خیر، امکان دریافت مستقیم اقامت دائم از طریق ویزای تحصیلی کانادا ممکن نیست و باید ابتدا در شغلی استخدام شده و ویزای کاری دریافت کنید، سپس قادر به دریافت اقامت دائم خواهید بود.
معمولا مهاجرت کاری ارزان ترین روش است، چون از همان ابتدا موفق به کسب درآمد می شود و هزینه چندانی پرداخت نمی کنید.
این امر به روش مهاجرت و شرایط افراد بستگی دارد، اما به طور کلی کانادا کشوری ارزان تر و مقرون به صرفه تر از انگلستان است.
بله، در روش های مهاجرت به کانادا با فراهم آوردن شرایط مورد نیاز می توانید برای اعضای خانواده خود نیز ویزا و در نهایت اقامت دائم کانادا را اخذ کنید.
بله، کانادا تابعیت دوم را می پذیرد.
محتوای تغییر وضعیت
چه عواملی موجب جذب ایرانیان به کانادا شده است؟
باید گفت دلیل اصلی آمار بالای مهاجرت ایرانیان به کانادا دستیابی به یک زندگی با کیفیت و رفاه بالاتر است که می تواند شامل بخش های مختلفی شود و برای هر فرد یک یا چند بخش دارای اهمیتی بیش تر خواهد بود. از جمله دلایل افزایش تمایل ایرانیان به مهاجرت به کانادا را می توان موارد زیر معرفی کرد:
- کیفیت و استانداردهای بالای زندگی
- کانادا یکی از امن ترین کشورهای جهان است که این امنیت برای بسیاری از افراد از جمله ایرانیان بسیار مهم است
- دانشگاه ها و کالج های کانادا در سطح جهانی شناخته شده هستند و فرصت های تحصیلی متنوعی را برای دانشجویان ایرانی فراهم می کنند.
- دسترسی به خدمات بهداشتی با کیفیت بالا و رایگان برای همه ساکنین، شهروندان و مقیمان دائم کانادا از جمله مزایای بسیار مهم این کشور است.
- کانادا طبیعتی زیبا و بکر دارد و فرصت های بسیاری را برای تفریح و ورزش های زمستانی و تابستانی فراهم می کند که به طورکل در ساختن یک زندگی خوب موثر است.
- کانادا کشوری چند فرهنگی است و به مهاجران فرصت می دهد تا فرهنگ و سنت های خود را حفظ کنند و در مقابل این رسوم خود با واکنش های منفی یا ناراحت کننده ای مواجه نشوند.
فرصت های شغلی و اقتصادی
- بازار کار رو به رشد که به دلیل کمبود نیروی کار در برخی از مشاغل، فرصت های شغلی خوب و متنوعی را برای مهاجران فراهم می کند.
- حقوق و مزایای مناسب در کانادا به طور معمول بالاتر از بسیاری از کشورهای دیگر است که این یعنی امکان دستیابی به خدمات، امکانات و رفاه بیش تر در زندگی.
- امکان پیشرفت شغلی در سیستم حمایتی کانادا از مهاجران و فرصت های آموزش مداوم که تفاوتی میان ساکنین و شهروندان قدیمی با افراد تازه وارد قائل نمی شود.
سیاست های مهاجرتی حمایتی کانادا
- سیستم شفاف امتیازبندی مهاجرتی کانادا برای ارزیابی متقاضیان مهاجرت که فرصت بیش تری برای رقابت سالم را به مهاجرین می دهد.
- برنامه های مهاجرت استانی در هر استان که به نیازهای خاص مهاجران پاسخ دهد تا شما بتوانید از مهارت یا تخصص خاص خود را در یک استان استفاده کنید.
- تسهیلات برای مهاجران در زمینه های اسکان، آموزش زبان و یافتن شغل
دیگر دلایل مهم
- کانادا کشوری است که به آزادی های فردی و حقوق بشر احترام می گذارد.
- کشوری با ثبات سیاسی بالا
- وجود جوامع ایرانی در شهرهای بزرگ کانادا، به ایرانیان جدید کمک می کند تا راحت تر با زندگی در کانادا سازگار شوند.
ویدیو و پادکست مهاجرت به کانادا
در این ویدیو مدیریت محترم هلدینگ مهاجرتی رجبی، جناب آقای حسن رجبی به صورت خلاصه و مفید مهاجرت به کانادا را برای شما علاقه مندان شرح داده اند.
این ویدیو را تا انتها تماشا نموده و جهت دریافت هرگونه اطلاعات جامع تر و یا بررسی شرایط خود با دفاتر تهران و شیراز تماس حاصل نمایید.
مهاجرت به کانادا از دیدگاه آمار
در حال حاضر، مهاجرت سالانه در کانادا به حدود 500 هزار مهاجر جدید می رسد که یکی از بالاترین نرخ ها به ازای جمعیت در بین تمام کشورهای جهان است. تا سال 2023، بیش از هشت میلیون مهاجر با اقامت دائم در کانادا زندگی می کردند، تقریباً 20 درصد از کل جمعیت کانادا.
در حال حاضر تعداد مهاجرین ایرانی به کانادا بیش از 200 هزار نفر اعلام شده است که در رتبه نهمین کشور با بیش تری تعداد مهاجر به کانادا قرار می گیرد. همچنین از این تعداد جمعیت ایرانی در کانادا، حدود 17 درصد فقط شهروندی کانادا را دریافت کرده و شهروندی ایران را از دست داده اند.
همچنین 62 درصد دارای تابعیت دو کشور هستند و 20 درصد نیز هنوز به شهروندی کانادا دست پیدا نکرده و فقط شهروند ایران می باشند. علاوه بر این تعداد کل مهاجرین ایرانی ساکن در کانادا در بازه های سنی زیر جای می گیرند:
- رده سنی 2 تا 14 سال: 2%
- رده سنی 15 تا 24 سال: 6%
- رده سنی 25 تا 54 سال: 56%
- رده سنی 55 تا 64 سال: 19%
- رده سنی 65 سال به بالا: 17%
روش های قانونی مهاجرت به کانادا برای ایرانیان
در حال حاضر مسیرهای قانونی مهاجرت به کانادا برای ایرانی ها دارای تنوع بسیاری است و شما می توانید در بین این همه روش موجود یکی را مناسب شرایط خود بیابید. راه های مهاجرت به کانادا هریک دارای شرایط و ضوابطی متفاوت است که باید آن ها را شناخته و بررسی کنید تا بتوانید بهترین گزینه مناسب خود را پیدا کنید.
- مهاجرت تحصیلی به کانادا
- مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان
- مهاجرت کاری به کانادا
- مهاجرت به کانادا از طریق فدرال اسکیل ورکر
- مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر در استان ها
- مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری
- مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی
- مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری
- مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس
- مهاجرت به کانادا از طریق ICTمهاجرت به کانادا از طریق خرید فرانچایز
- مهاجرت از طریق برنامه های کارآفرینی استانی به کانادا
- مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت
- مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ
- مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
- مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج
چه کسانی میتوانند به کانادا مهاجرت کنند؟
پیش از اقدام برای مهاجرت به کانادا باید بررسی کرد که با توجه به اقلیم، قوانین، آداب و رسوم و تمامی عوامل حاکم، شرایط مهاجرت به کانادا برای چه افرادی مناسب می باشد. باید بگوییم که به طورکلی اگر شما علاقمند به مهاجرت باشید و بتوانید با دوری از کشور و دوستان و شاید خانواده خود کنار آیید، کانادا دارای شرایطی است که می تواند برای اغلب افراد با برنامه ها و اهداف گوناگون مقصدی مناسب باشد.
تصمیم به مهاجرت به کانادا یک تصمیم بزرگ و سرنوشت ساز است که دلایل و انگیزه های مختلفی می تواند پشت آن باشد اما در این بین برخی افراد دارای شانس بیشتری برای مهاجرت هستند. شانس رسیدن به این هدف قطعا به شرایط شما و همچنین میزان تخصص و تجربه مشاورین و راهنمایان شما خواهد داشت؛ آنان باید بتوانند شما را در مسیری قرار دهند که بتوانید بهترین و مناسب ترین مدارک و شرایط را ارائه دهید.
به طورکل باید بدانید که اگر در جستجوی فرصت کاری بهتر و کسب درآمد هستید و یا قصد دارید به مدارک تحصیلی معتبر دست پیدا کنید و یا چنانچه به دنبال سرمایه گذاری و رسیدن به سودهای کلان می باشید، همه و همه این اهداف در کانادا دست یافتنی هستند. البته قطعا با توجه به برنامه و هدفتان شرایطی که از شما درخواست خواهد شد را نیز تا حد امکان به بهترین نحو ممکن ارائه دهید.
باید بگوییم که اگر محدودیت و یا ممنوعیت قانونی برای ورود به کانادا نداشته باشید، با فراهم آوردن شرایط لازم می توانید ویزای این کشور را اخذ کنید و نژاد، ملیت، رنگ پوست، دین و غیره تاثیری بر آن نخواهد داشت. بهتر است اینطور گفت که اگر بتوانید فردی مفید برای اقتصاد یا دانش کانادا باشید و دولت کانادا آن را تایید کند، ویزای این کشور برایتان دست یافتنی می شود.
برای مهاجرت به کانادا از کجا شروع کنم؟
نحوه مهاجرت به کانادا بستگی به روش انتخابی افراد دارد و تفاوت های اصلی در میان روش های مختلف وجود دارد، نه افراد و شرایط آن ها. البته فرآیند و گامهای لازم برای مهاجرت به کانادا ممکن است با توجه به افراد مختلف نیز متفاوت باشد و در برخی موارد با یکدیگر فرق کنند اما کلیات و روند انجام در اغلب موارد در روش های یکسان، شبیه به هم هستند:
- شما در ابتدای باید با توجه به شرایط شخصی، تحصیلی، مالی و شغلی خود، مناسب ترین مسیر مهاجرتی را برای خود برگزینید و به بررسی دقیق و کامل شرایط و جزئیات به روز آن فرمایید. سپس از طریق مشاوره یا ابزارهای آنلاین شرایط خود را با الزامات هر مسیر مهاجرتی مقایسه کنید.
