خط و زبان مردم چین

خط و زبان مردم چین از نظر ساختار بسیار پیچیده است و با زبان های دیگر دنیا تفاوت دارد ، با 1.5 میلیارد گویشور زبان چینی بیشترین صحبت را در جهان دارد ، با این حال ، این یک زبان واحد است که در تمام نقاط چین به یک شکل صحبت می‌شود و در طول زمان تغییری نکرده است.

در این مقاله از شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) با این خط و زبان بیشتر آشنا می شوید. اگر با هدف کسب اطلاعات برای مهاجرت ، این مقاله را می خوانید ، خوب است سری به مقاله مهاجرت به چین بزنید و با تمام راه های قانونی مهاجرت به این کشور آشنا شوید.

خطی که زبان چینی با آن نوشته می‌شود ، خطی ایدئوگرافیک است که در ابرهای اسرارآمیز جاسازی شده است ؛ مانعی برای تحصیل و سوادآموزی است و با این وجود برای گنجینه وسیعی از ادبیات استفاده شده است.

زبان چینی به عنوان زبان استاندارد ملی توسط ساکنان جمهوری خلق چین ، تایوان ، سنگاپور ، مالزی و بسیاری از جوامع چینی خارج از کشور در آسیا و سراسر جهان صحبت می شود ، زبان چینی اکنون نیز زبان یکی از بزرگترین قدرت های اقتصادی جهان است و زبانی با سنت ادبی سه هزار ساله است ، حتی ممکن است برخی بگویند که این تنها زبان بازمانده از فرهنگ ‌های باستانی جهان‌ هاست.

بیشتر زبان های دنیا بر اساس حروف الفبا نوشته می شوند ، در یک سیستم نوشتاری الفبایی ، اجزای اصلی تنها صداها را بدون هیچ ارجاعی به معنی نشان می دهند ؛ نوشتار چینی لوگوگرافی است یعنی هر نماد یا یک کلمه یا یک واحد حداقل معنی را نشان می دهد ، وقتی کاراکتر را می نویسم نه تنها یک صدا دارد بلکه یک معنی دارد.

فهرست مطالب
خط و زبان مردم چین

زبان یا گویش چینی

زبان یا گویش چینی چیست؟ انواع مختلف زبان چینی با نام 方言 (fangyán) شناخته می‌شود که به زبان‌های منطقه ‌ای ،” گویش ‌ها ” یا ” انواع ” ترجمه می‌شود ، مردم چین عموما به زبان چینی به عنوان یک زبان واحد با تعدادی گویش یا انواع مختلف اشاره می کنند ، با این حال درک متقابل کمی بین انواع مختلف چینی وجود دارد و در نتیجه برخی از زبان شناسان غیر چینی از آنها به عنوان زبان های جداگانه یاد می کنند.

هشت لهجه مختلف که هر کدام از نظر فنی ممکن است زبان خودشان باشد ، بسته به اینکه چگونه آن را تعریف کنید ، هر یک از این هشت “گویش” شامل گویش ‌های فرعی و تنوع منطقه‌ ای خود است که بسیاری از آنها می‌توانند به طور رسمی به عنوان یک گویش نیز به حساب آیند.

در زبان چینی بین زبان گفتاری و نوشتاری تمایز قائل شده است ، در چین به شکل نوشتاری زبان چینی که در سراسر کشور یکنواخت تلقی می‌شود ، zhōngwén نامیده می‌شود.

منتظر شما هستیم!

مشاوره رایگان

مهاجرت آسان و ارزان به کشور چین با هر شرایطی که دارید ؛همین حالا فرم درخواست مشاوره را تکمیل کنید!

کارشناسان مهاجرتی رجبی

سوالی دارید؟

مشاوره دقیق و رایگان ما را از دست ندهید.

زبان ماندارین یا زبان چینی استاندارد

چند صد زبان در چین وجود دارد ،زبان ماندارین یا زبان چینی استاندارد رواج بیشتری دارد ، اما صد ها زبان چینی مرتبط وجود دارد که در مجموع با نام هانیو شناخته می‌شوند ، 92 درصد از مردم چین به این زبان صحبت می کنند ، افرادی قصد کار در چین را دارند باید به این زبان مسلط باشند.

مقاله کار در چین را در کنار این محتوا مطالعه کنید تا با مشاغل پر درآمد و موفق در چین هم آشنا شوید ، همچنین می توانید قوانین بازار کار چین مانند بازنشستگی ، بیمه و … را بدانید.

زبان ‌های چینی معمولا به هفت گروه زبان اصلی تقسیم می‌شوند و مطالعه آنها یک رشته دانشگاهی مجزا است ، و از نظر مورفولوژیکی و آوایی با یکدیگر تفاوت دارند ، اما در عین حال سیستم نوشتاری یکسانی دارند و به صورت نوشتاری قابل درک متقابل هستند.

علاوه بر این ، تقریبا 300 زبان اقلیت وجود دارد که توسط 8 درصد باقی مانده از جمعیت چین صحبت می شود ؛ آنهایی که بیشترین حمایت دولتی را دارند مغولی، تبتی، اویغور و ژوانگ هستند.

زبان ماندارین یا زبان چینی استاندارد

تکامل هجا های چینی

تکامل هجا های چینی به یک باره انجام نشده ، حروف چینی در طی چندین هزار سال تکامل یافته اند و سبک ها یا اسکریپت های مختلفی را شامل می شوند ، شکل ‌های اصلی شامل کتیبه‌ های استخوانی اوراکل ، کتیبه‌ های برنزی ، شخصیت‌ های مهر کوچک ، فیلم ‌نامه رسمی ، خط منظم یا نویسه‌ های خط چمن و خط شکسته است.

در چین به چند زبان صحبت می شود؟

“بسیاری زبان ” پاسخ به سؤال در چین به چند زبان صحبت می شود؟ است ، هشت لهجه مختلف که هر کدام از نظر فنی ممکن است زبان خودشان را دارا باشند باشد ، بسته به اینکه چگونه آن را تعریف کنید ، هر یک از این هشت “گویش” شامل گویش‌های فرعی و تنوع منطقه‌ای خود است که بسیاری از آنها می‌توانند به طور رسمی به عنوان یک گویش نیز به حساب آیند.

چینی نوشتاری (中文)

چینی نوشتاری (中文)

شکل چینی نوشتاری عمدتا بر اساس ماندارین است که توسط افراد تحصیل کرده در پکن صحبت می شود ، زبان چینی با حروف (汉字 [漢字] hànzì) نوشته می شود که هم صدا و هم معنی را نشان می دهد ؛ کلمات در زبان چینی می توانند از یکی از هجا های بیشتری ساخته شوند و هر هجا با یک کاراکتر نشان داده شود.

انواع نسبتا کمی از هجا ها در زبان چینی گفتاری وجود دارد – حدود 1700 هجا در ماندایرن ، در مقایسه با زبان هایی مانند انگلیسی بیش از 8000 تا ده ها هزار کاراکتر وجود دارد ؛ در نتیجه برای هر هجا نویسه های متعددی وجود دارد که هر کدام معنای متفاوتی دارند ، این نوع سیستم نوشتاری با نام‌ های معنایی آوایی ، لوگوفونتیکی ، مورفوفونمیک ، لوگوگرافی یا لوگوهجایی شناخته می‌شود.

یکی از دشواری زبان چینی برای افرادی است که قصد مهاجرت به کشور چین را دارند ، اگر قرار است در چین ، تحصیل کنید ، باید با این زبان آشنا باشید ، با برترین دانشگاه ها و رشته های ارائه شده در کشور چین هم در مقاله تحصیل در چین آشنا شوید.

برای شناخت بهتر کشور چین مقالات زیر را بخوانید.

روند های مدرن و آینده زبان چینی

نحوه توسعه چینی در آینده وضعیت جالبی برای تماشا خواهد بود ، برای مثال ، اگرچه فرآیند ساده‌سازی زبان چینی برای چندین نسل از جوانان چینی که آن را یاد می‌گیرند مفید بود ، اما به نظر می‌رسد که گرایشی به سمت استفاده از اشکال سنتی‌ تر حروف در برخی از مناطق سرزمین اصلی چین در حال توسعه است ، دلیل این امر ممکن است افزایش غرور ملی و تمایل به ترویج شکل سنتی تر زبان باشد.

در مقابل ، در حالی که جمعیت عمدتا کانتونی زبان هنگ کنگ دارای درجه بالایی از تسلط زبان ماندارین هستند ، واکنشی نسبت به آنچه که در برخی محافل به عنوان چیره شدن سرزمین اصلی چین تلقی می شود وجود دارد ؛ این باعث شده است که برخی از جوانان از صحبت کردن ماندارین در هنگ کنگ با وجود اینکه بیشتر از همیشه آن را در مدرسه یاد گرفته اند ، امتناع کنند.

همچنین روند های مدرن و آینده زبان چینی تحت تاثیر تکنولوژی تغییر کرده ، پیشرفت‌ های اخیر در فناوری به ‌ویژه در رابطه با برنامه ‌های کامپیوتری در حال توسعه هستند که می‌توانند خط های سنتی و ساده‌ شده چینی را به درستی شناسایی کنند ، حتی اگر سیستم های مذکور هنوز نتوانند بین این دو به طور کامل ترجمه کنند.

تفاوت بین چینی سنتی و ساده شده چیست؟

چینی ساده به طور گسترده در اوایل دهه 1950 به عنوان بخشی از سیستم اصلاحات کمونیستی در سرزمین اصلی چین که برای بهبود سواد در میان جمعیت عظیم این کشور طراحی شده بود، ترویج شد و چینی سنتی سیستم نوشتاری چینی قبل از اصلاحات است.

سیستم نوشتاری ساده شده چینی تفاوت های زیر را با چینی سنتی الزامی می کند:

  • ضربه های کاهش یافته
  • تعداد کاراکترها کاهش یافت
  • انتخاب کاراکتر – جایی که قبلا چندین کاراکتر می‌توانست برای نشان دادن یک ایده استفاده شود، یکی معمولا محبوب‌ ترین است اکنون به عنوان “درست” انتخاب می‌شد.

این بدان معنا نیست که فقط یک نسخه از چینی ساده شده و یک نسخه از چینی سنتی وجود دارد ، در واقع چهار نسخه اصلی نوشتاری به زبان چینی وجود دارد ، استفاده از هر یک به منطقه متفاوتی مربوط می شود ، ماندارین ساده در سرزمین اصلی چین ، مالزی و سنگاپور استفاده می شود و ماندارین سنتی در تایوان ، هنگ کنگ و ماکائو کاربرد دارد.

برای درک بهتر پاسخ این سوال که تفاوت بین چینی سنتی و ساده شده چیست؟ جدول زیر را ببینید.

چینی ساده شده چینی سنتی تفاوت
چینی تقریباً استفاده از 3 هزار کاراکتر ساده شده استفاده از بیش از 50 هزار کاراکتر نوشتار
تلفظ کاراکترها متقارن و در سراسر چین یکسان است تلفظ کاراکترهای مختلف در مناطق مختلف متفاوت است تلفظ
استفاده در بسیاری از مناطق چین، اما نه در تایوان، هنگ کنگ و ماکائو استفاده در تایوان، هنگ کنگ و ماکائو و برخی مناطق چین کاربرد
برای مخاطبان جوان و عمومی‌تر به کار می‌رود بیشتر برای مخاطبان بالغ و فرهنگی‌تر به کار می‌رود مخاطب
استفاده بیشتر در رسانه‌های رسمی و متون رسمی استفاده کمتری در رسانه‌های رسمی و متون رسمی استفاده در رسانه‌ها

به کارگیری زبان انگلیسی در چین

شرایط به کارگیری زبان انگلیسی در چین چگونه است؟ در چین ، انگلیسی به عنوان یک زبان در چندین زمینه ، به ویژه در زمینه های تجاری برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در چین و آموزش دانشجویان خارجی برای تحصیل در چین و فراگیری زبان ماندارین استاندارد استفاده می شود ، انگلیسی نیز یکی از زبان های رسمی در هنگ کنگ است.

اگر به قصد سرمایه گذاری وارد کشور چین می شوید ، زبان و خط بسیار برای شما مهم خواهد بود ، در این خصوص می توانید مقاله سرمایه گذاری و ثبت شرکت در چین را بخوانید.

منتظر شما هستیم!

مشاوره رایگان

با تکمیل فرم درخوایت مشاوره در لیست دریافت مشاوره رایگان مهاجرتی قرار می گیرید.

کارشناسان مهاجرتی رجبی

سوالی دارید؟

مشاوره دقیق و رایگان ما را از دست ندهید.

آیا می توان زبان چینی را فرا گرفت؟

سوالی که بسیاری از مراجعین از ما می پرسند : آیا می توان زبان چینی را فرا گرفت؟ اکنون با مواردی که در بالا بیان شد باید درک بهتری از تعداد حروف چینی داشته باشید ، بیش از 100000 حرف در الفبای چینی وجود دارد ، برای کسانی که علاقه مند به یادگیری زبان هستند ، باید گفت که برای مسلط بودن به این زبان فقط باید حدود 3000 کاراکتر بدانید و بسیار کمتر از آن تا بتوانید بیشتر مطالبی را که روزانه با آن مواجه می شوید بخوانید.

با خط و زبان برخی دیگر از کشورهای آسیایی آشنا شوید.

سوالات متداول خط و زبان مردم چین

بیش از 100000 حرف در الفبای چینی وجود دارد ، برای کسانی که علاقه مند به یادگیری زبان هستند ، باید گفت که برای مسلط بودن به این زبان فقط باید حدود 3000 کاراکتر بدانید و بسیار کمتر از آن تا بتوانید بیشتر مطالبی را که روزانه با آن مواجه می شوید بخوانید.

هشت لهجه مختلف که هر کدام از نظر فنی ممکن است زبان خودشان را دارا باشند باشد ، بسته به اینکه چگونه آن را تعریف کنید ، هر یک از این هشت “گویش” شامل گویش‌های فرعی و تنوع منطقه‌ای خود است که بسیاری از آنها می‌توانند به طور رسمی به عنوان یک گویش نیز به حساب آیند.

در زبان چینی بین زبان گفتاری و نوشتاری تمایز قائل شده است ، در چین به شکل نوشتاری زبان چینی که در سراسر کشور یکنواخت تلقی می‌شود ، zhōngwén نامیده می‌شود.

بیشتر زبان های دنیا بر اساس حروف الفبا نوشته می شوند ، در یک سیستم نوشتاری الفبایی ، اجزای اصلی تنها صداها را بدون هیچ ارجاعی به معنی نشان می دهند ؛ نوشتار چینی لوگوگرافی است یعنی هر نماد یا یک کلمه یا یک واحد حداقل معنی را نشان می دهد ، وقتی کاراکتر را می نویسم نه تنها یک صدا دارد بلکه یک معنی دارد.

چند صد زبان در چین وجود دارد ، زبان غالب چینی استاندارد است که بر پایه ماندارین مرکزی است ، اما صد ها زبان چینی مرتبط وجود دارد که در مجموع با نام هانیو شناخته می‌شوند ، 92 درصد از مردم چین به این زبان صحبت می کنند.

در این مقاله ، مشاوران موسسه مهاجرتی رجبی با توجه به بالا بودن تقاضا برای مهاجرت به این کشور خط و زبان مردم چین را بررسی کردند ، در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با دفتر موسسه در شیراز و دفاتر مرکز و غرب تهران تماس بگیرید و همچنین پیشنهاد می کنیم مقاله اقتصاد کشور چین را در کنار این محتوا مطالعه کنید.

ببینید و بشنوید تجربه دو نفر از مراجعین عزیز ما که موفق به دریافت ویزای چین شده اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rate this post
منو
خانه