تحصیل رشته فیزیوتراپی در آلمان طی چند سال گذشته رشد چشمگیری داشته ، آلمان امروزه توانسته در جمع ۵ کشور برتر جهان قرار گیرد که بهترین دانشگاه ها و مراکز آموزشی و درمانی را برای تحصیل دانشجویان در رشته فیزیوتراپی فراهم آورده است ، همچنین طی چند سال گذشته این کشور دوباره با کمبود نیروی فیزیوتراپیست مواجه گشته که باعث شده شرایط برای جذب شدن در دانشگاه های این کشور و تحصیل در این رشته راحت تر شود.
در این مقاله از شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) به بررسی تحصیل رشته فیزیوتراپی در آلمان خواهیم پرداخت ، مشاورین و کارشناسان ما ، همواره آماده اند تا شما را قدم به قدم در مسیر اخذ اقامت و تحصیل در خارج از کشور یاری نمایند.
بعد از جنگ جهانی دوم ، رشد جمعیت کشور آلمان با کاهش شدیدی رو به رو و میانگین سنی این کشور هر سال رو به پیرتر شدن می رود ، از این رو نیاز بیشتری به دکتر های فیزیوتراپ برای درمان ناتوانیهای جسمی سالمندان احساس می شد ، به همین خاطر طی دو ، سه دهه اخیر این کشور در این زمینه پیشرفت های چشمگیری را به خود دیده است و سعی بر پرورش و پس از آن استفاده از این فیزیوتراپ ها کرده است.
فیزیوتراپ ها برخلاف اکثر کادر درمان از داروها استفاده چندانی نمی کنند و سعی بر آن دارند تا از طریق حرکات فیزیکی و دستگاههای فیزیوتراپی در روند درمان و بهبود بیماران استفاده کنند ، میتوان گفت امروزه این رشته در میان متقاضیان علاقهمند به رشتههای پزشکی از محبوبیت زیادی برخوردار شده است ، البته شاید بتوان یکی از دلایل آن را نیز افزایش روز به روز مراجعین نیز دانست.
اگر به تحصیل در آلمان علاقه دارید ، می توانید با مراجعه به مقاله تحصیل در آلمان مطالب کامل و مفیدی در خصوص نحوه اخذ پذیرش ، بورسیه ، خوابگاه و بیمه دانشجویی بدست آورید.
شوله های فیزیوتراپی در آلمان
فاخ شوله یا دانشگاه علوم و هنرهای کاربردی نوعی موسسه آموزش عالی در آلمان است که به نوعی معادل دانشگاه های علمی کاربردی در کشور خودمان به حساب می آیند اما تفاوت اصلی این دانشگاه های علمی کاربردی با دانشگاه های معمولی این است که تمرکز این مراکز آموزشی به جای بخش های تئوریک و تحقیقاتی ، بیشتر روی جنبه عملی و کاربردی علوم می باشد ، این مراکز فقط قادر به برگزاری مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشند و مقطع دکتری هنوز در این موسسات آموزش عالی ارائه نمی شود.

به نوعی مقطع دکتری هنوز در انحصار دانشگاه های دولتی و خصوصی این کشور می باشد ، تحصیل رشته فیزیو تراپی در این موسسات هم فرقی با دانشگاه های دولتی کشور آلمان ندارد و از لحاظ تعداد واحدهای درسی ، مدت زمان تحصیل و ارزش مدرک اعطایی همانند دانشگاه های دولتی این کشور می باشد.
می توان گفت که در بعضی مراکز و کشورهای دیگر اروپایی مدرکی که این فاخ شوله ها ارائه می دهند از ارزش بالاتری برخوردار هستند ، این امر به این دلیل است که دانشجویان این مراکز به نوعی عملی تر می باشند و با نحوه کار بیشتر آشنا می باشند و این مراکز روی جنبه های عملی بیشتر تاکید داشته اند.
بهترین دانشگاه های فیزیوتراپی آلمان
دانشگاه های آلمان همواره دارای اسم و رسم خاصی در سیستم اموزشی جهان بوده اند و دلیل آن بالا بودن کیفیت آموزش این مراکر ، تدریس استادان بزرگ و نمای در این مراکز و خدمات خوبی است که به دانشجویان ارائه می کنند ، رشته فیزیوتراپی نیز از این قائله مستثنی نبوده و با اخذ مدرک در دانشگاه های این کشور ، می توانید به گونه ای آینده کاری خود را در هر جای جهان تضمین نمایید ، اما توجه کنید که همه موسسات و دانشگاه ها این رشته را به متقاضیان ارائه نمی کنند ، ما در این قسمت شما را با بهترین دانشگاه های این کشور برای تحصیل در رشته فیزیوتراپی آشنا می نماییم.

دانشگاه علوم کاربردی ینا
این دانشگاه در شهر ینا ، از قدمتی بیش از ۴۰۰ سال برخوردار است و تاسیس آن به سال ۱۵۵۸ میلادی باز میگردد و جزو ۱۰ دانشگاه پرقدمت آلمان محسوب می شود که هم اکنون به صورت یک دانشگاه علمی کاربردی (فاخ شوله ) به کار خود ادامه می دهد ، در حال حاضر ۲۲ هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند ، شهر ینا یک شهر مقرون به صرفه و خوش قیمت می باشد که برای دانشجویان بسیار مفید می باشد و دانشجویان خارجی در صورت تحصیل رشته فیزیوتراپی در این دانشگاه نسبت به دانشگاه های شهرهای بزرگ هزینه های کمتری را متقبل می شوند.
دانشگاه بین المللی درسدن ( TUD )
دانشگاه درسدن در شهر درسدن و در سال ۱۸۲۸ میلادی تاسیس شده است ، این دانشگاه رتبه ۱۰ در بین مراکز آموزش عالی در آلمان و رتبه ۲۳۰ را در جهان دارا می باشد ، این دانشگاه یکی از دانشگاه های معتبر در آلمان است که رشته فیزیوتراپی را به صورت تمام وقت برای دانشجویان خود ارائه می نماید ، دانشجویان برای اخذ مدرک در رشته فیزیوتراپی باید به مدت ۴ سال در این دانشگاه به تحصیل بپردازند.
دانشگاه لوبک
دانشگاه لوبک یک دانشگاه تحقیقاتی است که می توان گفت تمرکز آن تقریباً به طور کامل بر روی رشته های پزشکی و علوم کاربردی در پزشکی می باشد ، این دانشگاه در سال ۱۹۶۹ در شهر لوبک تاسیس گردید.
امکانات آموزشی این دانشگاه بسیار کامل می باشد ، دانشجویان رشته فیزیوتراپی می توانند از امکانات و امتیازاتی نظیر آزمایشگاه های بزرگ مخصوص با آخرین امکانات و تکنولوژی ، بیمارستان وابسته به دانشگاه با آخرین امکانات پزشکی برای آموزش دانشجویان ، انواع بورسیه های تحصیلی مربوط به این رشته ، انواع کمک هزینه تحقیقاتی و پژوهشی و غیره استفاده نمایند ، در ضمن این دانشگاه رشته فیزیو تراپی را فقط در مقطع کارشناسی ارائه می نماید.
دانشگاه اسنابروک
این دانشگاه در سال ۱۹۷۴ میلادی در شهر اسنابروک تاسیس شده است ، برای ادامه تحصیل در رشته فزیو تراپی در این دانشگاه باید گواهی دیپلم ۱۲ ساله و ریز نمرات دروس این دوره ها به دانشگاه ارائه نمایید ، همچنین این دانشگاه برای این رشته علاوه بر مقطع لیسانس در مقطع فوق لیسانس نیز اقدام به ارائه دوره های آموزشی و اعطای مدرک از این مرکز می نماید ، هزینه تحصیل رشته فیزیو تراپی نیز در این موسسه آموزش عالی برای دانشجویان تقریبا رایگان می باشد.
هزینه تحصیل فیزیوتراپی در آلمان
هزینه های تحصیل همیشه جز مهم ترین دغدغه های دانشجویان بوده است ، اما خوشبختانه می توان گفت که در آلمان این دغدغه به حداقل میرسد ، تحصیل رشته فیزیوتراپی در دانشگاه های دولتی این کشور و همچنین به زبان آلمانی برای دانشجویان خارجی و داخلی تقریبا رایگان است و هزینه زیادی برای دانشجویان در بر ندارد ، همین رایگان بودن باعث شده که سالانه متقاضیان زیادی از همه جهان برای تحصیل این رشته به آلمان نقل مکان کنند.

همچنین دانشگاه های این کشور به بعضی دانشجویان اتتخابی که واجد شرایط باشند برای تحصیل در این رشته بورسیه تحصیلی نیز اعطا می نمایند که می تواند هزینه های زندگی دانشجویان رانیز تحت پوشش قرار داده و تحصیل را برای آنان اسان تر کند ، البته توجه داشته باشید که تحصیل این رشته در دانشگاه های خصوصی این کشور دارای شهریه می باشد که متغیر بوده و سالانه توسط خود مراکز اعلام می گردد.
علاوه بر این باید هزینه زندگی را نیز مد نظر قرار داد ، هزینه هایی نظیر مسکن ، خوراک ، پوشاک ، حمل و نقل و غیره ، که خوشبختانه کشور آلمان جز کشورهای گران قیمت در اروپا نمی باشد و هزینه های زندگی در آن کاملا معقولانه و مناسب است ، البته این هزینه ها به سبک زندگی افراد بسیار بستگی دارد ، با تمامی این موارد و رایگان بودن تحصیل در این کشور ، آلمان می تواند یک مقصد ایده ال برای تحصیل رشته فیزیوتراپی باشد.
چارت درسی فیزیوتراپی دانشگاه های آلمان
مدت زمان لازم برای تحصیل رشته فیزیوتراپی در دانشگاه های آلمان ۴ سال است ، دروس پایه رشته فیزیوتراپی متشکل از دروس نظری و عملی می باشد ، یعنی برخی از دروس به صورت ترکیبی هم به صورت نظری و کتاب محور و هم به صورت عملی در کلینیک های درمانی گذرانده می شود.
مهم ترین دروس رشته فیزیوتراپی ، دروس اختصاصی هستند که ارتباط زیادی با بازار کار و آینده شغلی افراد دارند ، این دروس اکثرا به صورت عملی گذرانده می شود و شامل فعالیت در مراکز درمانی می باشد.
دروس و واحدهایی که به دانشجویان ارائه می شود در اکثر دانشگاه ها یکسان می باشد و ممکن است فقط در بعضی دروس عمومی با یکدیگر تفاوت داشته باشند اما تمامی دروس اختصاصی و عملی در همه مراکز آموزشی از یک منبع و چارت یکسان پیروی می کنند و به دانشجویان ارائه می شوند.
دانشجویان هنگام تحصیل در رشته فیزیوتراپی دروسی نظیر بافت شناسی ، آسیب شناسی ، روانشناسی ، ژنتیک ، بیماری های مغز و اعصاب ، ارتوپدی و کمک های اولیه را به صورت تئوریک در کلاس های درس می گذارنند و در مراکز درمانی تحت نظر دانشگاه ها به صورت عملی آموزش های لازم را می بینند.
زبان تحصیل فیزیوتراپی در آلمان
تحصیل رشته فیزیوتراپی در آلمان فقط به زبان آلمانی صورت می گیرد ، پس برای تحصیل این رشته تسلط به زبان انگلیسی ناکارآمد می باشد ، متقاضیان برای اخذ پذیرش در این رشته باید بتوانند مدرکی معتبر دال بر تسلطشان به زبان آلمانی را به دانشگاه مورد نظر خود ارائه نمایند و آنان را مطمئن سازند که توانایی و قدرت تحصیل و درک مفاهیم در این رشته را دارا می باشند.

دانشجویان خارجی باید مدرک زبان B2 را داشته باشند ، B2 مدرک عالی زبان آلمانی می باشد و نشان میدهد که فرد به صورت کامل بر زبان آلمانی تسلط دارد و میتواند خواندن و نوشتن را در سطح بسیار خوبی انجام دهد و تمام مفاهیم و اصطلاحات در این رشته را درک کند ، البته ممکن است بعضی دانشگاه ها سطح زبان پایین تری را نیز از دانشجویان قبول نمایند و لی هرچه که فرد از مدرک با درجه بالاتری برخوردار باشد احتمال پذیرش او در دانشگاه های این کشور بیش تر است.
آزمون های ورودی فیزیوتراپی آلمان
دانشگاه های آلمان برای تحصیل در رشته فیزیو تراپی از متقاضیان آزمونی نمی گیرند و فقط سوابق تحصیلی و مدارک مورد نیاز را بررسی می نمایند و در صورتی که فرد شرایط لازم برای پذیرش در دانشگاه را دارا باشد او را پذیرفته و از او ثبت نام به عمل می اید ، مدارک لازم برای ت تحصیل رشته فیزیوتراپی در آلمان نیز بر اساس مقطع مورد نظر و دانشگاه مورد نظر متفاوت خواهد بود.
پس لازم است که متقاضیان قبل از هرگونه اقدام با مراجعه به سایت دانشگاه مورد نظر و یا ارتباط با روابط عمومی دانشگاه از مدارک خاصی که برای پذیرش در این رشته نیاز است مطلع شوند.
همچنین بعضی مدارک نیز به طور عمومی برای پذیرش در همه رشته ها و همه دانشگاه یکسان می باشد که شما عزیزان می توانید با مراجعه به بخش تحصیل در آلمان در همین سایت از آن ها اطلاع کامل کسب نمایید.
مزایا و معایب تحصیل فیزیوتراپی در آلمان
اگر قصد دارید در رشته فیزیوتراپی به ادامه تحصیل بپردازید ، آلمان یکی از بهترین گزینه ها برای شما می باشد که همواره امکانات و امتیازات ویژه ای را به دانشجویان چه داخلی و چه خارجی اعطا می کند ، تحصیل رایگان در دانشگاه های معتبر و تراز اول در جهان و اخذ مدرک معتبر از این دانشگاه ها می تواند آینده شغلی شما را تضمین نماید ، می توان گفت توجه ای که طی این دو دهه اخیر به این رشته تحصیلی داده شده است آلمان را به یکی از پیشگام تری کشورها در زمینه فیزیو تراپی تبدیل کرده است که با تحصیل در این کشور شما در یکی از بهترین کشورهای جهان در این علم به تحصیل می پردازید.

علاوه بر این بازار کار برای فارغ التحصیلان این رشته در این کشور بسیار مناسب است و لازم نیست دیگر نگران شغل و درآمد بعد از اتمام تحصیلاتتان باشید ، همچنین برای دانشجویانی که قصد دارند در حین تحصیل کسب درآمد کنند این مورد فراهم است و دولت این اجازه را به آن ها می دهد تا تعداد ساعات خاصی را در هفته به کار در این کشور مشغول شوند.
معایب
تحصیل رشته فیزیوتراپی در آلمان به طور کامل از مزایا و امتیاز تشکیل نشده است و ایرادات و معایبی نیز به آن وارد است ، البته میزان آن نسبت به مزایای آن بسیار کمتر می باشد ، در اینجا ما برای روشن کردن همه جنبه های این امر به مهم ترین آن ها اشاره ای می کنیم.
- آموزش و یادگیری زبان آلمانی سخت می باشد و برای بعضی متقاضیان زحمت زیادی را ایجاد می کند
- تجهیزات و امکانات در بعضی دانشگاه های دولتی کامل نمی باشد
- ممکن است آشنایی با سیستم آموزشی این کشور در ابتدا کمی مشکل و چالش بر انگیز باشد.
درآمد فیزیوتراپیست ها در آلمان
فارغ التحصیلان رشته فیزویوتراپی در آلمان برای ورود به بازار کار باید در یک آزمون دولتی شرکت کرده و بعد از قبولی در این آزمون می توانند وارد بازار کار شوند ، یک فیزیوتراپیست می تواند در بیمارستان های دولتی یا خصوصی ، در مراکز آموزشی مانند دانشگاه ها ، مرکز های توانبخشی ، باشگاه های ورزشی و بسیاری جاهای دیگر مشغول به کار شود.
سطح حقوق و درآمد فیزیوتراپیست بر اساس تجربه ، مهارت و موقعیت مکانی او می تواند تفاوت داشته باشد ، مهم ترین عامل در تعیین حقوق فرد ، سطح تجربه او در این شغل است ، واضح است هرچه تجربه فیزیوتراپیست بیشتر باشد دستمزد او نیز بیشتر می شود ، اما بر اساس این مواردی که گفته شد درآمد یه فرد فیزیوتراپیست در کشور آلمان از ۳۵۰۰ یورو تا ۱۲ هزار یورو می تواند در ماه تغییر نماید ، پس می توان گفت که در سال های اول اشتغال به گونه ای نمی توان توقع درآمد بالا و کاملا مناسب را از این شغل داشت اما با گذشت سه تا چهار سال درآمد می تواند افزایش یافته و به سطح مورد قبولی برسد.
در مقاله جامع کار در آلمان ، مشاغل مورد نیاز این کشور به همراه درآمد هر یک را بخوانید.
سوالات پر تکرار تحصیل فیزیوتراپی در آلمان
کارشناسان ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) در این محتوا مطالب مفیدی در خصوص تحصیل رشته فیزیوتراپی در آلمان را برای علاقه مندان ارائه دادند ، شما هم می توانید تمامی سوالات خود در زمینه هر نوع مهاجرت را در باکس دیدگاه در پایین همین صفحه بپرسید.
تحصیل رشته فیزیوتراپی در دانشگاه های دولتی این کشور و همچنین به زبان آلمانی برای دانشجویان خارجی و داخلی تقریبا رایگان است و هزینه زیادی برای دانشجویان در بر ندارد.
شهر ینا یک شهر مقرون به صرفه و خوش قیمت می باشد که برای دانشجویان بسیار مفید می باشد و دانشجویان خارجی در صورت تحصیل رشته فیزیوتراپی در این دانشگاه نسبت به دانشگاه های شهرهای بزرگ هزینه های کمتری را متقبل می شوند.
تحصیل در رشته فیزیوتراپی در دانشگاه های کشور آلمان فقط به زبان آلمانی صورت می گیرد ، پس برای تحصیل این رشته تسلط به زبان انگلیسی ناکارآمد می باشد ، متقاضیان برای اخذ پذیرش در این رشته باید بتوانند مدرکی معتبر دال بر تسلطشان به زبان آلمانی را به دانشگاه مورد نظر خود ارائه نمایند
دانشجویان خارجی باید مدرک زبان B2 را داشته باشند ، B2 مدرک عالی زبان آلمانی می باشد و نشان میدهد که فرد به صورت کامل بر زبان آلمانی تسلط دارد و میتواند خواندن و نوشتن را در سطح بسیار خوبی انجام دهد و تمام مفاهیم و اصطلاحات در این رشته را درک کند
دانشگاه های آلمان برای تحصیل در رشته فیزیو تراپی از متقاضیان آزمونی نمی گیرند و فقط سوابق تحصیلی و مدارک مورد نیاز را بررسی می نمایند و در صورتی که فرد شرایط لازم برای پذیرش در دانشگاه را دارا باشد او را پذیرفته و از او ثبت نام به عمل می اید.
شما عزیزان همواره می توانید برای کسب اطلاعات دقیق و تکمیلی درباره تحصیل رشته فیزیوتراپی در آلمان با ما در موسسه مهاجرتی رجبی در ارتباط باشید و از نظرات کارشناسان مجرب ما در دفاتر تهران و شیراز بهره ببرید ، همچنین می توانید با مطالعه و مقایسه مقالات سایت بهترین تصمیم را بگیرید ؛ مقاله تحصیل رشته فیزیوتراپی در اتریش را نیز بخوانید و با آلمان مقایسه کنید.
سلام من ۱۸ سالمه و مدرک b1 دارم و میخوام برای b2 هم بخونم منتها معدل دیپلمم (کل) ۱۸.۶۴ هست و معدل نهایی ام ۱۵.۳۳
بخاطر سختیه نهایی امسال
میتونم آلمان کالج برم؟ تا در نهایت بتونم فیزیوتراپی بخونم؟
با سلام و درود
بله برای کالج میتوانید اپلای کنید و بعد از پایان دوره کالج ، بر اساس نمرات کالج و وعدل دیپلم تان باید وارد دانشگاه و رشته مورد نظرتان شوید .
با تشکر از سوال شما
سلام وقت بخیر من دیپلم تجربی دارم با معدل ۱۹ و اینکه ۳۴ ساله هستم ،میتونم برای تحصیل فیزیوتراپی اقدام کنم؟؟
با سلام
بله برای کشورهایی که محدودیت سنی ندارند از جمله : ترکیه ، قبرس ، ارمنستان ، آذربایجان ، گرجستان و روسیه میتوانید اپلای کنید .
با تشکر از سوال شما
با سلام و درود
بله برای کشورهایی که محدودیت سنی ندارند مانند ترکیه ، قبرس ، ارمنستان ، آذربایجان ، گرجستان و روسیه میتوانید اپلای کنید .
با تشکر از سوال شما
سلام
با مدرکی که از دانشگاه میگیریم میتونیم توی ایران مطب خودمون رو تاسیس کنیم؟
با سلام
بعد از تایید مدرکتان در ایران ، تمامی فعالیت هایی که فارغ التحصیلان ایران میتوانند انجام دهند برای شما نیز مجاز خواهد بود .
با تشکر از سوال شما
سلام وقت بخیر. من در دبیرستان رشته ی ریاضی خوندم و در دانشگاه ارشد مهندسی شهرسازی. ۳۱ سالمه. ۳ ساله دستیار فیزیوتراپیست در یک کلینیک معتبر هستم. میخواستم بپرسم ایا درصورت گرفتن مدرک زبان المانی، شانسی برای خوندن رشته ی فیزیوتراپی در المان دارم باتوجه به اینکه رشته ی دبیرستانم ریاضی بوده؟
با سلام
بله با دیپلم ریاضی میتوانید این رشته را پذیرش بگیرید. البته با توجه به شرايط سنی تان به طور مستقیم نمیتوانید اپلای کنید ولی به واسطه اقدامات لازم امکان پذیر است.
با تشکر از سوال شما
سلام من دانشجوی لیسانس میکروبولوژی هستم و B2 دارم برای ارشد میتونم المان فیزیوتراپی بخونم بدون کالج؟
با سلام
برای ارشد میتوانید رشته های مرتبط با لیسانس را پذیرش بگیرید . در صورتی که حداقل 60 درصد دروس دوره کارشناسی دو رشته یکسان باشند امکان پذیر است .
با تشکر از سوال شما
سلام برای تحصیل فیزیوتراپی در المان ورود ورودی دارن دانشگاهاشون؟
با سلام
بله در ابتدا باید در کالج ام کورس و ازمون شرکت نمایید. البته در نظر داشته باشید که این رشته بیشتر در اسبیلدونگ ارائه می شود و در دانشگاه بسیار محدود است .
با تشکر از سوال شما
سلام ایا امکانش هست که بعد از اتمام دوره کارشناسی برای اقامت دائم درخاست داد ؟ میشه همراه داشته باشیم تو دوره تحصیل و اینکه معدل دیپلم بالای 18 برای فیزیوتراپی خوبه؟
با سلام
بعد از فارغ التحصیلی با چند سال کار کردن میتوانید اقامت دائم دریافت کنید.
بله ویزای همراه میتوانید بگیرید.
با تشکر از سوال شما
سلام و وقت بخیر…برای معادلسازی مدرک فیزیوتراپی چه ازمونهایی در المان برگزار میشود؟
با سلام
در ابتدا در یک دوره تکمیلی چند ماهه شرکت کرده و بعد از آن آزمون های تیوری و عملی گرفته می شود.
با تشکر از سوال شما
اگه بخوای موقع 18 سالگی مهاجرت کنی آلمان برای تحصیل فیزیوتراپی باید ایران کنکور بدی؟ و اینکه توی آلمان آموزش زبان آلمانی قبل از دانشگاه هم داده میشه؟
با سلام
خیر الزامی به شرکت در کنکور ایران نیست.
مدرک زبان آلمانی در سطح b٢ را باید داشته باشید.
دوره زبان آلمانی در مجارستان، ترکیه، ارمنستان میتوانید شرکت کنید.
با تشکر از سوال شما
سلام
برای رشته فیزیو تراپی هم باید کالج گدرانده بشه ؟؟ نمره چند می خواد
با سلام
اگر از مسیر دانشگاه وارد شوید بله شرکت در کالج الزامی ست ولی غیر از دانشگاه در دوره های آسبیلدونگ فیزیوتراپی هم میتوانید شرکت کنید که یک دوره سه ساله بدون کالج آمادگی ست.
با تشکر از سوال شما
سلام. من دارم فیزیوتراپی تو علومپزشکی مشهد میخونم.
ولی بعد لیسانس نمیخوام ایران بمونم. بعد لیسانس اونجا ازمون میگیرین یا فقط معادل سازی کافیه؟
با سلام
برای ورود به بازار کاری المان باید معادل سازی مدرکتون انجام شود و در آزمون های معادل سازی شرکت کنید.
با تشکر از سوال شما
سلام من ارشد آسیب و اصلاحی دارم میتونم برای دکتری فیزیوتراپی اقدام کنم؟ و زبانش چی هست و در چه سطحی باید باشم؟
با سلام
برای مقطع phd برای رشته خودتان و رشته های مشابه میتوانید اپلای کنید و تحصیل به زبان انگلیسی یا آلمانی امکان پذیر است.
با تشکر از سوال شما
سلام وقت بخیر.برای اخذ مدرک کارشناسی در المان حتما باید کالج هم رفت یا مدارک دیپلم در ایران کافیه؟
میشه بعد از دو ترم تحصیل در دانشگاه های ایران در رشته فیزیوتراپی به صورت تحصیلی مهاجرت کرد ؟
با سلام
برای ورود به دانشگاه های آلمان در مقطع لیسانس می بایست در ابتدا در کالج شرکت نمایید. در صورتی که دانشجوی رشته مورد نظر تان در ایران باشید با گذراندن 40 واحد از دروس تخصصی ( 4 ترم ) و با ارائه مدرک تست اف چهار زبان آلمانی، در صورتی که معدل دیپلم و دروس تخصصی دانشگاه تان بسیار بالا باشد ممکن است بدون شرکت در کالج بتوانید پذیرش دانشگاه را دریافت نمایید.
با تشکر از سوال شما
تحصیل در رشته فیزیوتراپی شرایط سنی داره؟میشه در این باره توضیح بدین؟
با سلام
تحصیل در مقطع لیسانس به زبان آلمانی ست و مدرک b2 زبان آلمانی لازم است. در مقطع فوق لیسانس هر دو کورس انگلیسی و آلمانی امکان پذیر است.
محدودیت سنی برای دریافت ویزا لحاظ می شود.
با تشکر از سوال شما
سلام برای دریافت ویزا محدودیت سنی تا جندسال است؟
با سلام
بستگی به تحصیلات و سابقه کار شما دارد.
با تشکر از سوال شما
سلام.اگر مدرک فیزیوتراپی را در ایران بگیریم میتوانیم برای کار ب آلمان بیاییم و کار کنیم کار فیزیوتراپی؟
با سلام
بله در ابتدا باید مدرک را معادل سازی کرده و بعد میتوانید وارد بازار کار شوید.
با تشکر از سوال شما
سلام خسته نباشید
میخواستم بدونم مثلا برای تحصیل در شوله ینا، معدل ما در ایران ملاک هست یا کنکور؟ اگر معدل هست باید حداقل چقدر باشد؟
با سلام
قبولی کنکور ایران تاثیر مثبت دارد ولی هیچ گونه الزامی برای شرکت در کنکور یا ارائه قبولی کنکور نیست.
معدل کل دیپلم ترجیحا بالای 18 باشد.
با تشکر از سوال شما