02191002525

تحصیل در مدارس انگلستان

تحصیل در مدارس انگلستان
موسسه مهاجرتی رجبی

خیر، دانش آموزان دبیرستانی نمی توانند والدین خود را به عنوان همراه یا سرپرست به انگلستان ببرند.

خیر، دانش آموزان از کشورمان ایران فقط قادر به تحصیل در مدارس بین المللی و شبانه روزی هستند.

خیر، کشور انگلستان قوانین سختی برای ویزاهای خود و مجوزهای مربوط به آنا دارد و شما با ویزای توریستی قادر به تحصیل در این کشور نیستید.

بله، تمامی دانش آموزان بین المللی می توانند با اتمام تحصیلات خود در مدارس انگلستان برای تحصیل در دانشگاه های این کشور نیز اقدام کنند.

معمولا بورسیه هایی برای دانش آموزان بین المللی در انگلستان در نظر گرفته نمی شود و باید توانایی مالی خوبی برای تحصیل در مدارس انگلستان داشته باشید.

سیستم آموزشی مدارس در انگلستان چگونه است؟

نظام آموزشی و ساختار کلی تحصیل در مدارس انگلستان به چهار بخش اصلی: آموزش ابتدایی، آموزش متوسطه، تحصیلات تکمیلی و آموزش عالی تقسیم شده و در چند مرحله کلیدی زیر جای می گیرند:

  • مرحله 1: 5 تا 7 سالگی
  • مرحله 2: 7 تا 11 سالگی
  • مرحله 3: 11 تا 14 سالگی
  • مرحله 4: 14 تا 16 سالگی

باید توجه داشته باشید که طبق قوانین کشور انگلستان، تحصیل برای تمامی شهروندان از 5 سالگی (4 سالگی در ایرلند شمالی) تا 16 سالگی (پایان دوره متوسطه) اجباری است اما دوره های بعد از آن اختیاری خواهند بود. همچنین دوره اجباری آموزشی در مدارس انگلستان دو دوره ابتدایی (6 سال) و دوره دبیرستان یا متوسطه (5 سال) را در بر می گیرد.

ضمنا دانش آموزان می توانند این مقاطع تحصیلی را در انواع مختلفی از مدارس پشت سر بگذارند وکه عبارتند از: مدارس دولتی، خصوصی، بین المللی و شبانه روزی که برای دانش آموزان ایرانی علاوه بر این گزینه ها، مدارس ایرانی نیز در دسترس خواهند بود.

پادکست تحصیل در مدارس انگلستان

در این بخش از مقاله ویدئو و پادکست جالبی در خصوص شرایط تحصیل در مدارس انگلستان توسط همکار ما روناک در هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی ارائه شده است ، دعوت می کنیم فایل ها را ببینید و بشنوید و اطلاعات خود را تکمیل نمایید.

تحصیل در مدارس انگلیس در مقطع ابتدایی

مقطع ابتدایی در انگلستان از 5 سالگی آغاز شده و تا 11 سالگی و در 6 دوره تحصیلی ادامه پیدا می کند. البته دانش آموزان پیش از دوره ابتدایی باید از سن 3 یا 4 سالگی در دوره پیش دبستانی نیز شرکت و پس از آن به دوره ابتدایی راه پیدا کنند. در واقع دوره ابتدایی در بر گیرنده مراحل کلیدی 1 و 2 در آموزش اجباری انگلستان است.

دانش آموزان بین المللی نیز با پذیرش در یکی از مدارس دوره ابتدایی می توانند به راحتی وارد سیستم تحصیل در مدارس انگلستان شوند و از همان سنین پایین شروع به یادگیری زبان انگلیسی کرده تا در دوره های تحصیلی بالاتر و دانشگاه کاملا به این زبان مسلط شده و ادامه تحصیل دهند.

تحصیل در مدارس بین المللی انگلستان

تحصیل در مدارس انگلستان می تواند در مدارس بین المللی انجام شود که اغلب متعلق به بخش خصوصی بوده و پذیرش در آن ها گاها آسان نیست. حتی برخی از مدارس بین المللی برای پذیرش نیاز به شهریه های گران یا رزومه و سوابق تحصیلی ممتازی دارند.

مدارس بین المللی در مقایسه با مدارس دولتی یا خصوصی معمولی از امکانات آموزشی، تحصیلی و خدمات کامل تری برخوردار هستند که همین ها باعث بالاتر رفتن هزینه های تحصیل در آنان می شود. البته مدارس بین المللی شیفت صبح مخصوص دانش آموزان انگلیسی است و دانش آموزان بین المللی باید در مدارس شبانه روزی ثبت نام و تحصیل کنند.

تحصیل ایرانی ها در دبیرستان های انگلستان

تحصیل در مدارس انگلستان در مقطع دبیرستان برای دانش آموزان خارجی و داخلی امکان پذیر است و در 5 دوره آموزشی و مراحل کلیدی 3 و 4 ارائه می شود. تحصیل در این مقطع برای شهروندان انگلیسی نیز اجباری است و در آن دروس به صورت کمی تخصصی تر و جامع تر آموزش داده می شوند.

تحصیل در مدارس انگلستان در مقطع دبیرستان، دانش آموزان را تا حدودی آماده حضور در دانشگاه می سازد اما دوره اصلی، به آموزش های تکمیلی اختصاص داشته و تنها افراد  که افراد را آماده حضور در دانشگاه می سازد، دوره های آموزش تکمیلی است که در ادامه آن را می شناسیم. انواع دبیرستان در انگلستان نیز شامل: دبیرستان های دولتی، خصوصی، بین المللی و شبانه روزی می شوند که دانش آموزان بین المللی فقط قادر به تحصیل در مدارس شبانه روزی هستند.

تحصیل در مدارس انگلیس شبانه روزی

مدارس شبانه روزی یا بوردینگ اسکول ها در انگلستان به مدارسی گفته می شود که از یک کمپ آموزشی با خدمات و امکانات کاملی تشکیل شده اند. این مدارس علاوه بر کلاس های درس و محل تحصیل از اقامتگاه هایی برای اسکان و زندگی دانش آموزان در مدت زمان تحصیل بهره می برند و دانش آموزان زمان های غیر درسی خود را در آن جا سپری می کنند.

برخی از مدارس شبانه روزی شامل دوره های ابتدایی و متوسطه می شوند و برخی نیز فقط یکی از این دوره های را ارائه می دهند. همچنین مدارس شبانه روزی دارای انواع مختلفی همچون مدارس دولتی، خصوصی و بین المللی هستند که مدارس دولتی و خصوصی فقط مختص دانش آموزان انگلیسی می باشند.

معمولا مدارس شبانه روزی با توجه به شهریه و هزینه ای که دریافت می کنند، خدمات متفاوت و در کیفیت و تنوع گوناگونی را به دانش آموزان ارائه می دهند. یقینا هرچه شهریه بالاتری دریافت شود، امکانات و رفاه بیش تری نیز برای دانش آموزان تدارک دیده می شود.

تحصیل ایرانی ها در دبیرستان های انگلستان

تحصیل در دبیرستان های انگلستان برای دانش آموزان خارجی و داخلی امکان پذیر است و در 5 دوره آموزشی ارائه شده که مراحل کلیدی 3 و 4 را نیز شامل می شود. تحصیل در این مقطع  نیز برای شهروندان انگلیسی اجباری است و در آن دروس به صورت کمی تخصصی تر و جامع تر آموزش داده می شوند.

تحصیل در مدارس انگلیس در مقطع دبیرستان دانش آموزان را تا حدودی آماده حضور در دانشگاه می سازد اما دوره اصلی که افراد را آماده حضور در دانشگاه می سازد، دوره های آموزش تکمیلی است. انواع دبیرستان ها در انگلستان نیز شامل: دبیرستان های دولتی، خصوصی، بین المللی و شبانه روزی می شوند که دانش آموزان بین المللی فقط قادر به تحصیل در مدارس شبانه روزی هستند.

تحصیل ایرانیان در دبیرستان های انگلستان

تحصیل در مدارس شبانه روزی انگلیس

مدارس شبانه روزی یا بوردینگ اسکول ها در انگلستان به مدارسی گفته می شود که از یک کمپ آموزشی با خدمات و امکانات کامل تشکیل شده اند. این مدارس علاوه بر کلاس های درس و محل تحصیل از اقامتگاه هایی برای اسکان و زندگی دانش آموزان در مدت زمان تحصیل بهره می برند و دانش آموزان زمان های غیر درسی خود را در آن جا سپری می کنند.

تحصیل در مدارس انگلستان و برخی از مدارس شبانه روزی شامل دوره های ابتدایی و متوسطه شده و برخی نیز فقط یکی از این دوره ها را ارائه می دهند. همچنین مدارس شبانه روزی دارای انواع مختلفی همچون مدارس دولتی، خصوصی و بین المللی هستند که مدارس دولتی و خصوصی فقط مختص دانش آموزان انگلیسی می باشند.

معمولا مدارس شبانه روزی با توجه به شهریه و هزینه ای که دریافت می کنند، خدمات متفاوت را در کیفیت گوناگونی ارائه می دهند و یقینا هرچه شهریه بالاتری دریافت شود، امکانات و رفاه بیش تری نیز برای دانش آموزان تدارک دیده می شود.

شرایط تحصیل در مدارس دولتی انگلیس برای ایرانی ها

یکی از مطالب مهمی که در رابطه با تحصیل در مدارس انگلستان باید از آن مطلع باشید، این است که تحصیل در مدارس دولتی و خصوصی این کشور فقط مختص دانش آموزانی است که دارای ملیت بریتانیایی باشند. 

پس دانش آموزان خارجی از جمله دانش آموزان ایرانی نیز قادر به تحصیل در اینگونه از مدارس انگلستان نخواهند بود و فقط می توانند در مدارس بین المللی، شبانه روزی و ایرانی تحصیل کنند.

اما نکته دیگری که دارای اهمیت است، این که دانش آموزان بین المللی که در خارج از انگلستان اقامت دارند و والدین آن ها در این کشور نیستند، برای تحصیل در مدارس انگلستان فقط می توانند در مدارس شبانه روزی تحصیل کنند که خود مدرسه قیمی و سرپرستی آن ها را بر عهده می گیرند یا یک خانواده در انگلستان سرپرست قانونی آنها شود.

شرایط تحصیل در مدارس دولتی انگلیس برای ایرانی ها

دوره GCSE در انگلستان

دوره جی سی اس ایی انگلستان (General Certificate of Secondary Education) یک دوره آموزشی است که دانش آموزان را برای ورود به دوره تحصیلات عالی و دانشگاه ها آماده می سازد. دوره GCSE در مدارس انگلستان از سنین 14 تا 16 سالگی برگزار می شود و دانش آموزان بین المللی محدودیت سنی برای پذیرش ندارند. همچنین دانش آموزان ایرانی هم می توانند با شرکت در این دوره مهارت های زبانی، آشنایی با فرهنگ بریتانیا و تجربه بین المللی خود را بهبود ببخشند.

آزمون GCSE در دبیرستان ها و به صورت کلی تحصیل در مدارس انگلستان به طور معمولا یک دوره 2 ساله بوده که در برخی کالج ها به صورت فشرده و یک ساله نیز برگزار می شود و اغلب مناسب افرادی است که در سن 15 سالگی هستند و در یک سال گذشته در سیستم آموزشی خود برخی آموزش های لازم را دیده اند.

در این دوره دروس ریاضیات، زبان انگلیسی، ادبیات انگلیسی و علوم (شیمی، فیزیک، بیوشیمی) به دانش آموزان تدریس می شود و آن ها کاملا آماده ورود به دوره های A–Level می شوند. در انتهای این دوره با شرکت در آزمون نهایی و قبولی در آن مدرک معتبر GCSE را دریافت خواهید کرد و می توانید وارد دوره A–Level یا هر دوره پیش دانشگاهی دیگری شوید.

لازم به ذکر است که برای پذیرش در دوره GCSE (گواهینامه عمومی آموزش متوسطه) باید حتما مدرک زبان معتبر تافل یا آیلتس را کسب کنید. همچنین این دوره با پرداخت شهریه همراه است که در هر کالج مبالغ متفاوتی از افراد اخذ می شود و برخی معدود مراکز هم ممکن است برای پذیرش آزمون ورودی اخذ کنند.

دوره های A-Level و foundation در انگلستان

دوره های A-Level و foundation در کشور انگلستان یک دوره پیش دانشگاهی تلقی می شوند که دانش آموزان پس اخذ مدرک GCSE باید آن را پشت سر بگذارند تا آمادگی کامل برای تحصیل در دانشگاه را کسب کنند. باید توجه داشته باشید که محتوای دوره A-Level بسیار تخصصی تر از دوره فاندیشن است و به دانش آموزان اجازه می دهد تا درک عمیقی از مباحث مختلف به دست آورند.

به طور کلی این دوره ها به منظور آماده سازی دانش آموزانی طراحی شده است که پیش زمینه تحصیلی آن ها با استانداردهای دانشگاه های بریتانیا مطابقت ندارد یا به دنبال تقویت مهارت های خود در زبان انگلیسی و مباحث پایه هستند. در سیستم تحصیل در مدارس انگلستان، دوره های فاندیشن معمولا فشرده تر و 1 ساله برگزار شده اما دوره A-Level در مدت 2 سال برگزار می شود.

پذیرش دوره A-Level نیاز به تسلط به زبان انگلیسی دارد و سطح و نمره ای که از آزمون نهایی این دوره به دست می آورید، نقش اصلی در رشته و دانشگاه انتخابی شما برای تحصیل خواهد داشت و اگر بخواهیم معادل سازی نسبی انجام دهیم، دوره GCSE دیپلم مدارس انگلستان و دوره A-Level دوره پیش دانشگاهی و محل ورود به دانشگاه در کشورمان تلقی می شوند.

این دوره از دو سطح AS و A2 تشکیل می شود که باید به ترتیب ابتدا دوره AS را گذراند و بعد وارد دوره A2 شد. همچنین دروسی که در این دوره ارائه می شوند نیز بستگی به رشته انتخابی دانشجو دارد. دقت داشته باشید که نمره دریافتی در این آزمون تاثیر زیادی بر مقصد و رشته تحصیلی شما دارد و دانشگاه های ممتاز به 3 نمره A یعنی AAA نیاز خواهند داشت.

دوره های A-Level و foundation در انگلستان

مدارک اخذ پذیرش از مدارس انگلستان

مدارک لازم جهت تحصیل در مدارس انگلستان باتوجه به مقطع تحصیلی، مدرسه و ملیت دانش آموزان می تواند با یکدیگر تفاوت داشته باشد اما معمولا مدارک اپلای برای مدارس انگلستان نسبت به مدارک اپلای دانشگاه ها ساده تر و کم تر است. شما باید حتما با مدرسه مدنظرتان ارتباط برقرار کرده و از مدارک موردنیاز آن ها اطلاع کسب نمایید.

ممکن است مدارک دانش آموزان ایرانی برای تحصیل در مدارس انگلستان نیاز به معادل سازی داشته باشند و یا گاها مورد قبول واقع نشوند و دانش آموز مجبور به تکرار پایه تحصیلی شده و یا قبل تر از آن پایه شروع به تحصیل کند. اما مدارک مورد نیاز برای پذیرش از دبیرستان های انگلستان به صورت عمومی بدین شرح خواهند بود:

  • فرم درخواست پذیرش و ثبت نام تکمیل شده
  • آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات مقاطع تحصیلی پیشین (در صورت وجود)
  • کپی از پاسپورت متقاضی
  • مدارک شناسایی والدین و دانش آموز
  • رضایت نامه از طرف والدین
مراحل ثبت نام در مدارس انگلستان

مراحل ثبت نام در مدارس انگلستان

مراحل پذیرش و تحصیل در مدارس انگلستان، به خصوص برای دانش آموزان بین المللی، ممکن است پیچیدگی های خاص خود را داشته باشد. اما با برنامه ریزی دقیق و اطلاع از مراحل، این فرآیند می تواند روان تر پیش برود.

توصیه می کنیم که قبل از هر اقدامی حتما با مدرسه انتخابی خود تماس حاصل کرده و از شرایط و جزئیات مراحل ثبت نام دبیرستان های انگلیس اطلاعات کاملی به دست آورید. مهم ترین مراحل اپلای جهت تحصیل در مدارس انگلستان در دبیرستان ها بدین شرح است:

  • در ابتدا باید با بررسی دقیق مدارس و قوانین تحصیل در آن ها، نوع مدرسه ای که با توجه به شرایط خود قادر به تحصیل در آن ها هستید، را مشخص کرده و برآورد دقیقی از میزان هزینه ها د اشته باشید تا به مقصد اصلی خود برسید.
  • اکثر مدارس انگلستان وب سایت کاملی دارند که اطلاعات جامعی در مورد مدرسه، دوره ها، شرایط پذیرش و نحوه درخواست را ارائه می دهند. برای دریافت اطلاعات بیش تر و پرسیدن سوالات خود، با دفتر پذیرش مدرسه و یا مشاورین ما در شرکت مهاجرتی رجبی تماس بگیرید. حتی اگر امکان دارد، از مدرسه بازدید کنید تا از نزدیک با محیط و امکانات آن آشنا شوید تا بتوانید در نهایت گزینه قطعی را انتخاب کنید.
  • پس از انتخاب مدرسه اطلاع از شرایط و جزئیات پذیرش و ثبت نام، فرم درخواست پذیرش را تکمیل کنید و ترجمه رسمی تمام گواهی های تحصیلی خود را به زبان انگلیسی ارائه دهید. همچنین ریز نمرات دقیق تمام سال های تحصیلی را ارائه دهید و از معلمین یا اساتید خود بخواهید توصیه نامه های مناسبی برایتان بنویسند.
  • در قدم بعدی مدارک خود را به آدرس مدرسه ارسال کنید و دقت داشته باشید که برخی از مدارس امکان ارسال مدارک به صورت الکترونیکی را فراهم نموده و برخی مدارس دارای سیستم آنلاین برای ثبت نام هستند.
  • ممکن است پس از ارسال درخواست و مدارک از شما دعوت شود تا در یک مصاحبه حضوری شرکت نموده و یا برخی مدارس مصاحبه را به صورت آنلاین برگزار می کنند. در مصاحبه با آمادگی کامل شرکت کنید.
  • پس از شرکت در مصاحبه، بررسی نهایی بر روی مدارک و شرایط شما صورت خواهد پذیرفت و اگر پذیرفته شوید، مدرسه برای شما نامه پذیرش مشروط ارسال خواهد کرد. پس از تکمیل مدارک و پرداخت شهریه، نامه پذیرش قطعی دریافت خواهید کرد که برای اخذ ویزا نیاز است.
  • در انتها با داشتن نامه پذیرش، می توانید برای اخذ ویزای تحصیلی انگلستان اقدام کنید و با دریافت آن به این کشور مهاجرت کرده و شروع به تحصیل نمایید.

شرایط سنی تحصیل در مدارس انگلیس

شرایط سنی تحصیل در مدارس انگلستان برای ایرانی ها تفاوتی با سایر دانش آموزان انگلیسی در این کشور ندارد و به عنوان یک دانش آموزان خارجی نیز باید از قوانین و محدودیت سنی تحصیل در مدارس انگلستان پیروی کنند. طبق قوانین حداکثر سن برای تحصیل در مدارس انگلستان 17 سالگی می باشد و افراد بیش از 18 سال باید در مدارسی خاص برای بزرگسالان مشغول به تحصیل شوند.

البته ممکن است باتوجه به آزمون تعیین سطحی که معمولا از دانش آموزان خارجی اخذ می شود، دانش آموزان با توجه به صلاح دید مدارس، یک یا دو سال عقب تر نسبت به پایه تحصیلی مدنظر خود مجبور به ادامه تحصیل در مدارس انگلستان شده و یا باید پایه تحصیلی خود مجددا بگذرانند.

شرایط سنی تحصیل در مدارس انگلستان برای دبیرستان ها نیز بدین صورت است که تا 16 سالگی برای همه تحصیل اجباری است اما پس از 16 سالگی و دوره پیش دانشگاهی به بعد اختیاری می باشد. البته اگر از همان ابتدا شروع به تحصیل در مدارس انگلستان کنید، می توانید بدون مشکل و طبق سنین و مقاطع تحصیلی زیر در مدارس این کشور تحصیل نمایید:

  • دوره پیش دبستانی 4 تا 6 سالگی
  • دوره ابتدایی 6 تا 11 سالگی
  • دوره دبیرستان یا متوسطه 11 تا 16 سالگی
  • دوره پیش از دانشگاه 16 تا 18 سالگی
  • آموزش عالی و دانشگاهی 18 سال به بالا

مدرک زبان مورد نیاز ورود به مدارس در انگلستان

سطح زبان دانش آموزان ایرانی برای تحصیل در مدارس انگلستان، باید در حدی باشد که بتوانند دروس و آموزش های هر مقطع را به طور کامل فرا گرفته و در آزمون ها موفق شوند. برای تحصیل در مقطع ابتدایی اغلب مدارس از دانش آموزان مدرک زبان درخواست نمی کنند که این امر بازهم به شرایط مدرسه انتخابی شما بستگی دارد.

همچنین مدرک زبان مورد نیاز برای تحصیل دبیرستان در انگلستان نیز به نوع مدرسه و محل تحصیل در انگلستان وابسته است، چون برخی مدارس از دانش آموزان مدرک زبانی متناسب با آموزش های مقطع تحصیلی را درخواست می کنند و برخی حتی پیش از شروع تحصیل در مدرسه، کلاس ها و دوره های آموزشی زبان را برای دانش آموزان خارجی برگزار می کنند تا آنان از دانش زبانی لازم برخوردار شوند.

اما شرکت در دوره های A-Level و foundation نیاز به ارائه مدرک زبان معتبر دارند تا میزان دانش زبانی افراد به اثبات برسد. معمولا برای ورود به دوره A-Level که سطح آموزش های حرفه ای تری دارد، نیاز به آزمون آیلتس 6 یا دیگر مدارک معتبر نظیر تافل در سطح معادل دارید. همچنین ورود به دوره های فاندیشین نیز نیاز به آیلتس در حدود 5 خواهد داشت.

مدرک زبان مورد نیاز ورود به مدارس در انگلستان

برای پذیرش از مدارس انگلستان چه زمانی اقدام کنیم؟

همواره بهترین زمان برای پذیرش مدارس انگلیس حداکثر تا 6 ماه پیش از شروع سال تحصیلی است که البته برخی مدارس در ترم های زمستان نیز نسبت به پذیرش و ثبت نام از دانش آموزان اقدام می کنند. ددلاین اپلای جهت تحصیل در مدارس انگلستان با یکدیگر تفاوت دارد و این امر می تواند حتی در مقاطع مختلف یک مدرسه نیز دیده شود.

ددلاین ثبت نام دبیرستان های انگلستان و معمولا اغلب مدارس این کشور تا پیش از زمان شروع کلاس های درس در سال جدید می باشد، حال برخی با فاصله کم و برخی با فاصله های بیش تر تا زمان شروع سال تحصیلی جدید، اما شما حتما اطلاع کاملی در این باره کسب کرده و در نظر داشته باشید که باید مدتی را هم برای اخذ ویزای تحصیلی صرف کنید.

پس حتما با مشاورین ماهر در این باره مشورت نمایید تا بتوانید در بهترین زمان ممکن برای تحصیل در مدارس انگلستان اقدام کنید. با توجه به این که تحصیل در مدارس انگلستان معمولا از ماه سپتامبر آغاز می شود، ددلاین اغلب مدارس نیز تا پیش از این موقع یا حداکثر تا همین ماه پایان می یابد. در ادامه ددلاین چند مدرسه مطرح انگلستان را مشاهده می کنید:

نام مدرسه

ددلاین اعلامی

مدرسه وینکلیف

پاییز 2024 (سپتامبر) – تا 30 ژوئن

زمستان 2025 (ژانويه) – تا 31 اکتبر

مدرسه ولدینگهام

30 سپتامبر

مدرسه مری مونت

پایان سپتامبر

مدرسه وارمینستر

18 اکتبر

مدرسه آمریکایی در لندن

31 ژانویه

تقویم آموزشی مدارس انگلستان

آغاز سال تحصیلی در انگلستان از سپتامبر بوده و تا ژانویه ادامه داشته و به سه ترم تقسیم می شود که در وسط هر دوره یک یا دو هفته تعطیلات نیمه ترم دارد. در هر منطقه زمان ترم کمی متفاوت خواهد بود و دانش آموزان هرگز بیش از 6 هفته بدون حداقل یک هفته تعطیلی تحصیل نمی کنند و 13 هفته در یک سال تحصیلی وجود دارد که می توانند به استراحت، تفریح و گشت و گذار بپردازند. تقویم آموزشی در دبیرستان های انگلستان و همچنین تعطیلات مدارس در انگلستان بدین شرح هستند:

ترم تحصیلی

شروع و پایان

استراحت نیم ترم

تعطیلات بلند مدت

ترم پاییز

اوایل سپتامبر تا هفته سوم در دسامبر

پایان اکتبر (1 هفته)

تعطیلات کریسمس: دو هفته

ترم بهار

شروع هفته اول یا دوم ژانویه و تا اوایل آوریل

اواسط یا پایان فوریه (1 هفته)

تعطیلات عید پاک: دو هفته

ترم تابستان

شروع دو هفته بعد از عید پاک و تا هفته سوم جولای

پایان ماه می (1 هفته)

تعطیلات تابستانی: شش هفته

ساعت کار و تاریخ شروع تحصیل مدارس در انگلستان نیز اغلب بدین صورت است که مدارس باید حداقل برای 380 جلسه (190 روز) در طول یک سال تحصیلی فعال باشند که ساعت فعالیت هر مدرسه به صورت جداگانه تعیین می شود اما به طور متوسط حدود 5-6 ساعت در روز می باشد. به طور معمول، مدارس از ساعت 8:00 تا 9:00 شروع می شود و ساعت 15:00 تا 16:00 خاتمه می یابند، اما هر مدرسه ممکن است برنامه های متفاوتی نیز داشته باشد.

کتاب های درسی مدارس انگلستان

آموزش و تحصیل در مدارس انگلستان به طور کل شامل 4 دوره کلیدی می شود که دوره ابتدایی در برگیرنده دوره کلیدی 1 و 2 می باشد و در آن برنامه درسی ملی بر سه موضوع اصلی: انگلیسی، ریاضیات و علوم تمرکز دارد. علاوه بر این، هشت موضوع پایه نیز وجود دارد: هنر و طراحی، محاسبات، DT، زبان ها، جغرافیا، تاریخ، موسیقی.

دوره کلیدی 3 (سال های 7، 8 و 9) سه سال اول دبیرستان را پوشش می دهد و دوره کلیدی 4، زمانی که دانش آموزان برای GCSE (گواهی عمومی آموزش متوسطه) تحصیل می کنند، سال های 10 و 11 را پوشش می دهد. سال های ششم (سال های 12 و 13) گاهی اوقات به عنوان دوره کلیدی 5 هم شناخته می شوند و بیش تر کودکان برای A-Level و یا BTEC مطالعه می کنند.

بر اساس دروس ارائه شده در سیستم تحصیل در مدارس انگلستان در دوره کلیدی 3، کودکان باید 12 موضوع اجباری را مطالعه کنند: انگلیسی، ریاضیات و علوم (معروف به دروس اصلی)، به علاوه محاسبات، PE و شهروندی (معروف به دروس پایه). آن ها همچنین تاریخ، جغرافیا، زبان های خارجی مدرن (حداقل یک زبان)، طراحی و فناوری، هنر و طراحی و موسیقی را نیز مطالعه می کنند.

همچنین دروس دبیرستان در انگلستان در دوره کلیدی 4، دروس اصلی انگلیسی، ریاضیات و علوم اجباری هستند و همه دانش آموزان در این دوره مدرک GCSE یکی از دروس علوم را می‌گیرند. دروس علوم شامل زیست شناسی، فیزیک و شیمی می شوند و دانش آموزان می توانند یکی را برای تحصیل برگزینند. حتی اگر مایل به دریافت 2 مدرک GCSE باشند می توانند دو درس را انتخاب کنند. البته افراد بسیار باهوش و نخبه 3 مدرک GCSE دروس علوم را هر گرفته اند.

کتاب های درسی مدارس انگلستان

ضمن این که دروس مدارس در انگلستان برای ایرانی ها نیز به طورکل پیرو نظام آموزشی این کشور خواهد بود و ایرانیان نیز باید طوری آموزش ببیند که قادر به پشت سر گذاشتن آزمون های لازم برای دریافت مدارک A-Level و یا هر نوع مدرک دیگری باشند که بتوانند وارد دانشگاه های انگلستان شوند.

البته نوع مدرسه انتخابی نیز می تواند بر روی کتاب های دبیرستان های انگلستان تاثیر گذار باشد، چون مدارس مختلف در دروس تدریسی با هم تفاوت هایی دارند. یقینا مدارس خصوصی و بین المللی دروس تقویتی و اضافه تری نیز به دانش آموزان ارائه می کنند و یا مدارس ایرانی دروس فارسی یا آموزش زبان فارسی را نیز در برنامه آموزشی خود جای می دهند.

قوانین مدارس انگلستان چیست؟

قوانین مدرسه های انگلیس برای دانش آموزان مانند هر کشور دیگری، با هدف ایجاد یک محیط آموزشی منظم و امن برای آنان وضع شده اند. این قوانین معمولاً در یک سند رسمی به نام “قوانین مدرسه” (School Rules) جمع آوری شده و به دانش آموزان و والدین آن ها ارائه می شود. آشنایی کامل با قوانین تحصیل در مدارس انگلستان نیاز به حضور فیزیکی در این مدارس و یا یک بررسی تخصصی و جامع دارد، اما در ادامه در یک نگاه کلی، برخی از قوانین رایج تحصیل در مدارس انگلستان عبارتند از:

  • دانش آموزان موظف هستند به طور منظم در کلاس ها حاضر شوند و در صورت غیبت، دلیل موجهی ارائه دهند.
  • اکثر مدارس دارای لباس فرم مشخصی هستند که دانش آموزان باید آن را بپوشند چون این لباس فرم معمولاً نماد هویت مدرسه است.
  • دانش آموزان باید در مدرسه رفتاری مناسب و محترمانه داشته باشند و از هرگونه رفتار خشونت آمیز، زبانی نامناسب یا آزار و اذیت دیگران خودداری کنند.
  • استفاده از تلفن همراه در کلاس ها معمولاً ممنوع است و در برخی مدارس، استفاده از آن در محوطه مدرسه نیز محدود می شود.
  • دانش آموزان باید تکالیف خود را به موقع انجام دهند و در کلاس ها فعالانه شرکت کنند.
  • دانش آموزان باید از غذا خوردن در کلاس ها خودداری کنند و در مکان های مشخصی غذا بخورند.
  • دانش آموزان باید از قوانین ایمنی مدرسه پیروی کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه، به مسئولین مدرسه اطلاع دهند.

علاوه بر قوانین عمومی، هر مدرسه ممکن است قوانین خاص خود را نیز داشته باشد که با توجه به ویژگی های آن مدرسه تعیین می شود. گاهاً حتی دیده شده که مدارس توجه بسیاری بر روی قوانین مختص به خود دارند و توجه ویژه ای به اجرای آن می کنند. همچنین قوانین دبیرستان های انگلستان ممکن است به مرور زمان تغییر کنند، به همین خاطر برای اطلاع دقیق از قوانین هر مدرسه، بهتر است به وبسایت مدرسه مراجعه کرده یا با مسئولین مدرسه تماس بگیرید.

لباس فرم مدارس انگلستان

چارچوب یونیفرم جهت تحصیل در مدارس انگلستان یک سنت دیرینه است که در اکثر مدارس، چه دولتی و چه خصوصی، به چشم می خورد. این لباس ها معمولاً شامل پیراهن سفید، شلوار یا دامن خاکستری یا آبی تیره، ژاکت یا بلوز یونیفرم و کراوات یا روبان مخصوص مدرسه است. البته، طراحی و رنگ لباس فرم در هر مدرسه می تواند متفاوت باشد.

ضمنا لباس فرم مدارس ابتدایی و دبیرستانی در انگلستان تفاوت هایی دارند که این تفاوت ها به عوامل مختلفی مانند سن دانش آموزان، فعالیت های مدرسه و سیاست های مدرسه بستگی دارد. برخی از مهم ترین تفاوت میان لباس فرم ها در این مقاطع تحصیلی بدین شرح هستند:

  • لباس فرم مدارس ابتدایی معمولاً ساده تر و راحت تر است تا دانش آموزان بتوانند به راحتی در فعالیت های مختلف شرکت کنند. به عنوان مثال، ممکن است از پارچه های نرم تر و سبک تر استفاده شود و طراحی لباس ها ساده تر باشد.
  • لباس فرم مدارس دبیرستانی معمولاً رسمی تر و شبیه به لباس های کاری است. این موضوع به دانش آموزان کمک می کند تا برای ورود به دنیای کار آماده شوند. به عنوان مثال، ممکن است از پارچه های سنگین تر استفاده شود و طراحی لباس ها رسمی تر باشد.
  • رنگ های مورد استفاده در لباس فرم مدارس ابتدایی و دبیرستانی نیز ممکن است متفاوت باشد. در مدارس ابتدایی، از رنگ های شاداب و جذاب تر استفاده می شود تا محیط یادگیری شاداب تر باشد، در حالی که در مدارس دبیرستانی، از رنگ های رسمی تر و کلاسیک تر استفاده می شود.
  • جزئیاتی مانند نوع یقه، نوع آستین، طول دامن وغیره در لباس فرم مدارس ابتدایی و دبیرستانی متفاوت است.
لباس فرم مدارس انگلستان

البته الزامی نیست که همه مدارس در انگلستان لباس فرم مخصوص داشته باشند؛ در حالی که بسیاری از مدارس، به ویژه مدارس خصوصی و برخی مدارس دولتی، از لباس فرم استفاده می کنند، اما این موضوع اجباری نیست. ضمن این که برای تحصیل در مدارس انگلستان، معمولاً هزینه لباس فرم مدارس از دانش آموزان اخذ می شود و این هزینه ها شامل خرید اولیه لباس فرم و همچنین جایگزینی لباس های از دست رفته یا کوچک شده در طول سال های تحصیلی می شود.

امکانات مدارس در انگلستان

تحصیل در مدارس انگلستان به عنوان یکی از بهترین سیستم های آموزشی جهان شناخته می شوند و امکانات متنوعی را برای دانش آموزان فراهم می کنند. این امکانات نه تنها به دانش آموزان کمک می کند تا در زمینه تحصیلی پیشرفت کنند، بلکه به رشد شخصی و اجتماعی آن ها نیز کمک شایانی می کند.

معمولاً امکانات دبیرستان های بین المللی انگلستان بیش تر از مدارس دولتی است. ضمنا امکانات آموزشی مدارس انگلیسی برای دانش آموزان ایرانی تفاوت خاصی با سایرین ندارد، مگر در مدارس ایرانی مشغول به تحصیل شوید که خدماتی متناسب با فرهنگ، اصول و آداب ایرانی نیز به دانش آموزان ارائه شود. برخی از مهم ترین امکانات رفاهی در سیستم تحصیل در مدارس انگلستان در دبیرستان های این کشور عبارتند از:

  • کتابخانه های مجهز که شامل انواع کتاب ها، مجلات، روزنامه ها و منابع الکترونیکی است و دانش آموزان می توانند به راحتی به این منابع دسترسی داشته و مطالعات خود را گسترش دهند.
  • آزمایشگاه های علمی مدارس انگلستان به تجهیزات مدرن مجهز هستند و به دانش آموزان اجازه می دهند تا آزمایش های علمی مختلفی را انجام  داده و مفاهیم علمی را به صورت عملی درک کنند.
  • مدارس انگلستان به سالن های کامپیوتر مجهزی دارند که به دانش آموزان امکان دسترسی به اینترنت و نرم افزارهای آموزشی را می دهد.
امکانات مدارس در انگلستان
  • بسیاری از مدارس انگلستان از کلاس های هوشمند شامل تخته های هوشمند، پروژکتور و سایر تجهیزات الکترونیکی برای ارائه مطالب آموزشی استفاده می نمایند.
  • مدارس انگلستان به سالن های ورزشی مجهز هستند که دانش آموزان می توانند در آن ها به ورزش های مختلفی مانند فوتبال، بسکتبال، والیبال، راگبی و هاکی و غیره بپردازند. 
  • سالن های موسیقی و هنر مجهز نیز فرصت فعالیت های هنری را به دانش آموزان می دهند.
  • کافه تریا بخش های جذابی برای خوردن و نوشیدن هستند.
  • بسیاری از مدارس دارای فضای سبز هستند که دانش آموزان می توانند در آن استراحت کنند و به بازی بپردازند.
  • مشاورین تحصیلی و روانشناس نیز به دانش آموزان فرصت می دهد تا در تمامی زمان ها بتوانند راهنمایی های لازم را دریافت کنند.

تحصیل در بهترین مدارس انگلستان

انگلستان یکی از بهترین مقاصد تحصیلی در جهان است و مقر بسیاری از برترین مدارس و دانشگاه های اروپا و جهان می باشد. تحصیل در مدارس این کشور، به خصوص مدارس بین المللی و مطرح و معتبر آن، علاوه بر این که شما را از یک مدرک بسیار معتبر برخوردار می سازد، آمادگی و آموزش های کامل را نیز برای ورود به دانشگاه های برتر این کشور و جهان به شما منتقل می کند.

آشنایی با بهترین مدارس انگلیس یکی از عمده اموری است که باید پیش از هر اقدام انجام دهید، به خصوص شناخت بهترین دبیرستان های انگلستان برای ورود به دانشگاه اهمیت بسیاری دارد. البته به طور مختصر باید بهترین مدارس انگلیس برای ایرانی ها را مدارس ایرانی و بین المللی و شبانه روزی معرفی کرد که برخی شهریه های بالایی نیز اخذ می کنند. در ادامه با معرفی بهترین مدارس انگلستان به طور خلاصه با شما هستیم:

نام مدرسه

جنسیت

سن پذیرش

نمره A-Level فارغ التحصیلان

کالج فرم ششم کاردیف

پسر و دختر

13 تا 18 سال

94.53%

کالج بین المللی آکسفورد

پسر و دختر

15 تا 21 سال

90.49%

مدرسه دخترانه سنت پل – همرسمیت

دختر

11 تا 18 سال

87.83%

مدرسه کلیسای جامع – Llandaff

پسر و دختر

3 تا 16 سال

87.43%

دبیرستان گیلدفورد

دختر

11 تا 18 سال

85.86%

مدرسه دخترانه شهر لندن

دختر

7 تا 18 سال

85.63%

مدرسه سنت پل – لندن

پسر و دختر

13 تا 18 سال

85.10%

مدرسه کالج مگدالن

پسر

11 تا 18 سال

84.96%

مدرسه وست مینستر

پسر و دختر

13 تا 18 سال

84.82%

مدرسه دخترانه جیمز آلن

دختر

4 تا 18 سال

82.85%

بهترین مدارس لندن

لندن به عنوان پایتخت انگلستان و یکی از شهرهای تحصیلی مهم در جهان، مدارس و کالج های بسیار مهم و معتبری را در خود جای داده و تحصیل در مدارس انگلستان به خصوص در شهر لندن یکی از هدف های اصلی مهاجرین است. در جدول زیر چند مورد از مدارس برتر لندن را نام خواهیم برد:

نام مدرسه

تعداد ظرفیت دانش آموز

سن پذیرش

کینگز کالج مدرسه ویمبلدون

1310 نفر

7 تا 18 سال

مدرسه دخترانه سنت پل

790 نفر

11 تا 18 سال

مدرسه هایگیت

1890 نفر

4 تا 18 سال

مدرسه دخترانه شهر لندن

750 نفر

7 تا 18 سال

مدرسه سنت پل – لندن

1500 نفر

7 تا 18 سال

مدرسه وست مینستر

780 نفر

13 تا 18 سال

مدرسه دخترانه جیمز آلن

1150 نفر

4 تا 18 سال

مدرسه آلین

1080 نفر

4 تا 18 سال

مدرسه گودولفین و لاتیمر

810 نفر

11 تا 18 سال

مدرسه کالجی شمال لندن

1100 نفر

4 تا 18 سال

دبیرستان تیزهوشان در انگلستان

مدارس گرامر یا مدارس تیزهوشان در انگلستان، مدارس ارشد با بودجه دولتی و از نظر علمی برتر هستند که شهریه آنها بر خلاف مدارس خصوصی که آموزش های خاص و اضافه را با دریافت هزینه بیشتر ارائه می دهند، توسط دولت پرداخت می شود. اکثر مدارس گرامر نگهداری شده در دهه های 1960 و 1970 بسته یا به مدارس جامع تبدیل شدند، اگرچه تعدادی از مقامات محلی در برابر این حرکت مقاومت نموده و این سیستم انتخابی را حفظ کردند.

در حال حاضر 163 مدرسه گرامر ایالتی انگلیسی باقی مانده است و برای ورود به این مدارس باید در آزمون ورودی آن ها شرکت کرد. آزمون ورودی این مدارس با نام (+11 exam) شناخته می شود و دانش آموزان از بیش از 11 سال قادر به ورود به آن هستند. همچنین به دلیل دولتی بودن این مدارس، دانش آموزان ایرانی و به طورکل غیر انگلیسی نمی توانند در آن ها پذیرفته شده و تحصیل کنند.

هزینه تحصیل در مدارس انگلستان

آیا می دانید شهریه ثبت نام در مدارس انگلستان چقدر است؟ باید توجه داشته باشید که علاوه بر شهریه، باید هزینه اپلای برای مدارس انگلستان نیز به صورت جدا در همان ابتدای پذیرش و درخواست رسیدگی پرداخت شود که مبالغ در هر مدرسه متفاوت خواهند بود. همچنین هزینه تحصیل در دبیرستان های انگلستان نیز باتوجه به نوع مدرسه و خدمات و امکانات آن متفاوت است.

معمولا شهریه دبیرستان های انگلستان در مدارس شبانه روزی گران تر از سایرین بوده و پس از آن مدارس بین المللی بالاترین مبالغ را دارند. البته مدارس ایرانی نیز در این کشور فعالیت می کنند که در مقابل مدارس شبانه روزی و بین المللی از شهریه های بسیار مناسب تری بهره می برند. در ادامه شهریه تحصیل در چند مدرسه مهم انگلستان را مشاهده می نمایید:

نام مدرسه

شهریه

هزینه ثبت نام

کالج فرم ششم کاردیف

روزانه 24,100 پوند

شبانه روزی 57,600 پوند

250 پوند

کالج بین المللی آکسفورد

روزانه 29,250 پوند

شبانه روزی 58,780 پوند

315 پوند

کینگز کالج مدرسه ویمبلدون

روزانه 21,500 پوند

150 تا 175 پوند

مدرسه دخترانه سنت پل – همرسمیت

روزانه 33,966 پوند

250 پوند

مدرسه هایگیت

روزانه 7,645 پوند تا 8,830 پوند هر ترم

150 پوند

مدرسه دخترانه جیمز آلن

روزانه 24,543 پوند

200 پوند

مدرسه آلین

روزانه 7,950 تا 10,008 پوند هر ترم

200 یا 350 پوند

مدرسه گودولفین و لاتیمر

15,510 پوند سال اول و دوم و 16,010 سال سوم تا ششم

200 پوند

مدرسه ایرانی رستم

580 پوند نقدی و 600 پوند در 3 قسط

20 پوند

مدرسه ایرانی هدف

500 تا 600 پوند

15 پوند

همچنین توجه داشته باشید که مبالغ فوق در اغلب مدارس شامل ناهار، استفاده از کتاب، لوازم التحریر، کار میدانی اجباری و بازدیدهای روزانه است که در زمان درسی انجام می شود و معمولا در کمتر مدارسی بابت این موارد هزینه دیگری اخذ می شود.

بورسیه مقطع دبیرستان در انگلستان

اگر به دنبال بورسیه تحصیلی زیر 18 سال انگلیس برای دانش آموزان هستید، باید توجه داشته باشید که اغلب بورسیه های تحصیلی برای دانش آموزان شهروند در انگلستان در نظر گرفته شده اند. بورسیه های تحصیل در مدارس انگلستان اغلب برای دانش آموزان انگلیسی در نظر گرفته می شود که از توانایی مالی مناسبی برای تحصیل در مدارس به خصوص مدارس معتبر و مطرح برخوردار نیستند.

همچنین از آن جایی که دانش آموزان خارجی فقط قادر به تحصیل در مدارس انگلستان از نوع بین المللی و شبانه روزی هستند و شهریه و هزینه های این مدارس بالا و گران است، اغلب موسسه یا مرکز خاصی نسبت به بورسیه کردن دانش آموزان بین المللی اقدام نمی کند. 

البته در صورت نشان دادن استعداد خارق العاده و فعالیت های کلاسی و درسی بسیار قوی، شاید در حین تحصیل در مدارس انگلستان بتوانید کمک هزینه هایی از مدرسه اخذ کنید.

بورسیه مقطع دبیرستان در انگلستان

شرایط خوابگاه های دانش آموزی در مدارس انگلستان

شرایط اسکان هنگام تحصیل در مدارس انگلستان یکی از مهم ترین دغدغه های دانش آموزان است. همانطور که گفتیم دانش آموزان اگر قصد تحصیل در مدارس انگلستان بدون حضور والدین خود را داشته باشند، باید در مدارس شبانه روزی ثبت نام کرده که سرپرستی قانونی آنان در مدت زمان تحصیل در انگلستان و اقامت شان در این کشور را بر عهده بگیرد و یا خانواده ای در این کشور سرپرستی وی را قانونی بپذیرند.

اگر سرپرستی دانش آموز توسط خانواده ای پذیرفته شود، آن را با نام اسکان هوم استی در انگلستان (Homestay) می شناسند و در اغلب موارد فقط در صورتی که خانواده مربوطه در این کشور از بستگان دانش آموز بوده و یا به هر نحوی آشنا و دارای اعتبار نزد والدین دانش آموز باشد، والدین دانش آموزان خارجی این نوع اقامت را بر می گزینند.

البته برخی خانواده های انگلیسی نیز در صورت دریافت هزینه ای، سرپرستی قانونی یک دانش آموز را می پذیرند و در مدت تحصیل وی امکان اقامت و خوراک و پوشاک وی را تامین می کنند که این روش چندان مرسوم و مورد پسند نیست. اما اقامت در مدارس شبانه روزی بسیار بیش تر دیده می شود،  چون خوابگاه‌ ها و محل اقامت دانش‌ آموزان در این صورت کاملا مجهز و مطمئن هستند.

باید دقت کنید که شرایط اسکان دانش آموزان در دبیرستان های انگلستان فقط در مراکز شبانه روزی ممکن است و مدارس خصوصی و بین المللی دارای خوابگاه و محل اقامت نیستند. خوابگاه های مدارس شبانه روزی دارای کیفیت و امکانات خوب و کاملی نظیر: میز مطالعه، اینترنت همراه، سالن های مطالعه و سالن های ورزش، استخر، حمام و سرویس بهداشتی مجزا یا مشترک و غیره می باشد.

همچنین در مدارس دو جنسیتی نیز، خوابگاه های دخترانه و پسرانه جدا بوده و حتی دانش آموزان بر اساس شرایط سنی دارای خوابگاه هایی جداگانه هستند و این اقامت را برای آنان بسیار بهتر و راحت تر می کند.

ویزای ایرانی ها برای تحصیل در مدارس انگلستان

ویزای دانش آموزی انگلستان در مقطع دبیرستان یکی از انواع ویزاهای تحصیلی این کشور شناخته می شود که اخذ آن نیاز به شرایط مختص به خود دارد. جهت اخذ ویزای مورد نیاز برای تحصیل در مدارس انگلستان باید توجه داشته باشید که باتوجه به سن دانش آموزان مدت اعتباری که این ویزا می تواند داشته باشد، بدین شرح است:

دقت داشته باشید که باتوجه به ملیت و شرایط متقاضی ممکن است این مدارک برای افراد دارای تفاوت هایی باشد اما ارائه مدارک عمومی زیر برای تمامی دانش آموزان خارجی از جمله ایرانی ها لازم است:

  • پاسپورت معتبر دانش آموز
  • مدارکی قانونی دال بر رضایت والدین یا قیم قانونی
  • گواهی یا نامه تایید پذیرش و ثبت نام در مدرسه انگلیسی
  • مدارک هویتی و شناسایی فرزند و والدین
  • گواهی اثبات تمکن مالی
  • مدرک زبان معتبر (در صورت وجود یا درخواست)
  • مدارک دال بر محل اقامت دانش آموز (خوابگاه یا قیم وغیره)
  • عکس پاسپورتی
  • آخرین مدرک تحصیلی با ریز نمرات
  • رسید پرداخت هزینه صدور ویزا

 

ویزای ایرانی ها برای تحصیل در مدارس انگلستان

توجه داشته باشید که تمکن مالی برای ویزای دانش آموزی انگلستان، 1334 پوند در ماه (تا 9 ماه) برای دوره های آموزشی در لندن و 1023 پوند در ماه (تا 9 ماه) برای دوره های خارج از لندن است که باید در یک حساب بانکی به نام متقاضی ارائه شود و نباید بیش از 1 ماه از صدور آن گذشته باشد. همچنین هزینه صدور ویزای تحصیل در مدارس انگلستان 490 پوند می باشد.

ویزای والدین برای تحصیل فرزند در مدارس انگلستان

ویزای همراه دانش آموزی در انگلیس که به ویزای گاردین در انگلستان مشهور است، این فرصت را فراهم می آورد تا والدین دانش آموزان بتوانند با فراهم آودن شرایط لازم به عنوان همراه با فرزند خود به انگلستان سفر کرده و در آن جا همراه وی بوده و علاوه بر مراقبت کاملاً بر تحصیل و پیشرفت وی نیز نظارت داشته باشد. اما باید بدانید که این ویزا فقط برای والدین کودکان کمتر از 12 سال قابل دریافت است.

برای دریافت ویزای والدین برای تحصیل فرزند در مدارس انگلستان فرزند شما باید از 4 تا 11 سال سن داشته و در یک مدرسه مستقل موفق به پذیرش و ثبت نام شده باشد. پس دقت کنید که ویزای همراه برای تحصیل دبیرستان در انگلستان وجود نداشته و قابل دستیابی نیست و دانش آموزان خارجی برای تحصیل در دبیرستان های انگلستان باید به مراکز شبانه روزی مراجعه کرده و یا یک قیم رسمی در این کشور پیدا کنند.

مهاجرت از طریق تحصیل کودکان در مدارس انگلیسی

مهاجرت از طریق تحصیل فرزند در مدارس انگلیس

باید مطلع باشید که اقامت والدین با ورود فرزندشان و تحصیل در مدارس انگلستان از طریق ویزای گاردین یک اقامت موقت بوده که به محض اتمام تحصیلات یا ترک تحصیل دانش آموز و یا رسیدن وی به سن 12 سال پایان می یابد. پس امکان اخذ اقامت انگلیس از طریق تحصیل فرزندان به صورت دائم به طور مستقیم امکان پذیر نیست.

حتی والدین دانش آموز در صورت دریافت این ویزا و ورود به کشور انگلستان، قادر به تحصیل نبوده و نمی توانند به کار نیز مشغول شوند. همچنین آنان نمی توانند از مزایای رفاهی و خدمات اجتماعی استفاده کنند که ممکن است در صورت بروز مشکلات مالی یا نیازهای پزشکی، مشکلاتی ایجاد کند.

البته والدین می توانند به جستجوی کار پرداخته و برای دریافت ویزای کاری در صورت یافتن شغل و فراهم آوردن شرایط لازم آن اقدام کنند و یا اگر بتوانند از یکی از دانشگاه های این کشور پذیرفته شوند، قادر به درخواست برای دریافت ویزای دانشجویی خود به طور مستقل بوده تا در نهایت به اقامت دائم برسند.

تمدید اقامت دانش آموزان پس از پایان دبیرستان در انگلیس

با پایان دوره دبیرستان و اتمام دوره های پیش دانشگاهی، ویزای دانش آموزی شخص نیز پایان خواهد یافت اما دانش آموزان باید پیش از اتمام تحصیل در مدارس انگلستان با دریافت مدرک A-Level خود برای پذیرش در یکی از دانشگاه های انگلستان اقدام کنند.

در این صورت چنان چه در هریک از دانشگاه های انگلستان پذیرفته شده و ثبت نام کنند، ویزای آنان از ویزای دانش آموزی به ویزای دانشجویی مبدل خواهد شد که با توجه به رشته و مدت زمان لازم برای تحصیل در آن، ویزای شخص نیز به همان مدت صادر می شود. حال هرچه نمرات شما در دوره A-Level بالاتر باشد، پذیرش در دانشگاه های معتبرتر و رشته های بهتری برایتان میسر است.

شرایط ورود به دانشگاه پس از دبیرستان های انگلستان

دانش آموزان در ابتدا باید مدرک GCSE را در پایه های 10 و 11 دریافت کنند و پس از آن برای ورود به دانشگاه های کشور انگلستان، به گذراندن دوره های فاندیشن یا A-Level مشغول شوند که انتخاب یکی از این دو مورد، بستگی به رشته و دانشگاهی که مد نظر دارید، خواهد داشت.

هریک از دانشگاه های انگلستان یکی از این دوره ها یا هر دو را برای برخی از رشته های خود از دانش آموزان درخواست می کنند اما آن چه اهمیت دارد، نمره ای است که پس از طی کردن این دوره ها در آزمون نهایی آنان موفق به اخذ شده اید. معمولا با توجه به پذیرش های پیشین می توان فهمید که برای هر دانشگاه و رشته به چه سطح نمره ای نیاز است.

علاوه بر این باید به شهریه دانشگاهی مدنظرتان نیز توجه داشته باشید که قادر به پرداخت آن باشید. همچنین اگر قادر به دستیابی به بورسیه های تحصیلی هستید، نیز باید شرایط و ددلاین آن ها را بررسی نموده و برای محتمل ترین و بهترین گزینه طبق شرایط تان درخواست خود را ارسال کنید.

شرایط ورود به دانشگاه پس از دبیرستان های انگلستان

مزایای تحصیل در مدارس انگلستان برای ایرانی ها

تحصیل در مدارس انگلستان برای دانش آموزان بین المللی با مزایای زیادی همراه است ک در این میان برخی از آنها عبارتند از:

  • وجود برنامه های متنوع و فرصت رشد در زمینه های متعدد
  • معلمان با تحصیلات عالی و تجربه تدریس بالا
  • وجود تجهیزات مدرن و پیشرفته در آزمایشگاه های علمی،کتابخانه های دیجیتال و سالن های ورزشی
  • آشنایی با فرهنگ های مختلف به دلیل وجود دانش آموزان از سراسر جهان
  • وجود مدارس ایرانی و جلوگیری از فراموشی زبان و فرهنگ کشورمان
  • دیپلم معتبر در سراسر جهان جهت ورود به دانشگاه
  • تسلط کامل به زبان انگلیسی با ورود به هر مقطع
  • افزایش استقلال پذیری و مسئولیت پذیری
  • کشف پتانسیل های دانش آموزان با توجه به محیط چالش برانگیز مدارس انگلستان
  • شانس بیش تر برای پذیرش در دانشگاه های برتر جهان
  • فرصت انتخاب طیف گسترده ای از رشته های تحصیلی در دانشگاه های انگلستان

خدمات شرکت مهاجرتی رجبی برای تحصیل فرزندان شما در انگلستان

دریافت پذیرش و تحصیل در مدارس انگلستان نیازمند رعایت قوانین مشخص شده بوده و تنها با داشتن تجربه و مهارت می توان در یکی از آنها به پذیرش رسید. در این میان موسسه مهاجرتی رجبی نیز با سال ها تجربه در زمینه اخذ ویزای کشور انگلستان توانسته اند با دریافت ویزای تحصیلی این کشور دانش آموزان زیادی را راهی تحصیل در مدارس انگلستان نمایند.

شما عزیزان می توانید با مراجعه به بخش ویزاهای دریافتی ما دریابید که رسیدن به ویزای تحصیل در مدارس انگلستان برای تمامی کسانی که شرکت مهاجرتی را برای این هدف انتخاب کرده اند، در کوتاه ترین زمان ممکن امکان پذیر شده است.

کارشناسان ما با شناخت کامل از مدارس این کشور،شرایط فرزند شما را بررسی نموده و متناسب با آن برای بهترین گزینه ممکن اقدام می کنند . دقت داشته باشید که تحصیل در مدارس انگلستان دارای پیش نیازهای مشخص هستند که اطلاع دقیق و جمع آوری آنها تنها از عهده افراد دارای تجربه در این زمینه بر می آید و نمی توان در این زمینه به هر کسی اعتماد نمود.

زیرا کوچکترین اشتباه در این مسیر می تواند منجر به از دست رفتن زمان و سرمایه شده و حداقل یک سال تحصیلی شما را از رسیدن به هدف بازدارد. از این رو توصیه می کنیم تا حتما با مشاورین هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی در دفاتر تهران و یا شیراز تماس حاصل نموده و از تجربیات کارشناسان ما در حوزه اخذ ویزای مدارس کشور انگلستان به خوبی مطلع شوید.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *