خیر، ایرانی ها باید از خارج از سوئد به جستجوی کار بپردازند و در صورت یافتن شغل، با ویزای جاب آفر اقدام کنند.
معمولاً روش مهاجرت کاری و تحصیلی را به عنوان ارزان ترین روش مهاجرت به اتریش معرفی می کنند.
بله، به همراه تابعیت سوئد می توان تابعیت کشوری دیگر را نیز داشته باشید.
خیر، خرید ملک و سرمایه گذاری در بخش املاک در سوئد هیچ گونه اقامت دائم یا موقتی به دنبال ندارد.
شرایط اولیه ایرانیان برای مهاجرت به سوئد
مراحل و نحوه مهاجرت به سوئد متفاوت هستند و متقاضیان باید بتوانند بهترین روش را طبق برنامه و شرایط خود برگزیند. در انتخاب روش مهاجرتی بسیار مهم است که این امر را با توجه به پارامترهایی نظیر سن، شرایط مالی و بودجه، هزینه ها و مخارج پیش رو، علاقه و توامندی های افراد و در نهایت هدفی که قصد رسیدن و دنبال کردن آن در این کشور را دارید، مورد بررسی انتخاب قرار دهید. به طور کلی پیشنهاد می کنیم که شما عزیزان برای مهاجرت به سوئد، شرایط و عوامل زیر را بررسی کرده و بر اساس آن ها روش مهاجرت و دیگر جزئیات لازم را انتخاب کرده و اقدام نمایید:
- بررسی رشته های تحصیلی و شرایط پذیرش در کنار هزینه های تحصیل و شهریه دانشگاه برای علاقمندان به تحصیل در سوئد
- بررسی بازار کار، نرخ اشتغال و نرخ بیکاری و شرایط و میزان درآمد در حوزه تخصص و دانش خود برای کار در سوئد
- بررسی قوانین و شرایط سرمایه گذاری و شناخت انواع روش های سرمایه گذاری موجود در کنار میزان سرمایه و بودجه مالی لازم جهت انتخاب بهترین روش برای افراد علاقمند به سرمایه گذاری در سوئد
ضمن این که قوانین مهاجرتی سوئد به طور مرتب تغییر میکند، بنابراین، بهتر است قبل از هر اقدامی، اطلاعات و شرایط مهاجرت به سوئد برای ایرانی ها را از منابع رسمی مانند سفارت سوئد در ایران، وبسایت اداره مهاجرت سوئد و یا مشاورین و کارشناسان هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی به روز کرده و طبق آخرین شرایط و تغییرات اقدام نمایید.
پادکست مهاجرت به سوئد
اطلاعات مهم در رابطه با مهاجرت به سوئد را از زبان مدیریت محترم هلدینگ جناب آقای رجبی بشنوید و با دانلود فایل پادکست می توانید در زمان و مکان های مختلف به آن دسترسی داشته باشید.
کارشناسان ما به شما کمک می کنند تا بتوانید در زمانی کوتاه به کشور سوئد از روشی متناسب با شرایط خود مهاجرت کنید.
مدرک زبان برای مهاجرت به سوئد
مردم سوئد به زبان سوئدی صحبت می کنند و این زبان رسمی این کشور است. همچنین اغلب شهروندان سوئدی به زبان انگلیسی نیز مسلط هستند و می توانند به این زبان نیز با سایرین ارتباط برقرار کنند. باید توجه داشته باشید که در اغلب روش های مهاجرت به سوئد، نیاز به ارائه مدرک معتبر زبان سوئدی یا انگلیسی به مراجع مربوطه و سفارت سوئد دارید.
در روش تحصیلی قطعاً باید مدرکی معتبر به دانشگاه ارائه کنید که معمولاً مدارک تافل 90 و آیلتس 6.5 به بالا مورد قبول واقع می شوند. همچنین ممکن است کارفرمایان نیز از شما برای استخدام مدرک درخواست کنند، با این که سفارت سوئد برای صدور ویزا در این دو روش قطعاً درخواست مدرک زبان می کند.
تنها روش سرمایه گذاری در سوئد به طور اجباری در برخی روش های آن نیاز به مدرک زبان ندارد که البته بازهم باید برای کار و ارتباط با مردم زبان خارجه خود را به سطح لازم برسانید. همچنین شاید ارائه مدرک زبان به سفارت نیز در این روش اجباری نباشد اما پیشنهاد می کنیم که مدرکی معتبر در سطح مناسب را ارائه کنید تا شانس صدور ویزا را بالا برده و هرگونه شک و شبهه را از میان بردارید.
شرایط سنی مهاجرت به سوئد
برای مهاجرت به سوئد به طور رسمی و قانونی محدودیت سنی از سوی دولت و یا مراجع قانونی این کشور در نظر گرفته نشده است اما شرایط سنی قطعاً برای دستیابی به موفقیت در این مسیر تاثیرگذار خواهد بود. برای مثال بهترین بازه سنی برای مهاجرت تحصیلی از 18 تا 35 سال است که در مقاطع مختلف نیز شرایط سنی متفاوتی اهمیت خواهند داشت.
اما برای مهاجرت کاری همچنان تا 40 سالگی فرصت برای یافتن شغل و استقبال از سوی کارفرمایان سوئدی وجود دارد، با این که در شرایط رقابتی و یکسان شانس افراد با سن پائین تر بیش تر است. ضمناً باید گفت که برای صدور ویزای تحصیلی و کاری نیز سفارت سوئد بر روی سن افراد بسیار حساس است و توجه خاصی به این موضوع دارد.
در مقابل برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و یا ازدواج شرایط سنی اهمیت خاصی نخواهند داشت و متقاضیان با شرایط سنی مختلف می توانند برای دریافت ویزا اقدام کرده و نیاز است که بتوانند سایر شرایط مورد نیاز را فراهم آورند. توصیه می کنیم حتماً باتوجه به روش انتخابی خود برای مهاجرت به سوئد، درباره شرایط سنی تان نیز با مشاورین ما مشورت نمایید.
مدارک مورد نیاز برای مهاجرت به سوئد
برای مهاجرت به سوئد باید مدارکی را تهیه و جمع آوری کرده تا با ارائه آن ها به مراکز مربوطه بتوانید از طریق روش مدنظرتان اقدام کرده و برای اخذ ویزای لازم آن نیز درخواست کنید. دقت داشته باشید که مدارک لازم برای مهاجرت به سوئد بسیار مهم هستند، زیرا صلاحیت و شرایط اخذ مجوزها و ویزایتان به همین مدارک وابسته است. در ادامه مهم ترین مدارک ایرانی ها برای مهاجرت به سوئد را مشاهده می کنید:
- تکمیل، امضا و ارائه فرم درخواست صدور ویزا
- عکس از متقاضی با شرایط لازم
- پاسپورت معتبر متقاضیان
- گواهی تمکن مالی لازم طبق روش مهاجرتی
- گواهی عدم سوء پیشینه
- بیمه درمانی و مسافرتی معتبر طبق شرایط لازم
- نامه یا گواهی پذیرش در دانشگاه های سوئد (روش تحصیلی)
- آخرین مدرک تحصیلی و ریز نمرات (روش تحصیلی و در صورت نیاز سایر روش ها)
- ارائه انگیزه نامه از تحصیل در سوئد (روش تحصیلی)
- ارائه رزومه تحصیلی و تمامی مقالات، پژوهش ها و فعالیت های تحقیقاتی و تحصیلی بین المللی (روش تحصیلی)
- مدرک زبان سوئدی یا انگلیسی (در برخی روش ها اجباری اما برای تمامی روش ها پیشنهاد می شود)
- جاب آفر و قرارد با کارفرما به همراه جزئیات دقیق و کامل شغل مربوطه (روش کاری)
- ارائه تمامی سوابق و تجارب کاری مرتبط (روش کاری)
- بیزینس پلن یا طرح تجاری نوپا و جدید (روش سرمایه گذاری)
- اسناد، مدارک و مجوزهای مرتبط با سرمایه گذاری باتوجه به روش سرمایه گذاری از مراجع و سازمان های مربوطه در سوئد
- سند و گواهی ازدواج به همراه مدارک شناسایی زوجین (روش ازدواج)
آمار مهاجرت ایرانی ها به سوئد
طبق آمار مهاجرت ایرانی ها به سوئد در سال 1976، یک سال قبل از آغاز انقلاب اسلامی، 1412 ایرانی مهاجر در سوئد اقامت داشتند. اکثر این افراد دانشجویانی بودند که برای ادامه تحصیلات عالی به کشور آمده یا بازرگانانی بودند که سوئد را مکانی مناسب برای فعالیت های اقتصادی خود می شناختند.
جالب است بدانید که ایرانیان زیادی در سوئد دارای تحصیلات عالی هستند و 25% از مردان و زنان متولد ایران حداقل سه سال تحصیلات پس از متوسطه را گذرانده اند و تعداد نسبتا کمی (12%) دارای تحصیلات کمتر از دبیرستان هستند. هنگامی که ده گروه بزرگ مهاجر در سوئد در نظر گرفته شود، سطح تحصیلات ایرانیان با لهستانی ها مطابقت دارد و حتی در مقایسه با سوئدی ها، ایرانیان 6% بیش تر مایل به ادامه تحصیلات پس از دوره 3 ساله متوسطه را دارند.
اما آمار مهاجرین ایرانی به سوئد در 6 ماهه اول سال 2024 برابر با 848 نفر بوده که در مقایسه با 370 نفر در زمان مشابه سال قبل افزایش پیدا کرده است. به طور کلی طبق آخرین و جدیدترین آمار 126700 نفر ایرانی مهاجر در سوئد ساکن هستند که آن ها را می توان در همه شهرها یافت و در مقایسه با برخی دیگر از گروه های مهاجر در سوئد، در محله های خاصی متمرکز نیستند. با این حال، مطابق با بسیاری از گروه های مهاجر دیگر، اکثر آن ها در مناطق شهری و به ویژه در چهار شهر بزرگ سوئد اقامت می کنند:
- استکهلم (36%)
- گوتنبرگ (16.9 %)
- اوپسالا (5.8 %)
- مالمو (5 %)
آن ها همچنین به تعداد نسبتاً زیادی در تعدادی از شهرهای متوسط از جمله لینشوپینگ، لوند، بوراس و وستراس که همگی بین 1500 تا 2000 ایرانی ساکن هستند، حضور دارند.
برای مهاجرت به سوئد چقدر پول لازم است؟
هریک از روش های مهاجرت به سوئد هزینه های متفاوتی را در بر می گیرند که یک روش را ارزان و یک روش را گران می کند، به همین خاطر شناخت جزئیات هزینه روش های مهاجرت به سوئد بسیار پر اهمیت است. همچنین باتوجه به شرایط مختلف مبالغ هزینه برای افراد متفاوت است اما مبلغ برخی از هزینه های الزامی مشخص بوده و یا بازه ای خاص را شامل می شود.
به همین خاطر می توان به شناخت مناسبی از میزان مخارج و مبالغ برخی از هزینه های مهاجرت و هزینه های زندگی در سوئد دست پیدا کرد. البته دقت کنید که هزینه مهاجرت به سوئد به تومان و یا برای ایرانی ها با توجه به تغییرات قیمت ارز همواره در حال تغییر است. پس این موضوع باید بسیار دقیق و به روز بررسی شود. در ادامه برخی هزینه های اصلی و مهم برای مهاجرت به سوئد را مشاهده می کنید:
هزینه | مبلغ هزینه |
هزینه صدور ویزا | 60 یورو |
هزینه صدور مجوز اقامت | 130 یورو تا 190 یورو |
هزینه هماهنگی ویزا متریک | 29.4 یورو |
هزینه بلیت هواپیما یک طرفه | 35 میلیون تومان به بالا و باتوجه به ارز متغیر |
هزینه ترجمه مدارک | باتوجه به شرایط متفاوت و تا حداکثر 15 میلیون تومان |
هزینه تحصیل در دانشگاه | دکترا رایگان کارشناسی و کارشناسی ارشد از 7 هزار یورو تا 30 هزار یورو |
حداقل سرمایه لازم ثبت شرکت | 100 هزار یورو |
هزینه زندگی ماهانه 1 نفر بدون هزینه اجاره | ماهانه 967.7 یورو |
هزینه زندگی خانواده 4 نفره بدون هزینه اجاره | ماهانه 3,538.3 یورو |
هزینه اجاره آپارتمان 1 خوابِ | 450 تا 1500 یورو ماهانه |
هزینه اجاره آپارتمان 3 خوابِ | 700 تا 2600 یورو ماهانه |
مهاجرت ایرانی ها به سوئد برای کار
مهاجرت به سوئد برای کار یکی از بهترین و ارزان ترین روش های موجود است که نیاز به شرایط مختص به خود دارد. یکی از مهم ترین شرایط لازم برای مهاجرت کاری به سوئد داشتن جاب آفر یا همان پیشنهاد کاری از کارفرمایی معتبر در این کشور است و علاوه بر این شغل مربوطه باید در راستای دانش، تخصص و تجربه شما باشد.
برای مهاجرت به سوئد از طریق جاب آفر، شغلی که یافتید باید دارای دستمزدی برابر با حقوق تعیین شده در قراردادهای جمعی سوئد باشد. ضمناً کارفرمای تان باید بیمه های درمانی، عمر و بازنشستگی را نیز برای شما در نظر بگیرد. در این صورت در ابتدا ویزایی 1 تا 2 ساله صادر می شود که در صورت ادامه اشتغال قابل تمدید است.
در نهایت چنان چه با داشتن ویزای کاری سوئد، 5 سال در این کشور اقامت داشته کار کنید و سایر شرایط لازم را فراهم آورید، امکان درخواست اقامت دائم را به دست می آورید. کار در سوئد یکی از بهترین روش های مهاجرت به سوئد شناخته می شود.
مهاجرت به سوئد از طریق سرمایهگذاری
بسیاری سرمایه گذاری را یکی از راه های مهاجرت ایرانی های پولدار به سوئد می دانند زیرا این روش نیاز به بودجه و سرمایه مالی بالایی دارد. روش های مختلفی جهت سرمایه گذاری ایرانیان برای مهاجرت به سوئد وجود دارد که با فراهم آوردن شرایط و مدارک لازم، ابتدا یک اقامت موقت را به دنبال داشته و پس از آن بعد از چند سال حفظ شرایط سرمایه گذاری، فرصت رسیدن به اقامت دائم را فراهم می آورد. برای مهاجرت به سوئد از طریق سرمایهگذاری روش های زیر در دسترس هستند:
- ثبت شرکت: این روش نیاز به حداقل سرمایه 100 هزار یورویی و ارائه یک طرح تجاری نوین دارد که در صورت دریافت مجوز و تاییدیه های لازم، امکان راه اندازی شرکت در سوئد را به شما می دهد.
- خرید سهام: از طریق خرید سهام شرکت های معتبر در بازار بورس سوئد می توانید در این کشور و اقتصاد آن سرمایه گذاری کنید.
- خرید املاک و مستغلات: خرید ملک در سوئد یک سرمایه گذاری مطمئن و سودآور است که حاشیه امن بالا و ریسک بسیار پایینی دارد.
- سرمایه گذاری در صندوق های مشترک: سرمایه گذاری در صندوق های مشترک شما را وارد بازار گسترده ای از دارایی های مختلف در این کشور می کند.
- کارآفرینی: این روش برای دارندگان ایده های جدید و همچنین افراد با تجربه در این حوزه بسیار مناسب است و می تواند شما را علاوه بر ویزای اقامت موقت از یک کسب و کار در یک اقتصاد بسیار قوی نیز برخوردار سازد.
در نهایت در صورتی که 4 سال در سوئد زندگی کنید و همچنان سرمایه گذاری شما پابرجا بوده و رشد کرده باشد و بتوانید سایر شرایط لازم را نیز فراهم کنید، می توانید برای اخذ اقامت دائم اقدام نمایید.
مهاجرت به سوئد از طریق خرید ملک
خرید ملک در سوئد می تواند یک سرمایه گذاری مطمئن و امن باشد و در طی طولانی مدت و شاید حتی کوتاه مدت، سود خوبی را عایدتان نماید. اما بدانید که مهاجرت به سوئد از طریق خرید ملک امکان پذیر نیست و دولت هیچ گونه امتیاز یا مزایایی برای دریافت اقامت موقت یا دائم از این طریق را در نظر نگرفته است.
اگر به دنبال اخذ اقامت از طریق خرید ملک در اروپا هستید، کشورهای یونان، اسپانیا، پرتغال و قبرس شمالی مقاصد مناسبی برای اقدام از این روش هستند. این کشورها برای خریداران ملک با مبالغ مشخصی در خاکشان ویزای طلایی در نظر گرفته اند که می تواند افراد را به ویزای اقامت موقت و در نهایت اقامت دائم برساند.
مهاجرت به سوئد با خرید فرانچایزها
خرید فرانچایز یا حق استفاده از برند و محصولات یک کمپانی در سوئد، یکی دیگر از روش های سرمایه گذاری در این کشور شناخته می شود که می تواند اقامت موقت و در نهایت پس از 4 سال اقامت دائم را برای افراد سرمایه گذار به ارمغان آورد. البته برای اقدام از این طریق باید به شرایط لازم و مورد درخواست این روش توجه داشته و حتماً به شناخت کاملی از این روش برسید.
برای مهاجرت به سوئد با خرید فرانچایزها باید با یک کسب و کار رسمی در این کشور به توافق رسیده و در ازای مبلغ مشخصی حق استفاده از برند، محصولات و دانش تولید و ارائه کالا یا خدمات را برای مدتی معلوم به دست می آورید. معمولاً خرید فرانچایزها افراد را از بسیاری زحمات و یا ریسک سرمایه گذاری خلاص می کنند و علاوه بر یک روش نیمه امن، راهی برای رسیدن به اقامت دائم سوئد نیز تلقی می شوند.
مهاجرت به سوئد از طریق تحصیل
برای مهاجرت تحصیلی به کشور سوئد باید از سوی یکی از دانشگاه های این کشور پذیرفته شده و در آن ثبت نام نمایید تا بتوانید به اقامت موقت تحصیلی دست پیدا کنید. باید مدنظر قرار دهید که مهاجرت با تحصیل در دانشگاه های سوئد و رسیدن به اقامت دائم از طریق ویزای تحصیلی به طور مستقیم امکان ندارد و برای رسیدن به آن، باید پس از اتمام تحصیلات در این کشور شغلی مناسب را یافته و در آن استخدام شوید تا ویزای تحصیلی تان به ویزای کار تغییر داده شود.
سپس با داشتن ویزای کاری این کشور و فراهم آوردن شرایط لازم از این طریق می توانید به اقامت دائم سوئد برسید. مطلع باشید که پس از پایان تحصیلات، دولت به شما 6 ماه اجازه می دهد تا در سوئد بمانید و برای یافتن کار جستجو کنید، البته اگر نتوانند شغلی بیابند باید آن جا را ترک نمایند، ضمنا این مهلت قابل تمدید نیست.
از آن جایی که دانشجویان خارجی در حین تحصیل در سوئد خود می توانند به صورت پاره وقت و حتی تمام وقت به کار مشغول شوند، حتماً برای کار دانشجویی در سوئد اقدام کنید تا کارفرمایان مختلف و فرصت های شغلی در این کشور را بشناسید و پس از اتمام تحصیلات سریع تر شغل مدنظرتان را پیدا کرده و استخدام شوید.
مهاجرت از طریق ثبت شرکت به سوئد
به نوعی ثبت شرکت ایرانی ها برای اقامت سوئد یک روش سرمایه گذاری است که باتوجه به نوع بیزینس و حوزه فعالیت برای ثبت شرکت، نیاز به بودجه های متفاوتی دارد که نمی توان آن را ارزان دانست. مهاجرت به سوئد با ثبت شرکت نیاز به یک طرح تجاری نوین و بودجه کافی برای راه اندازی شرکت و ارائه تمکن مالی لازم جهت تامین مخارج و هزینه های اقامت در این کشور را دارد.
ضمناً باید انواع شرکت ها قابل ثبت و شرایط و قوانین هریک از آن ها را بشناسید تا بهترین نوع را انتخاب نموده و شرکت خود را ثبت کنید. برای مهاجرت از طریق ثبت شرکت به سوئد نیازمند بودجه اولیه 100 هزار یورویی خواهید بود که می تواند با توجه به فعالیت و گستردگی آن بیش تر هم شود.
اما در صورت موفقیت در به ثبت رساندن شرکت و راه اندازی آن می توانید ویزا و اقامت موقت خود را دریافت کنید که اعتباری دو ساله داشته و قابل تمدید است و پس از 4 سال فعالیت و زندگی در سوئد، فرصت رسیدن به اقامت دائم را برای تان فراهم می آورد.
مهاجرت به سوئد با کارآفرینی
کارآفرینی یکی از انواع روشهای مهاجرت به سوئد است که به طورکلی از شاخه های سرمایه گذاری تلقی می شود. اقتصاد کشور سوئد یکی از بهترین مقاصد اروپا و جهان برای کارآفرینی در حوزه های مختلف به خصوص کامپیوتر، آی تی و گردشگری است، البته شما با کمی بررسی، تحقیقات و شناخت می توانید در هر حوزه ای در سوئد کارآفرینی کنید.
شما باید با کارآفرینی در سوئد یک کسب و کار تازه راه اندازی کنید که بازار کار برای شهروندان سوئدی به وجود آورد و بتوانید چندین شهروند را نیز استخدام کنید.
همچنین این کسب و کار باید قابلیت رشد و پیشرفت را طی یک برنامه زمانی مشخص داشته باشد و در آینده به سودآوری و رشد ادامه دهد و فرصت های شغلی بیش تری را به وجود آورد. 4 سال پس از اخذ ویزا از طریق مهاجرت به سوئد با کارآفرینی و زندگی در آن جا می توانید به اقامت دائم برسید.
مهاجرت به سوئد از طریق تمکن مالی
یکی از روش های مهاجرت اقدام از طریق ویزای خود حمایتی یا تمکن مالی است که در برخی از کشورها با ویزای بازنشستگی نیز شناخته می شود. اما در رابطه با مهاجرت به سوئد از طریق تمکن مالی و خود حمایتی باید مطلع باشید که چنین ویزایی در نظر گرفته نشده و نمی توان از این طریق به سوئد مهاجرت کرد. بلکه باید از طریق روش های سرمایه گذاری های در جریان که به اقتصاد این کشور کمک می کند، اقدام نمود.
مهاجرت به سوئد با ویزای هنرمندان ایرانی
مهاجرت هنرمندان ایرانی به سوئد می تواند یک فرصت بسیار خوب برای ارائه آثار و هنر ایرانی در این کشور و همچنین فرصتی برای رشد و ادامه زندگی در این کشور تلقی شود. اما باید بدانید که چیزی تحت عنوانِ مهاجرت به سوئد از طریق ویزای هنرمندان وجود ندارد و دولت سوئد رسماً چنین ویزایی را در نظر نگرفته است.
به همین خاطر هنرمندان و یا حتی ورزشکاران ایرانی برای مهاجرت به سوئد باید از طریق دیگر روش های مهاجرتی همچون ادامه تحصیل در هنر خود در دانشگاه های سوئد و یا اقدام به اخذ ویزای کار برای اشتغال در حوزه هنری یا ورزشی خود در این کشور اقدام نمایند. در این باره بهتر است که با مشاورین شرکت مهاجرتی رجبی مشاوره کرده و شرایطتان را ارائه نموده تا بهترین راهنمایی ها را دریافت کنید.
مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج
اگر با یک شهروند یا مقیم دائم سوئد ازدواج کنید، فرصت دستیابی به اقامت دائم این کشور را به دست خواهید آورد. البته برای مهاجرت به سوئد از طریق ازدواج ازدواج طرفین باید طبق قوانین کشور سوئد بوده و کاملاً واقعی باشد، زیرا ازدواج صوری نه تنها هیچ امتیاز اقامتی ندارد، بلکه جریمه هایی را نیز برای طرفین به دنبال خواهد داشت.
با ازدواج با یک شخص سوئدی، یک ویزای اقامت موقت 2 ساله برای همسر شخص صادر می شود که می تواند در صورت درست بودن شرایط، تمدید شود. در نهایت پس از 3 سال زندگی مشترک و اقامت در کنار هم در کشور سوئد، فرصت درخواست اقامت دائم برای همسر شخص سوئدی فراهم می آید.
مهاجرت از طریق تولد فرزند در سوئد
قانون تولد فرزند در سوئد و اخذ اقامت پیرو قانون می باشد که یعنی برای این که کودک متولد شده در این کشور تابعیت سوئد را دریافت کند، باید حداقل یکی از والدین وی تابعیت و شهروندی این کشور را داشته باشند. پس تولد کودک از والدینی که تابعیت سوئد را ندارند، نمی تواند باعث اعطای تابعیت این کشور به کودک شود.
البته اگر والدین کودک تازه متولد شده به طورکل بدون تابعیت باشند و شهروند هیچ کشوری شناخته نشوند، در این صورت کودک متولد شده در خاک سوئد، تابعیت این کشور را اخذ می کند. ضمناً باید توجه کنید که تولد فرزند در سوئد نمی تواند هیچ آثار اقامتی برای والدین به دنبال آورد و تاثیری بر اعطای اقامت به والدین نیز نخواهد داشت. پس مهاجرت از طریق تولد فرزند در سوئد امکان پذیر نیست.
پناهندگی راه نامناسب مهاجرت به سوئد
برای مهاجرت از طریق پناهندگی به سوئد باید به دولت این کشور با ارائه مدارک و اسنادی اثبات کرده که جان و یا مال شما در کشورتان در معرض خطر قرار دارد و اگر کشور خود را ترک نمی کردید، با خطرات بسیار جدی مواجه می شدید. با این که پناهندگی ایرانی ها در سوئد قانونی است اما ممکن است بعدها برای بازگشت، این امر برایتان مشکل ساز شود.
البته باید بگوییم که برای درخواست پناهندگی باید به صورت غیر قانونی وارد مرز سوئد شوید که این شما را با انواع خطرات مالی و جانی در طول مسیر رسیدن به این کشور مواجه می کند. علاوه بر این، شرایط پناهندگان در سوئد معمولاً خوب و مناسب نیست و افراد باید در مدت زمان رسیدگی به درخواستشان در کمپ های پناهندگی اقامت داشته و شرایط نامناسب آن جا را تحمل کنند.
با وجود تمام این مشکلات، همچنان هیچ اطمینان یا شانس و احتمالی مشخص برای موفقیت در این مسیر وجود ندارد. به همین دلیل مهاجرت به سوئد از طریق پناهندگی بدترین روش مهاجرت شناخته می شود.
با این که اگر یک مشاوره تخصصی و قوی دریافت کنید، حتماً یکی از روش های قانونی می تواند شما را بدون هیچ خطر یا ریسک و هزینه اضافی به این کشور برساند، چیزی که افراد قاچاق بر درباره آن دروغ های بسیاری می گویند.
مهاجرت به سوئد از طریق الحاق به خانواده
مهاجرت به سوئد با ویزای همراه معمولاً سخت تر از دریافت ویزای پیوست می باشد، با این که این دو در ظاهر یکی هستند اما بهتر است که متقاضیان ابتدا ویزای خود را اخذ نموده و پس از مهاجرت به سوئد و ساکن شدن در آن جا پس از چند ماه برای اخذ ویزای پیوست اعضای خانواده خود اقدام نمایند.
شرایط ویزای پیوست در مهاجرت به سوئد بسیار مهم است و دقیقاً از سوی سفارت مورد بررسی قرار می گیرد، به خصوص تمکن مالی لازم برای تامین مخارج اعضای خانواده در این کشور. اما جدای از ویزای همراه و پیوست، باید بگوییم که مهاجرت به سوئد از طریق الحاق به خانواده نیز برای دارندگان تابعیت و یا اقامت دائم سوئد امکان پذیر است.
این افراد با فراهم آوردن شرایط لازم می توانند همسر، فرزندان زیر 18 سال و یا برخی از اقوام و بستگان (والدین، خواهر و برادر، پدربزرگ و مادربزرگ) را تحت شرایط خاص و وابستگی به این کشور آورده و در کنار یکدیگر زندگی کنند.
بهترین روش های مهاجرت به سوئد
برای انتخاب بهترین روش های مهاجرت به سوئد باید شرایط افراد را بررسی کرده و طبق آن روش مناسب را انتخاب کرد اما باتوجه به سوابق مهاجرین پیشین و همچنین با توجه به شرایط هریک از روش های موجود، باید گفت که به طورکلی روش های مهاجرت تحصیلی، مهاجرت کاری و برخی روش های سرمایه گذاری بهترین روش های مهاجرت به سوئد هستند.
البته اگر ملاک شما در انتخاب بهترین روش، هزینه های ارزان باشد و یا این که شما دارای مدرک و تجربه کاری بسیار خوب و خاصی باشید، روش مهاجرت کاری بسیار بهتر خواهد بود. ضمن این که برای افراد بالای 40 سال نیز این روش یکی از بهترین راه های مهاجرت به سوئد تلقی می شود.
با این که بسیاری راحت ترین، امن ترین و بهترین روش برای مهاجرت به سوئد را مهاجرت تحصیلی می دانند که گران هم نبوده و مراحل و شرایط دستیابی بسیار پیچیده و سختی را نیز شامل نمی شود. البته برای افراد پولدار و کارآفرین یا مدیر، سرمایه گذاری در روش های مختلف در سوئد، شاید بهترین راه تلقی شود. در مجموع این موضوع را باید با شرایط افراد سنجیده و انتخاب کرد.
بهترین شهرهای سوئد برای مهاجرت
سوئد با طبیعت بکر، شهرهای مدرن و کیفیت بالای زندگی، مقصدی جذاب برای مهاجرت است ولی باید باتوجه به برنامه و روش مهاجرت تان بهترین مقصد را در این کشور انتخاب کنید. به طورکل در وهله اول باید طبق روش مهاجرت شهرهای سوئد را بررسی کنید، برای تحصیل شهرهای دانشجویی و برای کار و سرمایه گذاری شهرهای صنعتی و دارای قوی ترین اقتصاد و نرخ اشتغال.
طبق شواهد و آمار و همچنین نظر مهاجرین پیشین به این کشور، بهترین شهرهای سوئد برای مهاجرت را کلان شهرها و شهرهای مهم این کشور می دانند که از بالاترین کیفیت زندگی، رفاه، امکانات و خدمات بهره مند بوده و اغلب دانشگاه ها و به خصوص دانشگاه های برتر و مطرح سوئد در این شهرها قرار گرفته اند. البته اگر ملاکتان هزینه و مخارج است، حتماً ارزان ترین شهر سوئد برای کار و زندگی را بررسی کنید.
می توان گفت شهرهای استکهلم، مالمو، گوتنبرگ و لوند به عنوان بهترین مقاصد مهاجرتی سوئد شناخته می شوند، چون علاوه بر ویژگی های بالا، مقر بسیاری از شرکت ها، صنایع و کارخانجات بزرگ و کوچک خارجی و داخلی هستند و یک بازار کار و اشتغال گسترده و متنوع را پیش روی مهاجرین قرار می هند. البته باید بدانید که این مقاصد اغلب جز گران ترین شهرهای سوئد قرار می گیرند ولی در مقابل میزان درآمد نیز در آن ها بالاتر از سایر نقاط کشور است.
مهاجرت ایرانی ها به استکهلم
استکهلم پایتخت سوئد، به عنوان یکی از زیباترین و مدرن ترین شهرهای اروپا یکی از مقاصد برتر و مورد علاقه ایرانیان مهاجر است. این شهر یک زندگی با کیفیت بالا و رفاهی مثال زدنی در کنار مناظری بسیار چشم نواز را در اختیار مهاجران قرار می دهد که قطعاً برای هر مهاجری جذاب است. ضمناً این شهر مقر چند دانشگاه معتبرو برتر سوئد است که می تواند برای هموطنانمان جذاب باشد.
شاید این که مهاجرت ایرانی ها به استکهلم از دیگر شهرها و مناطق بیش تر است، وجود فرصت های شغلی زیاد با تنوع بالا و همچنین بالاتر بودن متوسط سطح درآمد در این شهر است. زیرا اغلب ایرانیان برای تجربه یک زندگی با کیفیت تر راهی سوئد می شوند و ساختن چنین زندگی نیاز به شغلی خوب با درآمدی بالا دارد.
علاوه بر این، در این شهر معمولاً بهترین خدمات، امکانات و رفاهی که در سوئد وجود دارد را می توانید به دست آورده و تجربه کنید. وجود چنین عواملی دقیقاً از عوامل اصلی جذب مهاجران ایرانی برای مهاجرت به استکهلم است. البته باید بدانید که میزان مخارج نیز در این شهر در زمره شهرهای گران سوئد قرار می گیرد اما با یک شغل مناسب به راحتی می توان آن را تامین کرد.
چالش های مهاجرت به سوئد برای ایرانیان
قطعاً امر مهاجرت به سوئد، افراد را در ابتدا با چالش هایی مواجه می سازد که اطلع از آن ها می تواند پیش از مهاجرت شما را برای رفع و یا کاهش اثر آن ها مهیا می سازد. از جمله چالش های مهاجرت به سوئد برای ایرانیان می توان به این موارد اشاره کرد:
- سخت گیری و دقت بالای سفارت سوئد در صدور روادید و ویزا
- بالا بودن هزینه های اقامت و زندگی در این کشور به خصوص شهرهای اصلی
- پذیرش رقابتی در دانشگاه های آن
- یادیگری زبان سوئدی با این که جز زبان های سخت نیست، می تواند برای برخی افراد کمی مشکل باشد.
البته در مقایسه با چالش های کم مهاجرت به سوئد، باید گفت که این امر مزایای بسیار به همراه دارد که باعث جذب و علاقه مهاجران می شود:
- بازار کار بسیار متنوع و گسترده
- اقتصاد قوی و فرصت رشد و ترقی در همه حوزه ها و مشاغل
- اعتبار بالای دانشگاه های این کشور
- نرخ پایین بیکاری و همچنین تورم
- امکان تحصیل ارزان و دسترسی به کمک هزینه و بورسیه های تحصیلی
- تسلط بالای مردم سوئد به زبان انگلیسی
- فرصت های سرمایه گذاری بسیار خوب و سودآور
- امکان دستیابی به اقامت دائم و تابعیت این کشور
- درآمد بالا و مزد و حقوق مناسب در اغلب مشاغل
- روش های متنوع برای مهاجرت به این کشور
- امنیت بالای مهاجرین در این کشور
- امکان همراه بردن اعضای خانواده
شرایط دریافت اقامت و شهروندی سوئد
یکی از مزیت های اصلی مهاجرت به سوئد که هدف اغلب مهاجران به خصوص ایرانیان است، امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت سوئد است. مهاجران خارجی در صورت اخذ ویزای موقت قانونی این کشور معمولاً پس از 5 سال زندگی و اقامت در سوئد و فراهم آوردن شرایط لازم در هر روش مهاجرت، می توانند برای دریافت اقامت دائم اقدام نموده و به آن برسند.
همچنین امکان دریافت پاسپورت سوئد نیز برای افراد وجود دارد که اولین شرط آن داشتن اقامت دائم سوئد است و چنان چه 5 سال پس از اخذ اقامت دائم خود به ادامه زندگی و اقامت در سوئد ادامه دهید، می توانید به تابعیت و پاسپورت این کشور دست پیدا کنید. البته با ازدواج با یک شهروند سوئدی، می توانید در مدت 3 سال زندگی مشترک در این کشور به تابعیت و پاسپورت سوئد برسید.
ضمناً برای دریافت شهروندی و پاسپورت، نیازی به شرکت در آزمون تابعیت سوئد وجود ندارد و کلاً چنین آزمونی اخذ نمی شود. همچنین این کشور تابعیت دوگانه را می پذیرد و افراد می تواند در کنار تابعیت سوئد تابعیت اولیه خود را نیز حفظ نمایند.
مشاور و وکیل مهاجرت به سوئد
دریافت مشاور تخصصی مهاجرت به سوئد یکی از مهم ترین عومل تاثیرگذار بر موفقیت در این امر است و می تواند در کاهش هزینه ها، جلوگیری از اتلاف وقت و انتخاب بهترین و مناسب ترین روش برای افراد، نقش بسیار زیادی را ایفا نماید.
به همین خاطر انتخاب وکیل مهاجرت به سوئد در تهران و یا یک وکیل مهاجرت به سوئد در شیراز یا هر نقطه کشورمان از اصلی ترین مراحل برشمرده می شود.
یک شرکت مهاجرتی معتبر و باتجربه مثل شرکت مهاجرتی رجبی، با داشتن سال ها تجربه در حوزه مهاجرت به سوئد و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا و حوزه شینگن، از تمامی نکات و جزئیات آشکار و پنهان در طول مسیر مهاجرت مطلع بوده و می تواند آن ها برای رسیدن به موفقیت برای مشتریان خود به کار گیرد تا افراد یک مهاجرت به صرفه، بی دغدغه و سریع را تجربه کنند.
علاوه بر این، در طی این سال ها و ارتباط با مراکز و سازمان های مختلف در این کشور، کارشناسان موسسه ما می توانند از عوامل و آشنایان خود استفاده کرده و هرگونه مشکلی را حل و روند رسیدن به موفقیت را ساده تر نموده و تسریع نمایند. همچنین شما با کسب مشاوره از تیم متخصصین ما بسیار بهتر مهاجرت به سوئد و جزئیات پیش روی خود را می شناسید و برای مهاجرت آماده می شوید.
سوالات سفارت سوئد برای ویزا چیست؟
متقاضیان مهاجرت به سوئد باید در زمان مشخص شده در سفارت این کشور در تهران حاضر شده و با همراه داشتن تمامی مدارک لازم و موردنیاز، در مصاحبه با آفیسر صدور ویزا شرکت نموده و با ارائه مدارک به سوالات وی پاسخ دهند. باید دقت کنید که سوالات سفارت سوئد برای ویزا ممکن است بسته به نوع ویزای درخواست شده و شرایط شخصی متقاضی متفاوت باشد.
اما به طور کلی، سفارت سوئد برای بررسی درخواست ویزا، سوالاتی در مورد هدف سفر، تمکن مالی، محل اقامت در سوئد و ارتباط با کشور مبداء را مطرح می کند. در ادامه برخی از سوالات روز مصاحبه سفارت سوئد که ممکن است از شما پرسیده شود را مثال می زنیم اما دقت کنید که قرار نیست، سوالات دقیقاً همین موارد باشند.
مثلاً سوالات سفارت سوئد برای ویزای تحصیلی با ویزای کار یا سرمایه گذاری تفاوت دارد، به همین خاطر شما باید از طریق مشاورین مهاجرتی آمادگی کاملی برای این امر اخذ کنید:
- هدف از سفر به سوئد چیست؟ (گردشگری، تحصیل، کار، دیدار با خانواده و غیره)
- مدت زمان اقامت مورد نظر شما چقدر است؟
- آیا قبلاً به سوئد سفر کرده اید و برنامه سفر شما به چه صورت است؟
- چه کسانی شما را در سوئد میزبانی می کنند و یا هتل یا محل اقامت خود را رزرو کرده اید؟
- چگونه هزینه های سفر خود را تامین می کنید؟
- آیا در سوئد شغلی دارید یا پیشنهاد شغلی دریافت کرده اید؟
- آیا قصد بازگشت به کشور خود را دارید؟
- منبع درآمد شما و میزان درآمد ماهانه شما چقدر است؟
- چگونه هزینه های اقامت خود را در سوئد تامین خواهید کرد؟
- مدرک تحصیلی شما چیست و در چه رشته ای تحصیل کرده اید؟
- در حال حاضر مشغول به چه کاری هستید؟
- کجاها را در سوئد بازدید خواهید کرد؟
- آیا سابقه کیفری دارید؟
- آیا به کشوری غیر از کشور خود سفر کرده اید؟
سعی کنید به تمام سوالات با صداقت کامل پاسخ دهید زیرا دروغ گفتن ممکن است منجر به رد درخواست ویزای شما شود. همچنین تسلط به زبان انگلیسی یا سوئدی به شما کمک می کند تا بهتر با افسر ویزا ارتباط برقرار کنید. به موقع در محل مصاحبه حاضر شوید و به هیچ عنوان تاخیر نداشته باشید.
وبسایت رسمی و آدرس سفارت سوئد در تهران
سوئد از جمله کشورهایی است که به طور مستقیم با ایران دارای روادید می باشد و سفارت خود را در تهران مستقر کرده است. برای مهاجرت به سوئد شما قطعاً با سفارت در ارتباط خواهید بود و برای انجام مصاحبه و ارائه مدارک خود باید به آن جا مراجعه کنید. اطلاعات سفارت سوئد در ایران و تهران بدین شرح می باشد:
آدرس: تهران، خیابان پاسداران، بالاتر از فرمانیه، خیابان بوستان، نبش کوچه نسترن، پلاک 27
- وب سایت : www.swedenabroad.se/en/embassies/iran-tehran
- تلفن: +98 21 2371 2200
- فکس: +98-21-222 964 51
- فکس بخش ویزا: +98-21-222 860 21
- ایمیل: ambassaden.teheran@gov.se
- ایمیل بخش ویزا: ambassaden.teheran-visum@gov.se
روزهای تعطیل سفارت جمعه و شنبه می باشد و این سفارت از یک شنبه تا پنج شنبه باز و در حال فعالیت است. همچنین ساعات کاری سفارت یک شنبه تا چهارشنبه 9 الی 12 و 14 الی 16 می باشد و ساعت کاری در روزهای پنجشنبه 9 الی 12 و ساعت کاری بخش ویزا و مهاجرت، یکشنبه تا چهارشنبه: 13 الی 16 تعیین شده است.
اداره مهاجرت سوئد
در کشور سوئد اداره امور مهاجرت سازمانی است که درخواست های اشخاص برای اقامت در این کشور با هدف بازدید، تقاضای پناهجویی، گرفتن تابعیت، اخذ اقامت دائم، تحصیل، کار و غیره را تحت بررسی قرار می دهد. پس جدای از روش و نحوه اخذ اقامت سوئد، درخواست تمامی متقاضیان برای مهاجرت و دریافت کارت اقامت آن توسط اداره مهاجرت رسیدگی می شود.
برای تعیین وقت سفارت و ارسال درخواست ویزا به همراه اطلاعات و مدارک اولیه باید به وب سایت رسمی اداره مهاجرت سوئد www.migrationsverket.se مراجعه کرده و با ساختن یک حساب کاربری از طریق ایمیل خود، مراحل آن را به انجام برسانید. دقت کنید که برای پرداخت هزینه صدور ویزا باید با یک حساب بین المللی اقدام کنید، به این موضوع توجه داشته باشید.
18 پاسخ
سلام
من رشته حسابداری بودم با سابقه کاری ولی شغل همسرم ازاد هست.در حال یادگیری زبان انگلیسی هستم میخواستم بدونم چه رشته فنی آموزش ببینیم که برای مهاجرت به سوئد اقدام کنیم؟
با سلام و درود
بهتر است که آموزش های تکمیلی در زمینه رشته تحصیلی خودتان شرکت کنید .
با تشکر از سوال شما
سلام من افغانستاتی هستم و دانشجوی پزشکی بودم در افغانستان ، الان ب دلیل اومدن طالبان نتونستم درسم رو تموم کنم ، میخواستم ببینم چطور میتونم به کشور سوید پناهنده بشم و درسم رو همونجا ادامه بدم
با سلام و درود
در زمینه پناهندگی مشاوره ای نداریم ولی برای تحصیل در سوئد میتوانیم به شما کمک کنیم .
اما در نظر داشته باشید که سوئد برای تحصیل در رشته پزشکی بومی پذیر است و درصد بسیار پایینی برای پذیرش دانشجوهای خارجی در این رشته در نظر گرفته شده .
با تشکر از سوال شما
سلام. اخیرا اطلاعاتی در مورد ویزای کاریابی سوئد برای افراد با تخصص در ایمیلم دریافت کردم. ولی توی وب سایتهای مهاجرتی داخلی مطلبی در این مورد موجود نیست. ممکنه در مورد این ویزا اطلاعاتی بدهید؟
با سلام
اگر منظورتان ویزای جستجوی کار سوید است باید با ارایه مدرک فوق لیسانس و تسلط به زبان طی نه ماه در سوید دنبال کار بگردید.همچنین اگر از همین ایران از کارفرما جاب افر داشته باشید میتوانید مستقیما ویزای کار دریافت نمایید.
با تشکر از سوال شما
سلام .من وهمسرم و دو تا فرزندانم تصمیم به مهاجرت به کشور سوئد راداریم لطفا راهنمایی بفرمائید از کجا باید شروع کنیم. بنده در دانشگاه با رده مربی تدریس می کنم و رشته ام روانشناسی با مرحله رساله دکتری هستم.همسرم کارشناسی مدیریت دولتی و در شغل نمایندگی بیمه فعالیت دارد وفرزندانم 8 و12 سال دارند.ضمنا بنده دارای مجوز مرکز مشاوره وروانشناختی تخصصی تربیتی و تحصیلی می باشم.لطفا مراتب قانونی و هزینه های مهاجرت رو برام اعلام بفرمائید.سپاسگذارم
با سلام
در حال حاضر کشور سوئد به روانشناس نیاز دارد و به شیوه زیر میتوانید به سوئد مهاجرت کنید.
1-شرکت در کالج زبان سوئدی با هزینه 10 هزار یور در سال و دریافت مدرک c1 زبان سوئدی
2-شرکت در آزمون های دانش، قانون و دوره کارورزی
3-ورود به بازار کار
بقیه اعضای خانواده میتوانند ویزای همراه بگیرند.
با تشکر از سوال شما
سلام وقت بخير يه سوال داشتم من ليسانس گرافيك دارم و 34 سال سن دارم و حدود 3 سال سابقه كاري در زمينه تدوين براي برنامه هاي تلويزيون دارم و الان حدود 13 سال در بيمارستان دولتي كار ميكنم ( اول در كتابخانه بيمارستان بعد كارگزيني و حدود 6 سال منشي دفتر پزشكان هستم) ميخواستم بدونم ن براي ويزاي كاري مي توانم اقدام كنم ؟ با تجربه هاي كاري كه داشتم ؟ يا مدرك فني كه لازم باشه بگيرم ؟ ميشه راهنمايي بفرمائيد.
خيلي ممنون
با سلام
شما از طریق رشته گرافیک و تدوین می توانید وارد بازار کار کشور آلمان شوید.
با تشکر از سوال شما
اینجانب علاقه مند به اقامت و زندگی در کشور سوئد بوده و تمایل دارم ازراه قانونی وبدون استرس به این کشور مهاجرت کرده وبرای خود و خانواده خودم اقامت بگیرم.لازم به ذکر است مدرک تحصیلی ام دانشجوی سال آخر دکتری منابع طبیعی از دانشگاه دولتی هستم و 18سال سابقه کار در یک سازمان دولتی وغیر مرتبط با رشته تحصیلی خود دارم .
سوال : 1-چقدر زمان می برد تا اقامت بگیرم 2-هزینه برای اقامت خود وخانواده ام چقدر خواهد بود 3-وضعیت اشتغال خود در کشور مقصد چه وضعی خواهد داشت تا به لحاظ مالی برای خود و خانواده خود(همسرو دو فرزندم ) مشکلی ایجاد نشود….
با سلام
۱. بعد از ۴ الی ۵ سال کار کردن میتونین اقامت دائم بگیرید
۲. هزینه زندگی بصورت ماهانه برای یک خانواده ۴نفره با اجاره منزل ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ یورو هست
۳. وضعیت کاری با توجه به شغل شما تعیین خواهد شد
بهتره از طریق تحصیل و یا دوره های زبان اقدام کنین که راحتتر وارد پروسه کاری و اقامتی بشید.
با تشکر از سوال شما
سلام
لطفا بفرمایید خودتون جاب افر در سوئد دارید یا خودمون باید کارفرما داشته باشیم؟
باسلام خدمت شما دوست عزیز
کشور سوئد در حال حاضر جذب نیروی کار از اتباع خارجی ندارد. شرایط ورود به پروسه کار در این کشور برای افرادی فراهم است که یا در اتحادیه اروپا اقامت داشته باشند یا با داشتن جاب آفر بتوانند وارد پروسه کاری در این کشور شوند . در نظر داشته باشید در صورتی دعوت نامه کاری شما مورد تایید است که در اتحادیه اروپا آگهی شده و دارای مهر وزارت کار کشور سوئد باشند .
باتشکر از سوال شما
من و همسرم و فرزند ۷ ماههم قصد مهاجرت به سوئد رو داریم لطفا بنده رو راهنمایی کنید
فاطمی
باسلام خدمت شما دوست عزیز
ابتدا سن و شرایط تحصیل شما باید بررسی شود و با داشتن مدرک زبان با آیلتس 5.5 میتوانید کورس زبان سوئدی و یا انگلیسی اقدام کنید در ضمن میتوانید شرایط تحصیلی همسرتان را بررسی و برای ایشون کورس زبان را انتخاب نمائید و به این روش وارد کشور سوئد بشوید وهمراه اجازه ورود همزمان با شما و اجازه ی کار را در سوئد دارند .
باتشکر از سوال شما
سلام
همسرم که مقیم سوئد است حدود 10ماه پیش از همسر خود در سوئد طلاق گرفته است و به ایران آمد و با هم ازدواج کردیم و اکنون من باردار هستم. آیا من بعد از تولد پسرم امکان مهاجرت و زندگی در سوئد را دارم؟
متشکرم
باسلام خدمت شما دوست عزیز
اقامت شما ارتباطی با تولد فرزندتان ندارد ، شما باید درخواست ویزای پیوست کرده و بعد از رسیدن به سوئد مراحل اقامت را طی کنید .
باتشکر از سوال شما