تحصیل رشته سینما در آمریکا محبوب ترین انتخاب برای تحصیل در میان تمام دانشجویان از تمام نقاط جهان در رشته سینما است که مهم ترین دلیل این موضوع را می توان دانشگاه های بسیار با کیفیت و تراز بالای این کشور دانست که در همه جای جهان از اعتبار فوق العاده ای برخوردار می باشند ، در کنار این مراکز آموزشی با کیفیت ، این کشور بزرگترین و برترین صنعت سینمای جهان یعنی هالیوود را نیز در خود جای داده است.
این کشور را مقصد رویا پردازان دنیای سینما و بهشت سینما دوستان می دانند که زمینه فعالیت بسیار بزرگ و پهناوری برای کسانی که قصد دارند از راه این صنعت کسب درآمد کنند فراهم آورده است ، ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) قصد داریم تا در این مقاله شما عزیزان را با تحصیل رشته سینما در آمریکا بیشتر و بهتر آشنا سازیم و چگونگی اخذ اقامت و پذیرش در دانشگاه های این کشور و تحصیل در این رشته را به طور مختصر توضیح دهیم.
پیش تر هم در همین سایت در مقاله تحصیل در آمریکا نکاتی بسیار کاربردی و به روز در زمینه مهاجرت تحصیلی به اروپا را ارائه دادیم که می توانید با مراجعه و مطالعه به آن مقاله ، دانش صحیحی در این خصوص کسب کنید.
این موضوع را هم در نظر داشته باشید که تعداد بسیاری کالج های کوچک و بزرگ ، هنرستان های شخصی و کلاس های خصوصی زیر نظر افراد مشهور و بزرگ سینما نیز علاوه بر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در آمریکا به آموزش و تدریس این رشته و زیر شاخه های مربوط به صنعت سینما به علاقه مندان مشغول هستند ، حال به نظر شما این کشور نمی تواند یکی از بهترین مقاصد برای تحصیل این رشته یعنی سینما باشد؟
نکته : برای مطالعه راحت تر و سریع تر این محتوا از لینک های موجود در کادر سبز رنگ استفاده نمایید.
مدارک پذیرش رشته سینما آمریکا
اگر قصد دارید در رشته سینما و یا یکی از گرایش های آن در مقطع کارشناسی از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرند باید رزومه تحصیلی بسیار قوی را ارائه دهید ، برای دریافت پذیرش در این رشته ، متقاضیان باید در آزمون SAT یا ACT که توسط اکثر دانشگاه های این کشور اخذ می شود شرکت و نمره قبولی را کسب نمایند.
البته برخی از دانشگاهها نیز ممکن است برای پذیرش در این رشته از آزمونهای ورودی دیگری استفاده کنند.
همچنین نمرات دوران دبیرستان و معدل دیپلم میتواند نقش بسیار مهمی را در اخذ پذیرش متقاضیان داشته باشند ، داشتن یکی از مدارک زبان آیلتس یا تافل نیز بسیار مهم و تاثیر گذار است ، هر چه نمره مدرک زبان داوطلب بیشتر باشد ، احتمال پذیرش در دانشگاههای معتبر این کشور نیز بیشتر خواهد بود.
حداقل نمره ای که باید در این دو آزمون متقاضیان کسب کنند برای آزمون تافل نمره 80 و برای آزمون آیلتس نمره 6،5 است.
همچنین دانشجویانی که قصد دارند برای رشته سینما در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه های آمریکا پذیرش بگیرند باید علاوه بر ارائه رزومه تحصیلی عالی و مدرک کارشناسی مرتبط ، نمونه کار هم داشته باشند.
اکثر دانشگاهها از دانشجویان برای مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نمونه کار درخواست میکنند ، پس از بررسی رزومه تحصیلی و نمونه کار ، معمولا از دانشجویان برای مصاحبه حضوری دعوت می شود ، بعد از جلسه مصاحبه ، دانشگاه نتیجه نهایی را به متقاضیان اعلام خواهد کرد.

بهترین دانشگاه های سینما آمریکا
همانطور که گفتیم آمریکا یکی از بهترین کشورها برای تحصیل رشته سینما می باشد ، در این میان انتخاب دانشگاه و موسسه آموزشی مناسب برای تحصیل و فراگیری این رشته هنری می تواند تاثیر بسزایی در یادگیری و کسب علم در این زمینه و همچنین در اینده شغلی و کاری افراد داشته باشد ، در این جا ما شمار ا چندی از بهترین دانشگاه های برتر در زمینه تدریس و آموزش رشته سینما در آمریکا اشنا خواهیم کرد.
خوب است بدانید در فرانسه هم دانشگاه های بسیار معتبر و مشهوری برای تحصیل رشته سینما وجود دارند که با هزینه های بسیار کم و حتی رایگان می توانید در آن ها به تحصیل مشغول شوید ؛ مقاله تحصیل رشته سینما در فرانسه را بخوانید.

دانشکده فیلم لس آنجلس
در بهار سال 199 میلادی یک گروه از متخصصان هالیوود ، دانشکده فیلم لس آنجلس را تاسیس کردند ، هدف از تاسیس دانشکده فیلم لس آنجلس این بود که متخصصان حرفه ای صنعت فیلمسازی بتوانند دانش خود را از تولید فیلم با نسل جدیدی از فیلمسازان مشتاق و جویای نام به اشتراک بگذارند ، این دانشکده از برخی تجهیزات استاندارد فعلی صنعت فیلم در کلاس های درس ، آزمایشگاه ها و استیج های خود استفاده می نماید ، دانشکده فیلم لس آنجلس در سال 2000 ، برای اولین بار به طور کامل فضای دیجیتال با کیفیت بسیار بالای صدای فراگیر دالبی را افتتاح کرد.
این دانشکده یکی از بهترین دانشکده های جهان در رشته سینما و فیلم می باشد و همواره دانشجویان زیادی برای ورود به این دانشگاه با یدکدیگر به رقابت می پردازند ، این دانشکده در رشته های فیلمبرداری ، کارگردانی ، تهیه کنندگی ، صدابرداری و تدوین در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد.
کالج فیلم و هنرهای رسانه ای داج ، دانشگاه چپمن
این تازه شروع کار است زیرا ما داج را دوستانه ترین و گسترده ترین مدرسه سینمایی در جهان می دانیم ، این شعار کالج داج برای دوستداران دنیای سینما و علاقه مندان به تحصیل در این رشته است ، دانشگاه چپمن یک دانشگاه خصوصی تحقیقاتی در اورنج کالیفرنیا است که در سال 1861 میلادی آغاز به کار کرده است ، این دانشگاه شامل ده دانشکده و کالج از جمله دانشکده فیلم و هنرهای رسانهای داج می باشد که در این دانشکده به تدریس رشته سینما به دانشجویان می پردازند.
این دانشکده به عنوان یکی از ده مدرسه برتر سینمایی در جهان شناخته می شود و توسط هالیوود ریپورتر در بین مدارس و کالح های فیلم و سینما در آمریکا رتبه 6 را کسب کرده است ، متقاضیان می توانند در رشته های تئاتر ، کارگردانی ، مطالعات رسانه ای ، تدوین ، بازیگری و غیره به تحصیل در ایت دانشکده مشغول شوند ، همچنین رشته سینما و گرایشات این رشته در مقاطع لیسانس و فوق لیسانس در این مرکز آموزشی ارائه می شوند.
موسسه هنرهای کالیفرنیا
این مرکز آموزشی در سال 1961 میلادی تاسیس شد و نخستین موسسه آموزش عالی در آمریکا بود که به طور اختصاصی در زمینه هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی به تدری دانشجویان می پرداخت و به آنان مدرک اعطا میکرد ، بنیانگذار این مرکز آموزشی مشهور ، والت دیزنی است و همواره افراد مشهوری چه هنری و چه علمی در این دانشگاه تدریس کرده و عضو هیئت علمی آن بوده اند.
یکی از مزیت های تحصیل در این مرکز آموزشی این است که استدیو های فیلم و انیمیشن سازی نگاه خاصی به فارغ التحصیلان این دانشگاه دارند و حتی بعضا قبل از پایان تحصیل ، آنان در شرکت های بزرگ استخدام و مشغول به کار می شوند ، موسسه هنر کالیفرنیا ، رشته هایی از قبیل موسیقی ، هنر ، رقص ، فیلم و ویدئو ، انیمیشن ، تئاتر ، عروسک گردانی و نویسندگی و غیره را به دانشجویان ارائه می دهد ، یکی از خصوصیت این دانشکده این است که دانشجویان،در رشته تحصیلی خود آموزش های حرفه ای زیادی را دریافت می کنند.
علاوه بر این 3 دانشگاه دانشگاه های دیگری نظیر موسسه فیلم و تلویزیون کانبار ، دانشگاه جولیارد ، دانشگاه هنرهای تیش نیویورک ، دانشگاه پردیو ، دانشگاه بوستون و چندین موسسه و دانشگاه دیگر نیز برای تحصیل رشته سینما در آمریکا فعالیت دارند که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشند.
بنیاد فیلم آمریکا
بنیاد فیلم آمریکا در سال ۱۹۶۷ میلادی ، هنگامی که رئیس جمهور آمریکا با تاسیس بنیاد ملی هنرها و علوم انسانی موافقت کرد ، توسط پشتوانه ملی هنرهای آمریکا در شهر لس آنجلس تاسیس شد.
این بنیاد به عنوان یک سازمان هنرهای ملی تأسیس گردید تا به حفظ میراث فیلم آمریکا و آموزش نسل بعدی فیلم سازان این کشور و قدردانی از هنرمندان و آثارشان بپردازد.
به عنوان یک سازمان غیرانتفاعی ، این بنیاد بودجهاش را از طریق کمکهای مالی بنیاد و دولت ، مشارکت و حمایتهای مالی شرکتهای بزرگ و کوچک و کمکهای مالی از افراد و برنامه عضویت بفا تأمین میکند.
دانشجویان در این مکان می توانند ایده های خود را پرورش دهند و از لحاظ هنری رشد و تکامل یابند ، بزرگانی نظیر والی پفیستر ، آرونوفسکی ، هایدی لویت ، پتی جنکینز ، ژانوسز کامیسکی ، متیو لیبیاتیک و دیوید لینچ در این موسسه رشد و پرورش یافته اند که نشان از پویایی و پربار بودن آموزش ها در این موسسه دارد ، این موسسه رشته های کارگردانی ، تدوین ، طراحی تولید ، تهیهکنندگی ، فیلمنامه نویسی و فیلمبرداری را به دانشجویان خود ارائه میدهد.
هزینه تحصیل سینما در آمریکا
می توان گفت که اکثر مراکز و موسسات دانشگاهی برتر در حوزه سینما در آمریکا قرار گرفته که این موضوع دانشجویان بسیاری را به این کشور جذب کرده و در نتیجه باعث شده تا هزینه تحصیل در این رشته هنری از دیگر کشورهای جهان اندکی گران تر شود ، البته نباید اعتباری که مدارک اخذ شده از موسسات این کشور در جهان دارا می باشند را نیز در ان موضوع بی تاثیر دانست.

هزینه تحصیل رشته سینما در آمریکا را می توان مبلغی بین 25 هزار دلار تا 60 هزار دلار در سال در نظر گرفت که به نوع رشته ، مقطع تحصیلی و دانشگاه بستگی خواهد داشت ، علاوه بر این هزینه یا شهریه دانشگاه باید هزینه اقامت و زندگی در این کشور را نیز مورد توجه قرار دهیم که اکثر موسسات و دانشگاه های هنر و سینما در شهر های بزرگ و کلان آمریکا قرار گرفته اند.
هزینه زندگی یک دانشجو در این کشور ماهیانه مبلغی ما بین هزار تا هزار و پانصد دلار متغر خواهد بود ، که باز بر اساس سبک زندگی افراد می تواند بیشتر هم شود ، پس اگر شما هم کگسانی هستید که قصد دارید به تحصیل رشته سینما در آمریکا بپردازید قبل از مهاجرت در رابطه با هزینه ه اطلاعات کامل و دقیقی را کسب نمایید.
چارت درسی سینما در دانشگاه های آمریکا
در رشته سینما دانشجویان می توانند در گرایش هایی نظیر کارگردانی ، فیلمنامه نویسی ، تدوین ، فیلمبرداری و صدابرداری به تحصیل بپردازند ، این رشته ها در اکثر دانشگاه ها و موسسات عالی کشور آمریکا که رشته سینما را ارائه می دهند تدریس می شوند ، رشته سینما علاوه بر دروس و واحد های تئوری ، واحد ها و کارگاه های عملی بسیاری را نیز شامل می شود که دانشجویان را به درک و کسب تجربه در مفاهیم اولیه سینما می رساند.
در رشته سینما دانشجویان با تمام جنبههای ساخت یک فیلم آشنا میشوند و با مهارتهای عملی مانند کار با دوربین فیلمبرداری و تدوین را نیز می آموزند ، تحصیل در این رشته در دانششگاه های آمریکا در 3 مقطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکتری ارائه می شوند که هر کدام به ترتیب به مدا 4 سال ، 2 سال و رشته دکتری 3 تا 5 سال به طول می انجامد.
هر گرایش در این رشته دارای دروس تخصصی مربوط به خود است اما تمامی گراش های رشته سینما دروسی عمومی و مشترک را نیز دارا می باشند که همه دانشجویان باید این دروس را بگذرانند ، دروسی مانند آشنایی با سبک های سینما ، تحلیل فیلم ، موسیقی ، تحلیل فیل نامه ، مبانی ارتباطات ، مبانی تدوین ، شناخت رنگ ، معماری ، گزارشنویسی ، اصول فیلمبرداری و پروژه نهایی.
بازیگران معروف هالیوود در آمریکا
به جرات می توانیم بگوییم که اکثر بازیگرانی که همه ما ، چه سینما دوستان حرفه ای و چه افراد عامه پسند می شناسیم و به آن ها علاقه داریم ، از سینمای آمریکا و از هالیوود آمده اند.

بازیگرانی که همه ما اگر دیالوگ یا سکانسی را در ذهنمان داریم و به آن علاقه مند هستیم آن را با اسم بازیگران آن به یاد می آوریم و تصویر و هنر بازی آنان در ذهنمان نقش می بندد ، بازیگر به نوعی روح و اعتبار یک فیلم می باشد که در طول تاریخ ، هالیوود در میان تمام سینماهای جهان اعجوبه ها و هنرمندان بسیاری را برای خدمت به عرصه سینما خلق کرده است.
کمتر کسی در جهان است که فیلمی از هالیوود ندیده باشد و بازیگر مورد علاقه ای در آن در ذهن خود نداشته باشد ، بازیگرانی که بسیاری از آنان در همین دانشگاه ها و موسسات به تحصیل رشته بازیگر پرداخته اند و بعد ها در بهترین سینمای جهان درخشیده اند.
بازیگرانی مانند : بن استیلر ، ان هتوی ، متیو مک کانهی ، آدام سندلر ، جیمز فرانکو ، برد پیت ، ناتالی پورتمن و بسیاری دیگر از این هنرمندان که توانسته اند به بهترین جایگاه های هنری رسیده و همچنین جوایز معتبر و متعددی را کسب نمایند و در کنار درآمد های هنگفت و بالای خود یکی از بهترین و مرفه ترین زندگی ها را برای خود و خانواده خود تشکیل دهند.
موقعیت مکانی هالیوود آمریکا
هالیوود در واقع سمبلی از صنعت سرگرمیهای آمریکایی می باشد که در جوهره خود این پیام را به مردم جهان میدهد که اینجا مکانی است که جادو امکانپذیر است و رویاها میتوانند تحقق یابند ، تاریخچهی هالیوود به حدود 120 سال قبل بر می گردد و نام محله و بخشی از شهر لسآنجلس در ایالت کالیفرنیای آمریکا است ، کالیفرنیا بعد از نیویورک دومین شهر بزرگ آمریکا به حساب میآید.
در گذشته قبل از ایجاد هالیوود ، مردم بومی آمریکا به مانند اکثر جاهای دیگر در این منطقه زندگی میکردند که اکثر آن ها سرخپوست بودند و این منطقه را از زمین های کشاورزی و مراکز پرورش دام پوشانده بودند ، در سال 1886 میلادی مردی به نام هاروی ویلکاکس این منطقه را خریداری کرد و نام خود را بر این منطقه گذاشت ، او سپس با ایجاد چن ساختمان ،مدرسه ، کلیسا و کتابخانه این زمین ها را مسکونی و تبدیل به یک شهر کرد.
اسم هالیود را نیز او و همسرش طی سفری که به فلوریدا داشتند ، از روی یک مزرعه در آن منطقه انتخاب و سپس روی زمین های خود گذاشتند واز آن پس این ناحیه در کالیفرنیا به این اسم شناخته شد ، بعدها با به وجود آمدن صنعت سینما اولین استودیو ها و کمپانی های فیلم سازی در آمریکا در این منطقه آغاز به فعالیت کردند که این روند ادامه پیدا کرد و هالیوود تبدیل به مرکز سینمای آمریکا و جهان شد.
کارگردانان معروف آمریکایی در هالیوود
همانطور که می دانید هالیوود و سینمای آمریکا علاوه بر بازیگران سرشناس و مطرح ، کارگردانان زیادی را نیز به دنیای سینما وارد کرده است که آوازه و شهرت آن ها اگر از بازیگران بیشتر نباشد کمتر هم نیست ، کارگردانانی که با افرینش و خلق فیلم های کوتاه و بلندی در تاریخ سینمای جهان چنان درخشیده اند که بعضی از آثار با قدمتی بیش از 50 سال هنوز هم جز آثار فاخر و برتر تاریخ سینمای جهان به حساب می آیند.

کارگردان هایی که علاوه بر فیلم سازی و ثبت آثاری تاریخی و ماندگار ، توانسته اند افراد بسیار زیادی را نیز در نقش معلم و استاد زیر گستره هنری خود پرورش دهند تا آنان نیز بعدها به کمک سینما آمده و خود بتوانند در پیشبرد و ترقی هرچه بهتر سینما نقشی مهم را ایفا نمایند.
کارگردانانی نظیر چارلی چاپلین ، مارتین اسکورسیزی ، آلفرد هیچکاک ، استیون اسپیلبرگ ، کریستوفر نولان ، کلینت ایستوود ، والت دیزنی و بسیار بسیار کارگردانان بیشتری که از زمان سینمای صامت تا امروزه با سینمایی در اوج هنر و مدرنیتگی چشم ها را همواره به پرده سینما می دوزند و تواسته اند نام آمریکا را در هنر هفتم با تفاوت بسیاری در جهان از دیگر کشورها به پیشی اندازند.
هزینه اجاره یا تاسیس استودیو سینمایی در آمریکا
در کشور آمریکا اجاره یا ساخت استودیو های سینمایی بسیار هزینه بر می باشد و معمولا افراد پولدار یا دارای تخصص های خاص و بسیار مطمئن به کار خود به سمت ایجاد این استودیو ها می روند.
اگر شما قصد ساخت یک استدیو را داشته باشید در ساده ترین حالت ممکن که فقط قصد به ساخت تیزرهای تبلیغاتی یا فیلم کوتاه کنید با در نظر گرفتن حداقل امکانات مانند دوربین ، میکروفون صدا برداری ، کامپیوتر تدوین ، مکان استودیو و غیره باید چیزی در حدود 60 هزار دلار هزینه کنید.
ساخت یک استودیو فوق حرفه ای و پیشرفته می تواند حتی تا چند میلیون دلار نیز هزینه به وجود آورد ، به همین خاطر معمولا افراد به صورت شراکتی اقدام به راه اندازی اینگونه استودیو ها می کنند یا این مدل استودیوها را شرکت ها و کمپانی های بزرگ اقدام به راه اندازی و تاسیس می کنند.
اما اگر قصد اجاره یک استودیو را بر فیلمبرداری و تدوین فیلم خود داشته باشید یک استودیو ساده بر اساس کیفیت و تنوع تجهیزات آن از ساعتی 100 دلار تا 400 دلار اجاره داده می شود ، همچنین اجاره 8 ساعته متناوب یک استدیو ساده 800 دلار تا هزار دلار هزینه را در بر می گیرد ، اما استودیو های نیز هستند که دارای طراح صحنه ، گریمور ، صدابردار ، دوربین های حرفهای برای انیمیشن سازی و غیره هستند که چیزی در حدود ساعتی 5 هزار دلار اجاره را دریافت می کنند.
مزایا و معایب تحصیل سینما در آمریکا
تحصیل رشته سینما در آمریکا به مانند تمام رشته های تحصیلی چه عملی و چه تئوریک و در هرکشور دارای مزایا و معایب خاص خود است ، که برای علاقه مندان به تحصیل در این رشته آشنایی با آن ها می تواند بسیار تاثیر گذار و تعیین کننده باشد ، در رشته نمی توان گفت که مزایای آن نسبت به معایب آن کمتر یا بیشتر است چون این یک رشته هنری می باشد و بسیار به سلیقه افراد بستگی دارد ، در این قسمت ما شما را با مهم ترین مزایا و معایب این رشته هری اشنا خواهیم کرد.

مزایا
- گرایش ها و شاخه های زیاد و متنوع در رشته سینما
- فرصت های شغلی زیاد در کشورهای پیشرفته و جهان اول دنیا
- درآمد بالا و خوب در دنیای سینما برای تمام شغل ها
- امکان همگاری با ستارگان بزرگ سینما و تلوزیون در جهان
- اعتبار بسیار بالای مدارک دانشگاه های آمریکا
- زندگی و تحصیل در یکی از آزادترین و مدرن ترین کشور های جهان
معایب
- هزینه تقریبا بالا برای تحصیل در رشته سینما
- هزینه بالا برای تحصیل این رشته در دانشگاه های آمریکا نسبت به دیگر نقاط جهان
- وجود روابط سخت با کشورمان که پذیرش و اخذ اقامت را برای دانشجویان سخت می کند
- در این رشته استعداد ، علاقه و خلاقیت حرف اول را می زند پس ممکن است بعضی افراد بعد از فارغ التحصیلی نتوانند در این حیطه به موفقیت برسند
- فاصله زیاد زمانی و مکانی این کشور با کشورمان که آمد و شد را بسیار سخت می کند.
بازار کار پس از تحصیل سینما در آمریکا
در آمریکا سالانه بالغ بر هزاران فیلم ساخته و عرضه می شود که این رقم نشان از بازار کار خوب و اشتغال بالا و نیاز به متخصصین در این عرضه می باشد ، از آن جا که تعداد افراد متخصص و آموزش دیده در حوزه سینما بسیار کم می باشد از این رو نه تنها آمریکا بلکه اکثر کشورهای پیشرو در صنعت فیلم سازی و سینما سعی میکنند افراد متخصص در رشتههای مختلف سینمایی را جذب نمایند تا از دانش و استعداد اینگونه افراد در پروژه های فیلمسازی و سینمای خود استفاده نمایند.
فرصت های شغلی در حیطه سینما در اکثر نقاط جهان زیاد می باشد ، اما باید توجه داشته باشید که سینما یک کار هنری است که هم افراد تحصیل کرده و هم افراد بدون تحصیلات دانشگاهی می توانند در آن بدرخشند.
پس باید توجه داشته باشید که هرچه شما از استعداد ، نبوغ ، ذوق هنری و کیفیت کار بالاتر و حرفه ای تری برخوردار باشید درخواست کار برای شما بیشتر می باشد ، به نحوی می توان گفت که تحصیلات در کنار ذوق هنری ، خلاقیت و توانایی های فردی است که باعث درخشش افراد و جذب آنان به کارهای بهتر می شود.
برای شناخت بهتر بازار کار آمریکا و اگاهی از مشاغل مورد نیاز ، قوانین بازنشستگی ، زایمان ، بیمه بیکاری و نحوه حقوق دهی به مقاله کار در آمریکا مراجعه نمایید.
سوالات پر تکرار تحصیل رشته سینما در آمریکا
ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) در این محتوا مطالب مفیدی در خصوص تحصیل رشته سینما در آمریکا را برای علاقه مندان بیان کردیم ، شما هم رشته مورد علاقه تان را در بخش دیدگاه بنویسید تا کارشناسان ما دقیق ترین و به روز ترین اطلاعات را در اختیار شما بگذارند.
هزینه تحصیل در رشته سینما در امریکا را می توان مبلغی بین 25 هزار دلار تا 60 هزار دلار در سال در نظر گرفت که به نوع رشته ، مقطع تحصیلی و دانشگاه بستگی خواهد داشت
دانشکده فیلم لس آنجلس این دانشکده یکی از بهترین دانشکده های جهان در رشته سینما و فیلم می باشد و همواره دانشجویان زیادی برای ورود به این دانشگاه با یدکدیگر به رقابت می پردازند ، این دانشکده در رشته های فیلمبرداری ، کارگردانی ، تهیه کنندگی ، صدابرداری و تدوین در مقاطع کاردانی و کارشناسی دانشجو می پذیرد.
حداقل نمره ای که باید متقاضیان در یکی از آزمون های ایلتس و یا تافل کسب کنند برای آزمون تافل نمره 80 و برای آزمون آیلتس نمره 6،5 است.
اگر قصد اجاره یک استودیو را بر فیلمبرداری و تدوین فیلم خود داشته باشید یک استودیو ساده بر اساس کیفیت و تنوع تجهیزات آن از ساعتی 100 دلار تا 400 دلار اجاره داده می شود ، همچنین اجاره 8 ساعته متناوب یک استدیو ساده 800 دلار تا هزار دلار هزینه را در بر می گیرد
هزینه زندگی یک دانشجو در این کشور ماهیانه مبلغی ما بین هزار تا هزار و پانصد دلار متغر خواهد بود
در این مقاله تیم کارشناسی ما در موسسه مهاجرتی رجبی تلاش نمود تا شما را با تحصیل رشته سینما در آمریکا به طور خلاصه و مفید آشنا سازد ، در صورت وجود هرگونه سوال یا ابهام ، برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه با ما در دفاتر تهران و شیراز تماس حاصل فرمایید ، همچنین مطالعه مقالات بیشتر می تواند سطح آگاهی شما را در زمینه مهاجرت بالا ببرد ، پیشنهاد می کنیم مقاله تحصیل رشته سینما در اتریش را بخوانید.
سلام من میخوام ارشدم رو در ایران در رشته سینما بگیرم و بعد واسه دکترای کارگردانی سینما از طریق بورسیه اقدام کنم اما نمیدونم بهترین دانشگاه برای سینما توی دنیا کدوم دانشگاه هست وآیا واسه دکتری بورسیه میکنن؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
نمیشود یک دانشگاه را صرفا عنوان کرد چون دانشگاه های بسیاری هستند که کیفیت اموزشی بالایی دارند و شما طبق رزومه ای که دارید میتوانید اپلای کنید .به عبارتی شما نمیتوانید در ابتدا یک دانشگاه انتخاب کنید و صرفا برای همان اقدام کنید چون ممکن است شرایط شما مناسب دانشگاه انتخابی شما نباشد بنابراین با بررسی رزومه میتوان گزینه هایی را پیشنهاد داد و بعد از آن وارد مکاتبه با اساتید شد و بعد از آن مشخص می شود به شما پذیرش داده می شود یا خیر . در صورت داشتن پرتفلیو و کلا رزومه قوی احتمال دریافت بورسیه هم وجود دارد .
با تشکر از سوال شما
سلام و روز خوش
بنده ۱۵ سالم هست و الان کلاس دهم هستم و رشته سینما رو دارم میخونم و انگلیسی هم اگر بتوانم تا دانشگاه مدرکشو بگیرم
و با دیپلم نمره بالا می توان در دانشگاه های آمریکا قابل قبول باشم؟
با سلام
در صورت داشتن معدل و مدرک زبان و پوتفلیو مناسب شانس پذیرش خواهید داشت ولی در حال حاضر شانس ویزا در این مقطع تحصیلی به نسبت دیگر کشورها پایین است و پیشنهاد ما مهاجرت به کشورهای دیگر از جمله کانادا و اروپاست . ( از این کشورها میتوانید به عنوان پلی برای رفتن به امریکا با شانس بالاتر استفاده کنید )
با تشکر از سوال شما
سلام خسته نباشید
میخواستم بپرسم که اگه دپیلم در رشته ی تجربی باشه ولی هم رزومه ی کاری هم ایلتس و هم تمکن مالی داشته باشیم اگه رشته ی کارگردانی سینما اپلای کنم شانسم چقدره؟
با سلام
بهتره برای شانس بیشتر در پذیرش نمونه کار و دوره های مرتبط با سینما را گذرانده باشید.
با تشکر از سوال شما
سلام من امسال دوازدهم رشته انسانی هستم و اصلا به رشتم علاقه ندارم و دیوانه وار عاشق سینما هستم میخوام برای ادامه تحصیل تو رشته بازیگری و کارگردانی در آمریکا تحصیل کنم ولی متاسفانه انگلیسیم در حد مبتدی هستش.
به نظر شما چیکار کنم؟ اگه انگلیسیم رو بهتر کنم میتونم سال اول وارد دانشگاه اونجا بشم؟ یا اینکه ایران ادامه بدم و بعد از دانشگاه مهاجرت کنم؟
با سلام
با توجه به پایین بودن شانس ویزا آمریکا در این مقطع تحصیلی بهتر است دیگر کشورها را اپلای کنید. گزینه هایی چون مجارستان، لهستان، اسلواکی، فرانسه ،ترکیه و.. گزینه های مناسبی اند. و حتی بدون مدرک زبان میتوانید تشریف ببرید و در کشور مقصد زبان بخوانید. برای ادامه تحصیل یا کار بعدا میتوانید برای امریکا با شانس بالا اپلای کنید.
با تشکر از سوال شما
سلام خسته نباشید. انتخواب رشته سینما برای قانع کردن افیسر موقع ویزا گرفتن سخت نیست؟ ممنون از پاسخ گوییتون.
با سلام
با هر رشته تحصیلی ممکن است بتوانید ویزای تحصیلی امریکا را بگیرید ولی سن، مدرک زبان، تمکن مالی، مقطع تحصیلی، انگیزه نامه و خیلی از آیتم های دیگر در این مورد تاثیرگذارند و صرفا با همین یک مورد نمیتوان نظر داد.
با تشکر از سوال شما
کریستوفر نولان اصلا تحصیلاتی در حوزه سینما نداره دوست عزیز . ایشون ادبیات انگلیسی از دانشگاه UCL دارن
با سلام
بله درست است. ولی در مقاله ای که مطالعه کردید راجع به تحصیلات این کارگردان صحبتی نشده است.
با تشکر از نظر شما
اگر کسی بخواد بعد از دبیرستان مستقیم به دانشگاه در آمریکا برود و مدرک آیلتس و نمره دیپلم خوبی داشته باشد باید سه سال دبیرستان را حتما در رشته هنر تحصیل کرده باشد؟ یعنی اگر کسی دیپلم رشته ریاضی داشته باشد برای تحصیل در رشته سینما در آمریکا دیپلم او را قبول میکنند؟
با سلام
بله قابل قبول است ولی ممکن است دانشگاه از شما پرتفلیو بخواهد، البته در نظر داشته باشید که برای مقطع بچلر در امریکا شانس ویزا پایین می باشد. بنابراین توصیه میکنیم کشور دیگری را اپلای کنید.
با تشکر از سوال شما
باسلام درصورتی که مقطع کارشناسی سینما رو در ایران گذرونده باشم امکانش هست که برای گرفتن ارشد در دانشگاه های آمریکا اقدام کنم؟
با سلام
در صورتی رزومه مناسبی داشته باشید بله . معدل، نمونه کار، سطح زبان، سن ،تمکن مالی و غیره باید بررسی شوند. ولی در کل شانس ویزای امریکا از ایران برای مقاطع مستر و بچلر زیاد بالا نیست، از این رو پیشنهاد میکنیم کشورهای دیگری را برای شروع انتخاب نمایید. ( از جمله کانادا)
با تشکر از سوال شما
سلام اینکه میگید شانس ویزای امریکا از ایران برای مقاطع مستر و بچلر زیاد بالا نیست،منظورتون چیه؟
با سلام
در مقایسه با دیگر کشورها شانس ویزای امریکا در مقاطع بچلر و مستر پایینتر است ولی افرادی که متقاضی مقطع phd هستند با رزومه قوی، شانش شان برای دریافت ویزا بالاست.
با تشکر از سوال شما
میخوام در امریکا دانشگاه بخونم حتما بورسیه بشم و بازیگر خوبی بشم حتما هم بورسیه بشم هنوز 14سالمه فقط میخوام بدونم میتونم بورسیه شم یا نه
با سلام
در مقطع بچلر و مستر امکان دریافت بورسیه در آمریکا فراهم نمی باشد. بهتر است کشور ایتالیا را برای دریافت بورسیه اپلای نمایید.
با تشکر از سوال شما