مهاجرت به ارمنستان

مهاجرت به ارمنستان

روند اخذ اقامت ارمنستان از طریق تحصیل بر این منوال است که معمولا دانشجویان در زمان دریافت ویزای تحصیلی ، یک اقامت موقت دریافت می کنند و پس از پایان تحصیل باید به کشور خود بازگردند ، اما برای افرادی که موفق به اتمام تحصیل در دانشگاه های ارمنستان باشند ، این فرصت هم وجود دارد که بتوانند شانس خود را برای بازار کار ارمنستان و در نهایت برای اقامت دائم امتحان کنند.

اقامت ارمنستان با ثبت شرکت از آسان ترین و مفیدترین راه های سرمایه گذاری و کار در این کشور است ، سرمایه گذاران ایرانی می توانند انواع مختلفی از شرکت ها را انتخاب کرده و راه و روش های ثبت آن را به دقت دنبال کنند تا در عرض 45 روز به اقامت ارمنستان منجر شود.

عمده فعالیت های اقتصادی ارمنستان در زمینه های ژئوپولتیکی ، صنعت و استخراج معادن است ، مهندسی ، پزشکی و تدریس دانشگاهی از جمله مشاغلی بوده اند که در سال گذشته در ارمنستان مورد نیاز بوده است ،  کارگران آرایشگاه ها و معلمان انگلیسی و کارمندان IT نیز شانس بالایی دارند.

هیچ محدودیتی برای مشارکت سرمایه گذاران خارجی در هر فعالیت اقتصادی در ارمنستان یا درصد مالکیت یک تجارت محلی وجود ندارد ، تنها استثنا این است که اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت حق مالکیت زمین در ارمنستان را ندارند ، با این حال ، خارجی ها مجاز به استفاده از زمین از طریق قراردادهای اجاره بلند مدت هستند.

شاخص مصادره اموال در ارمنستان 4 است ، این رقم می تواند بین 1 تا 7 باشد و البته هر چه به عدد یک نزدیک تر باشد ، ریسک سرمایه گذاری در آن کمتر است.

مهاجرت به ارمنستان، مهاجرت به سرزمینی با قدمت چند هزار ساله و مردمی خونگرم با هزینه های زندگی مناسب و فرصت های سرمایه گذاری جذاب است، زندگی در ارمنستان، تجربه ای از آرامش، امنیت و زیبایی های بی نظیر را به شما هدیه می دهد.

ارمنستان از نظر مهاجران یک کشور امن محسوب می شود  زیرا دارای یک سیستم مبادله آزاد است و هیچ محدودیتی برای تبدیل یا انتقال وجوه به ارز قابل استفاده آزاد و با نرخ قانونی و تسویه بازار وجود ندارد ، ارمنستان یکی از امضا کنندگان کنوانسیون بین المللی در مورد اختلافات مادی است که امکان حل اختلاف توسط مرکز بین المللی حل و فصل اختلافات سرمایه گذاری (ICSID)  را فراهم می کند.

یکی از ارکان اساسی که در تصمیم مهاجرت به ارمنستان اهمیت دارد  ، دانستن زبان رسمی این کشور است ؛ زبان ارمنی و همچنین روسی در ارمنستان رواج دارد و اگر هیچ سر رشته ای از این زبان ها ندارید ، نمی توانید با زبان و فرهنگ این کشور ادغام شوید و قطعا با مشکل مواجه خواهید شد.

ارمنستان کشوری نیست که بخواهید در آن فقط با زبان انگلیسی زندگی ، تحصیل ، کار یا سرمایه گذاری کنید ، به همین دلیل پیشنهاد می شود که قبل از انتخاب روش مهاجرت خود ، زبان ارمنی یا روسی را یاد بگیرید حتی اگر می خواهید در این کشور تحصیل کنید و زبان تحصیلی شما انگلیسی است باز هم بهتر است به زبان ارمنی مسلط باشید ، در مقاله تحصیل در ارمنستان با تمام جزئیات اخذ پذیرش دانشگاه های معتبر این کشور ، رشته های ارائه شده و هزینه های آن آشنا می شوید.

مهاجرت به ارمنستان

روش های قانونی مهاجرت به ارمنستان

بگذارید صادقانه صحبت کنیم ؛ مهاجرت به ارمنستان حتی با روش قانونی هم برای درصد زیادی از متقاضیان کاملا رضایت بخش بوده است ، پس به هیچ وجه به این فکر نکنید که بخواهید برای فرار از شرایط فعلی تان در ایران به ارمنستان پناه ببرید و با یک روش غیرقانونی و پناهندگی در آنجا زندگی کنید.

از روش های قانونی مهاجرت به ارمنستان ، می توان به مهاجرت تحصیلی ، کاری ، سرمایه گذاری و ازدواج اشاره کرد ، در بین این روش ها با توجه به شرایط متقاضی ممکن است یک مورد مناسب تر باشد اما به طور کلی ، مهاجرت تحصیلی در بین ایرانیان خیلی رواج دارد.

مهاجرت با روش پناهندگی در ارمنستان مانند کشورهای اروپایی نیست که یک کمک هزینه بشردوستانه از طرف سازمان ملل و یا از طرف کلیسا به شما داده شود ، بلکه پس از درخواست پناهندگی ، آنها بارها شما را مورد پرسش قرار می دهند که دلیل پناهندگی تان چیست؟ سپس یک اقامت یکساله به شما می دهند و در طول این مدت شما باید تمکن مالی کافی برای نگهداری خود داشته باشید.

مهاجرت با روش ازدواج و تولد فرزند هم آسان می تواند تابعیت ارمنستان را برای شما بیاورد ، به شرطی که بتوانید ثابت کنید که با شریک زندگیتان مزدوج هستید.

برای این کار باید سند ازدواج و خانه و تولد فرزند را به اداره مهاجرت بدهید ، در صورت پذیرفته شدن مدارک شما باید در یک آزمون شهروندی شرکت کنید و نمره قبولی را کسب کنید.

مقاله روش های قانونی مهاجرت ، شما را با تمام شیوه های مهاجرت امن و قانونی آشنا می کند؛ شیوه هایی که شاید به آن فکر نکرده بودید!

چالش های مهاجرت به ارمنستان

قطعا برای مهاجرت به کشوری مانند ارمنستان که از بسیاری جهات تفاوت خیلی زیادی با ایران ندارد ، چالش ها بیشتر از مزیت ها به چشم می آیند و این را بدانید که اگر چالش های مهاجرت به ارمنستان را نشناسید و با آگاهی از آنها روش مهاجرت خود را انتخاب نکنید ، با مشکل از دست رفتن وقت و سرمایه مواجه خواهید شد. در مورد مهاجرت با روش کار یا سرمایه گذاری ، ارمنستان دارای معایبی است که باید آنها را مدنظر قرار دهید.

اول اینکه متأسفانه شرایط اقتصادی ارمنستان در مقایسه با ترکیه یا آذربایجان بسیار ضعیف تر است ، این کشور از وضعیت اقتصادی عالی برخوردار نیست و اگر با تحقیقات کافی اقدام نکنید ، ممکن است فرصت های خوبی برای توسعه شغل خود پیدا کنید. چالش دوم شرایط ناپایدار سیاسی در ارمنستان است که عمدتا با آذربایجان و یا دیگر کشورهای مسلمان منطقه است ، اما از طرفی ، به دلیلی ارزانی کالاها هزینه های زندگی در ارمنستان برای مهاجران ایرانی بسیار مقرون به صرفه است. انواع ویزاها با توجه به روش مهاجرت به ارمنستان ، فرق می کند.

شهروندان ایرانی برای ماندگاری در ارمنستان تا 180 روز نیازی به ویزا ندارند اما برای مدت بیشتر باید یک نوع ویزا اعم از تحصیلی ، کاری یا تجاری اقدام کنند.

اخذ اقامت ارمنستان از طریق تحصیل

تحصیل در دانشگاه های ارمنستان به این دلیل که ارمنستان با سازمان های خارجی زیادی توافق بین المللی دارد ، می تواند بسیار سودمند باشد ، در واقع این توافق های بین المللی میان دانشگاه ها باعث می شود که یک فارغ التحصیل از دانشگاه های ارمنی (مانند دانشگاه آمریکایی ارمنستان یا دانشگاه دولتی در ایروان) به راحتی بتواند به کشور دیگری برای تحصیل درخواست داده و پذیرفته شود.

روند اخذ اقامت ارمنستان از طریق تحصیل بر این منوال است که معمولا دانشجویان در زمان دریافت ویزای تحصیلی ، یک اقامت موقت دریافت می کنند و پس از پایان تحصیل باید به کشور خود بازگردند ، اما برای افرادی که موفق به اتمام تحصیل در دانشگاه های ارمنستان باشند ، این فرصت هم وجود دارد که بتوانند شانس خود را برای بازار کار ارمنستان و در نهایت برای اقامت دائم امتحان کنند.

پس از اتمام تحصیل می توانید با ویزای تحصیلی به اداره مهاجرت مراجعه و برای اقامت موقت یکساله درخواست بدهید ، فراموش نکنید که اگر یک مورد شغلی مناسب در ارمنستان کسب کنید در مدت زمان کمی می توانید برای اقامت دائم این کشور هم درخواست بدهید.

اخذ اقامت ارمنستان از طریق تحصیل

اقامت دائم ارمنستان از طریق تحصیل

اقامت دائم ارمنستان از طریق تحصیل ابتدا 5 ساله است و پس تمام شدن دوره برای 5 سال دیگر قابل تمدید است ، اگر می خواهید پاسپورت ارمنستان را دریافت کنید ، باید شرایط و الزامات آن را برآورده کرده باشید.

به عنوان مثال ؛ سه سال پی در پی در ارمنستان اقامت داشته و به زبان ارمنی تسلط کافی داشته باشید و با قانون اساسی ارمنستان آشنایی کافی را داشته باشید.

همچنین پس از طی این مراحل شما می توانید خانواده خود را نیز به همراه بیاورید و در نهایت اینکه با انتخاب مهاجرت با روش تحصیل در دانشگاه های ارمنستان ، شانس برخورداری از یک زندگی ایده آل در ارمنستان را به خود و خانواده تان می دهید.

همانطور که میدانید بسیاری از دانشجویان ایرانی در سالهای اخیر به دلایل مخنلف از جمله دشواری کنکور ایران در رشته های علوم پزشکی به کشور ارمنستان مهاجرت کرده اند ، اگر شما هم به تحصیل در این رشته ها علاقه خاص دارید حتما مقاله تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ارمنستان را بخوانید.

مهاجرت به ارمنستان

اخذ اقامت ارمنستان از طریق کار

از این لحاظ که ارمنستان یک کشور در حال توسعه است ، می توان به اخذ اقامت ارمنستان از طریق کار امیدوار بود ، عمده فعالیت های اقتصادی ارمنستان در زمینه های ژئوپولتیکی ، صنعت و استخراج معادن است و در این زمینه با شرکت اروپایی عملیات های مشترک زیادی انجام می دهد.

مهندسی ، پزشکی و تدریس دانشگاهی از جمله مشاغلی بوده اند که در سال گذشته در ارمنستان مورد نیاز بوده است.

ارمنستان همچنین از کارگران آرایشگاه ها و معلمان انگلیسی استقبال می کند ، در صورت داشتن مهارت در این زمینه ها ، می توانید برای کار به این کشور مهاجرت کنید.علاوه بر این ، ارمنستان اخیراً فعالیت های گسترده ای در بخش خدمات داشته و بنابراین متقاضیان مهاجرت به ارمنستان از طریق کار می توانند فرصت های خوبی برای فعالیت در صنعت IT نیز پیدا کنند.

شما هر زمینه ای را که برای کار در جامعه مهان پذیر ارمنستان انتخاب کنید ، باید از ایران به دنبال یک کارفرما بگردید و پس از قبولی شما در مصاحبه ها و توافق طرفین ، باید کارفرما برای شما یک دعوت نامه بفرستد ، تا بتوانید از آن طریق برای مهاجرت به ارمنستان از طریق کار درخواست دهید.

مهاجرت به ارمنستان

از طرف دیگر قبل از هر چیزی باید ثابت شود که هیچ نیروی کار ارمنی قادر به پرکردن موقعیت شغلی شما نیست ، تا بعد از آن ارمنستان برای شما ویزای کار صادر کند ، این درخواست را می توانید از طریق سفارت ارمنستان در ایران پیگیری کنید.

روند کاریابی در ارمنستان

در عین حال که ارمنستان کشور سخت گیری نیست اما جستجوی کار در این کشور تقریبا سخت است و برای پیدا کردن کار در این کشور ، توصیه می شود که از موسسات کاریابی استفاده کنید.

اگر می خواهید اطلاعات بیشتری داشته باشید محتوای جامع ما درباره کار در ارمنستان را مطالعه کنید ، این محتوا اطلاعات کاملی درباره اقتصاد ارمنستان ، چگونگی جستجوی شغل ، طرز نوشتن رزومه ، مشاغل پردرآمد در ارمنستان ، انواع حقوق ها و بسیاری موارد مهم دیگر صحبت شده است که می تواند راهنمایی خوبی برای شما باشد ، مشاوران هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی در مراجعه به سفارت ارمنستان و اخذ نوبت بسیار فعال بوده و در سریع ترین زمان ممکن کارهای درخواست شما را انجام و پیگیری می کنند ، بنابراین بدون هیچ نگرانی می توانید کارهای خود را به آنها بسپارید.

اقامت ارمنستان از طریق سرمایه گذاری

یکی از مزیت های بزرگ برای امید به اقامت ارمنستان از طریق سرمایه گذاری ، اقتصاد در حال رشد این کشور است ، ارمنستان برای دهه ها که در وضعیت اقتصادی خوبی به سر نمی برد اما تقریبا چندین سال است که شروع به بهبود شرایط اقتصادی خود کرده و روند رو به رشدی را تجربه می کند.

اقامت هایی که برای سرمایه گذاران و صاحبان مشاغل در ارمنستان صادر می شود را در جدول ببینید.

حتما با خودتان می گویید چه چیزی در اعطای این نوع اقامت ها تاثیر گذار است؟ در واقع این ماهیت سرمایه گذاری شما ، وسعت و میزان اشتغال زایی آن است که تعیین می کند کدام یک از این اقامت ها شامل حالتان شود ، اگر شما روند سرمایه گذاری را به صورت اصولی طی کرده باشید در عرض 45 روز اقامت ارمنستان از طریق سرمایه گذاری به شما اعطا می شود.

نوع اقامت از طریق خرید ملکمدت زمان اقامت
مجوز اقامت موقتکارت اعتباری یکساله
مجوز اقامت دائمکارت اعتباری 5 ساله
مجوز اقامت ویژهپاسپورت با اعتبار 10 سال

در مقاله سرمایه گذاری و ثبت شرکت در ارمنستان با جزئیات بیشتری از این نوع مهاجرت و دریافت اقامت بیشتر آشنا شوید ، مراحل ثبت و خرید شرکت و حداقل سرمایه های لازم برای انواع سرمایه گذاری در این کشور را در مقاله لینک شده شرح داده ایم.

مهاجرت به ارمنستان

جدیدترین گزینه های سرمایه گذاری در ارمنستان

بهترین گزینه های سرمایه گذاری در ارمنستان و در واقع جدیدترین موارد برای سرمایه گذاری در این کشور که منجر به اقامت ارمنستان از طریق سرمایه گذاری شده ، در زمینه های مهمی از صنعت ، اقتصاد و فناوری بوده است.

جالب است که بدانید ارمنستان تقریبا 44% از تولید ناخالص خودش را مدیون سرمایه گذاری مهاجران است ، بیشترین سرمایه گذاران از کشورهای آلمان ، روسیه ، یونان و قبرس هستند و سرمایه گذاری های آنها اغلب در زمینه ارتباطات و انرژی ، هتلداری و هواپیمایی می باشد.

برای ایرانیان اما زمینه های سرمایه گذاری کمی فرق دارد ، ایرانیان زیادی در سال های گذشته از طریق خرید ملک وارد ارمنستان شده و یا در منطقه آزاد ارمنستان سرمایه گذاری کرده اند.

شما همچنین می توانید طراحی و شروع یک تجارت با مبلغ قابل قبولی از سرمایه گذاری در ارمنستان سرمایه گذاری کنید. طبق قوانین فعلی ارمنستان سرمایه گذاران خارجی این حق را دارند که اموال ، سود یا سایر دارایی های خود را که از سرمایه گذاری آنها حاصل می شود پس از پرداخت کلیه مالیات های متعلقه ، آزادانه به کشور بازگردانند.

لازم است از این موضوع آگاهی داشته باشید که شاخص مصادره اموال در ارمنستان 4 است ، این رقم می تواند بین 1 تا 7 باشد و البته هر چه به عدد یک نزدیک تر باشد ، ریسک سرمایه گذاری در آن کمتر است.

مهاجرت به ارمنستان

اقامت ارمنستان با ثبت شرکت

اقامت ارمنستان با ثبت شرکت از آسان ترین و مفیدترین راه های سرمایه گذاری و کار در این کشور است ، سرمایه گذاران ایرانی می توانند انواع مختلفی از شرکت ها را انتخاب کرده و راه و روش های ثبت آن را به دقت دنبال کنند تا در عرض 45 روز به اقامت ارمنستان منجر شود.

تاسیس یک شرکت تازه و یا خرید یک شرکت آماده در ارمنستان ، از سرمایه گذاری های کاملا مجاز و سود آور در این کشور به شمار می رود ، برخی از انواع شرکت در ارمنستان برای تاسیس نیاز دارد که حتما یک مدیر عامل ارمنی داشته باشد و به این دلیل ایرانیان از تاسیس آن ها سرباز می زنند اما شرکت هایی هم وجود دارد که چنین ضرورتی ندارد و فقط از طریق ارائه یک طرح تجاری خوب ، سوابق تحصیلی و شغلی ، گذرنامه و واریز مبلغ بسیار کم برای اداره پلیس راه اندازی می شود.

لازم است بدانید که بازار کار داخلی در ارمنستان کوچک است و بنابراین به نظر می رسد که کمک گرفتن از یک مشاور مهاجرتی مجرب برای قدم گذاشتن در این راه کاملا حیاتی باشد ، با این حساب ممکن است مدت ها طول بکشد تا بتوانید شرکت خود را در این بازار جا افتاده و آشنا کنید.

اگر مایل هستید که حتما کسب و کار خصوصی خود را از طریق ثبت شرکت در ارمنستان به انجام برسانید با مشاوران ما در موسسه رجبی تماس بگیرید.

مهاجرت به ارمنستان

اقامت ارمنستان با خرید ملک

خرید املاک و مستغلات همیشه از گزینه های مورد بررسی برای سرمایه گذاری های خارجی در جهت بررسی شرایط اقامت ارمنستان با خرید ملک بوده است ، املاک و مستغلات شامل خرید زمین ، ملک های تجاری و املاک تعطیلات می شود.

قوانین مهاجرت پسند ارمنستان امکان سرمایه گذاری در دارایی های ایمن مانند املاک تعطیلات را برای به دست آوردن وضعیت اقامت کوتاه مدت یا بلند مدت می دهد.

با سرمایه گذاری کم ریسک می توانید مالک یک ملک زیبا برای تعطیلات شوید و اجازه اقامت ارمنستان از طریق خرید ملک البته به صورت موقت را دریافت کنید.

جالب است بدانید که هیچ محدودیتی برای مشارکت سرمایه گذاران خارجی در هر فعالیت اقتصادی در ارمنستان یا درصد مالکیت یک تجارت محلی وجود ندارد ، تنها استثنا این است که اتباع خارجی و افراد بدون تابعیت حق مالکیت زمین در ارمنستان را ندارند ، با این حال ، خارجی ها مجاز به استفاده از زمین از طریق قراردادهای اجاره بلند مدت هستند.

علاوه بر این ، خارجی ها حق دارند سازه های ساخته شده در ارمنستان را داشته باشند و از منابع طبیعی تجدیدپذیر و تجدیدناپذیر از طریق قراردادهای امتیازی اعطا شده توسط دولت بهره برداری کنند.

مشوق های سرمایه گذاری برای خرید ملک در ارمنستان

سرمایه گذاران خارجی در صورت خرید ملک در ارمنستان می توانند از مشوق های سرمایه گذاری زیر بهره مند شوند:

  • مالکیت: 100٪ مالکیت مجاز است.
  •  پذیرش: هیچ غربالگری و مجوز خاصی برای سرمایه گذاری مورد نیاز نیست.
  •  مالکیت زمین: شرکت های ثبت شده توسط یک خارجی در ارمنستان حق خرید زمین را دارند ، اگرچه شهروندان خارجی اجازه ندارند در ارمنستان زمین داشته باشند ، اما به آنها اجاره طولانی مدت پیشنهاد می شود.

برای اطلاعات کامل تر می توانید مقاله اجاره و خرید ملک در ارمنستان را مطالعه کنید و پس از آن از مشاوران رجبی در مورد خرید نوع ملک و میزان امنیت بازار و سود آوری آن مشورت بگیرید.

وکیل مهاجرت به ارمنستان

اگر از شرایط و ضوابط ارمنستان برای مهاجرت لذت برده اید و اکنون مایل هستید که بتصمیم خودتان را برای مهاجرت به ارمنستان قطعی کنید ، قبل از هر اقدامی توصیه می شود که حتما با یک وکیل مهاجرت به ارمنستان مشورت داشته باشید و اگر در این مسیر با مشاوران مجربی همراه باشید موارد ایده آلی از راه های قانونی مهاجرت به ارمنستان بویژه در برای زندگی در پایتخت این کشور را پیدا خواهید کرد.

ویژگی یک وکیل مهاجرتی خوب این است که در کادر تخصصی یک موسسه حقوقی-مهاجرتی معتبر و خوشنام کار کرده باشد و دارای موارد بی شماری از پرونده های کاری موفق باشد ، به هیچ وجه به این موضوع اعتماد نکنید که مدارک ساختگی و گواهینامه های کاذب بین المللی از خود نشان دهند.

در ایران و بسیاری از کشورهای خارجی هیچ حقوقدانی از دانشگاه گواهینامه وکیل مهاجرتی کسب نمی کند ، بلکه مشاور مهاجرت تخصصی است که تنها در صورت کار در این زمینه و کسب تجربه کافی مشخص می شود.

در ادامه با موسسه مهاجرتی به ارمنستان که وکلای برجسته و مجرب رجبی در آن مشغول به فعالیت هستند ، خدمت شما عزیزان معرفی می شود.

دعوت می کنیم مقاله ویژگی های یک وکیل مهاجرتی خوب را بخوانید تا آگاهانه تر وکیل خود را انتخاب کنید.

مهاجرت به ارمنستان

موسسه مهاجرتی به ارمنستان

یک موسسه مهاجرتی به ارمنستان که در سال های اخیر تجربیات بسیار شیرینی از انجام امور وکالتی دانشجویان ، نیروی کار ماهر ، سرمایه گذاران و کارآفرینان داشته است ، موسسه حقوقی-مهاجرتی مشاوران مهرآفرین رجبی است که توانسته است با خوش نامی جایگاه خود را حفظ کند.

در این مسیر اعضای خانواده که خواهان پیوستن به همراهان خود در ارمنستان بوده اند با راهنمایی مشاوران رجبی و کار صادقانه و تمام وقت آن ها، در سریع ترین زمان ممکن به نتایج بسیار مطلوب دست یافته اند.

دفاتر موسسه مهاجرتی رجبی در شهرهای تهران و شیراز فعال بوده و در ساعات اداری پاسخگوی علاقه مندان مهاجرت به ارمنستان است ، شما با دنبال کرده وب سایت و حساب اینستاگرام مشاوران رجبی قادر ، از خدمات بی نظیر آنها در تمامی زمینه های مهاجرت آگاه خواهید شد ، توصیه می کنیم پیش از هر اقدامی مقاله ارزان ترین کشور برای مهاجرت را نیز بخوانید و گزینه های مناسب خودتان برای مهاجرت را به خوبی بررسی کنید.

مهاجرت به ارمنستان
3.7/5 - (3 امتیاز)

10 پاسخ

  1. سلام
    با یک میلیارد سرمایه، آیا میتوان اقامت اتریش را گرفت یا خیر؟
    البته اگه محبت کنین و درآمد حدودی ماهانه رو هم برای زندگی در اونجا بهم بگین ممنون میشم
    مجردم. 36 ساله

    1. با سلام

      برای گرفتن اقامت اتریش راههای مختلفی از جمله تحصیل، کاری ، ثبت شرکت و تمکن مالی وجود دارد که هر کدام پروسه متفاوتی خواهد داشت. اگر میخواهید با سرمایه خودتون اقامت بگیرید میتوانید در این کشور در حدود حداقل ۷۰۰۰۰یورو ثبت شرکتی داشته باشید که بتوانید با راه اندازی یه کسب و کاری که برای دولت اتریش مفید خواهد بود اقامت دریافت کنید. همچنین اگر بتوانید اثبات کنید که ماهیانه در ایران معادل ۲۵۰۰ یورو درامد دارید بشما اقامت یکساله در اتریش را خواهند داد تا با تمدید آن بمدت ۵سال اقامت دائم بگیرید. چون این پروسه ها برای کشور اتریش بسیار زمان بر و پر دردسر میباشد میتوانید برای ورود به اتریش ابتدا از کشورهای دیگر ورود کنید تا به اقامت دائم در کشور اتریش ختم شود. و اما در مورد هزینه های زندگی در اتریش باید بگم ماهیانه حدود ۸۰۰ تا ۱۰۰۰ یورو برای اسکان، خوراک، رفت و آمد و تفریح مناسب میباشد.

      با تشکر از سوال شما

  2. سلام وقتتون بخیر
    من بوتیک دارم و چند سالی هست که توی این زمینه دارم فعالیت میکنم , میخواستم بدونم ایا میتونم این کار رو توی ارمنستان هم انجام بدم و از این طریق ایا بهم اقامت میدن ؟
    هزینه خرید یا اجاره مغازه با این کاربری اونجا حدودا چقدره؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید مرسی

  3. با سلام
    برای ویزای کار در ارمنستان یا گرجستان باید چه کار کنم . لطفا راهنمای کنید کارلوله کشی اب و گازساختمان انجام دادم و کار فنی هم بلد هستم. دیپلم کامپیوتر هم دارم و متاهلم.
    لطفا راهنمایی کنید در این خصوص
    ایا میتوانم ویزای کار بگیرم
    با تشکر

  4. برای اقامت کار در ارمنستان جوایای کار هستم لطفا راهنمای کنید کار تخصصی نجاری و تولیدات مصنوعات چوبی و فست فود
    متشکر

    1. با سلام خدمت شما دوست گرامی

      برای ارمنستان يکی از انواع ويزای کار، اين است که کارفرمای ارمنی، دعوت نامه ی کاری برای شما ارسال کند.يا از طريق کارآفرينی و انجام فعاليت های اقتصادی مولد که در قالب ثبت شرکت انجام می شود ميتونيد اقدام کنيد . و در صورت آگاهی از زبان ارمنی داشتن آشنايی با قانون اساسی ارمنستان و سه سال اقامت در اين کشور ميتوانيد اقامت دائم اين کشور را دريافت کنيد .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *