ، نرخ بیکاری ، مالیات و بسیاری اطلاعات مفید دیگر اشاره شده ؛ مطالعه مقاله را از دست ندهید.

حمل و نقلهزینه
بلیط یکطرفه ( حمل و نقل محلی )3 زلوتی تا 6 زلوتی
مجوز ماهانه ( قیمت معمولی )80 زلوتی تا 150 زلوتی
قیمت شروع تاکسی ( تعرفه عادی )5 زلوتی تا 10 زلوتی
قیمت تاکسی 1 کیلومتر ( تعرفه معمولی )2 زلوتی تا 3.5 زلوتی
قیمت تاکسی 1 ساعت انتظار 0 تعرفه معمولی )28 زلوتی تا 50 زلوتی
قیمت 1 لیتر سوخت4.60 زلوتی تا 6 زلوتی
نوع پوشاکقیمت
1 شلوار جین Levis یا مشابه120 زلوتی تا 400 زلوتی
1 لباس تابستانه در مارک های اچ اند ام ، زارا و غیره80 زلوتی تا 200 زلوتی
1 جفت کفش برند نایک ( کیفیت متوسط )200 زلوتی تا 350 زلوتی
1 جفت کفش چرم مردانه مجلسی200 زلوتی تا 500 زلوتی

هزینه های پوشاک در لهستان

از دیگر هزینه های زندگی در لهستان که باید به آن توجه داشت و شاید نه به صورت ماهانه ، اما به طور فصلی در مجموع هزینه های شما خواهد بود هزینه پوشاک در لهستان است . هزینه های پوشاک در این کشور به طور متوسط با دیگر کشورهای عضو اتحادیه اروپا فرق چندانی نخواهد داشت ، زیرا برندها و کمپانی های تولید لباس در تمامی این کشورها فروشگاه داشته و از یک قیمت ثابت و یکسان برای محصولات خود استفاده می نمایند.

اما با توجه به نرخ مالیات ، عوارض ، درآمد و غیره میزانی تفاوت در قیمت ها قابل روئیت و قابل مشاهده است ، در جدول برخی از هزینه های پوشاک در لهستان را مشاهده خواهید کرد.

هزینه های تفریحات در لهستان

لهستان یکی از کشورهای جذاب برای گردشگران در جهان است که این موضوع نشان از وجود تفریحات و سرگرمی های گوناگون در این کشور دارد . شما می توانید در این جا در اوقات فراغت خود از منظر زیبا و دیدنی ، موزه ها ، کنسرت های موسیقی ، تفریحات شبانه ، آثار تاریخی و باستانی ، آثار و بقایای به جا مانده از جنگ جهانی دوم ، معماری دیدنی و زیبای شهرهای این کشور و بسیاری گزینه های تفریحی و سرگرمی دیگر استفاده کرده و نهایت لذت را ببرید.

مردم لهستان همانطور که به کار و درآمد خود اهمیت بالایی می دهند در زمان تعطیلاJ نیز از تفریحات و سرگرمی های موجود نهایت استفاده را برده و برای اوقات فراغت خود اهمیت بسیار بالایی قائل می شوند ، به همین خاطر باید به هزینه های تفریحات در لهستان اهمیت کافی را داد . برخی از هزینه تفریحات در لهستان بدین شرح است :

تفریحات و سرگرمیهزینه
هزینه باشگاه بدنسازی برای یک فرد بزرگسال60 زلوتی تا 150 زلوتی
هزینه اجاره یک ساعت زمین تنیس در آخر هفته30 زلوتی تا 80 زلوتی
هزینه بلیت سینما برای دیدن اکران فیلم های جهانی20 زلوتی تا 30 زلوتی

سطح درآمد در لهستان

سطح درآمد در لهستان به چه صورت است؟ لهستان در تعداد محدودی از جنبه های رفاهی نسبت به سایر کشورهای اروپایی عملکرد بهتری دارد و در مواردی همچون آموزش و ارتباطات اجتماعی توانسته به صورت قوی ظاهر شود در حالی که در مواردی همچون درآمد ، سلامت ، کیفیت محیطی و رضایت از زندگی عملکرد ضعیف تری را به خود اختصاص داده است ، سطح درآمد در لهستان برای خانوارها 23675 دلار در سال بوده که کمتر از میانگین OECD یعنی 30490 دلار در سال می باشد.

در این مطلب تلاش نموده ایم تا شما عزیزان را با هزینه های زندگی در لهستان آشنا سازیم و چنانچه نیازمند دریافت جزئیات بیشتر هستید ، با مشاورین ما در دفاتر مرکزی و غرب تهران و یا دفتر شیراز تماس حاصل نمایید تا به پاسخ هر سوالی که ذهن شما را مشغول نموده است برسید . همچنین توصیه می کنیم تا با مطالعه عنوان تحصیل در لهستان این را به عنوان یکی از بهترین گزینه های ممکن محک بزنید.

سوالات پر تکرار هزینه های زندگی در لهستان

از نظر اشتغال نیز 69 درصد از افراد 15 تا 64 ساله در لهستان دارای شغل حقوقی هستند که بالاتر از میانگین اشتغالOECD و 66 درصد است ، همچنین تحصیلات و مهارت های خوب شرط مهمی برای یافتن شغل هستند که در لهستان 93 درصد از بزرگسالان 25 – 64 ساله تحصیلات متوسطه را به پایان رسانده اند که بالاتر از میانگین OECD و برابر با 79 درصد است.

هزینه یک وعده غذا در رستوران ارزان 25 زلوتی
هزینه یک وعده غذای دو نفره در یک رستوران سطح متوسط 120 زلوتی

شیر ( 1 لیتر ) 2.73 زلوتی
نان ( نیم کیلو ) 3.40 زلوتی
برنج ( کیلو ) 3.94 زلوتی
12 عدد تخم مرغ 8.33 زلوتی
پنیر ( 1 کیلو ) 25.04 زلوتی

مجموع قبوض ( آب ، برق ، گاز ، زباله ، گرمایش و سرمایش ) در آپارتمان 85 متری 476 زلوتی 1133 زلوتی در ماه

هزینه هر متر مربع مسکن واقع در مرکز شهر 10536.18 زلوتی
هزینه هر متر مربع مسکن واقع در حومه شهر 7763.70 زلوتی

5/5 - (7 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *