02191002525

مهاجرت به اتریش

مهارت به اتریش
موسسه مهاجرتی رجبی

شیوه تحصیلی را می توان ارازن ترین راه مهاجرت به اتریش دانست.

خیر، اتریش تابعیت دوگانه را نمی پذیرد و شخص باید از تابعیت قبلی خود انصراف دهد.

خیر، کشور اتریش برای خریداران ملک در خاک خود هیچ امتیاز اقامتی و تابعیتی در نظر نگرفته است.

بله، دارندگان اقامت دائم، شهروندی و یا هریک از ویزاهای اقامت موقت اتریش می توانند با ارائه شرایط لازم خانواده خود را نیز به اتریش ببرند.

خیر، این روش گرچه دارای پیچیدگی خاصی نسبت به سایر روش ها نیست، اما سفارت معمولا در پروسه طولانی اینگونه درخواست ها را بررسی نموده و شانس موافقت بالایی نیز وجود ندارد.

دلایل ایرانی ها برای مهاجرت به اتریش چیست؟

اتریش، با داشتن کیفیت بالای زندگی، اقتصاد پایدار و دانشگاه های معتبر، سال هاست که مقصدی جذاب برای بسیاری از ایرانیان بوده است. شرایط زندگی در اتریش از نگاه ایرانیان همان چیزی است که همواره در تلاش برای دست یابی و رقم زدن به آن بوده اند، به همین خاطر کمتر ایرانی است که مهاجرت به اتریش را مقصدی مناسب نداند.

مزایای مهاجرت به اتریش برای ایرانی ها بسیار قابل توجه است و آن ها ویژگی ها و امکانات بسیار خوبی را پیش روی خود می بینند. می توان گفت که مزیت های مهاجرت به اتریش و ویژگی های اصلی آن برای ایرانی ها عبارتند از:

  • یکی از امن ترین کشورها با نرخ جرم و جنایت پایین
  • بهترین و به روزترین سیستم بهداشت و درمان
  • دسترسی عالی به زیرساخت های شهری، حمل و نقل عمومی و امکانات رفاهی
  • طبیعت بکر و هوای پاک اتریش
  • دانشگاه های مطرح و فرصت های تحصیلی متنوع
  • اقتصادی قوی و پویا با فرصت های شغلی مناسب برای متخصصان
  • سیستم سیاسی دموکراتیک پایدار با آزادی های مدنی به شهروندان 
  • پذیرای فرهنگ ها و ملیت های مختلف 
  • فرصت های سرمایه گذاری متنوع 

پادکست مهاجرت به اتریش

مهاجرت به اتریش، مهاجرت به یکی از ثروتمندترین و قدرتمندترین کشورهای سرمایه داری جهان است که می تواند به روش های مختلفی امکان پذیر شود.

این ویدیو از همکار ما را تماشا نموده و با دانلود فایل صوتی در هر زمان و مکان به آن دسترسی داشته باشید.

لیست روش های قانونی مهاجرت به اتریش برای ایرانیان

شرایط مهاجرت به اتریش علاوه بر این که به شرایط افراد بستگی دارد، به راه های مهاجرت به کشور اتریش نیز وابسته است. به همین خاطر نیاز است که انواع راه های مهاجرتی به اتریش برای ایرانی ها را شناخته و شرایط و ضوابط آن ها را بررسی کرده تا بتوانید بهترین گزینه را برای خود برگزینید. 

به طورکلی لیست روش های قانونی مهاجرت به اتریش برای ایرانیان شامل موارد زیر می شود:

  • مهاجرت تحصیلی به اتریش
  • مهاجرت کاری به اتریش
  • مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری به اتریش
  • مهاجرت با کارآفرینی در اتریش
  • مهاجرت از طریق ثبت شرکت به اتریش
  • مهاجرت از طریق ازدواج به اتریش
  • مهاجرت از طریق تولد در اتریش
  • مهاجرت از طریق الحاق خانواده در اتریش
  • مهاجرت از طریق پناهندگی در اتریش
لیست روش های قانونی مهاجرت به اتریش برای ایرانیان

اخذ اقامت اتریش از طریق تحصیل

مهاجرت از طریق تحصیل در دانشگاه های اتریش یکی از محبوب‌ترین روش های مهاجرت به اتریش است. مهاجرت به اتریش از طریق تحصیل نه تنها به شما امکان دسترسی به دانش و تجربه های جدید را می دهد، بلکه می تواند پل ارتباطی شما برای اخذ اقامت و زندگی در این کشور باشد.

شرایط مهاجرت به اتریش برای ایرانیان از طریق تحصیل به طور مستقیم فقط می تواند ویزای اقامت موقت را به همراه داشته باشد و قادر به تبدیل شدن به اقامت دائم به طور مستقیم را ندارد. اما در صورتی که بتوانید پس از اتمام تحصیلات خود در دانشگاه در یک شغل متناسب با مدرک خود استخدام و مشغول به کار شوید، ویزای شما به ویزای کار مبدل می شود.

برای مهاجرت ایرانی ها به اتریش با تحصیل در اتریش نیاز است که پس از اخذ مدرک در این کشور حداکثر در مدت 12 ماه که اجازه اقامت اضافه برای جستجوی کار دارید، شغلی را بیابید و در آن استخدام شوید. در این صورت برای شما کارت قرمز سفید قرمز اتریش صادر می شود که پس از مدت زمان مشخص و با شرایط لازم فرصت اخذ اقامت دائم و شهروندی اتریش را فراهم می آورد.

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

مهاجرت به اتریش از طریق کار می تواند یک روش بسیار خوب و ایده آل تلقی شود که یک روش ارزان و کم هزینه بوده و از همان ابتدا شما را با کسب درآمد همراه می کند. اتریش کشوری با اقتصادی قوی و بازار کاری مناسب و متنوع است و نرخ بیکاری نیز در آن بسیار خوب و پایین است. البته برای ورود به بازار  ویزای کاری اتریش باید دارای دانش و یا تخصص خاص و کارآمدی باشید.

اما این روش نیازمند دریافت یافتن یک فرصت شغلی و دریافت یک جاب آفر یا همان پیشنهاد شغلی از کارفرمایی اتریشی دارد. برای مهاجرت ایرانی ها به اتریش از طریق کارفرمای اتریشی باید کارفرما با آگهی کردن فرصت شغلی موجود در اتریش و همچنین در سطح اتحادیه اروپا ثابت کند که نیروی کار لازم برای آن شغل وجود ندارد تا بتواند نیروی کار مناسبی را از خارج از اتحادیه اروپا استخدام کند.

با فراهم بودن شرایط و دریافت جاب آفر لازم، می توانید برای اخذ ویزای کاری اتریش اقدام کرده و به کارت قرمز سفید قرمز این کشور دست پیدا کنید که این کارت ادغامی از اجازه کار و مجوز اقامت موقت در کشور اتریش می باشد. در نهایت با کسب این کار و در صورت کار، زندگی و پرداخت مالیات در اتریش به مدت حداقل 5 سال، می توانید به اقامت دائم این کشور برسید.

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

کارت قرمز سفید قرمز و کارت قرمز سفید قرمز پلاس

اما حالا کارت قرمز سفید قرمز اتریش (RWR) چیست؟ کارت قرمز سفید قرمز اتریش (Red-White-Red Card) یک مجوز کار و اقامت است که به افراد ماهر و متخصص اجازه می ‌دهد تا در اتریش زندگی و کار کنند. این کارت به عنوان یکی از راه های اصلی مهاجرت کاری به اتریش شناخته می شود و به افرادی که دارای مهارت ها و تخصص های مورد نیاز بازار کار اتریش هستند، اعطا می شود.

کارت قرمز سفید قرمز اتریش یک اقامت موقت را به مدت 2 سال برای افراد فراهم می آورد. اما افراد می توانند برای دریافت کارت قرمز سفید قرمز پلاس (Red-White-Red Card Plus) نیز اقدام کنند که به آنان اجازه می دهد تا مدت طولانی تری در این کشور زندگی و کار کنند و به طور نامحدود به بازار کار دسترسی داشته باشند نه فقط برای یک کارفرمای خاص. این کارت در واقع تمدید کارت قرمز سفید قرمز معمولی است و مزایای بیش تری را برای دارنده آن به همراه دارد.

خوداشتغالی در اتریش

اخذ اقامت خود اشتغالی در اتریش برای کارآفرینان و صاحبان کسب و کار که قصد راه اندازی و اداره یک بیزنس در این کشور را دارند، امکان پذیر است. شما از طریق ارائه یک بیزنس پلن قوی و اثبات قدرت و تمکن مالی خود می توانید برای دریافت ویزای بلند مدت اتریش از این طریق اقدام و به این کشور مهاجرت نمایید.

پس از مهاجرت به اتریش باید نسبت به راه اندازی بیزینس خود اقدام کرده و بتوانید یک بازار کار برای شهروندان اتریشی به وجود آورده و چند نیروی کار اتریشی را استخدام کنید. همچنین کسب و کار شما باید برای اقتصاد اتریش مفید و سود آور باشد. در نهایت پس از 5 سال زندگی، کار و پرداخت کامل مالیات، در صورتی که بیزینس شما همچنان فعال و سودآور بوده و سایر شرایط موردنیاز نیز فراهم باشد، قادر به دریافت اقامت دائم خواهید بود.

اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

یکی از روش های مهاجرت به اتریش که بسیار مورد توجه دولت این کشور قرار دارد و از آن استقبال می کند، مهاجرت به اتریش از طریق سرمایه گذاری است. اما باید مد نظر قرار دهید که این روش یک راه گران قیمت برای مهاجرت خواهد بود و شما باید بودجه ای بالا داشته باشید تا بتوانید در کشور اتریش سرمایه گذاری موفق و قابل قبول را به انجام برسانید.

علاوه بر این، بسیار مهم است که یک طرح تجاری نوین و آینده دار را تهیه کرده و برای سرمایه گذاری خود ارائه دهید. البته سرمایه گذاری شما باید به نحوی باشد که یک سرمایه گذاری راکد تلقی نشود و برای اقتصاد کشور اتریش مفید بوده و به نوعی به جز مشاغل مد نظر و در اولویت دولت تلقی شود.

اما در صورتی که سرمایه گذاری شما پذیرفته شود، ویزای موقت اتریش برایتان صادر می شود و برای دستیابی به اقامت دائم، نیاز است تا به مدت 5 سال سرمایه گذاری شما پا برجا بماند و همچنان موفق و سود آور باشد، در این صورت می توانید به اقامت دائم اتریش برسید. ضمناً سرمایه گذاری ایرانی ها برای مهاجرت به اتریش هیچ تفاوت یا محدودیتی با دیگر شهروندان خارجی ندارد.

اقامت اتریش از طریق سرمایه گذاری

مهاجرت با کارآفرینی در اتریش

کارآفرینی یکی از روش های سرمایه گذاری در اتریش است که می تواند شما را به اقامت این کشور برساند و یکی از روش هایی است که دولت اتریش نیز حمایت هایی را برای افراد فعال در این حوزه در نظر گرفته است. برای اقدام از این طریق شما در ابتدا به یک طرح تجاری جدید و خلاقانه نیاز دارید که با اقتصاد اتریش هماهنگ و سازگار بوده و باعث رشد آن شود.

شما می توانید با ارائه یک محصوص جدید و یا ارائه خدماتی نوین این طرح کارآفرینی خود را در اتریش پیاده سازی کنید. دقت داشته باشید که نیاز است شما دارای حداقل 50 هزار یورو سرمایه اولیه بوده و همچنین بتوانید حداقل 50 امتیاز بر اساس معیارها و سیستم امتیازبندی اتریش به دست آورید. این امتیازات بر اساس تحصیلات، تجربه کار، تسلط زبان، سن و غیره به افراد اعطا می شود.

مدارک لازم

شرایط

مدرک تحصیلی

فنی و حرفه ای 20 امتیاز و تحصلات دانشگاهی 30 امتیاز

مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی

سطح مختلف زبان آلمانی از 5 تا 15 امتیاز ،زبان انگلیسی تا 10 امتیاز

تجربه کاری

به ازاری هر سال دو امتیاز

دارای حمایت یک شرکت

تا 10 امتیاز

سن

کمتر از 35 سال 10 امتیاز

توجه داشته باشید که به طورکل سرمایه گذاری در اتریش یکی از سریع ترین روش های دریافت اتریش است و در نهایت کارآفرینان در این کشور موفق به اخذ یک اقامت موقت 2 ساله خواهند شد که قابل تمدید است و پس از 5 سال در صورت فراهم بودن شرایط لازم امکان درخواست اقامت دائم فراهم می آید.

مهاجرت به اتریش با خرید فرانچایز ها

یکی دیگر از روش های بسیار جذاب و مناسب سرمایه گذاری در اتریش، اقدام به خرید فرانچایز در این کشور است. شما می توانید با خرید امتیاز یک فرانچایز از برند یا شرکت و کمپانی فعال در اتریش از حق امتیاز توزیع، عرضه و فروش محصول و خدمات آن استفاده نموده و در مقابل مبلغی را به آنان بپردازید.

این روش شما را از برخی هزینه ها و اقدامات اولیه جدا می کند و نیازی به ثبت رساندن شرکت ،بازاریابی، تبلیغ، انتخاب برند و حوزه فعالیت و غیره نیز نخواهید داشت. مثلاً می توانید از حق امتیاز کمپانی هایی چون استارباکس، برگر کینگ، مک دونالد و یا نمایندگی فروش محصولات لوازم خانگی های مختلف استفاده کنید.

تاسیس استارت آپ برای مهاجرت به اتریش

دریافت ویزای لازم برای راه اندازی استارتاپ در اتریش نیز یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در این کشور است که همانطورکه از نام آن مشخص است برای طرح های نوین و راه اندازی یک بیزینس نوپا و جدید به افراد داده می شود. این ویزا نیاز به طرح تجاری بسیار جدید و خاصی دارد که در جهان کاملاً تازه و نو باشد.

برای دریافت این ویزا شما باید از سیستم امتیاز بندی اتریش بازهم 50 امتیاز به دست آورید و حداقل بودجه 30 هزار یورویی را نیز برای راه اندازی ارائه دهید. در صورت کسب موفقیت و تایید بیزینس پلن شما یک ویزای 2 ساله برایتان صادر می شود که قابل تمدید بوده و در صورتی که بیزینس شما شغل جدید ایجاد کند، درآمد رو به رشدی داشته باشد و سرمایه بیش تری به مرور زمان به آن وارد شود، شانس تمدید ویزا نیز بسیار بالا می رود.

اقامت اتریش برای ایرانیان با خرید ملک

با توجه به امنیت بالایی که سرمایه گذاری در اتریش دارد، اجاره و یا خرید ملک یکی از منطقی ترین و البته مهم ترین روش ها برای انتقال سرمایه به اتریش محسوب می شود، اما باید بدانید که اجاره و خرید ملک در اتریش منجر به اخذ اقامت دائم این کشور نخواهد شد، حتی اگر مبلغ زیادی را در این راه هزینه کنید.

شما با خرید ملک در اتریش می توانید به مالکیت کامل و قطعی ملک خریداری شده برسید و اجاره بالایی نیز از آن به دست آورید، البته برای شهروندان خارج از اتحادیه اروپا محدودیت هایی در مناطق مجاز خرید ملک وجود دارد و در صورتی که تمایل به خرید در یک منطقه خاص داشته باشید؛ شاید مجبور گردید به واسطه یک فرد اتریشی یا دارای شهروندی اتحادیه اروپا ملک موردنظرتان را خریداری کنید.

اما به طور کلی اخذ اقامت اتریش از طریق خرید ملک امکان پذیر نبوده و باید سایر روش ها را امتحان کنید. اگر به دنبال دستیابی به اقامت از طریق خرید ملک می باشید، کشورهایی نظیر اسپانیا، یونان، پرتغال و غیره مقاصد بسیار مناسب، مطمئن و سود آوری برای این امر تلقی می شوند.

اقامت اتریش برای ایرانیان با خرید ملک

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای تمکن مالی

یکی از روش های ساده و بدون دردسر، مهاجرت به اتریش از طریق ویزای تمکن مالی است. برای اقدام از این طریق شما باید ثابت کنید که دارای قدرت تمکن مالی بسیار خوبی هستید و بدون نیاز به کار در این کشور می توانید مخارج زندگی خود و خانواده تان را تامین نمایید، چون اقدام از این طریق اجازه کار در اتریش را به شما نمی دهد.

دریافت اقامت از طریق تمکن مالی در اتریش دارای محدودیت است و سالانه سفارت این کشور در حدود 450 تا 500 ویزای تمکن مالی یا خود حمایتی را صادر می کند. پس در این جا زمان اقدام نیز دارای اهمیت بوده و بسیار مهم است که شما در طول سال بتوانید سریع تر درخواست خود را ارسال کرده و به پایان سال نزدیک نشوید.

برای دریافت این ویزا متقاضی باید ثابت کند که به ازای خود و هریک از اعضای خانواده مبلغ 22800 یورو در حساب بانکی خود دارد، البته برای کودکان کمتر از 12 سال مبلغ 10 هزار یورو کافی است. همچنین باید شخص برای خود و همسر وی درآمد ماهانه 2500 یورویی را در کشور مبداء ارائه کند که ثابت و دائمی است. در صورت دریافت این ویزا پس از 5 سال اقامت و زندگی در اتریش اقامت دائم برای شما دست یافتنی می شود.

اقامت اتریش با ثبت شرکت برای ایرانی ها

یکی از روش های سرمایه گذاری در اتریش، اقدام از طریق ثبت شرکت است که در واقع یکی از مناسب ترین آن ها نیز شناخته می شود. دریافت اقامت اتریش با ثبت شرکت برای ایرانی ها نیاز به سرمایه ای بسیار بالا ندارد و می توان آن را در میان کلیه روش های سرمایه گذاری یکی از گزینه های مناسب در نظر گرفت.

سرمایه لازم برای ثبت شرکت در اتریش 35 هزار یورو است که مقرون به صرفه بوده و نسبت به بسیاری از کشورهای اروپایی معتبر و تراز اول کمتر است. دقت کنید که ثبت شرکت در اتریش به تنهایی باعث اخذ اقامت این کشور نمی شود اما در صورتی که بتوانید به کارت سفید قرمز سفید اتریش دست پیدا کنید، شرایط لازم جهت دریافت اقامت اتریش را خواهید داشت، در بخش های پیشین کارت قرمز سفید قرمز را معرفی کردیم.

شایان ذکر است که موقع ثبت شرکت باید حداقل نیمی از سرمایه اولیه را پرداخت کرده و تمامی مدارک لازم را همراه با پرینت حساب بانکی ارائه نمایید. در نهایت اگر بتوانید به مدت 5 سال مالیات خود را پرداخت کرده و تمامی هزینه های زندگی و شرکت موردنظر را تامین کنید، اقامت دائم برای شما در دسترس می باشد. همچنین اگر شرکت شما یک شریک اتریشی با بیش از 51 درصد سهام باشد، پس از 3 سال اقامت دائم برایتان امکان پذیر می شود.

اقامت اتریش با ثبت شرکت برای ایرانی ها

اقامت والدین از طریق تولد فرزند در اتریش

متولد شدن در اتریش به تنهایی باعث اعطای تابعیت این کشور به کودک نمی شود، چون اتریش پیرو قانون خون می باشد. یعنی باید حتماً حداقل یکی از والدین، پدر و یا مادر و یا هر دو باید شهروند قانونی اتریش باشند تا فرزند آنان به تابعیت اتریش برسد.

البته اگر هویت پدر و مادر کودک متولد شده در خاک کشور اتریش مشخص نباشد و یا این که والدین کودک متولد شده دارای تابعیتی نامشخص باشند، نیز تابعیت اتریش به کودک داده می شود. اما دقت کنید که مهاجرت به اتریش و اخذ تابعیت از طریق تولد فرزند برای والدین امکان پذیر نیست. یعنی قانون تولد فرزند در اتریش باعث اعطای اقامت موقت، دائم و یا تابعیت اتریش به والدین آن نمی شود. پس به طور کل تولد فرزند یک روش مهاجرتی به طورکلی نمی تواند تلقی شود.

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

مهاجرت به اتریش از طریق ازدواج

اخذ اقامت اتریش از طریق ازدواج یک فرصت مناسب برای رسیدن به تابعیت این کشور می باشد. البته باید بگوییم که اگر ازدواج ایرانی با اتریشی برای اقامت انجام شود، یعنی قصد فقط رسیدن به تابعیت اتریش باشد و ازدواج به نوعی صوری تلقی شود، دولت اتریش آن را نادرست و غیر قانونی دانسته و رسیدن به تابعیت از این طریق امکان پذیر نخواهد بود.

به همین خاطر باید یک ازدواج سالم و واقعی صورت پذیرد و دولت نیز آن را به طور دقیق و کامل بررسی کرده و مورد نظارت قرار می دهد. اما برای اخذ اقامت و تابعیت اتریش از طریق ازدواج، باید حداقل 6 سال از مدت ازدواج زوجین بگذرد و حداقل 5 سال از این مدت 6 سال را آنان در یک خانه در اتریش در کنار هم زندگی کرده باشند.

اگر در طی این 6 سال آن ها مدت زمان کمتری از 5 سال را به صورت مشترک در اتریش زندگی کرده باشند، پس از 10 سال اقامت در این کشور برای آنان اقامت دائم و تابعیت دست یافتنی می شود. البته بهتر است که از قوانین و فرهنگ ازدواج در اتریش را نیز کاملاً بسناسید، چون علاوه بر مدت زمان به دیگر شرایط نیز نیاز خواهد بود. 

قوانین طلاق در اتریش

اگر قصد ازدواج با یک شهروند انریشی و زندگی در این کشور را دارید، بهتر است که حتماً قوانین طلاق در اتریش را نیز مورد بررسی و شناخت نسبی یا دقیق قرار دهید. به طورکلی برای درخواست طلاق در اتریش، زوجین باید حداقل شش ماه از ازدواجشان گذشته باشد و همچنین باید زمینه های طلاق وجود داشته باشد. طبق قوانین اتریش سه نوع طلاق به شرح زیر وجود دارد:

  • طلاق تقصیر
  • طلاق توافقی
  • طلاق بعد از سه سال جدایی

هریک از این طلاق ها شرایط و قوانین مختص به خود را دارند که به طور نسبی از نام آن ها مشخص است. در سال 2000 حدود 19552 طلاق در اتریش رخ داد که بالاترین آمار در سال های اخیر است. از این تعداد 17420 مورد طلاق توافقی بوده است و 769 نفر دیگر به دلیل جدایی طلاق گرفتند، در حالی که 1363 نفر به دلایل دیگر از یکدیگر جدا شدند.

در صورتی که ازدواج به دلیل اقدامات طرف مقابل به طور غیر قابل جبرانی از بین رفته باشد، زوج می تواند تقاضای طلاق تقصیر را بدهد. به عنوان مثال: این امر ممکن است به دلیل رفتار غیر شرافتمندانه یا غیراخلاقی جدی، خیانت، خشونت، یا بیماری روانی باشد. علاوه بر این، اگر زوجین حداقل سه سال از هم جدا زندگی کرده باشند، هر یک از زوجین می توانند تقاضای طلاق کنند، در غیر این صورت باید مشترکاً تقاضای طلاق کنند.

مهاجرت به اتریش با دعوتنامه

اخذ ویزای اتریش معمولاً به عنوان یکی از سخت ترین ویزاها در بین کشورهای حوزه شینگن شناخته می شود که یکی از راه های آسان تر کردن روند دریافت آن، استفاده از دعوت نامه می باشد. دعوت نامه همانطور که از نام آن مشخص است، نامه ای است که فرد را به کشور مقصد دعوت می کند و دعوت نامه اتریش نیز دعوت برای حضور فرد در این کشور می باشد.

دعوتنامه دارای انواع متفاوتی از جمله دعوتنامه کاری، دعوتنامه توریستی، دعوتنامه نمایشگاهی، دعوتنامه تجاری، دعوتنامه خانوادگی و غیره می باشد و هریک از این دعوتنامه ها برای اخذ ویزای مرتبط مورد نیاز می باشد. دقت داشته باشید که داشتن دعوتنامه به معنای قطعیت در دریافت ویزا و مهاجرت نیست، بلکه ارائه آن می تواند یک امتیاز بسیار خوب برای صدور ویزا شما تلقی شود.

متقاضیان برای دریافت ویزا باید تمامی شرایط و مدارک لازم را با توجه به روش های مهاجرت و دریافت ویزا ارائه کنند. حال اگر دعوتنامه ای نیز از یک شهروند یا سازمان و شرکت اتریسی نیز ارائه دهید، دولت این کشور اطمینان بالاتری از هدف سفر شما کسب کرده و شانس صدور ویزا بالاتر می رود.

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی

یکی از روش های مهاجرت به اتریش، اقدام برای پناهندگی در این کشور است که متاسفانه با تبلیغات سوء و غیر واقعی در داخل کشورمان افراد بسیاری را به دام می اندازد. پناهندگی به طور کلی روشی همراه با خطرات و ریسک فراوان تلقی می شود و در آن هیچ گونه شانس یا احتمال مشخصی برای موفقیت وجود ندارد.

همچنین برای مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی نیاز است تا افراد به طور غیر قانونی خود را به داخل خاک این کشور برسانند که قطعاً مهاجرت غیر قانونی با خطرات مالی و جانی بسیار همراه است و متاسفانه سالانه افراد زیادی در طول این مسیر حتی جان خود را نیز از دست می دهند.

اما این گونه تبلیغ می شود که اقدام از این طریق نیاز به بودجه و سرمایه ای ندارد و فقط نیاز است شما به این کشور برسید. برخلاف این که شما در مدت اقامت تان در این کشور برای رسیدگی به درخواست پناهندگی باید هزینه های بالایی را پرداخت کنید و نمی توانید به تحصیل یا کسب درآمد بپردازید. همچنین شانس موفقیت بسیار پایین است و مدت رسیدگی نیز مشخص نمی باشد.

به همین خاطر شرکت مهاجرتی رجبی هیچ گونه خدمات یا مشاوره ای در این زمینه به افراد ارائه نمی کند. البته باید گفت افرادی که به این سمت می روند به خاطر دریافت نکردن مشاوره دقیق و حرفه ای است، زیرا تمامی افراد می توانند بالاخره از طریق یکی از روش های قانونی خود را به این کشور برسانند و هیچ ریسک و خطر یا هزینه اضافی را نیز متحل نشوند.

مهاجرت به اتریش از طریق پناهندگی

چالش های مهاجرت از طریق پناهندگی به اتریش

مهاجرت از طریق پناهندگی به اتریش، با وجود این که ممکن است برای برخی افراد به عنوان راهی برای رسیدن به یک زندگی بهتر به نظر برسد، اما با چالش ها و خطرات بسیار زیادی همراه است. این چالش ها از لحاظ قانونی، اجتماعی و روانی می توانند بسیار پیچیده و طاقت فرسا باشند. در ادامه به برخی از مهم ترین چالش های مهاجرت از طریق پناهندگی به اتریش اشاره می‌کنیم:

  • بزرگ ترین چالش در این مسیر، اثبات این است که شما به دلیل نژاد، مذهب، ملیت، عضویت در یک گروه اجتماعی خاص یا عقاید سیاسی در کشور مبدا خود در معرض آزار و اذیت جدی قرار دارید. این اثبات نیاز به مدارک قوی و قانع‌کننده دارد که می تواند بسیار دشوار باشد.
  • قوانین پناهندگی در اتریش پیچیده و در حال تغییر هستند و هرگونه تغییر در قوانین می تواند تأثیر مستقیمی بر روند پرونده پناهندگی شما داشته باشد.
  • روند رسیدگی به پرونده های پناهندگی معمولاً طولانی و زمان بر است که این موضوع می تواند باعث ایجاد استرس و فشار روانی زیادی بر پناهجویان شود.
  • اگر درخواست پناهندگی شما رد شود، ممکن است با خطر اخراج به کشور مبدا روبرو شوید.
  • بسیاری از پناهجویان پس از ورود به اتریش، در کمپ های پناهندگی اسکان داده می شوند که این کمپ ها ممکن است شرایط زندگی مناسبی نداشته باشند و پناهجویان با مشکلات مختلفی مانند بهداشت نامناسب، شلوغی و تنش های اجتماعی روبرو شوند.
  • عدم تسلط به زبان آلمانی می تواند به یک مانع بزرگ در زندگی روزمره و روند ادغام در جامعه اتریش تبدیل شود.
  • متأسفانه، پناهجویان ممکن است با تبعیض و نژادپرستی از سوی برخی از افراد جامعه روبرو شوند.
  • بسیاری از پناهجویان تجربه های آسیب زای زیادی را در کشور مبدا پشت سر گذاشته اند. این تجربه ها می تواند باعث ایجاد تروما و مشکلات روانی شود.

مهاجرت به اتریش از طریق الحاق به خانواده

ویزای الحاق خانواده در اتریش یا ویزای پیوست مناسب افرادی است که می خواهند اعضای خانواده خود را برای زندگی و اقامت به این کشور بیاورند. دقت کنید که اولین شرط لازم برای دریافت این ویزا این است که متقاضی اصلی باید دارای ویزای رسمی، اقامت دائم و یا تابعیت کشور اتریش باشد.

در صورتی که یک ویزای اقامت موقت داشته باشید با فراهم آوردن شرایط لازم می توانید همسر، شریک قانونی هم جنس، فرزندان کمتر از 18 سال و والدین و سایر بستگان (طبق شرایط خاص) را به این کشور ببرید. شخص باید دارای قدرت مالی کافی برای تامین مخارج زندگی اعضای خانواده خود باشد و آن را اثبات کند.

همچنین متقاضی باید طبق شرایط و تعداد اعضای خانواده خود، یک مسکن و محل اقامت مناسب را برای زندگی خود و خانواده فراهم آورد. مدت زمان ویزای صادر شده برای اعضای خانواده بستگی به شرایط متقاضی اصلی دارد اما معمولاً در ابتدا یک ویزای 1 ساله صادر می شود که قابل تمدید است. در نهایت در صورت اقامت و زندگی به مدت 5 سال در اتریش، اعضای خانواده شخص می توانند به اقامت دائم و 5 سال پس از آن به تابعیت اتریش برسند.

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای هنرمندان

مهاجرت هنری به اتریش در مقایسه با روش های کار، تحصیل و سرمایه گذاری یک روش نوین و جدید برای مهاجرت به اتریش شناخته می شود. همانطور که مشخص است این روش برای مهاجرت هنرمندان به اتریش در نظر گرفته شده است و در صورت فراهم بودن شرایط و مدارک لازم، معمولاً روند اخذ ویزای هنرمندان اتریش از سایر روش ها سریع تر است.

برای مهاجرت هنرمندان و ورزشکاران به اتریش نیاز است که شما اول اثبات کنید که یک هنرمند هستید و سپس تمکن مالی و پشتوانه سرمایه و درآمد خود را به اثبات برسانید. برای این امر شما باید با ارائه آثار هنری که خلق کرده اید و یا مدارک و گواهی نامه های هنری که در طول عمر خود دریافت نموده اید اثبات کنید که در ایران یک هنرمند شناخته می شوید.

در ادامه برای اثبات تمکن مالی مالی خود، بهترین حالت این است که منشأ این کفایت مالی، فعالیت های هنری شما باشد و بتوانید از هنرتان نیز درآمد کافی داشته باشید. جدای از این که منبع تمکن مالی شما چیست، باید نشان دهید که می توانید حداقل تا 2 سال آینده، 2 تا 3 هزار یورو درآمد ماهانه را به طور ثابت و قطعی ارائه کنید.

در نهایت دو مسیر نیز پس از ورود و اخذ اقامت هنرمندی اتریش پیش روی شما قرار می گیرد، شما می توانید به صورت خویش فرما به فعالیت های هنری مشغول شده و از همین طریق، درآمد کسب کنید و یا می توانید به استخدام یک کارفرمای خارجی فعال در حوزه هنری خود درآمده و مشغول به تولید آثار و یا آموزش و تدریس در حوزه هنر خود شوید.

مهاجرت به اتریش از طریق ویزای هنرمندان

ویزای هنرمندان اتریش

برای دریافت ویزای هنرمندان اتریش، شما باید دو مورد اصلی یعنی هنرمند بودن خود و همچنین تمکن مالی لازم برای تامین مخارج زندگی در اتریش را به اثبات برسانید. البته علاوه بر این موارد نیاز است که شخص هیچ سوء سابقه ای نداشته و به نوعی دارای یک شهریت نسبی به عنوان هنرند در کشورمان باشد.

روش های مختلفی برای اثبات کردن هنرمند بودن اشخاص وجود دارد، ارائه قراردادهای کاری یا نامه برای سوابق حرفه ای در گالری ها و شرکت های هنری و غیره و یا ارائه آثار خلق شده توسط متقاضی و فروخته شدن آن ها از روش های اثبات هنرمند بودن شخص شناخته می شود. در کنار این با ارائه شریط عمومی موردنیاز برای دریافت ویزا می توانید ویزای هنرمندان را اخذ نمایید.

مهاجرت پرستاران ایرانی به کشور اتریش

یکی از مسیرهای مورد توجه برای مهاجرت به اتریش از سوی هموطنانمان، مهاجرت پرستاران به این کشور است که طی سالیان گذشته افزایش پیدا کرده است.

کشور اتریش مثل دیگر کشورهای برتر اروپا با کمبود نیروی کار در حوزه مراقبت و پرستاری است و این موضوع شرایط مهاجرت را برای این دسته متخصصین به این کشور ساده تر و در دسترس تر کرده است.

مهاجرت پرستاران به اتریش از آن جایی یک روش مناسب است که سطح درآمد پرستاران در این کشور بالا و خوب بوده و فرصت های شغلی متعددی نیز پیش روی افراد قرار دارد.

پرستاران می توانند سالانه از 45 هزار یورو تا 85 هزار یورو درآمد کسب کنند و یک زندگی راحت و خوب را برای خود تشکیل دهند. همچنین پس از 5 سال کار می توانند به اقامت دائم اتریش نیز برسند.

مهاجرت پرستاران ایرانی به کشور اتریش

اقامت پزشکان ایرانی در اتریش برای کار

کمبود نیروی کار ماهر در اتریش فقط مربوط به پرستاران نیست، بلکه در حوزه درمان نیاز بیش تری به پزشکان عمومی و متخصص و همچنین دندانپزشکان حس می شود. این امر به دلیل افزایش سن در این کشور و نیاز بیش تر به مراقبت حس می شود، حتی طی سالیان آینده پیش بینی می شود که این نیاز همچنان وجود داشته باشد.

حال با توجه به این که تعداد دانشجویان فارغ التحصیل شده از دانشگاه های اتریش سالانه کافی و پاسخگوی کمبود نیست، شرایط مهاجرت پزشکان و دندانپزشکان به اتریش نسبت به سال های قبل بسیار بهتر و مناسب تر شده است و پزشکان و دندانپزشکان ایرانی می توانند خود را به راحتی به این کشور رسانده و مشغول به کار شوند.

برای این امر باید جهت معادل سازی مدارک خود و در صورت نیاز شرکت در دوره های آموزشی و آزمون معادل سازی اقدام کنند تا مدرک آن ها با مدرک پزشکی کشور اتریش معادل شود. البته در ابتدا باید یک جاب آفر از یک بیمارستان، درمانگاه یا هر کارفرمای قانونی این کشور دریافت کرده باشند تا بتوانند ویزای کاری اتریش را کسب نمایند.

قوانین اخذ تابعیت اتریش

در ابتدا باید به این موضوع اشاره کنیم که قوانین تابعیتی اتریش برای ایرانی ها تفاوت چندانی با دیگر شهروندان خارجی ندارد و همه متقاضیان خارجی باید شرایط و مدارکی مشخص را برای رسیدن به این هدف ارائه کنند. به طور کلی مهاجرت به اتریش و کسب تابعیت این کشور در ابتدای امر نیازمند اخذ اقامت دائم است و متقاضی بدون داشتن اقامت دائم قادر به دریافت تابعیت نخواهد بود.

تمامی روش های قانونی مهاجرت به اتریش که معرفی کردیم می توانند شما را به اقامت دائم و پس از آن تابعیت این کشور برسانند. فقط اقدام از طریق ویزای تحصیلی به طور مستقیم نمی تواند اقامت دائم را به دنبال داشته باشد و باید پس از اتمام تحصیلات در این کشور شاغل شده و سپس از طریق ویزای کار دریافتی به اقامت دائم برسید.

شما از طریق هریک از روش های قانونی مهاجرت به اتریش که اقدام کنید پس از 5 سال می توانید برای رسیدن به اقامت دائم درخواست نمایید. سپس بعد از دریافت اقامت دائم با توجه به شرایط و روش مهاجرت از 1 تا 5 سال دیگر می توانید به تابعیت و شهروندی و همچنین پاسپورت اتریش برسید. البته اتریش اقامت دوگانه را نمی پذیرد و شما باید تابعیت اولیه خود را باطل کرده یا از آن انصراف دهید.

قوانین اخذ تابعیت اتریش

سایت اداره مهاجرت اتریش

اطلاعات و قوانین مهاجرتی کشور اتریش اگر با تغییراتی مواجه شود در سایت اداره مهاجرت اتریش قرار داده می شود و شما می توانید اخبار و اطلاعات مربوطه را از طریق آن و با آدرس اینترتی زیر به دست آورید:

https://www.migration.gv.at/

مهم ترین مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش

قطعاً می دانید که هر روش مهاجرتی نیازمند به مدارک مختص به خود خواهد بود اما در ادامه ما مهم ترین مدارک لازم برای مهاجرت به اتریش را برای شما آورده ایم:

  • فرم درخواست صدور ویزا، به صورت اکمیل و امضا شده
  • رسید پرداخت هزینه صدور ویزا
  • پاسپورت معتبر متقاضی
  • 2 قطعه عکس با شرایط لازم
  • ارائه گواهی تمکن مالی لازم و کافی باتوجه به روش مهاجرت
  • ارائه بیمه درمانی و بیمه مسافرتی معتبر
  • گواهی عدم سوء پیشینه
  • مدرک زبان آلمانی معتبر (در صورت وجود یا نیاز)
  • آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات (روش تحصیلی و شاید سایر روش ها)
  • نامه پذیرش و ثبت نام در دانشگاه (روش تحصیلی)
  • ارائه جاب آفر یا دعوتنامه از کارفرمای اتریشی (روش مهاجرت کاری)
  • تمامی سوابق کاری مرتبط و لازم (روش مهاجرت کاری)
  • یک طرح کسب و کار جامع و نوین به همراه مدارک ثبت شرکت (روش سرمایه گذاری)
    گواهی ازدواج، شناسنامه همسر اتریشی و اثبات رابطه زناشویی (روش ازدواج)

مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به اتریش چیست؟

زبان آلمانی به عنوان زبان رسمی اتریش، نقش بسیار مهمی در تحصیل، کار و به طورکلی زندگی در این کشور دارد. اکثر دانشگاه های اتریش دوره های تحصیلی خود را به زبان آلمانی ارائه می دهند و مردم نیز به این زبان با هم ارتباط برقرار می کنند. پس باید بگوییم که داشتن تسلط کافی و مناسب به زبان آلمانی برای مهاجرت به اتریش لازم است و دوره های زبان در اتریش نیز به خوبی برگزار می شوند.

اما درباره مدارک درخواستی باید بدانید که ارائه مدرک برای تحصیل در دانشگاه ها اجباری می باشد و شما باید مدارک معتبری نظیر TELC، TestAS، Test Daf، DSH و OSD را در سطوح B1 یا B2 و یا بیش تر با توجه به درخواست دانشگاه دریافت کرده و ارائه دهید. اما روش های کاری و سرمایه گذاری اجباری به ارائه مدرک زبان ندارند، گرچه شاید کارفرمای اتریشی به طور دلخواه از متقاضیان این مدرک را درخواست کند.

همچنین ارائه مدرک زبان آلمانی در صدور ویزا نیز بسیار موثر است و حتی اگر از شما در روش مهاجرتی درخواست مدرک زبان نشود، ارائه آن به سفارت امتیاز مهمی در صدور ویزا خواهد داشت. به همین خاطر به طورکل برای کاهش احتمالات رد درخواست و افزایش موفقیت، پیشنهاد می کنیم که مدرک زبان معتبری اخذ کرده و به تمامی مراجع ارائه کنید.

انتخاب بهترین روش ممکن مهاجرت به اتریش برای ایرانی ها

در راستای انتخاب بهترین روش ممکن مهاجرت به اتریش برای ایرانی ها، در وهله اول شرایط افراد بسیار مهم است و هیچ وقت نمی توان یک روش را برای تمامی متقاضیان مناسب و ایده آل معرفی کرد. بلکه با توجه به شرایط افراد ممکن است یک روش متفاوت برای هریک از متقاضیان مهاجرت به اتریش مناسب باشد.

اما باتوجه به آن چه که از شرایط و ضوابط هریک از روش های مهاجرت به اتریش می دانیم، بهترین روش ها برای مهاجرت ایرانیان، روش های تحصیلی و کاری می باشد که با توجه به گران بودن نرخ ارز، نیاز به بودجه مالی زیادی ندارند و همچنین شرایط اقامت پس از رسیدن به اتریش از طریق این روش ها با ریسک خاصی مواجه نخواهد بود. البته اگر تجربه کارآفرینی و مدیریت داشته و بودجه مالی خوبی نیز دارید، قطعاً سرمایه گذاری برای شما گزینه بهتری تلقی می شود.

انتخاب بهترین روش ممکن مهاجرت به اتریش برای ایرانی ها

سریع ترین روش مهاجرت به اتریش

جدای از شرایط متفاوت افراد که می تواند باعث تفاوت در این موضوع شود، به طورکلی اقدام از طریق ازدواج با یک شهروند اتریشی و همچنین سرمایه گذاری از طریق روش های موجود در اتریش، روش های بسیار سریعی برای رسیدن به ویزا این کشور و همچنین اقامت دائم آن تلقی می شوند. البته اغلب روش ها نیاز به 5 سال زمان برای رسیدن به اقامت دائم دارند.

در مقابل روش تحصیلی شما را سریعاً به ویزای اقامت موقت می رساند اما مدت زمان تحصیل در این کشور هیچ تاثیری بر صدور اقامت دائم شما ندارد. متقاضیان باید پس از یافتن کار و استخدام 5 سال در این کشور زندگی کنند تا به اقامت دائم برسند، پس این روش چندان سریع شما را به اقامت دائم نمی رساند اما روشی مطمئن تلقی می شود.

آسان ترین راه مهاجرت به اتریش

انتخاب آسان ترین راه مهاجرت به اتریش را باید با توجه به مراحل و شرایط لازم برای رسیدن به ویزای این کشور از طریق هریک از روش های قانونی انجام داد.

 با توجه به آن چه تا به این جا از شرایط مهاجرتی هریک از روش ها مطلع شدیم، شاید یافتن جاب آفر در روش مهاجرت کاری کمی سخت باشد اما پس از آن مراحل و شرایط سخت و پیچیده ای در این روش وجود ندارد و کلاً مراحل مهاجرت از این روش ساده هستند.

همچنین تحصیل در اتریش نیز مسیر سخت و پیچیده ای ندارد و شما باید یک پذیرش از دانشگاه های این کشور اخذ کرده و برای دریافت ویزا اقدام کنید، پس تحصیل در اتریش نیز از جمله آسان ترین راه های مهاجرتی اتریش است. 

اما در مقابل روش سرمایه گذاری می تواند پیچیده باشد و نیاز به شناخت بسیاری از شرایط و عوامل مختلف اتریش داشته باشد.

آسان ترین راه مهاجرت به اتریش

ارزانترین راه مهاجرت به اتریش

انتخاب ارزان ترین راه مهاجرت به اتریش را باید بر اساس بودجه مالی که هریک از این روش ها نیاز خواهند داشت، انجام داد. روش کاری نیاز به سرمایه و بودجه مالی چندانی ندارد و از همان ابتدای ورود به اتریش نیز شما با کسب درآمد مواجه خواهید شد. به طورکلی مهاجرت کاری را ارزان ترین روش مهاجرت به اتریش می دانند.

همچنین از آن جایی که تحصیل در دانشگاه های دولتی اتریش بسیار ارزان و حتی رایگان تلقی می شود، پس شما برای تحصیل در اتریش نیز نیاز به بودجه بالایی نخواهید داشت. البته تحصیل در دانشگاه های خصوصی با شهریه همراه است که بازهم مبلغ آن در مقایسه با دیگر کشورهای برتر اروپا بسیار خوب و مقرون به صرفه است.

اما همانطور که تا این جا نیز مطلع شدیم، سرمایه گذاری یک روش گران است و نیاز به سرمایه و پشتیبانی مالی نسبتاً بالایی دارد. پس اگر به نبال یک راه ارزان برای رسیدن به اتریش هستید، اصلا سرمایه گذاری در این کشور نمی تواند یک روش مناسب تلقی شود.

بهترین شهرهای اتریش برای مهاجرت ایرانیان کدامند؟

اتریش با کیفیت بالای زندگی، اقتصاد قوی و سیستم آموزشی پیشرفته، مقصد جذابی برای بسیاری از مهاجران از جمله ایرانیان است. اما بهترین شهرهای مهاجرتی اتریش برای ایرانی ها کدام است؟ این موضوع قطعاً به هدف و برنامه افراد بستگی دارد، مثلا افراد جویای کار همواره در پی شناخت و یافتن بهترین شهرهای اتریش برای کار هستند.

به طور عمومی مهم ترین شهرهای اتریش، شهرهای اصلی، مهم و کلان این کشور هستند که در آن ها بهترین خدمات، امکانات و رفاه وجود دارد. البته کلان شهرها را نمی توان به عنوان ارزان ترین شهر اتریش برای کار و زندگی در نظر گرفت اما به دلیل دیگر مزایا و شرایط مناسبی که در آن ها وجود دارد و جای رشد و پیشرفتی که در آن ها دیده می شود، جز برترین شهرهای مهاجرتی اتریش تلقی می شوند. در ادامه به طور خلاصه بهترین شهرها برای مهاجرت ایرانیان را می شناسیم:

شهر

شرایط و مزایا

سالزبورگ (Salzburg)

  • این شهر از سیستم حمل و نقل مدرن و منظمی برخوردار است.
  • شرکت های مهم و چند ملیتی در آن فعال هستند که بازار کار خوبی به وجود آورده اند.
  • مقر چند دانشگاه معتبر و برتر اتریش است.
  • کیفیت زندگی و رفاه بالایی در آن وجود دارد.

گراتس (Graz)

  • دومین شهر بزرگ اتریش و مرکز صنعتی اتریش شناخته می شود.
  • دانشگاه فنی گراتس یکی از معتبرترین دانشگاه‌ های فنی اروپا است.
  • هزینه زندگی نسبتاً مناسب است.
  • شهری بسیار توریستی با فرصت های مناسب برا فعالیت در این حوزه است.

لینتس (Linz)

  • شهری صنعتی با کارخانجات و صنایع مختلفی می باشد.
  • این شهر قلب فرهنگی اتریش سناخته می شود و بهترین مقصد برای فعالیت در این حوزه است.
  • هزینه های زندگی مناسب و خوب هستند.
  • شهر بسیار امن، تمیز، با سیستم حمل و نقل منظم و جمعیتی جوان و پویا است.

اینسبروک (Innsbruck)

  • شهری توریستی و بسیار زیبا و دیدنی است.
  • سیستم آموزشی شهر بسیار قوی و مقر چند دانشگاه معتبر است.
  • بازار کار و اشتغال در آن متنوع و متعدد است، به خصوص در حوزه های کامپیوتر و آی تی.
  • شهری با جامعه بین المللی است و تعداد ایرانیان در آن بیش از سایر شهرها است.

مهاجرت به وین

وین، پایتخت اتریش و یکی از زیباترین شهرهای اروپا، با معماری باشکوه، تاریخ غنی و کیفیت بالای زندگی، مقصدی جذاب برای مهاجران از سراسر جهان شناخته می شود. این شهر با ترکیبی از فرهنگ غنی، اقتصاد قوی و طبیعت زیبا، محیطی ایده آل برای زندگی و کار فراهم می کند که این بسیار مورد توجه مهاجران خواهد بود.

شما در وین فرصت تحصیل، کار، سرمایه گذاری و به طورکل انجام هرگونه برنامه و عملی را برای رسیدن به موفقیت خواهید داشت. در وین می توانید به راحتی به بازار مشتری در دیگر شهرهای اروپا نیز دسترسی داشته باشید و یا در دانشگاه های معتبر آن مشغول به تحصیل و اخذ مدرک شوید.

به نوعی شما در وین می توانید از بهترین نوع خدمات، امکانات، رفاه و فرصت های رشد و ترقی که در اتریش وجود دارد بهره مند شوید. اما باید بدانید که وین شهری گران است و هزینه های آن جز بالاترین ها در اتریش قرار می گیرد. همچنین رقابت در این شهر در همه زمینه ها دیده می شود، پس شما برای موفقیت در آن باید یک فرد رقابت پذیر باشید.

البته همان گونه که اشاره کردیم با مهاجرت به اتریش فرصت ها پیش روی شما قرار می گیرند و این همت و تلاش شما را می پذیرد. نرخ بیکاری و تورم (6.4% و 3.0%) در وین بسیار مناسب و پایین است و رشد اقتصادی بالایی را نیز تجربه می کند. همچنین این شهر یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت به اتریش تلقی می شود.

هزینه مهاجرت به اتریش

برای شناخت و بررسی دقیق هزینه مهاجرت به اتریش پیشنهاد می کنیم که حتماً با کارشناسان هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی مشورت نموده و میزان مخارج و هزینه های پیش رویتان را بر اساس شرایط و برنامه خود محاسبه نمایید. اما به طورکلی مهاجرت به اتریش با هزینه هایی همراه است و هر روش نیز هزینه هایی مختص به خود را دارد و نباید هزینه های زندگی در اتریش را نیز فراموش کنید.

اما علاوه بر هزینه های خاص، برخی مخارج نیز به صورت عمومی از تمامی متقاضیان درخواست می شود و باید آن ها را پرداخت نمود. توجه کنید که هزینه های شما شامل: اول هزینه های پیش از مهاجرت و سفر به اتریش و دوم هزینه ها و مخارج زندگی پس از رسیدن به اتریش خواهد شد. در جدول زیر برخی از هزینه های عمومی و قطعی مهاجرت به اتریش را مشاهده می کنید:

عناوین هزینه

مبالغ و قیمت

هزینه صدور ویزا

از 0 تا 200 یورو با توجه به نوع ویزا

هزینه بلیت هواپیما

از 500 d, به بالا یکطرفه

هزینه ترجمه مدارک

متغیر و تا 10 میلیون تومان

شهریه دانشگاه ها

رایگان یا از 726.72 یورو تا 35 هزار یورو سالانه

سرمایه لازم برای ثبت شرکت و سرمایه گذاری

30 هزار یورو به بالا

هزینه زندگی ماهانه یک نفر بدون اجاره

1,072.2 یورو در ماه

هزینه زندگی خانواده 4 نفره بدون اجاره

3,634.2 یورو در ماه

هزینه اجاره آپارتمان 1 خواب

به طور متوسط 700 تا 850 یورو در ماه

هزینه اجاره آپارتمان 3 خواب

به طور متوسط 1200 تا 1600 یورو در ماه

دقت داشته باشید که هزینه مهاجرت به اتریش به تومان در اغلب موارد نیست اما در برخی اقدامات در داخل کشور نظیر ترجمه مدارک، اخذ مجوز یا پاسپورت و غیره شما باید هزینه ها را به تومان بپردازید. بعد از مهاجرت و رسیدن به اتریش دیگر تمامی مخارج پیش روی شما به یورو خواهد بود.

موسسه مهاجرتی به اتریش

برای تجربه یک مهاجرت موفق به اتریش شما نیاز به کسب اطلاعات بسیار و همچنین برخورداری از تجارب عمده ای خواهید داشت که بسیاری از این موارد از عهده شما خارج است و دسترسی به آن ها مقدور نیست یا این که زمان زیادی برای رسیدن به آن ها نیز است. در این جا انتخاب بهترین شرکت مهاجرت به اتریش برای شما بسیار کارساز و مفید خواهد بود.

این که موسسه مهاجرتی به اتریش در تهران فعالیت دارد یا دیگر شهر کشورمان اهمیتی ندارد، چون یک شرکت مهاجرتی معتبر، قوی و توانمند باید بتواند به تمامی هموطنانمان در اقصی نقاط کشور خدمت رسانی کرده و آن ها را پشتیبانی نماید. با انتخاب یک موسسه مهاجرتی به اتریش در شیراز مثل موسسه رجبی، شما از تجربه متقاضیان بسیاری که اقدام به این امر نموده اند، بهره مند می شوید.

این امر شما را از بروز اشتباهات و کمبودهای ممکن جلوگیری می کند. همچنین کارشناسان باتجربه ای نظیر کارشناسان متخصص ما از تمامی فوت و فن ها و میان برهای موجود برای کاهش هزینه ها، جلوگیری از اتلاف وقت و بالاتر بردن شانس موفقیت متقاضیان در طی چندین سال فعالیت خود مطلع شده و می توانند آن ها را برای شما به کار بگیرند.

وکیل مهاجرت به اتریش

تا به این جا با مطالعه این مطلب، آگاه شدیم که مهاجرت به اتریش نیازمند داشتن اطلاعات به روز و دقیقی در تمامی مراحل و روش های موجود دارد و اغلب این اطلاعات در دسترس افراد عام و متقاضیان عادی قرار ندارد و متخصصین و مشاورین مهاجرتی هستند که با تحقیقات و ارتباطات خود طی سال ها تلاش به آن ها دست پیدا می کنند.

امروزه افراد بسیاری خود را وکیل مهاجرت به اتریش در شیراز و یا وکیل مهاجرتی اتریش در تهران معرفی می نمایند که این عنوان هیچ اعتبار یا جنبه قانونی ندارد. باید بدانید که در رشته حقوق در کشورمان شاخه ای به نام مهاجرت وجود ندارد و هر فردی که خود را فارغ التحصیل این حوزه معرفی می کند فقط به دنبال کسب درآمد است.

البته به طور عمومی و عرف در جامعه، متخصصین و مشاورین مهاجرتی را به عنوان وکیل مهاجرتی نیز می شناسند اما شما باید مطلع باشید که مدرک رسمی برای این حوزه وجود ندارد و تمامی افراد مشاور و کارشناس در این زمینه می باشند که البته دارای تجارب، اطلاعات و روابط متفاوتی هستند.

توصیه می کنیم که در انتخاب بهترین وکیل مهاجرتی برای کشور اتریش حتماً به سوابق و فعالیت های موفق و تعداد آن ها، مجوز های قانونی برای فعالیت، نرخ دستمزد، خدمات و امکانات قابل ارائه از سوی مرکز و دیگر موارد مهم دقت کافی به عمل آورده و بررسی روشنی انجام دهید. برای مثال یک وکیل مهاجرت اتریش از طریق تحصیل باید نسبت به شرایط شما دانشگاه و شهر برای تحصیل را انتخاب کند و تلاشی در سوق دادن متقاضی به یک دانشگاه یا مرکز خاص نداشته باشد.

دراین مسیر عنوان وکیل مهاجرتی نه تنها قانونی و درست نیست بلکه دارای اهمیتی خاصی نیز نبوده، بلکه داشتن سابقه موفق و تجربه کافی بیش ترین تاثیر را در موفقیت فرد خواهد داشت و شما باید به کارنامه موسسات و افراد حاضر در آن ها نگاهی داشته باشید.

برای کسب اطلاعات دقیق در رابطه با جزئیات و شرایط مهاجرت به اتریش از طریق هریک از روش های موجود و یا بررسی مدارک و شرایط خودتان و بررسی امکان موفقیت در این راه با کارشناسان خبره شرکت مهاجرتی رجبی در دفاتر تهران یا شیراز در تماس بوده و از خدمات تیم حرفه ای ما بهره مند شوید.

5/5 - (448 امتیاز)

8 پاسخ

  1. سلام. در مورد اقامت بخش هنرمندی در اتریش راهنمایی میکنید؟ شنیدم یک اقامت هنرمندی هم دارن. برا قسمت هنرهای صنایع دستی سفالگری چجوری میشه اقدام کرد؟

    1. با سلام و وقت بخیر
      این نوع اقامت مخصوص افرادیست که هنر شغل آنهاست و برای تفریح یا علاقه شخصی کار هنری انجام نمیدهند.مهم این است که متقاضی با مدرک تحصیلی، سوابق کاری، برپایی نمایشگاه، پیج، سایت و یا به هر شکل دیگری بتواند هنر خودش را نشان بدهد.
      حتی اگر مدرک آکادمیک ندارید ولی میتوانید موارد بالا را ارائه بدهید باز هم میتوانید برای این نوع اقامت اقدام کنید.
      با تشکر از سوال شما

    1. با سلام

      بله انجام می دهیم و یکی از شرایط لازم برای پذیرش این است که یا دانشجو یا فارغ التحصیل از دانشگاه های دولتی ایران در همان رشته و مقطع مورد نظرتان باشید .

      با تشکر از سوال شما

  2. ممنون از شما در تهیه مطلب سودمند

    در خصوص یک موضوع(ازدواج با فرد با تابعیت اتریش) گویا اشتباه نوشتین. 1_ اقامت و تابعیت دو موضوع جدا هستند. برای گرفتن اقامت دایم، فرد باید دست کم پنج سال ساکن اتریش باشد و نیازی به قبولی در آزمون تابعیت ندارد. 2_ یکی از شروط دریافت تابعیت سکونت 6 ساله در اتریش هست و نه سه سال .

    1. با سلام

      بله اشتباها کلمه اقامت به جای تابعیت نوشته شده است.

      با تشکر از توجه شما

  3. با سلام
    درآمد ماهیانه بنده اگه توی ایران چیزی حدود 50 تا 60 میلیون تومن باشه، آیا میتونم توی اتریش اقامت بگیرم؟
    مبلغی رو هم بعنوان سرمایه توی بانکهای اونجا بذارم

    1. با سلام

      بله شما با این مبلغ میتوانید ازطریق تمکن مالی ابتدا اقامت یکساله و پس از ۵ سال اقامت دائم بگیرید. البته تعداد پرونده هایی که سالیانه ازین طریق توسط دولت تایید میشود بسیار کم میباشد و زمان بسیار طولانی ایی صرف میشود تا به نتیجه برسد بهتر است شما از طریق ثبت شرکت و تمکن مالی در سایر کشورهای اروپایی ابتدا اقدام نمایید تا طول پروسه کوتاهتر و مسیر امن تری داشته باشید.

      با تشکر از سوال شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *