ساختار سیاسی کشور اتریش

ساختار سیاسی کشور اتریش به عنوان یک کشور دموکراتیک به صورت کاملا پارلمانی اداره می شود و بالاترین نماینده دولت رئیس‌جمهور فدرال است که بر اساس قانون اساسی به مدت 6 سال می تواند دارنده این منصب باشد.

وظیفه قانون گذاری نیز به عهده دو مجلس می باشد ، شورای ملی و شورای ایالتی که روند کاری متفاوت ولی هدفی یکسان را دنبال می کنند.

در این عنوان کارشناسان شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) به صورت مختصر و البته دقیق ساختار سیاسی کشور اتریش را برای شما بررسی نموده اند و توصیه می کنیم حتما ضمن مطالعه این مطلب تا انتها ، مقاله مهاجرت به اتریش را نیز مطالعه کنید تا دریابید که چ.نه می توان به اقامت این کشور دست یافت.

در کشور اتریش همه شهروندان از حقوق اساسی برخوردارند و همانطور که در قانون اساسی این کشور آمده : همه شهروندان در مقابل قانون برابر هستند و هیچ کس نمی تواند بر اساس تولد ، جنس ، اصل ، طبقه یا مذهب مورد تبعیض و یا علاقه قرار گیرد . در سال 1958 اتریش کنوانسیون حمایت از حقوق بشر و آزادی های اساسی شورای اروپا را تصویب کرد.

فهرست مطالب
ساختار سیاسی کشور اتریش

در این بخش از مقاله همکار ما از هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی ، ساختار سیاسی کشور اتریش را بطور مختصر و مفید برای شما شرح میدهد ، پادکست همین ویدئو هم در دسترس است تا بتوانید انرا دانلود کرده و دوباره بشنوید و یا به اشتراک بگذارید.

پادکست ساختار سیاسی کشور اتریش​

پخش ویدیو

قانون گذاری در اتریش

یکی از وظایف اصلی دولت فدرال تهیه پیش نویس قانون اساسی است که سپس به پارلمان ارائه می شود . ریاست دولت فدرال را صدراعظم فدرال بر عهده دارد که به همراه معاون صدراعظم ، وزرای فدرال و منشیان ایالتی ، مشاغل دولتی را اداره می کنند . اجرای عدالت در اتریش توسط قوه قضائیه و در سطح فدرال انجام می شود و احکام و تصمیمات دادگاه به نام جمهوری اعلام و منتشر می شوند

در ساختار سیاسی کشور اتریش همانطور که گفتیم توسط دو شورای ملی و شورای ایالتی که به طور کلی جدا از یکدیگر هستند ایجاد می شود و عمدتاً قدرت قانونگذاری را بیشتر شورای ملی در دست دارد که خود نمایندگان آن هر چهار سال یکبار برگزیده می شوند.

برای اینکه یک لایحه بتواند به قانون تبدیل شود ابتدا باید در مجلس ملی مطرح و پس از تصویب ، در مجلس فدرال نیز به تایید برسند . قانون جدید تا ۸ هفته مورد بررسی قرار گرفته و ظرف این مدت تعیین تکلیف انجام می شود.

قانونگذاری در اتریش در سطح شهروندی و مدنی ابتدا در سال 1867 به تصویب رسیدند و سپس در حقوق کنوانسیون اروپا و کمیسیون حمایت از حقوق بشر و آزادی های اساسی در سال 1958 به صورت بین المللی نیز تایید شدند.

در قانونگذاری در اتریش قضات در انجام وظایف خود مستقل هستند و رسیدگی در دادگاه های حقوق مدنی و کیفری شفاهی و علنی است ، آخرین دادگاه تجدید نظر برای رسیدگی به دعاوی مدنی و کیفری دیوان عالی می باشد.

منتظر شما هستیم!

مشاوره رایگان

مهاجرت به کشور اتریش انتخابی هوشمندانه با راهنمایی مشاوران رجبی

کارشناسان مهاجرتی رجبی

سوالی دارید؟

مشاوره دقیق و رایگان ما را از دست ندهید.

احزاب سیاسی در اتریش

احزاب سیاسی در اتریش به صورت آزادانه اجازه فعالیت دارند و می توانند با دریافت مجوز از دولت دارای نماینده های خود در مجلس پارلمان باشند . احزاب سیاسی در اتریش به شرح درون جدول هستند که هر یک به نمایندگی از قشر قابل توجهی از مردم به فعالیت مشغول هستند.

احزاب نوع فعالیت
حزب مردم اتریش حزب محافظه کار و متشکل از کشاورزان ، روستاییان و صاحب کسب و کارهای کوچک
حزب سوسیال دموکرات نماینده کارگران این کشور
حزب آزادی اتریش نماینده اغلب جوانان و کارگران
حرب سبزها- آلترناتیو سبز طرفداران محیط زیست و عدالت اجتماعی

شورای ملی در اتریش

شورای ملی اتریش به عنوان قانونگذار اصلی این کشور شناخته می شود که به صورت عامیانه سفلا نیز نامیده می شود . این شورا داریا 183 کرسی بوده که بین حزب های مختلف و نمایندگان مستقل با توجه به رای کسب شده تقسیم می شود.

در ساختار سیاسی اتریش در صورتی که هر حزب بتواند بیش از 50% آرا را به دست آورد می تواند تشکیل دولت داده و در صورتی که به این تعداد نرسد اما بیشترین آرا را به دست آورده باشد ، رئیس شورای ملی می شود . در واقع رئیس شورای ملی اتریش همان صدراعظم کشور است.

شورای فدرال نیز همانند شورای ملی اما با قدرت کمتر است که آن را سنا می نامند . در این شورا نیز 61 کرسی وجود دارد که نمایندگان ان به صورت انتخاباتی از هر ایالت برای 5 تا 6 سال انتخاب می شوند و مدام در حال تغییر هستند.

اگر قصدتان از شناخت اتریش کار در این کشور است حتما سری بزنید به مقاله کار در اتریش و شرایط بازارهای کاری این کشور را مطالعه کنید.

با شهر های کشور اتریش بیش از پیش آشنا شوید.

روابط سیاسی اتریش

کشور اتریش از سال 1955 در تمامی جنگ ها و درگری های جهانی اعلام بی طرفی نموده و به واسطه آن دارای روابط سیاسی خوبی با تمام جهان است . 

روابط دو کشور ایران و اتریش از نظر تاریخی ، سابقه‌ای بسیار طولانی و کهن داشته و بر پایه احترام متقابل و منافع مشترک استوار بوده و بیش از ۱۵۰ سال است که اتریش در ایران سفارت دارد و روابط دیپلماتیک دو کشور تا به حال به خوبی پیشرفته و همواره اتریش از زمان صفوی و شکل‌گیری شکاف میان ایران و عثمانی تاکنون کم وبیش در کنار کشورمان بوده است.

در مجموع مناسبات سیاسی دو کشور از مولفه های قابل توجه و مشخصه های متمایزی برخوردار بوده و آشنایی های تاریخی ، تعاملات فرهنگی و دانشگاهی ، همکاری های اقتصادی و صنعتی و دیدارهای متعدد مقامات سیاسی عالی رتبه ایران و اتریش از پایتخت های دو کشور نمادهای بارز این وجه تمایز و نیز سرشت چندوجهی این مناسبات بوده اند.

روابط سیاسی اتریش

سوالات پر تکرار شرایط سیاسی کشور اتریش

اتریش یک جمهوری دموکراتیک است که به صورت کاملا پارلمانی و دموکراتیک اداره می شود ، بالاترین نماینده دولت رئیس‌جمهور فدرال است و بر اساس قانون اساسی به مدت 6 سال می تواند دارنده این منصب باشد.

قانون اساسی کشور اتریش همانطور که گفتیم توسط دو شورای ملی و شورای ایالتی که به طور کلی منفک از یکدیگر هستند ایجاد می شود ، عمدتاً قدرت قانونگذاری را بیشتر شورای ملی در دست دارد که خود نمایندگان آن هر چهار سال یکبار برگزیده می شوند.

روابط دو کشور ایران و اتریش از نظر تاریخی ، سابقه‌ای بسیار طولانی و کهن داشته و بر پایه احترام متقابل و منافع مشترک استوار بوده است.

از سال 1955 این کشور با اعلام بی طرفی در تمامی جنگ ها و درگیری ها بی طرف مانده است.

با کسب 51% آرا یک حزب می تواند تشکیل دولت در اتریش بدهد.

در این عنوان کارشناسان شرکت مهاجرتی رجبی تلاش نمودیم تا شرایط سیاسی کشور اتریش را برای شما علاقه مندان به این کشور شرح دهیم و در صورتی که همواره سوالی برایتان در این باره وجود دارد با مشاورین ما در دفاتر مرکزی و غرب تهران و یا دفتر شیراز تماس گرفته و از تمامی جزئیات در این باره مطلع شوید. همچنین توصیه می کنیم مقاله تحصیل در اتریش را بخوانید و با شرایط تحصیل رایگان در این کشور آشنا شوید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rate this post
منو
خانه