در این مقاله بر آن شدیم تا به تحصیل در کشور زیبای کانادا در دانشگاه سایمون فریزر نگاهی داشته و اصلی ترین رشته های تحصیلی را در آن مورد بررسی قرار دهیم. چنانچه شما عزیزان در رابطه با تحصیل در هر یک از موسسات آموزشی کشور کانادا سوالی دارید و یا نمی دانید چگونه می توان به ویزای تحصیلی این کشور دست یافت ، کافیست تا با کارشناسان شرکت مهاجرتی رجبی تماس حاصل نموده و از تمامی مراحل لازم مطلع گردید.
در حدود 30% دانشجویان درحال تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا از کشورهای متعدد و بین المللی هستند و یکی از معدود دانشگاه های کانادا و جهان است که ظرفیت بالایی در جذب دانشجویان بین المللی دارد.
ضمناً برای کسب اطلاعات دقیق تر می توانید مقاله تحصیل در کانادا را بخوانید تا بطور کامل با جزییات آن آشنا شوید و روشهای ممکن جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های کانادا در رشته های مختلف را اطلاع پیدا کنید.
معرفی دانشگاه سایمون فریزر کانادا
دانشگاه سایمون فریزر با نام اختصاری SFU در شهر ونکوور کانادا ، ایالت بریتیش کلمبیا با جذب بیش از دو هزار دانشجو در سال 1965 فعالیت خود را آغاز نمود. این دانشگاه که هم اکنون سالانه بیش از سی هزار دانشجو را در رشته های مختلف تربیت می نماید ، به عنوان یکی از برجسته ترین دانشگاه های پژوهشی دنیا معرفی می شود و دارای سه فصای باز دانشگاهی است.
علاوه بر این با داشتن مدارس مختلف نیز وظیفه آموزشی خود را از سنین کم جامعه آغاز می کند. با مطالعه عنوان تحصیل در مدارس کانادا ورود به نظام آموزشی این کشور قبل از دانشگاه را نیز خوب بدانید و با روال پذیرش دانش آموزان در این کشور آشنا شوید.
دانشگاه سایمن فریزر هر ساله کمپ های تابستانی به نام Tamwood برگزار می نماید که جوانان با هدف های متعدد از جمله تقویت زبان در آنها شرکت نموده و به انجمن های مختلف آن می پیوندند. این دانشگاه دارای سه پردیس اصلی است و تمام بودجه خود را از طریق دولت دریافت نموده و بخش گسترده ای از هزینه های تحصیل دانشجویان را عهده دار می گردد.
نزدیک به 6500 پرسنل در بخش های آموزشی و علمی این دانشگاه به فعالیت مشغولند و دانشجویان کلیه مقاطع در طول تحصیل به صورت مداوم به آنها دسترسی خواهند داشت، دانشگاه سایمن فریزر نام خود را از یک کاشف و بازرگان پوشاک خز برگرفته و اولین دانشگاهی بود که به عضویت انجمن ملی ورزشی دانشگاهی کانادا درآمد.
دانشکده های دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه سایمون فریزر دارای هشت دانشکده در رشته های مختلف است که دانشجویان با توجه به رشته انتخابی شان باید به دانشکده مربوطه درخواست خود را ارسال نمایند ، سال تحصیلی در دانشگاه سایمون فریزر کانادا سه ترم بوده و دانشجویان آموزش های عملی را همراه با واحدهای درسی سرکلاس فرا می گیرند ؛ دانشکده های دانشگاه سایمون فریزر به شرح زیر است:
- دانشکده علوم کاربردی
- دانشکده هنر و علوم اجتماعی
- دانشکده بیزنس بیدی
- دانشکده ارتباطات ، هنر و تکنولوژی
- دانشکده آموزش
- دانشکده محیط زیست
- دانشکده علوم بهداشتی
- دانشکده علوم
شرایط پذیرش در دانشگاه سایمون فریزر کانادا
این دانشگاه در فهرست افتخارات خود نام افراد مشهوری همچون گوردون کمپبل نخست وزیر سابق بریتیش کلمبیا ، گلن کلارک سیاستمدار ، برایان برت و استفان دی موزیسین را دارد. طبق شرایط پذیرش در دانشگاه سایمون فریزر کانادا تمامی علاقه مندان به تحصیل در این دانشگاه باید به تاریخ مشخص شده از سوی دانشگاه توجه ویژه داشته و از چند ماه قبل مدارک لازم را فراهم سازند.
داشتن مدرک دیپلم به همراه معدل بالای 15 اولین پیش نیاز ورود به دوره کارشناسی بوده و در صورتی که بخواهید در رشته ای غیر مرتبط با رشته تحصیلی تان در دبیرستان تحصیل کنید و یا تمامی واحدهای درسی تان مورد تایید دانشگاه قرار نگیرد باید دوره شش ماه تا یک ساله را پشت سر بگذارید.
پذیرش در مقاطع تحصیلات تکمیلی آسانتر بوده و شما با ارائه یک پیشینه تحصیلی قوی می توانید به راحتی در رشته دلخواهتان پذیرفته شوید. توصیه ما به شما عزیزان این است که تا حد ممکن با راهنمایی افراد متخصص در این زمینه شانس خود را جهت دریافت بورسیه امتحان نمایید.
زبان تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر
زبان انگلیسی زبان آموزش و تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر است و کسانی که زبان اصلی شان انگلیسی نیست باید با مطالعه و یادگیری این زبان به سطح موردنظر دانشگاه برای تحصیل برسند. بابت زبان تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر باید بدانید که دانشگاه از متقاضیان مدرک آیلتس و یا تافل را می پذیرد به شرط آنکه کمتر از دو سال از زمان تست گذشته باشد. حداقل نمره موردنیاز در مدرک آیلتس 6.5 و در تافل مجموع 94 و در هر بخش 20 می باشد.
متقاضیانی که زبان مادری شان انگلیسی نیست اما آخرین دوره تحصیلی خود را در یک مرکز انگلیسی زبان سپری کرده اند نیازی به ارائه مدرک نخواهند داشت ، تسلط به زبان انگلیسی برای تمامی دوره ها الزامی بوده و دانشجویان باید با تسلط به این زبان تحصیل خود را شروع کنند.
در برخی از دوره ها مانند دوره دکترا دانشجویان باید با مانع زبان انگلیسی رو به رو نباشند و تمرکز خود را بر روی پژوهش و تحصیل خود قرار دهند.
مهندسی در دانشگاه سایمون فریزر
تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا در چند سال گذشته جز 5 گزینه اول کانادا در زمینه مهندسی و علوم کامیپوتر قرار گرفته و عمده شهرت خود را مدیون این رشته های می باشد. رشته های مهندسی کنترل ، رباتیک ، فناوری نانو و میکرو در این دانشگاه در میان 20 مقصد برتر جهان قرار گرفته اند.
دانشجویانی که به دنبال مهندسی در دانشگاه سایمون فریزر در دوره کارشناسی علوم مهندسی هستند باید مهارت خود را در ریاضیات و فیزیک با مدرک های مختلف و نمرات بالا نشان داده و در دوره های پیش نیاز مشخص شده توسط دانشگاه شرکت نمایند.
دوره کارشناسی چهار سال بوده و سپس دانشجویان فرصت ورود به دوره های تحصیلات تکمیلی را خواهند داشت. علاوه بر دانشگاه های کانادا، دانشگاه های کشورهای اروپایی نیز اعتبار جهانی در زمینه رشته های مهندسی دارند که میتوانید برای ورود آسانتر، به آنها نیز فکر کنید. مثلا پیشنهاد می کنیم مقاله تحصیل در انگلستان را مطالعه کنید و شرایط پذیرش دانشگاه های این کشور را نیز بررسی بنمایید.
پزشکی در دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه سایمون فریزر رشته های علوم پزشکی را به صورت مستقیم ارائه نمی دهد و دانشجویان در دانشکده علوم بهداشتی می توانند به تحصیل رشته های علوم بهداشت ، بهداشت عمومی زیست پزشکی در دانشکده آموزش مشغول شوند. این رشته ها که مرتبط با علوم پزشکی هستند دانشجویان را به بخش های بهداشت و درمان وارد نموده و فرصت های شغلی خوبی را در اختیارشان قرار دهند. برای آگاهی بیشتر در خصوص تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در کانادا مقاله مربوط به آن را در همین سایت بخوانید.
دکترا در دانشگاه سایمون فریزر
اگرچه دانشگاه سایمون فریزر در ارائه رشته های تحصیلی نسبت به برخی از دانشگاه های مطرح کانادا محدودتر است اما دانشجویان از امکانات و البته فرصت های پژوهشی بهتری برخوردار هستند.
رشته دکترا در برخی علوم مهندسی با انجام آزمایش ها و دست یابی به فناوری های نوین همراه است که نمونه آن را در کمتر دانشگاهی می توان یافت.
از این رو دانشجویانی که به دنبال رسیدن به پذیرش در مقطع دکترا در دانشگاه سایمون فریزر هستند باید در رشته تحصیلی شان حرفی برای گفتن داشته و رزومه خوبی را ارائه دهند.
دانشجویانی که می خواهند به صورت مستقیم از دوره لیسانس پذیرفته شوند باید حداقل 50 درصد از واحدهای کارآموزی دوره کارشناسی ارشد را تکمیل نمایند.
هزینه تحصیل در سایمون فریزر
در دانشگاه سایمون فریزر دانشجویان بومی مقطع کارشناسی شهریه ای بسیار کم و در حدود 170 دلارکانادا را برای هر واحد درسی پرداخت می کنند. شهریه رشته های علوم مهندسی و یا واحدهای کارآموزی کمی بیشتر است اما دانشجویان بین المللی باید در حدود 11000 دلار را علاوه بر شهریه دانشجویان داخلی پرداخت نمایند.
در مورد هزینه تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا به صورت میانگین می توان گفت که دانشجویان دوره کارشناسی باید در حدود 15 تا 20 هزار دلار در سال و در دوره کارشناسی ارشد تا 16 هزار دلار پرداخت نمایند.
بورسیه در دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه سایمون فریزر بورسیه های متعددی را برای دانشجویان خود در نظر گرفته است که تعدادی از آنها شایسته محور بوده و افراد باید شرط معدل را داشته باشند تا بتوانند تقاضای دریافت بورسیه داشته باشند. برخی از بورسیه ها نیز مخصوص دانشجویانی ست که دارای مشکل مالی هستند و می توانند با اثبات عدم توانایی مالی به کمک هزینه های قابل توجهی دست یابند.
البته دریافت بورسیه در دانشگاه سایمون فریزر تضمینی نبوده و تعداد کمی از متقاضیان به بورسیه دست می یابند. دانشجویان باید در هنگام ثبت نام درخواست بورسیه خود را به ثبت برسانند و دانشگاه با توجه به شرایط دانشجو نوع بورسیه را مشخص می نماید.
دانشجویان دوره کارشناسی و دکترا شانس دریافت بورسیه تحصیلی به ارزش 21000 دلار در سال را دارند که پرداخت آن مشروط به پیشرفت دانشجو در طول تحصیل است. معمولا بورسیه های تحصیلی سه تا پنج سال را پوشش داده و در مقطعی مانند دکترا بورسیه کلیه هزینه تحصیل و زندگی را برای دانشجو پوشش می دهد.
خوابگاه های دانشگاه سایمون فریزر
تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا همراه با خوابگاه های متعددی به صورت برج ها، سالن های اقامتی سنتی ، آپارتمان های استودیویی و شهرک است که به دانشجویان در تمامی مقاطع تحصیلی خدمات ارائه می دهند.
تعداد اتاق های انفرادی در این خوابگاه بسیار زیاد بوده و دانشجویان می توانند در کل دوران تحصیل از فضای خصوصی بهره مند گردند. نام خوابگاه های دانشگاه سایمون فریزر به شرح زیر است:
- Shell house مخصوص دانسجویان کارشناسی با یک ساختمان سنتی
- The Towers محل اقامت دانشجویان کارشناسی
- McTaggart- Cowan Hall یک خوابگاه قدیمی ساخته شده از سال 1967
- Townhouses محل اقامت دانشجویان کارشناسی
- Hamilton hall و CCIC مخصوص دانشجویان دوره تحصیلات تکمیلی
شهرک های مسکونی این دانشگاه نیز در حدود 100 واحد خانه چند طبقه است که از سال 1993 به سکونت دانشجویان اختصاص یافته است، همچنین دانشگاه دارای خانه هایی جهت اسکان دانشجویان با خانواده است که به افراد واجد شرایط تعلق می گیرد.
موقعیت مکانی دانشگاه سایمون فریزر
دانشگاه سایمون فریزر دارای سه پردیس است که هر کدام در بخش های مختلف شهر ونکوور قرار گرفته اند و پردیس اصلی با نام برنابی در نزدیکی کوه برنابی در فاصله 20 کیلومتری مرکز شهر ونکوور واقع شده است.
این پردیس اصلی توسط آرتور اریکسون طراحی شده و بخش عظیمی از مساحت منطقه را به ساختمان اصلی اختصاص داده و یک مرکز واحد در حال رشد ایجاد نموده است. پردیس دوم که سوری نام دارد با قرار گرفتن در مرکز شهر ، ساختمان جدید پنج طبقه مهندسی سیستم های انرژی را در خود جای داده و دانشجویان رشته مهندسی را به همراه آزمایشگاه ها ، کلاس های درس و سالن های سخنرانی می پذیرد.
پردیس سوم با نام پردیس ونکوور در دهه 1980 با یک کلاس افتتاح شده و با کمک بخش خصوصی توانست به ساختمان های مدرن و جدید دست یابد. چهار ساختمن اصلی این پردیس به نام های هاربر سنتر ، مرکز گفت و گوی بین المللی موریس وسک ، دانشکده بازرگانی سگال و هنرهای معاصر هستند که سالانه بیش از 70 هزار دانشجو را پذیرفته و اکثر رشته های دانشگاه را میزبانی می نماید؛ از این رو موقعیت مکانی دانشگاه سایمون فریزر به صورت مرکزی در این مکان قرار دارد.
دسترسی فرودگاه، قطار و تاکسی به دانشگاه سایمون فریزر کانادا
پراکندگی پردیس های دانشگاه سایمون فریزر در سطح شهر ونکوور کانادا موجب شده تا دانشجویان بتوانند به تمامی نقاط شهر به خوبی دسترسی داشته باشند. معمولا دانشجویان برای جا به جایی در سطح شهر از تاکسی و اتوبوس ها استفاده و برای رفتن به کشوری دیگری از فرودگاه ونکوور استفاده می کنند.
به عنوان مثال پردیس اصلی برنابی با سرویس اتوبوسرانی به مرکز شهر و سایر پردیس ها متصل است متصل بوده و دانشجویان برای رسیدن به مرکز شهر نیاز به صرف هزینه ندارند. دانشجویان ساکن در پردیس سوری نیز که به دلیل گستردگی این پردیس در بخشی از مرکز شهر سکونت می یابند و به بهترین امکانات دسترسی خواهند داشت.
لقب پردیس ونکوور ” قلب روشنفکر شهر ” است که با ساختمان های زیبای خود جلوه ویژه ای به شهر بخشیده است.
تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا به عنوان یکی از معتبرترین مقصدهای تحصیلی در کشور کانادا آموزش های خلاقانه را در اختیار دانشجویان قرار داده و همواره از پیشتازان پیشرفت در حوزه های مختلف علمی ست.
در مطلب بالا خلاصه ای از امکانات و چگونگی تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا بیان شد، اگر به تحصیل دراین دانشگاه علاقه مندید می توانید با مشاوران شرکت مهاجرتی رجبی در تماس باشید و یا اگر سوالی در این زمینه دارید ، از قسمت دیدگاه های سایت استفاده کرده و به پاسخ دقیق خود برسید.
سوالات پر تکرار تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا
داشتن مدرک دیپلم به همراه معدل بالای 15 اولین پیش نیاز ورود به دوره کارشناسی بوده و در صورتی که بخواهید در رشته ای غیر مرتبط با رشته تحصیلی تان در دبیرستان تحصیل کنید و یا تمامی واحدهای درسی تان مورد تایید دانشگاه قرار نگیرد باید دوره شش ماه تا یک ساله را پشت سر بگذارید.
رشته های مهندسی کنترل ، رباتیک ، فناوری نانو و میکرو در این دانشگاه در میان 20 مقصد برتر جهان قرار گرفته اند.
دانشجویانی که می خواهند به صورت مستقیم از دوره لیسانس پذیرفته شوند باید حداقل 50 درصد از واحدهای کارآموزی دوره کارشناسی ارشد را تکمیل نمایند.
دانشجویان دوره کارشناسی و دکترا شانس دریافت بورسیه تحصیلی به ارزش 21000 دلار در سال را دارند که پرداخت آن مشروط به پیشرفت دانشجو در طول تحصیل است.
معمولا بورسیه های تحصیلی سه تا پنج سال را پوشش داده و در مقطعی مانند دکترا بورسیه کلیه هزینه تحصیل و زندگی را برای دانشجو پوشش می دهد.
چنانچه شما عزیزان در رابطه با تحصیل در دانشگاه سایمون فریزر SFU کانادا و یا به طور کلی درباره تحصیل در خارج از کشور سوالی دارید و می خواهید با توجه به شرایط خود به انتخابی صحیح برسید، مشورت با کارشناسان شرکت مهاجرتی رجبی به شما کمک خواهد کرد ، مشاوران ما در دفاتر مرکزی وغرب تهران و یا دفتر شیراز آماده ارائه مشاوره رایگان تلفنی به شما عزیزان هستند.
همچنین مقالات سایت کمک بسیاری به آگاهی بیشتر شما در زمینه مهاجرت تحصیلی می کنند؛ مقاله تحصیل در خارج از کشور، مقاله ای است که اطلاعات جامعی در اختیار شما قرار خواهد داد پس مطالعه آن را از دست ندهید.