- در مرحله بعد شما باید برای دستیابی به روش مهاجرتی مدنظرتان اقدام کنید که هر روش نیازمند ارتباط با مراکز مختلف و انجام مراحلی متفاوت و جداگانه دارد. همچنین هر روش نیازمند مدارکی مختص به خود می باشد که باید حتما دقیق بررسی و جمع آوری شوند.
- چنان چه بتوانید از طریق روش انتخابی خود به موفقیت دست پیدا کنید و مراحل لازم را طی کرده و نتیجه مناسب را کسب کنید، باید برای اخذ ویزای کشور کانادا اقدام کنید که باتوجه به روش های مختلف ویزای متفاوتی نیز برای شما صادر می شود.
- در این مرحله لازم است تا مدارک لازم را به همراه درخواست به سفارت کشور کانادا ارسال کرده و برای دریافت ویزای موردنیاز خود اقدام نمایید. دریافت ویزا نیازمند مراحل و مدارکی جداگانه و مختص به خود خواهد بود.
- پس از انجام مراحل لازم باید منتظر اعلام نتیجه مثبت یا منفی برای صدور ویزای خود بمانید. در صورت دریافت نتیجه مثبت می توانید ویزای خود را دریافت کرده و به کانادا مهاجرت کنید. اما در صورتی که نتیجه منفی دریافت کرده می توانید به آن اعتراض نموده و یا برای درخواست دوباره آن اقدام کنید.
اولین قدم برای مهاجرت به کانادا
تصمیم به مهاجرت به کانادا، گامی بزرگ و هیجان انگیز است و اولین قدم ها در این مسیر، تعیین کننده موفقیت شما خواهند بود. در این بخش، اولین قدم هایی که برای مهاجرت به کانادا باید بردارید را معرفی خواهیم کرد:
تحقیق و بررسی جامع
- شناخت برنامه های مهاجرتی کانادا که بسیار متفاوت بوده و بر اساس مهارت ها، تحصیلات، تجربه کاری و سرمایه شما طراحی شده اند. برنامه هایی مانند اکسپرس اینتری، مهاجرت استانی، مهاجرت تحصیلی و سرمایه گذاری از جمله گزینه های موجود هستند.
- بررسی شرایط هر برنامه مهاجرتی که شرایط و الزامات خاص خود را دارد و باید به طور دقیق بررسی کنید که کدام برنامه با شرایط شما همخوانی بیش تری دارد.
- مطالعه درباره زندگی در کانادا و کسب اطلاعاتی در مورد شهرهای مختلف این کشور، هزینه زندگی، آب و هوا، فرهنگ و فرصت های شغلی به دست آورید.
- مشاوره با متخصص و یا یک وکیل مهاجرت و مشاور حرفه ای می تواند به شما در انتخاب بهترین مسیر و تکمیل مدارک کمک کند.
ارزیابی شرایط خودتان
- مهارت ها و مدارک تحصیلی خود را با نیازهای بازار کار کانادا و یا شرایط لازم در روش مهاجرتی به این کشور مقایسه کنید.
- سابقه کاری خود را ارزیابی کرده و ببینید آیا با مشاغل مورد نیاز در کانادا مطابقت دارد یا خیر.
- سطح تسلط خود را در زبان انگلیسی یا فرانسوی (یا هر دو) بسنجید.
- هزینه های مهاجرت و زندگی در کانادا را تخمین زده و منابع مالی خود را ارزیابی کنید.
اخذ اقامت کانادا از طریق تحصیل
مهاجرت تحصیلی به کانادا یکی از روش های بسیار پر طرفدار برای مهاجرت به این کشور است که دانش آموزان و دانشجویان می توانند برای آن اقدام کنند. اما مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل نیاز به اخذ پذیرش از سوی یک دانشگاه یا کالج در این کشور دارد و شما را از یک ویزای اقامت موقت برخوردار می سازد که قابل تمدید می باشد.
دقت داشته باشید که اقدام برای تحصیل در کانادا شما را به هیچ عنوان به طور مستقیم به اقامت دائم نخواهد رساند و همواره ویزای اقامت موقت برای دانشجویان بین المللی صادر می شود. اما این به این معنی نیست که اخذ اقامت دائم کانادا از طریق تحصیل امکان پذیر نیست، بلکه می توانید خود را به اقامت دائم و تابعیت کانادا نیز برسانید.
برای این کار باید پس از اتمام تحصیلات، در شغلی در کانادا استخدام شوید تا برای شما ویزای کاری صادر شود و بتوانید در کانادا ادامه اقامت دهید و پس از آن از طریق برنامه های موجود و فراهم آوردن شرایط لازم به اقامت دائم برسید. با حضور در کانادا و داشتن مدرک از دانشگاه های این کشور، یافتن شغل برای شما بسیار آسان و در دسترس شده و اخذ اقامت کانادا از طریق تحصیل بسیار امکان پذیر می شود.
مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان
یکی از روش های مهاجرت به کانادا، اقدام به مهاجرت والدین از طریق تحصیل فرزندانشان در این کشور می باشد که باید گفت دارای شرایط خاصی است. مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل فرزندان برای دانشجویان بالای 18 سال امکان پذیر نیست و والدین نمی توانند برای همراهی فرزندان خود جهت تحصیل در دانشگاه های کانادا ویزای همراه اخذ کنند.
بلکه اقامت کانادا از طریق تحصیل فرزندان در مدارس کانادا امکان پذیر است، یعنی باید فرزندان دارای سنی از 4 تا 18 سال بوده تا بتوانند در مدارس این کشور پذیرفته شده و ثبت نام شوند. در این صورت یکی از والدین این کودکان می توانند به عنوان سرپرست و یا قیم قانونی برای همراهی و مراقبت از فرزند خود همراه با وی در کانادا حضور داشته باشند.
دقت کنید که فقط یکی از والدین قادر به اخذ ویزا خواهند بود و اجازه کار در کانادا را نیز ندارند. اما این حضور در کانادا می تواند فرصت مناسبی برای یافتن شغل و کارفرمای مناسب باشد تا والدین نیز بتوانند جداگانه ویزای کار دریافت کرده و در صورت داشتن شرایط لازم به اقامت دائم کانادا برسند.
اخذ اقامت کانادا از طریق کار
برای مهاجرت و کار در کانادا به عنوان یک نیروی کار خارجی نیاز به اخذ مجوز کار دارید که در حال حاضر روش های مختلفی در کانادا برای آن وجود دارد. اداره مهاجرت ، پناهندگی و شهروندی کانادا (IRCC)مسئول صدور این مجوز است و کار در کانادا به راحتی می تواند شما را به یک مقیم دائم و حتی یک شهروند کانادایی مبدل سازد.
در وهله اول برای دریافت اقامت دائم کانادا با ویزای جاب آفر باید از یک کارفرمای مقیم کانادا یک جاب آفر یا پیشنهاد کاری دریافت کرده و موفق به امضای قرارداد و استخدام شوید. البته برنامه های مجوز کار ویژه ای نیز برای افراد متخصص در حوزه های تجاری و یا کشاورزی نیز وجود دارد که می تواند شما را بر اساس مهارت ها و تجربه کاری خود به کانادا آورد، از این برنامه با نام اسکیل ورکر یاد می شود.
در حال حاضر بهترین برنامه برای مهاجرت به کانادا با ویزای کاری یا همان مهاجرت با پیشنهاد شغلی از کانادا، برنامه اکسپرس اینتری می باشد که هر شخصی با تخصص و سابقه کار در هر زمینه ای، با ارائه شرایط لازم و دستیابی به امتیازات می تواند به کانادا مهاجرت کرده و در طی 1 تا 3 سال به اقامت دائم برسد.
شرایط و الزامات مهاجرت به کانادا از طریق فدرال اسکیل ورکر
مهاجرت به کانادا از طریق فدرال اسکیل ورکر یکی از شاخه های سیستم اکسپرس اینتری بوده و در آن موفقیت بر اساس کسب امتیاز است. مراحل درخواست ویزای فدرال کارگران ماهر کانادا کاملا به صورت آنلاین بوده و شما باید با ساختن یک حساب کاربری در این برنامه مدارک خود را به ثبت رسانده و بر اساس آن ها به امتیازات مربوطه دست پیدا کنند که از مجموع 100 امتیاز بوده و نیاز به حداقل 67 امتیاز دارد.
طبق راهنمای مهاجرت به کانادا با استفاده از برنامه فدرال اسکیل ورکر کانادا رسیدن به امتیاز 67 شما را از مرحله اول به مرحله دوم و مرحله اصلی رقابت با سایر متقاضیان واجد شرایط می کند که به مرحله استخر مشهور است. در این مرحله نیز با توجه شرایط و مولفه های لازم امتیازاتی به شما داده می شود و در نهایت افراد برتر موفق به اخذ ویزا می شوند.
دقت داشته باشید که این برنامه برای جذب نیروی کار ماهر است و برای آن باید دارای یک جاب آفر از یک کارفرمای معتبر در کانادا باشید و مولفه های لازم برای سنجش امتیاز در این فدرال اسکیل ورکر (FSWP) شامل موارد زیر می شوند:
- سابقه کار تا 15 امتیاز
- سن تا 12 امتیاز
- تحصیلات تا 25 امتیاز
- زبان تا 24 یا 28 امتیاز
- جاب آفر 10 امتیاز
- موارد تطابق پذیری تا 10 امتیاز
این برنامه حداکثر در عرض 1 سال شما را به اقامت دائم و پس از 3 سال به تابعیت و پاسپورت کانادا می رساند. پیشنهاد می کنیم برای شناخت نکات کلیدی برای مهاجرت به کانادا از طریق برنامه فدرال و همچنین بررسی شرایط خود و امتیازات قابل کسب، حتما با تیم کارشناسان شرکت رجبی تماس حاصل فرمایید و مشاوره و راهنمایی لازم را اخذ کنید.
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه فدرال کارگران ماهر
برنامه فدرال اسکیل ترید یا (FSTP) یکی دیگر از برنامه های اقتصادی فدرال کانادا برای جذب نیروی کار ماهر است که در بین عموم از آن با عنوان مهاجرت به کانادا با مدرک فنی حرفهای نیز یاد می شود. مهاجرت به کانادا با برنامه فدرال اسکیل ترید با سایر برنامه های فدرال از این جهت متفاوت است که فقط به مشاغل دسته B از طبقه بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) اختصاص می یابد، نه دیگر مشاغل سایر دسته ها.
دقت داشته باشید که مشاغل دسته B شامل مشاغلی می شود که احتیاج به تحصیلات دانشگاهی دارند یا گذراندن دوره های فنی حرفه ای و کارآموزی را نیاز دارند. اگر شما خواهان اقدام از طریق دیگر مشاغل در سایر دسته های طبقه بندی مشاغل ملی کانادا (NOC) هستید، باید به سراغ فدرال اسکیل ورکر (FSWP) و یا برنامه های استانی (PNP) بروید.
اما مهاجرت به کانادا از طریق برنامه فدرال تجارت ماهر نیز همچنان بر اساس امتیازبندی و سیستم اکسپرس اینتری کانادا می باشد. جالب است بدانید که در این روش ارائه مدرک تحصیلات عالی اجباری نیست اما برای کسب امتیاز بیش تر و رقابت با سایرین ارائه آن بسیار کمک کننده خواهد بود. عوامل زیر در امتیازدهی این برنامه موثر هستند:
- تجربه و سابقه کار در داخل یا خارج کانادا
- سن متقاضی
- تحصیلات متقاضی
- سطح زبان خارجه متقاضی
- ارائه جاب آفر
- قدرت انطباق پذیری با زندگی در کانادا
- نامزدی برنامه استانی
مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر در استانها
برنامه های مهاجرت استانی کانادا (PNP) یک مسیر مناسب برای افرادی است که علاقمند به مهاجرت به یک استان کانادا هستند. هر استان کانادا با توجه به احتیاجات خود برای رفع مشکلات اقتصادی و رفاهی جمعیت ساکن در خود دارای یک برنامه (PNP) متفاوت است که نیاز به معیارهای متفاوتی برای واجد شرایط بودن، دارد.
برنامههای استانی (PNP) روشی برای مهاجرت خانوادگی به کانادا نیز تلقی می شوند و شما می توانید با واجد شرایط شدن در آن به همراه خانواده به کانادا و ایالت مربوطه مهاجرت کنید. دقت داشته باشید که هر استان دارای فاکتورهای متفاوتی است و معمولاً متقاضیان را بر اساس مشاغل مورد نیاز خود ارزیابی کرده و انتخاب می کند.
اما مهاجرت به کانادا از طریق اسکیل ورکر در استانها به مانند سایر برنامه های مهاجرت کاری، متقاضیانی را مد نظر قرار می دهد که سن پایین تر، تحصیلات بالاتر، قدرت زبان خارجه قوی ترT سابقه و تجربه کاری بیش تری دارند. در نهایت شما باید اثبات کنید که با مهارت ها، دانش و تجارب خود می توانید به اقتصاد و رفاه استان مربوطه کمک کرده و برای ساکنین مفید باشید.
دقت داشته باشید که اگر درخواست PNP شما تحت برنامه اکسپرس اینتری نباشد، مدت بسیار بیش تری نسبت به برنامه های اکسپرس اینتری فدرال طول خواهد کشید. این امر در ابتدا نیازمند یک دوره پردازش درخواست اولیه در استان مربوطه بوده و پس از آن نیز باید یک دوره پردازی برای تایید نهایی توسط دولت فدرال را نیز طی کند. برای اطلاع از استان های مهاجر پذیر اسکیل ورکر در کانادا و برنامه های استانی هریک از آنان با تیم مشاورین ما در ارتباط باشید.
مهاجرت به کانادا از طریق اکسپرس اینتری
اکسپرس اینتری (Express Entry) یک سیستم آنلاین و مبتنی بر امتیاز است که توسط دولت کانادا برای مدیریت درخواست های مهاجرت کارگران و متخصصان ماهر طراحی شده است. این سیستم، فرآیند مهاجرت را عادلانه تر، سریع تر و کارآمدتر کرده است و به نوعی هر فردی که دارای ویژگی ها و تخصص های لازم و کارآمدتری باشد، می تواند به کانادا مهاجرت کند.
باید گفت که برنامه اکسپرس اینتری خود یک برنامه خاص با شرایط خاص نیست، بلکه انواع برنامه های فدرال اسکیل ورکر و تجربه کانادایی از جمله زیر مجموعه های برنامه اکسپرس اینتری کانادا هستند و آن را شکل می دهند. در این برنامه طبق سیستم رتبه بندی جامع (CRS) امتیاز دریافت می کنید و امتیازات بر اساس عواملی چون سن، تحصیلات، سابقه کار، تسلط زبان خارجه و سایر موارد به شما اعطا می شوند.
هدف دولت جذب 465 هزار مهاجر در سال 2024 و بیش از 500 هزار مهاجر فقط در سال 2025 و 2026 از طریق این برنامه است. پس می توان گفت در حال حاضر این برنامه یک راه بسیار خوب برای مهاجرت به کانادا می باشد. برای ورود به برنامه اکسپرس اینتری ارائه شرایط عمومی زیر به طور حداقل نیاز است:
- ارائه حداقل 1 سال سابقه کار مرتبط تمام وقت یا معادل پاره وقت آن
- ارائه تحصیلات پس از متوسطه
- تسلط کافی و لازم به زبان خارجه طبق برنامه
- عدم سوء سابقه و سلامت کامل جسمانی
البته دقت داشته باشید که این موارد حداقل لازم هستند و نمی توانند به عنوان مقدار کافی برای دریافت ویزا از طریق این برنامه در نظر گرفته شوند. شما برای رقابت پذیر بودن نیاز به یک رزومه و پروفایل قوی تر دارید که در راهنمای جامع اکسپرس اینتری کانادا جزئیات دقیق و میزان امتیازات و شرایط لازم آن آورده شده اند.
مهاجرت به کانادا از طریق تجربه کانادایی
در پاسخ به این سوال که روش CEC کانادا یا تجربه کانادایی چیست، باید بگوییم که برنامه تجربه کانادایی یا برنامه CEC کانادا یکی دیگر از برنامه های اکسپرس اینتری کانادا تلقی می شود که مناسب کارگران و دانشجویانی است که در آن کانادا کار و تحصیل کرده اند. برنامه تجربه کار کانادایی برای افرادی است که در این کشور سابقه کار دارند.
دقت داشته باشید که شرایط و مراحل اقدام برای برنامه تجربه کانادایی کمی متفاوت از سایر برنامه ها است و برای آن باید حداقل 1 سال سابقه کار تمام وقت در طی 3 سال گذشته را داشته باشید. یعنی شما چه در کانادا باشید و چه در خارج از آن باید درخواست خود را حداکثر تا 3 سال پس از ترک شغل مورد نظر ارائه کنید.
باید خاطر نشان کرد که تجربه کاری یک سال در کانادا معادل 1560 ساعت کار است که می تواند به صورت تمام وقت یا پاره وقت ارائه شود. ضمناً باید سطح زبان CLB5 برای مشاغل NOC B و یا سطح CLB 7 برای مشاغل NOC A را نیز ارائه کنید. با ارائه حداقل شرایط های لازم این برنامه، می توانید وارد مرحله استخر اکسپرس اینتری کانادا شوید و در صورت کسب امتیازات لازم به اقامت کانادا از طریق تجربه کانادایی برسید.
اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری
مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری از روش های مختلف مهاجرت از جمله کارآفرینی، ثبت شرکت و غیره امکان پذیر است و باید بدانید که شرایط اخذ اقامت کانادا بعد از سرمایه گذاری با توجه به روش و همچنین محل سرمایه گذاری می تواند متفاوت باشد و باید مورد بررسی و شناخت قرار بگیرد.
برای مهاجرت با سرمایه گذاری در کانادا نیاز است که متقاضیان دارای یک بودجه و سرمایه خاص بالایی باشند (چیزی در حدود 100 هزار تا 1 میلیون دلار کانادا) که بتوانند وارد اقتصاد کشور کانادا کنند. حال این سرمایه گذاری می تواند با خرید یک بیزینس، کارآفرینی، خرید یک فرانچایز و دیگر روش های موجود باشد که انتخاب آن بستگی به شرایط و علاقه متقاضیان خواهد داشت.
مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس
یکی از روش های سرمایه گذاری در کشور کانادا، خرید یک بیزینس آماده است و شما می توانید یک بیزینس در حال فعالیت با سابقه کار یا یک بیزینس تازه ثبت و راه اندازی شده را خریداری کنید که قطعا دارای قیمت های متفاوتی خواهند بود. دقت کنید که مهاجرت به کانادا از طریق خرید بیزینس نیاز به کسب اطلاعات و شناخت شرایط و عوامل متعددی دارد تا هم بتوانید بیزینسی موفق را خریداری کرده و هم بتوانید از طریق آن به اقامت دائم برسید.
دقت کنید که خرید هر نوع کسب و کار باعث اخذ اقامت نمی شود و شما باید مواردی را خریداری کنید که در بخش های مهم و کلیدی و صنایع مهم کانادا فعال بوده و منفعت عمده ای برای کانادا داشته باشند تا نظر آفیسرهای سفارت را به خود جلب کنند. همچنین بیزینس مربوطه باید با سوابق کاری شما هم خوانی داشته و طی 2 تا 3 سال قبل درآمد ناخالص مناسبی کسب کرده باشد.
البته موارد دیگری نیز وجود دارند که باید بررسی کنید اما در کل خرید بیزینس مستقیما منجربه اخذ اقامت دائم نمی شود، بلکه شما می توانید از این طریق برای خود یک جاب آفر مدیریتی کسب کرده و ویزای کاری به دست آورید و در نهایت از طریق سیستم اکسپرس اینتری کانادا با فراهم آوردن شرایط لازم و امتیاز بالا به اقامت دائم کانادا برسید.
مهاجرت به کانادا از طریق ICT
ویزای ICT کانادا یا همان ویزای انتقال درون شرکتی، یکی از روش های مهاجرت به این کشور برای افرادی است که در یک کسب و کار بین المللی کار می کنند و شعب، شرکت های وابسته و یا دفتر مادر آن در کانادا واقع شده است. در این صورت از طریق انتقال درون شرکتی که یکی از شاخه های برنامه جابجایی بین المللی IMP کانادا است، می توان به کانادا مهاجرت کرد.
البته مهاجرت به کانادا از طریق ICT برای همه کارکنان ممکن نیست و شرکت در ابتدا باید نشان دهد که انتقال نیروی کار مربوطه بر کیفیت خدمات و فعالیت های شرکت تاثیرگذار است و باعث رشد آن می شود. علاوه بر این شرایط دیگری نیز نیاز است که مهم ترین آن، حداقل 1 سال سابقه کار در طی 3 سال گذشته در همان شرکت است.
ضمناً افراد منتقل شده باید دقیقاً به همان کاری مشغول شوند که در کشور خود مشغول بودند. دقت کنید که فقط افرادی که دارای یکی از عناوین شغلی: مدیر اجرایی، مدیر ارشد و نیروی کار متخصص هستند، می توانند برای مهاجرت از طریق این برنامه اقدام نمایند. البته از این طریق نمی توان به اقامت دائم رسید اما شرایط برای ورود به برنامه اکسپرس اینتری و کسب امتیاز بالا برای شما مهیا می شود.
مهاجرت از طریق برنامههای کارآفرینی استانی به کانادا
برنامه های کارآفرینی استانی در کانادا مانند سایر برنامه های سرمایه گذاری مناسب افرادی است که دارای بودجه و تجربه کاری لازم برای این امر هستند. مهاجرت از طریق برنامههای کارآفرینی استانی به کانادا فقط اجازه راه اندازی یا مدیریت کسب و کار در یکی از ایالات کانادا را به شخص می دهد و شخص فقط می تواند در آن استان حضور داشته باشد.
البته یعنی باید حداقل 9 ماه از سال را در آن استان اقامت داشته باشد و هریک از استان های کانادا برنامه مهاجرتی کارآفرینی مختص به خود را دارند که شرایطی متفاوت را شامل می شود. شما نیاز به بودجه مورد درخواست و یک بیزنس پلن مورد تایید استان را خواهید داشت. علاوه بر این داشتن سابقه مدیریتی در حوزه مربوطه و ایجاد شغل نیز از دیگر شرایط لازم در تمامی استان ها است.
مهاجرت از طریق برنامه های کارآفرینی استانی می تواند از 1 تا 2 سال به طول انجامد تا شرایط و مدارک شما مورد بررسی قرار گرفته و ویزای لازم برایتان صادر شود. همچنین از طریق این برنامه نیز شما می توانید برای خانواده خود نیز ویزای لازم را کسب کرده و در نهایت به اقامت دائم برسید.
مهاجرت به کانادا از طریق خرید فرانچایز
در این جا باید ابتدا بگوییم که فرانچایز به معنای خرید حق استفاده از یک برند، محصولات، خدمات و سیستم های عملیاتی یک شرکت بزرگ تر است. در این روش، شما به عنوان فرانچایز گیرنده، بخشی از یک شبکه بزرگ تر می شوید و از حمایت و پشتیبانی شرکت مادر بهره مند خواهید شد، مثلاً: شما فرانچایز مک دونالدز، برگر کینگ، کافی شاپ زیگی و غیره را می خرید.
پس مهاجرت به کانادا از طریق خرید فرانچایز با خرید یک بیزینس دو امر متفاوت هستند و فرانچایز دارای مدت اعتبار است که در انتهای می توانید آن را تمدید کنید یا نکنید. خرید فرانچایز شاید هزینه بالایی داشته باشد اما مزایای بسیار خوبی نیز دارد که مهم ترین آن امکان دستیابی به اقامت دائم کانادا پس از 1 سال است. همچنین شما دیگر نیازی به تبلیغات و هزینه برای برند سازی و تحمل زحمات آن را ندارید.
دقت داشته باشید که خرید فرانچایز به عنوان یک سرمایه گذاری در کانادا است و برای دستیابی به اقامت از طریق آن باید در هر استان شرایط متفاوتی را فراهم آورید که شامل بودجه، سابقه کار و ایجاد فرصت شغلی متفاوت است. در حال حاضر ایالات بریتیش کلمبیا، انیتوبا، نیوفاوندلند و لابرادور، نوا اسکوشیا و غیره مناطق خوبی برای خرید یک فرانچایز و راه انداز کسب و کار هستند.
اخذ اقامت کانادا با ثبت شرکت
اقدام برای مهاجرت ایرانی ها با ثبت شرکت در کانادا یکی از پر درخواست ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا است که باید توجه داشته باشید این امر دارای شرایط متفاوتی است و باید مورد شناخت و بررسی قرار بگیرد. در ابتدا شما باید قوانین و شرایط ثبت شرکت در هر استان را بشناسید زیرا این شرایط و قوانین در استان های مختلف یا یکدیگر تفاوت دارند.
اما به طورکلی ثبت شرکت در کانادا به دو صورت فدرال و استانی امکان پذیر است که هریک مزایا و معایب خود را دارد اما معمولا ثبت شرکت فدرال توصیه می شود. همچنین انواع مختلفی از ثبت شرکت وجود دارد که باید با توجه به حوزه فعالیت و دیگر شرایط بهترین نوع ممکن را برای خود انتخاب کرده و در نهایت شرکت خود را در این کشور به ثبت برسانید.
مهاجرت به کانادا از طریق ثبت شرکت امکان پذیر است و شما می توانید ویزای کار را برای مدیریت شرکت خود دریافت کنید و پس از حضور در کانادا و طبق شرایط خود از طریق یکی از برنامه های ویزای کاری و سیستم اکسپرس اینتری برای رسیدن به اقامت دائم اقدام نمایید، وگرنه ثبت کردن شرکت به تنهایی منجر به صدور اقامت دائم کانادا نخواهد شد.
مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ
اقدام از طریق ویزای استارتاپ یکی دیگر از روش های مهاجرت به کانادا است و برای کارآفرینانی مناسب است که از پتانسیل و مهارت لازم برای راه اندازی یک بیزنس خلاق و نوآورانه بهره می برند. مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ می تواند به اقامت موقت و در نهایت به اقامت دائم برای شخص و خانواده وی منتهی شود.
برای دستیابی به این هدف علاوه بر داشتن یک بیزنس پلن نوین و بسیار جدید و پر پتانسیل، باید از سازمان های مربوطه (سازمان سرمایهگذاران فرشته، سازمان سرمایه گذاران ریسک پذیر، سازمان سرمایه گذاران انکوباتور) نیز نامه حمایتی LOS لازم را نیز دریافت کنید. دریافت این نامه نشان می دهد که ایده شما نوآورانه و برای بازارکار کانادا مناسب است.
پس از دریافت این نامه باید برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا اقدام کنید که مدت رسیدگی به آن در حال حاضر طولانی بوده و می تواند به بیش از 3 سال هم برسد. پس شما باید در بیزنس پلن خود نشان دهید که در طول این مدت هم همچنان بیزنس پلن شما کارآمد و نوین است.
البته شرایط و هزینه های ویزای استارت آپ کانادا برای هر فرد می تواند متفاوت باشد و حتماً باید به طور دقیق مورد بررسی و شناخت قرار بگیرد. اما در نهایت یک ویزای اقامت موقت برای شما صادر می شود که در حال حاضر 1 ساله و قابل تمدید بوده و متقاضیان با توجه به شرایط خود می توانند در زمان های متفاوتی برای دریافت اقامت دائم اقدام کنند.
مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
مهاجرت خوداشتغالی به کانادا یکی از روش های مناسبی است که برای مهاجرت ورزشکاران و هنرمندان به این کشور در نظر گرفته شده است اما نه هر هنرمند و ورزشکار، بلکه باید شرایط خاصی را ارائه کرد تا امکان دستیابی به این امر برای شما میسر شود. یکی از این شرایط داشتن تمکن مالی لازم برای خود اشتغالی و تامین مخارج و هزینه های زندگی خود و خانواده در کانادا است.
برای اخذ ویزای خوداشتغالی کانادا نیاز است تا شخص نشان دهد از طریق فعالیت خود می تواند نقش موثر و مفیدی در جامعه هنری و یا ورزشی کشور کانادا داشته باشد. ضمن این که شخص باید طی 5 سال قبل از ارسال درخواست خود حداقل 2 سال سابقه فعالیت در فعالیت های هنری یا ورزشی مرتبط را داشته باشد.
برای دریافت اقامت دائم یا مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی بسیار مهم است که ورزشکاران و هنرمندان دارای فعالیت یا افتخار، مدال و جایزه در سطح بین المللی باشند. همچنین اگر دو سال به صورت خود اشتغال در کشور خود نیز فعالیت کرده باشند دارای تاثیر بسیاری خواهد بود.
البته در این جا باید اشاره کنیم که کانادا دریافت ویزای خود اشتغالی فدرال را از 30 آوریل 2024 متوقف کرده است. این مکث با هدف کاهش تعداد درخواست های عقب افتاده تا پایان سال 2026 برقرار خواهد بود. اما ویزای خود اشتغالی کبک برای درخواست ها باز است.
لیست مشاغل خود اشتغالی کانادا
تا به این جا متوجه شدیم که ویزای خود اشتغالی کانادا مختص به هنرمندان و ورزشکاران است، در ادامه لیست مشاغل خود اشتغالی کانادا که می توان برای آن ها اقدام کرد را مشاهده می کنید:
برای هنرمندان:
- مسئول موزه و گالری با کد 50010
- طراح داخلی با کد 52121
- عکاس با کد 53110
- نویسنده با کد 51111
- فیلمبردار با کد 52110
- مترجم با کد 51114
- بازیگر و کمدین 53121
- تکنسین هنرهای گرافیکی با کد 52111
- نقاش، مجسمهساز و سایر هنرمندان تجسمی با کد 53122
- خواننده و نوازنده با کد 51122
برای ورزشکاران:
- داور و مقامات ورزشی 53202
- ورزشکار 53200
- مربی ورزشی 53201
مهاجرت به کانادا از طریق ازدواج چقدر طول میکشد؟
یکی از راه های بسیار سریع برای مهاجرت به کانادا، ازدواج با یک مقیم دائم یا شهروند این کشور است که می تواند در ابتدای امر برایتان اقامت دائم و پس از مدتی و با داشتن شرایط مشخص، شهروندی و پاسپورت کانادا را به ارمغان آورد. همچنین اگردارای فرزند نیز باشید فرزندان شما نیز از این امتیاز بهره مند می شوند.
اما برای رسیدن به این اهداف باید قوانین ازدواج کانادا را رعایت کنید، مثلا برای دریافت ویزای ازدواج طرفین باید حداقل 18 سال سن داشته باشند و اگر ازدواج قبلی داشته اند، باید حتماً به طور کامل و قانونی منحل شده باشد. ازدواج چند همسری در کانادا قانونی نیست و ازدواج باید حضوری صورت پذیرفته باشد. ضمن این که ازدواج باید طبق قوانین فدرال کانادا انجام بگیرد.
در این صورت با ارائه شرایط لازم و ارائه تمکن مالی کافی و مناسب از سوی همسر کانادایی، شخص می تواند ویزای ازدواج کانادا و پس از آن مستقیم اقامت دائم را کسب کند. مدت زمان رسیدگی به درخواست صدور ویزا ازدواج در کانادا نیز باتوجه به درخواست از داخل یا خارج از این کشور متفاوت است و در خارج از این کشور معمولا بیش تر طول خواهد کشید و حداکثر 12 ماه به زمان نیاز خواهد داشت.
مهاجرت ایرانی ها به کانادا از طریق ویزای توریستی
اقدام برای مهاجرت کانادا با ویزای توریستی یکی از روش های مد نظر مهاجران است اما این روش یک ویزای موقت می باشد که به طور مستقیم قابل تبدیل به اقامت دائم را ندارد. این ویزا می تواند با اهداف مختلفی برای تفریح، امور تجاری، درمانی و غیره صادر شود اما امکان مبدل شدن به اقامت کانادا با ویزای توریستی از ایران وجود ندارد.
ویزای توریستی یا ویزای ویزیتوری که با نام ویزای اقامت موقت کانادا نیز شناخته می شود، می تواند به دو صورت زیر صادر شود:
- ویزای سینگل: که تنها دارای یک بار اجازه ورود به کانادا است و حداکثر مدت اقامت آن نیز 6 ماه خواهد بود و پس از اتمام باید از این کشور خارج شد و دوباره برای دریافت ویزا اقدام کرد.
- ویزای مولتی: که می تواند دارای اعتباری تا 5 یا حتی 10 سال باشد و به دفعات نامحدود می توانید به کانادا وارد و خارج شوید اما با هر ورود حداکثر اجازه اقامت 6 ماهه در این کشور را خواهید داشت و پس از آن باید یکبار از کانادا خارج شده و دوباره وارد شوید. ویزای مولتی برای ایرانیان معمولا با اعتبار 5 ساله صادر می شود.
باید خاطر نشان کنیم که اگر در زمان حضور در کانادا شما بتوانید جاب آفری کسب کرده و یا در دانشگاهی پذیرفته شوید، قادرخواهید بود تا برای نوع دیگری از ویزای کانادا اقدام نموده و جهت تبدیل ویزای توریستی کانادا به ویزای کار و یا دیگر ویزاها اقدام نمایید.
ضمن این که طبق دستور وزیر امور خارجه کانادا، شهروندان ایرانی که با ویزای توریستی در کانادا حضور دارند، پس از ورود به خاک این کشور می توانند ویزای خود را به ویزای اوپن ورک پرمیت (Open Work Permit) تبدیل کنند و در هر شغلی تا زمان حضور در کانادا کار نمایند، این شرایط به تازگی تا 28 فوریه 2025 تمدید شده است.
مهاجرت به کانادا از طریق اسپانسرشیپ خانواده
ویزای اسپانسرشیپ کانادا یعنی ویزای حامی کشور کانادا که ویزای ازدواج (اسپانسرشیپ همسر) نیز جز همین نوع ویزا می باشد. مهاجرت به کانادا از طریق حمایت مالی خانواده یا اسپانسرشیپ خانواده از سوی تمامی شهروندان و مقیمان دائم کانادا و بالاتر از 18 سال برای خانواده خود (پدر، مادر، پدربزرگ، مادربزرگ، همسر و فرزندان و در شرایطی سایر بستگان) امکان پذیر است و می توان برای آنان اقامت دائم کانادا را اخذ نمود.
دقت کنید که فرزندان شما باید کمتر از 22 سال سن داشته باشند و فرد اسپانسر (همان فرد اصلی دارنده اقامت دائم یا شهروندی) نیز باید تعهد دهد که هزینه نیازهای اولیه (شامل پوشاک، خوراک، محل زندگی و غیره) فرد اسپانسر شونده (اعضای خانواده) را تا مدت زمان مشخصی پرداخت کرده و پوشش می دهد (فرزند کمتر از 22 سال: 10 سال یا تا 25 سالگی فرزند، فرزند بالای 22 وابسته: 3 سال و همسر و پارتنر: 3 سال).
مهاجرت به کانادا از روش خویشاوندی یعنی برای برادر، خواهر، برادرزاده، خواهرزاده یا نوه یتیم ویزای اسپانسرشیپ کانادا دریافت و اقامت دائم را دریافت کنید. البته این افراد باید والدین خود را از دست داده باشند، قیمی جز شما نداشته باشند، حتما رابطه خونی با شما داشته باشند و مجرد و با سن کمتر از 18 سال باشند، در این صورت امکان اقدام از طریق این برنامه برایشان امکان پذیر است.
دقت کنید که به طور کلی با توجه به شرایط افراد ممکن است، موارد و شرایط دیگری نیز نیاز باشد که باید دقیق بررسی شوند. در نهایت مدت روند رسیدگی به درخواست اقامت از طریق اسپانسرشیپ خانواده با توجه به شرایط سفارت می تواند از یک سال تا نزدیک به 2 سال نیز به طول بیانجامد.
مهاجرت به کانادا از طریق کشاورزی
دستیابی به اقامت کانادا از طریق کشاورزی طی سالیان گذشته افزایش پیدا کرده و برنامه مهاجرتی کشاورزی و صنایع غذایی در ایالاتی همچون ساسکاچوان، مانیتوبا و آلبرتا از اهمیت و توجه بیش تری برخوردار بوده است، زیرا نیاز به نیروی کار ماهر در این زمینه در این ایالات بسیار حس می شود. کانادا در یک دهه آینده به 30 تا 40 هزار کشاورز نیاز خواهد داشت و تامین چنین نیروی کاری از طریق جذب مهاجر امکان پذیر است.
گرچه این کشور یکی از برترین صادر کنندگان محصولات کشاورزی در جهان و با سطح بالایی از درآمد کشاورزی در کانادا همراه است اما نیروی کار متخصص آن در حوزه کشاورزی و تولید صنایع غذایی با سرعت بالایی رو به با زنشستگی و کهنسالی می گذارد. یکی از راه های مناسب برای مهاجرت کشاورزان به کانادا، اقدام از طریق برنامه های استانی به خصوص برای 3 استان ساسکاچوان، مانیتوبا و آلبرتا است.
همچنین احتمال دستیابی به موفقیت برای کشاورزان از طریق سایر برنامه های اکسپرس اینتری نیز وجود دارد و شاید کشاورزان بتوانند راحت تر از سایر مشاغل با ارائه شرایط لازم به کانادا راه پیدا کنند. حتی برخی از کارشناسان پیش بینی می کنند که اگر کانادا طی 2 تا 3 سال آینده نتواند شرایط مهاجرت کشاورزان به کانادا را سر و سامان خوبی بدهد، شاید روش های مهاجرتی خاصی را را برای ویزای مهاجرتی کشاورزی نیز جهت جذب این افراد معرفی نماید.
مهاجرت به کانادا از طریق برنامه آتلانتیک
یکی از روش های خاص که مزایای خوبی به همراه دارد و می تواند شما را به اقامت دائم برساند، مهاجرت به کانادا از طریق برنامه آتلانتیک می باشد. با برنامه مهاجرتی آتلانتیک کانادا شما می توانید در یکی از استان های حوزه آتلانتیک (نیوفاندلند و لابرادور، جزیره پرنس ادوارد، نیوبرانزویک و نوا اسکوشیا) ساکن شوید و به اقامت دائم و شهروندی کانادا نیز برسید.
این برنامه در مقایسه با سایر برنامه های مهاجرتی کانادا هزینه های کمتری دارد و در آن سیستم امتیازبندی نیز وجود نخواهد داشت. همچنین سن متقاضیان اهمیت چندانی نداشته و شما برای یافتن شغل و جاب آفر فقط محدود به 4 استان خواهید بود. اما این برنامه به طور کلی برای دو گروه در دسترس است:
- دانشجویان بین المللی فارغ التحصیل شده از دانشگاه های آتلانتیک: متقاضی باید حداقل دارای یک مدرک 2 ساله بالاتر از دبیرستان از یکی از موسسات آموزشی حوزه آتلانتیک باشد و حداقل 16 ماه در طی 2 سال گذشته در این منطقه زندگی کرده باشد. همچنین باید یک جاب آفر برای یک شغل تمام وقت از کارفرمایان حوزه آتلانتیک داشته باشد.
- نیروی کار ماهر و یا نیمه ماهر: متقاضیان باید حداقل 1 سال سابقه کار مرتبط معادل 1560 ساعت در کانادا یا خارج از آن را در طی 5 سال گذشته ارائه کنند. همچنین داشتن یک جاب آفر از یک کارفرما در حوزه آتلانتیک برای یک کار تمام وقت نیاز است و هر شغلی قابل قبول می باشد حتی اگر در فهرست شغل های ناک کانادا نباشد.
البته متقاضیان باید تمکن مالی لازم و یا در صورت نیاز مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی را نیز ارائه کنند. برای اطلاع از شرایط دقیق و جزئیات این برنامه با مشاورین شرکت مهاجرتی رجبی تماس حاصل نمایید.
مهاجرت ایرانی ها با دانش زبان فرانسوی به کانادا
زبان رسمی در کانادا زبان انگلیسی و فرانسوی می باشد اما اکثر جمعیت و بیش تر نقاط این کشور به زبان انگلیسی صحبت و تحصیل می کنند، به همین خاطر در برنامه ای نظیر اکسپرس اینتری کانادا در مرحله اول امتیازبندی، برای زبان انگلیسی اصل امتیاز در نظر گرفته شده است. حتی در مرحله دوم و استخر نیز امتیاز مدرک زبان انگلیسی بالاتر است.
پس اگر قصد مهاجرت به کانادا از طریق زبان فرانسه را دارید، بهتر است مدرک زبان انگلیسی خود را نیز اخذ کنید. البته مهاجرت به کانادا برای فرانسه زبانان به عنوان زبان اول امکان پذیر خواهد بود اما ممکن است که امتیاز کمتری را نصیب افراد نماید. جالب است بدانید که در برخی از بررسی درخواست ها برای برنامه های اکسپرس اینتری، بسیار به افرادی که علاوه بر انگلیسی به زبان فرانسوی نیز مسلط بوده اند توجه شده و آنان پذیرفته شده اند.
در همین راستا باید بدانید که در مرحله اول برنامه اکسپرس اینتری زبان انگلیسی حداکثر 28 امتیاز دارد و در صورت داشتن حداقل CLB 5 در زبان فرانسه 4 امتیاز دیگر نیز کسب می کنید. همچنین در مرحله دوم یا استخر نیز زبان انگلیسی 32 تا 34 امتیاز به صورت حداکثر و زبان فرانسوی 22 تا 24 امتیاز را در بر می گیرد. پس داشتن تسلط اضافه به زبان فرانسوی می تواند بسیار در موفقیت شما موثر باشد. دوره های متعددی برای آموزش زبان در کالج های زبان انگلیسی در کانادا برگزار می شود که فرانسه را نیز شامل می شود.
مهاجرت به کانادا از روش تجربه کبکی (PEQ)
با سریع ترین روش مهاجرت به کانادا با روش PEQ یا تجربه کاری کبک می توانید به اقامت دائم و شهروندی این کشور برسید. اما برای معرفی برنامه تجربه کبکی کانادا باید اینطور بگوییم که این برنامه معادل برنامه تجربه کانادایی به صورت استانی است و مهاجرت به کانادا از روش PEQ مناسب افرادی است که قبلاً در استان کبک زندگی و کار یا تحصیل کرده اند.
این برنامه برای کارگران ماهر موقت در این استان در نظر گرفته شده که به مدت حداقل 12 ماه در 24 ماه گذشته به صورت تمام وقت در مشاغل جز طبقه بندی ملی مشاغل کانادا (NOC) سطح مهارت (A- 0 -B) کار کرده اند. همچنین شامل دانشجویان بین المللی می شود که در کبک در فراغت تحصیلی هستند و یا از دانشگاه های آن فارغ التحصیل شده اند و به طورکلی حداقل یک دوره تحصیلی پس از متوسطه را در یک موسسه آموزشی در کبک گذرانده اند.
دقت داشته باشید که برنامه تجربه کبکی نیز از سیستم امتیاز بندی مختص به خود بهره می برد و امتیازاتی را برای تحصیلات، سن، تجربه کاری، مهارت زبانی، جاب آفر، شرایط همسر و غیره در نظر گرفته است که متقاضیان مجرد باید به حداقل امتیاز 50 و متاهلین به امتیاز 59 برسند. همچنین رسیدگی به درخواست و پاسخ از سوی وزارت مهاجرت کبک معمولا 6 ماه زمان می برد.
شرایط سنی مهاجرت به کانادا
شرایط سنی مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا بستگی بسیاری به روش مهاجرتی مدنظر شما خواهد داشت. همانطور که تا به این جا با روش های مهاجرتی و برنامه های مختلف برای مهاجرت کاری به کانادا آشنا شدیم، روش های اکسپرس اینتری، تجربه کبکی، کارآفرینی و غیره هرکدام باتوجه به سن متقاضیان امتیازبندی هایی را در نظر گرفته اند.
متقاضیان با توجه به جداول امتیاز بندی می توانند از بازه مناسب و میزان امتیاز در نظر گرفته شده برای هر سن مطلع شوند. اما معمول آن با افزایش سن به بیش از 30 تا 35 سال، میزان امتیاز کاهش یافته و در نهایت به صفر نیز می رسد. همچنین از 18 سال به بالا تا رسیدن به 30 تا 35 سال امتیاز افراد افزایش پیدا می کند.
برای روشی همچون مهاجرت تحصیلی نیز به طورکلی محدودیت سنی یا حداکثر سن مجاز برای تحصیل در کانادا معرفی نشده است. اما قطعا سن متقاضیان بر روی پذیرش آنان تاثیرگذار بوده و معمولاً دانشگاه ها در شرایط برابر تمایل به جذب دانشجوی کم سن تر دارند. البته حداقل سن ورود به دانشگاه در کانادا 18 سال است.
با توجه به سوابق پذیرش و ثبت نام در دانشگاه های کانادا، بهترین بازه سنی برای دوره های کارشناسی 18 تا 24 سال بوده و برای دوره های ارشد 22 سال تا 32 سال در نظر گرفته می شود. البته برای رشته های پزشکی با توجه به نیاز به اخذ یک مدرک کارشناسی، بهترین سن از 22 سال تا 25 سال در نظر گرفته می شود. حال با توجه به تمامی روش ها، بهترین سن برای مهاجرت به کانادا را می توان از 18 تا 30 سال در نظر گرفت که البته قطعی نیست و بازهم به شرایط افراد بستگی دارد.
مدارک لازم برای مهاجرت به کانادا
برای مهاجرت به کانادا نیاز به مدارکی است که طبق آن ها درخواست متقاضی برای مهاجرت و شرایط وی برای این امر مورد بررسی و شناخت قرار بگیرد. البته هر روش مهاجرتی نیازمند مدارکی مختص به خود است که در کنار مدارک عمومی که باید در تمامی روش ها ارائه شوند قرار گرفته و به طور کلی مدارک لازم برای مهاجرت از طریق روش مربوطه را تشکیل می دهند. مدارک عمومی موردنیاز برای تمامی روش ها را می توان بدین شرح گفت:
- پاسپورت معتبر متقاضی
- گواهی سلامت و پزشکی معتبر
- عکس متقاضی طبق شرایط لازم
- ویزای لازم بر اساس روش مهاجرتی
اما مدارک خصوصی برای هریک از روش ها را باید بدین شرح در نظر گرفت:
روش مهاجرت | مدارک مختص هر روش |
روش مهاجرت کاری |
|
روش مهاجرت تحصیلی |
|
روش مهاجرت سرمایه گذاری |
|
روش مهاجرت از طریق ازدواج |
|
مدرک زبان مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا
باید دقت داشته باشید که در برخی از روش های مهاجرت به کانادا، ارائه مدرک زبان اجباری است اما در برخی الزامی نخواهد بود ولی قطعا ارائه آن می تواند نقش بسیار مهمی در موفقیت و کسب ویزای مربوطه از سفارت کانادا باشد.
همچنین شما برای زندگی در کانادا باید به یکی از زبان های انگلیسی یا فرانسوی تا میزان مناسبی تسلط داشته باشید تا بتوانید در این کشور کار یا تحصیل کرده و با مردم ارتباط برقرار کنید. در جدول مدرک زبان لازم برای کانادا را مشاهده می کنید:
روش مهاجرتی | مدرک زبان مورد نیاز |
مهاجرت تحصیلی | آیلتس 6 – تافل 80 |
مهاجرت سرمایه گذاری و انواع برنامه های مهاجرت کاری، | با توجه برنامه متفاوت است اما معمولاً زبان انگلیسی CLB 7 به بالا و زبان فرانسوی CLB 4 یا 5 به بالا |
مهاجرت توریستی، ازدواج و پناهندگی | اجباری به ارائه مدرک زبان نیست. |
استارتاپ کانادا | CLB 5 |
هزینه مهاجرت به کانادا بر اساس روش مهاجرت
بررسی هزینه مورد نیاز برای مهاجرت به کانادا یکی از مهم ترین اقداماتی است که در راستای مهاجرت به کانادا باید مورد بررسی و شناخت قرار بگیرد. به طور کلی هزینه مهاجرت، شامل دو بخش می شود: بخش اول هزینه ها و مخارج مربوط به امور مهاجرت تا رسیدن و مستقر شدن در این کشور و بخش دوم هزینه های زندگی در کانادا پس از سکونت.
همچنین هزینه های مهاجرت به کانادا قطعا با توجه به روش های مختلف و همچنین شرایط متفاوت افراد می تواند مبالغ گوناگونی را در بر بگیرد. اما برخی از هزینه ها و مخارج مبالغ ثابتی داشته و برخی نیز دارای بازه ای مشخص و یا مقداری متوسط هستند که می توانند به عنوان یک ملاک برای رسیدن به یک مقدار نسبی اما تقریباً قابل اتکا مورد استفاده قرار بگیرند.
عناوین هزینه | مبالغ و قیمت |
هزینه صدور ویزا | متغیر از 100 تا 230 دلار کانادا |
هزینه معاینات پزشکی | تقریبا 260 دلار برای افراد بالای 15 سال |
هزینه بلیت هواپیما | از 1200 دلار به بالا یکطرفه |
هزینه ترجمه مدارک | تا 10 میلیون تومان |
شهریه دانشگاه ها | سالانه 9 هزار تا 62 هزار دلار |
سرمایه لازم برای ثبت شرکت و سرمایه گذاری | 100 هزار تا 500 هزا دلار کانادا (کبک تا 2 میلیون دلار کانادا) |
هزینه مراحل اکسپرس اینتری | 15 هزار تا 25 هزار دلار کانادا |
هزینه های پردازش شهروندی | 100 تا 650 دلار کانادا |
هزینه زندگی ماهانه یک نفر بدون اجاره | ماهانه 1,449.7 دلار کانادا |
هزینه زندگی خانواده 4 نفره بدون اجاره | ماهانه 5,210.5 دلار کانادا |
هزینه اجاره آپارتمان 1 خواب | 1800 تا 2800 دلار کانادا |
هزینه اجاره آپارتمان 3 خواب | 1700 تا 5000 دلار کانادا |
هزینه انگشت نگاری کانادا
در طی مراحل درخواست ویزای کانادا اگر تاکنون به این کشور سفر نکرده باشید و یا مدتی بیش از 10 سال از آخرین زمان سفرتان به کانادا بگذرد، باید مراحل بیومتریک یا همان انگشت نگاری را حتماً به انجام برسانید که با پرداخت هزینه همراه است. طبق آخرین اعلام سفارت هزینه انگشت نگاری کانادا برابر با 85 دلار برای هر فرد، 170 دلار خانوادگی و 255 دلار برای گروه های هنری نمایشی بیش از 3 نفر است.
هزینه بررسی پروندههای اقامت موقت کانادا
برای بررسی درخواست متقاضیان جهت صدور اقامت موقت و یا اقامت دائم از طریق روش های مختلف مهاجرتی، باید هزینه هایی را جهت رسیدگی و بررسی مدارک پرداخت کرد که این هزینه ها متفاوت می باشند. در ادامه هزینه بررسی پروندههای اقامت موقت کانادا را خواهیم گفت:
روش | هزینه بررسی پرونده |
مجوز سفر الکترونیکی (eTA) | 7 دلار کانادا |
تجربه بین المللی کانادا | 172 دلار کانادا |
مجوز تحصیل | 150 دلار کانادا |
اجازه اقامت موقت | 229.77 دلار کانادا |
ویزای توریستی | 100 دلار کانادا |
مجوز کار مجوز کار برای گروه هنری بیش از 3 نفر مجوز اوپن ورک | 155 دلار کانادا 465 دلار کانادا 100 دلار کانادا |
ویزای دیپلماتیک | بدون هزینه |
ویزای اهدا عضور | 100 دلار کانادا |
هزینه سوپر ویزا | 100 دلار کانادا |
هزینههای درخواست ویزا و تمکن مالی
برای مهاجرت به کانادا متقاضیان باید توانایی و تمکن مالی خود را به دولت کانادا ارائه و اثبات نمایند که در هر روش مهاجرتی مبلغ متفاوتی برای این امر در نظر گرفته می شود. همچنین مبلغ مورد نیاز برای این امر همواره تغییر می کند، به همین خاطر باید حتما از آخرین مبلغ مورد نیاز به طور دقیق استعلام نموده و مطلع باشید. در جدول تمکن مالی لازم برای روش های مختلف مهاجرت به کانادا را مشاهده می کنید:
روش مهاجرتی | تمکن مالی لازم |
مهاجرت تحصیلی | 22032 دلار کانادا سالانه |
مهاجرت کاری با جاب آفر | نیازی به تمکن مالی نیست و درآمد در قرارداد کاری کافی است. |
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری | 35 هزار دلار کانادا به بالا |
مهاجرت از طریق اسپارتاپ | 35 هزار دلار کانادا به بالا |
ویزا اسپانسرشیپ | از 14,690 تا 38,875 دلار کانادا برای 1 تا 7 نفر و بیش از 7 نفر به ازای هر نفر 3,958 دلار کانادا افزوده می شود. (هر 6 ماه) |
بهترین روش مهاجرتی به کانادا برای ایرانیان
در حال حاضر بهترین روش اقامت گرفتن کانادا برای ایرانیان اگر قصد تحصیل در این کشور نداشته باشند، می تواند روش اکسپرس اینتری باشد. این روش از طریق برنامه های مختلفی که پیش روی افراد می گذارد و همچنین مشاغل و فرصت های شغلی متنوعی که در آن وجود دارد، می تواند اغلب جویندگان شغلی یا کارگران ماهر و دارای تجربه و دانش کافی را به کانادا برساند.
اکسپرس اینتری قطعا یکی از بهترین راههای مهاجرت به کانادا برای ایرانیان است که می تواند در مدت زمان بسیار کوتاهی اقامت دائم را نیز برای افراد و همچنین اعضای خانواده آنان به ارمغان آورده و در نهایت به یک شهروند کانادایی نیز مبدل سازد. البته یکی دیگر از بهترین روش ایرانی ها برای مهاجرت به کانادا، تحصیل در دانشگاه های این کشور است.
اگر شرایط لازم برای تحصیل در دانشگاه های کانادا را داشته باشید، پس از اخذ مدرک مسیر بسیار ساده تر و هموارتری برای یافتن شغل و استخدام در این کشور پیش روی خود خواهید داشت و می توانید مشاغل مناسب تری را نیز به دست آورده و در نهایت با آسودگی به اقامت دائم و شهروندی این کشور برسید.
سریع ترین راه برای مهاجرت به کانادا از ایران
انتخاب سریع ترین راه برای مهاجرت به کانادا از ایران را نمی توان به طور قطعی برای همه یکسان بیان کرد و این امر می تواند به شرایط افراد بستگی داشته باشد. اما طبق تجارب سالیان فعالیت ما در این زمینه و استفاده از سوابق مهاجرتی دیگر مهاجران به کانادا، می توان مهاجرت تحصیلی و یا مهاجرت از طریق ازدواج و مهاجرت از طریق برنامه آتلانتیک را به نوعی روش هایی سریع معرفی کرد.
روش ازدواج که نیاز به جمع آوری و یا ارائه مدارک خاصی نداشته و شما نیازی به انجام امور اداری خاصی نیز نخواهید داشت. برنامه آتلانتیک نیز یک برنامه جامع و بسیار محدود و خلاصه شده است که به طور اتوماتیک متقاضیان بسیار محدودتری را در مقایسه با سایر برنامه ها از فیلتر خود عبور می دهد که این امر باعث سریع تر شدن رسیدگی به درخواست ها می شود.
البته همانطور که گفتیم این امر بستگی به شرایط افراد نیز خواهد داشت، مثلا روش خرید بیزنس آماده و یا یک فرانچایز نیز یک روش نه چندان زمان بر و طولانی است که شما را چندان درگیر اخذ مجوز و یا امور کاغذ بازی نمی کند و شما می توانید سریع برای دریافت ویزای خود اقدام کنید.
بهترین شهرهای کانادا برای مهاجرت و زندگی
انتخاب بهترین شهر برای مهاجرت به کانادا، یکی از مهم ترین تصمیماتی است که باید بگیرید. هر شهر در کانادا ویژگی های منحصر به فرد خود را دارد که می تواند بر کیفیت زندگی شما تاثیر بگذارد، عواملی مانند آب و هوا، فرصت های شغلی، هزینه زندگی، فرهنگ و تنوع قومیتی از جمله مواردی هستند که در انتخاب شهر باید به آن ها توجه کنید.
برای مثال جهت انتخاب بهترین شهرهای کانادا برای تحصیل شما باید دانشگاه های هر شهر و شرایط آن ها، هزینه های اقامتی و زندگی، خدمات نظیر حمل و نقل عمومی، بازار کار پس از اتمام تحصیل در رشته انتخابی تان و مواردی دیگر را مورد بررسی و همچنین مشورت قرار دهید تا بتوانید یک گزینه مناسب با اهداف و برنامه های خود را انتخاب کنید.
جهت انتخاب بهترین شهرهای کانادا برای کار، شما باید نرخ بیکاری، بازار کار و تنوع شغلی، شرکت ها بزرگ و مطرح، بازار کار در حوزه تخصص شما، متوسط سطح درآمد و مواردی دیگر را بررسی کرده تا بهترین گزینه مناسب خود را پیدا کنید. البته به طورکلی می توان گفت که شهرهای مهم و اصلی کانادا از لحاظ اغلب شاخص های رفاهی، کاری و تحصیلی جز برترین ها هستند و از سوی انواع مهاجران مورد توجه واقع می شوند.
اما در نهایت این شهرها در پارامترهای مختلف با هم تفاوت هایی دارند که هرکدام را به گزینه ایده آل برای یک شخص مبدل می سازد. شهرهای تورنتو، ونکوور، مونترال، کلگری، اتاوا و غیره از برترین مقاصد مهاجران، برای تحصیل، کار، سرمایه گذاری و زندگی شناخته می شوند.
وکیل مهاجرت به کانادا
مراجعه به بهترین مشاور مهاجرت به کانادا می تواند در دستیابی به موفقیت و همچنین کاهش هزینه ها و جلوگیری از اتلاف وقت متقاضیان مهاجرت بسیار موثر باشد. یک وکیل مهاجرت به کانادا در تهران یا هر شهر دیگر کشورمان که دانش و تجربه بالایی داشته باشد، شما را از انجام امور غیر لازم و همچنین اشتباه باز می دارد.
در کانادا مشاوران رسمی و مجاز مهاجرتی باید تحت نظارت شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا ICCRC فعالیت کنند تا فعالیت ها آن مورد بررسی و شناخت قرار گرفته و از انجام امور غیر قانونی جلوگیری شود. البته در کانادا به طور کلی افرادی می توانند بابت مشاوره یا خدمات مهاجرت پول و مزد دریافت کنند که عضو یکی از 3 دسته زیر باشند:
- مشاورین عضو شورای قانونگذاری مهاجرت کانادا ICCRC که به تازگی با عنوان College of Immigration and Citizenship Consultants (CICC) شناخته می شوند.
- اعضای نوتری Notary در استان کبک کانادا که عضو Chambre des Notaire du Quebec هستند.
- وکلای عضو Canadian Provincial and territorial law society در کانادا (این عضویت فقط برای وکلای کانادایی امکان پذیر است و نه وکلای خارجی)
اما از آن جایی که ما در دنیا فقط در کانادا و استرالیا چیزی تحت عنوان وکیل مهاجرتی داریم و فقط در دانشگاه های این دو کشور در رشته حقوق گرایشی به عنوان مهاجرت در نظر گرفته شده است، آن دسته افراد باید در مراجع قانونی که نام بردیم عضو باشند، نه در کشوری مثل ایران.
به همین خاطر در کشورمان افراد متخصص و مشاور در زمینه مهاجرت به کانادا، با این که در چنین مراجعی عضو نیستند اما سایر مجوزهای لازم و مورد نیاز در کشور را دریافت کرده اند و حتی از وکلای مهاجرتی در کانادا دارای شناخت بسیار کامل تر و وسیع تری برای مهاجرت به این کشور هستند. این کارشناسان می توانند با اطلاع از تمامی قوانین اقامت دائم کشور کانادا را باریتان فراهم سازند.
ضمن این که هزینه های قطعا ارزان تری دریافت می کنند و طی سالیان فعالیت خود موفق به کسب اطلاعات بسیار و شناخت میان برهای موجود در این حوزه شده اند. پس اول که بهتر است برای امور داخلی مهاجرت در کشورمان از مشاورین رسمی و مجاز جهت انجام امور مهاجرتی به کانادا نظیر موسسه رجبی استفاده کنید و ثانیاً هزینه های گزاف برای استفاده از وکلای مهاجرتی در کانادا نپردازید، زیرا دسترسی آنان به داخل کشور ایران قطعاً کمتر است.
راههای ارتباط ایرانی ها با اداره مهاجرت کانادا
مرکز اصلی اداره مهاجرت و پناهندگی کانادا (IRCC) در شهر اتاوا، استان انتاریو واقع شده است و از آن به عنوان یکی از مهم ترین و بزرگ ترین مراکز و دپارتمان های مهاجرتی در کل دنیا یاد می شود. این اداره مسئول رسیدگی به تمامی درخواست های مهاجرت، پناهندگی و حتی شهروندی و تابعیت کشور کانادا است. ایرانیان می توانند از طریق تلفن، ایمیل و یا مراجعه حضوری در دیگر کشورها با این مرکز در ارتباط باشند.
توجه داشته باشید به خاطر این که سفارت کشور کانادا در ایران فعالیت ندارد، شهروندان ایرانی برای انجام امور مهاجرتی خود باید به سفارت یا کنسولگری کانادا در یکی از کشورهای همسایه مراجعه کنند. لازم به ذکر است که دفاتر دیگر اداره مهاجرت کانادا در شهرهای زیر مستقر می باشد:
- باکو، آذربایجان – شماره تلفن: +994124971300
- آنکارا، ترکیه – شماره تلفن: +903124092700
- ایروان، ارمنستان – شماره تلفن: +37410300305
- ابوظبی، دبی – شماره تلفن: +97126940300
وزارت مهاجرت کشور کانادا
در رابطه با وزارت مهاجرت کشور کانادا که از سال 2015 از شهروندی و مهاجرت کانادا (CIC) به مهاجرت و پناهندگی کانادا (IRCC) تغییر نام پیدا کرده و کلمه پناهندگی در آن گنجانده شده است، کاملاً نشان دهنده تمرکز فزاینده دولت بر مهاجرت بشردوستانه و پناهندگان به کانادا است.
با توجه به آن چه گفته شد، دولت به صراحت اعلام کرده است که کانادا سیاست مهاجرتی باز و استقبال کننده را برای مهاجران ماهر و برنامه های کلاس خانواده حفظ خواهد کرد. هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد مهاجرت اقتصادی یا اتحاد مجدد خانواده برای این دولت اهمیت کمتری نسبت به پیشینیانش دارد. در واقع، دولت متعهد شده است که بودجه اختصاص داده شده به IRCC را برای بهبود زمان تحویل و پردازش برنامه افزایش دهد.
این اداره به 3 بخش مهاجرت، پناهندگی و شهروندی و تابعیت تقسیم می شود که هریک مسئول رسیدگی به درخواست های مرتبط با خود می باشد. شاید کمتر کشوری در دنیا دارای چنین مرکزی به این نظم و دقت برای رسیدگی به امور پناهندگان و یا حتی مهاجرین و متقاضیان شهروندی باشد، مرکزی که بیش از 10 هزار کارمند را در خود جای می دهد.
ایمیل اداره مهاجرت کشور کانادا
شما می توانید از طریق روش های زیر با این مرکز در ارتباط باشید و سوالات و اطلاعات خود را دریافت کرده و به مکاتبه غیر حضوری با این اداره بپردازید:
- 1-888-242-2100 بخش پاسخ به سوالات عمومی در مورد مهاجرت به کانادا
- 1-800-855-0511 سرویس Teletypewriter
- 1-613-944-4000 شماره مخصوص متقاضیان خارج از کانادا
- ایمیل: question@cic.gc.ca
10 پاسخ
درود مهندس مکانیک و سر مهندس کشتی های اقیانوس پیما هستم ۱۴ سال سابقه کار دارم و متاهل و یک فرزند ۶ ساله دارم
برای اقامت استرالیا یا کانادا میخواستم بدونم
با سلام
مهاجرت تحصیلی یا مهاجرت از طریق سیستم اسکیل ورکر از بهترین روشهای مهاجرت به این دو کشور هستند .
اسکیل ورکر یک سیستم امتیاز بندی است که بر اساس فاکتورهای سن ، مدرک تحصیلی ، سابقه کار ، مدرک زبان و…. به شما امتیازی تعلق میگیرد که در صورت به حد نصاب رسیدن امتیاز میتوانید اقامت کشور مقصد را گرفته و مهاجرت کنید و صورت تمایل وارد بازار کار شوید . برای بررسی امتیازات میتوانید با قسمت مشاوره در ارتباط باشید .
برای مهاجر تحصیلی نیز باید سن و گپ تحصیلی شما بررسی شود .
با تشکر از سوال شما
سلام
برای کسی که پزشکی عمومیش رو گرفته و علاقه مند به کار و گذراندن دوره رزیدنسی در کانادا هست پروسه چجوری هستش از طریق موسسه؟
با سلام
برای مهاجرت به کانادا می بایست از طریق سیستمامتیاز بندی اکسپرس انتری اپلای کنید .
طبق این سیستم سن ،تحصیلات،سابقه کار ، مدرک زبان و غیره بررسی شده و در صورت به حد نصاب رسیدن امتیاز میتوانید اقامت دایم کانادا را گرفته وبعد از شرکت در دوره و ازمون های لازم ادامه تحصیل بدهید یا وارد بازار کار شوید .
با تشکر از سوال شما
سلام وقت بخیرببخشیدپسرم مدرک لیسانس حسابرای ازدانشگاه علمی کاربردی بامدل ۱۶نیم داردمدت ۲سال خدمت حسابداربود وحدود۶ماه که ازخدمت سربازی امده سن۲۵سال ایابرای کاردرکانادامیتوانداقدام کندالبته سابقه کارچندانی نداردباتشکرازراهنمایی شما
با سلام
برای مهاجرت کاری به کانادا می بایست از طریق ویزای اکسپرس انتری اپلای کنند . در این سیستم سن، مدرک تحصیلی ،سابقه کاری ،مدرک زبان و…. مورد بررسی قرار میگیرند و هر کدام امتیازی را دارند . در صورت به حد نصاب رسیدن امتیازات میتوانند اقامت دائم کانادا را گرفته و آنجا وارد بازار کار شوند. با توجه به اینکه سابقه کار زیادی ندارند امتیاز شان به حد نصاب نمی رسد. بنابراین بهتر است مهاجرت تحصیلی به کانادا یا کشور های دیگر را انجام داده و در کنار تحصیل وارد بازار کار شوند.
با تشکر از سوال شما
سلا م وقت بخیر خسته نباشیدببخشدپسرم ۲۵سال داردوبامدرک لیسانس حسابداری ازدانشگاه علمی کاربردی بامدل ۱۶/۵دارددوسال خدمت سربازی حسابداربوده درحال حاظرمدت ۶ماه میباشدکه ازخدمت سربازی امده ولی بیکارمیباشد ایابرای مهاجرت به کانادامیتوانداقدام کندباتشکرازشما
با سلام
در صورت داشتن مدرک زبان انگلیسی میتوانند برای ویزای تحصیلی کانادا اپلای کنند.
با تشکر از سوال شما
سلام وقت بخیرببخشیدپسرم مدرک لیسانس حسابرای ازدانشگاه علمی کاربردی بامدل ۱۶نیم داردمدت ۲سال خدمت حسابداربود وحدود۶ماه که ازخدمت سربازی امده سن۴۵سال ایابرای کاردرکانادامیتوانداقدام کندالبته سابقه کارچندانی ندارد
با سلام
برای مهاجرت کاری به کانادا می بایست از طریق ویزای اکسپرس انتری اپلای کنند . در این سیستم سن، مدرک تحصیلی ،سابقه کاری ،مدرک زبان و…. مورد بررسی قرار میگیرند و هر کدام امتیازی را دارند . در صورت به حد نصاب رسیدن امتیازات میتوانند اقامت دائم کانادا را گرفته و آنجا وارد بازار کار شوند. با توجه به اینکه سابقه کار زیادی ندارند امتیاز شان به حد نصاب نمی رسد. بنابراین بهتر است مهاجرت تحصیلی به کانادا یا کشور های دیگر را انجام داده و در کنار تحصیل وارد بازار کار شوند.
با تشکر از سوال شما