تحصیل در این رشته به شما فرصت می دهد تا بتوانید برای کار به کشورهای مطرح اروپایی رفته و بدون نیاز به گذارندن مجدد دوره تحصیلی به راحتی به ادامه تحصیل پرداخته و یا کار مشغول شوید.
دولت این کشور با ارائه بورسیه های متعدد شرایط تحصیلی را برای دانشجویان بسیار آسان نموده و دانشجویان با ارائه مدارک مشخص شده از سوی دانشگاه می توانند به راحتی به پذیرش برسند ، افراد فارغ التحصیل این رشته که در اصطلاح اپتومتریست نامیده می شوند ، می توانند در کلیه امور مرتبط با بینایی فعالیت داشته باشند و تا مقطع دکتری ادامه تحصیل دهند.
در کنار این محتوا ، پیشنهاد می کنیم مقاله تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه را نیز مطالعه کنید تا با شرایط کلی تحصیل رشته های علوم پزشکی و دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت ایران در ترکیه بخوبی آشنا شوید.
در این رشته تحصیلی شما با علوم پزشکی ، اپتیک ، تکنیک های تصویربرداری و فیزیولوژی آشنا خواهید شد و می توانید با آسودگی خاطر تحصیلات خود را به پایان رسانده و سپس جذب بازار کار شوید ، این رشته شیرین و جذاب در ابتدا با اختراع عینک به وجود آمد و در طول زمان با پیشرفت های متعدد توانست به یکی از رشته های پرتقاضا و البته مهم در حوزه درمان مبدل گردد.
ویدیو در ادامه شامل اطلاعات خوبی است که تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه را به صورت مختصر ولی با جزئیات توضیح می دهد.
پادکست تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه
بهترین دانشگاه های بینایی سنجی ترکیه
مقصدهای تحصیل رشته بینای سنجی در کشور ترکیه متعدد است و این رشته در بیش از 40 دانشگاه این کشور به متقاضیان ارائه می شود ، یکی از بهترین این دانشگاه ها دانشگاه حاجت تپه در شهر آنکارا است که به عنوان یک دانشگاه دولتی جزو ممتازترین ها در جامعه علمی ترکیه به شمار می رود.
رشته بینایی سنجی در دانشکده علوم بهداشتی به دانشجویان ارائه شده و شما فرصت تحصیل به زبان انگلیسی را در این دانشگاه خواهید داشت ، دانشگاه حاجت تپه از جمله دانشگاه های چند زبانه ترکیه است که زبان های دیگری همچون آلمان و فرانسوی را در آن خواهید یافت.
این دانشگاه دانشجویان را از طریق آزمون SAT پذیرش می کند و در صورتی که معدل دیپلم و پیش دانشگاهی شما بالاتر از 18 باشد می توانید درخواست پذیرش در دانشگاه را داشته باشید ، البته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی بسیار دشوار است و الویت با قبول شدگان آزمون می باشد و ارائه زبان ترکی نیز نقش مهمی را ایفا می کند.
از دیگر بهترین دانشگاه های بینای سنجی ترکیه دانشگاه قاضی در شهر آنکارا می باشد که بیش از 21 دانشکده دارد ، با انتخاب تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه در دانشگاه قاضی می توانید یکی از دو زبان ترکی و یا انگلیسی را به دلخواه خود انتخاب نموده و قبولی در آزمون SAT را به دست آورید.
رشته بینایی سنجی در دانشگاه آنکارا
دانشگاه آنکارا در میان مقصدهای تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه به عنوان برترین مقصد دانشگاهی به دانشجویان بین المللی معرفی می شود و شما با پذیرش در این دانشگاه فرصت کار در بهترین کشورهای جهان را خواهید داشت ، دانشگاه آنکارا که رسما توسط آتاتورک بنا گذاشته شده در تلاش است تا کیفیت فکری ، اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی ملت را ارتقا بخشد.
رشته بینایی سنجی در دانشکده پرستاری این دانشگاه به دانشجویان ارائه می شود و شما باید زبان ترکی را برای تحصیل در مقطع کارشناسی یاد بگیرید ، فرصت تحصیل به زبان انگلیسی نیز در مقاطع تحصیلات تکمیلی امکان پذیر است ، امکانات این دانشگاه هم در زمینه تحصیل و هم سکونت بسیار ایده آل بوده و از این بابت نگرانی نخواهید داشت.
برای رسیدن به پذیرش نیز باید بتوانید در آزمون های SAT و YOS نمره کافی را به دست آورید ، جهت درخواست به دانشگاه باید ابتدا فرم خود را به صورت آنلاین پر کرده و سپس مدارک موردنیاز را فراهم سازید ، کارشناسان شرکت جزئیات لازم را در رابطه با رشته بینایی سنجی در دانشگاه آنکارا در اختیارتان قرار می دهند.
رشته بینایی سنجی در دانشگاه مارمارا ترکیه
مارمارا یکی از بهترین مقصدهای دانشگاهی در ترکیه است که می توانید برای رسیدن به مدرکی معتبر در زمینه تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه به شما معرفی کنیم ، این دانشگاه که میزبان دانشجویان بین المللی از کشورهای اروپا نیز هست ، سطح علمی بالایی را به دانشجویان ارائه می دهد ، در هنگام درخواست به دانشگاه باید مدرک زبان ترکی و یا انگلیسی را ارائه داده و حتما در آزمون YOS به قبولی برسید.
نمره کسب شده در این آزمون بسیار مهم است و فرصت ادامه تحصیل در مقاطع تحصلات تکمیلی برایتان وجود دارد ، کالج دانشگاه نیز دوره آمادگی آزمون را برای متقاضیان ارائه می دهد ، هزینه تحصیل در این دانشگاه نیز به دلیل دلتی بودن بسیار مقرن به صرفه می باشد.
برخی دیگر از دانشگاه ها که تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه را ارائه می دهند شامل موارد زیر است:
- دانشگاه استانبول
- دانشگاه هاران
- دانشگاه باشکنت
- دانشگاه دوکوز ازمیر
- دانشگاه اژه
- دانشگاه اوکان
هزینه تحصیل بینایی سنجی در ترکیه
تمامی دانشجویانی که به دنبال تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه هستند اطلاع از هزینه این رشته برایشان اهمیت ویژه ای دارد ، خوب است که از همین ابتدا اطلاع داشته باشید که هزینه تحصیل در هر کشور از جمله ترکیه تنها محدود به شهریه دانشگاه نبوده و باید هزینه های متعدد دیگر از جمله هزینه های زندگی را نیز مدنظر قرار دهید.
جهت اطلاع از جزئیات هزینه زندگی در ترکیه خوب است که به مقاله تحصیل در ترکیه نیز نگاهی داشته باشید ، هزینه تحصیل رشته بینا سنجی در ترکیه در برخی از دانشگاه ها به شرح زیر است:
- دانشگاه اوکان 3500 دلار در سال
- دانشگاه استانبول 4200 دلار در سال
- دانشگاه هاران 2900 دلار در سال
- دانشگاه باشکنت 3600 دلار در سال
در ترکیه دانشگاه های دولتی بسیار مقرون به صرفه تر از مراکز خصوصی هستند و دانشجویان بین المللی معمولاً بین 100 تا 4000 دلار در هر سال تحصیلی پرداخت می کنند ، جای تعجب نیست که انشگاه های خصوصی گران تر از دانشگاه های دولتی هستند و می تواند تا 20000 دلار نیز برسد.
چنانچه هزینه تحصیل در این کشور اهمیت بالایی برایتان دارد خوب است که دانشگاه هایی مانند کوچ و یا اوکان را انتخاب کرده و با کارشناسان شرکت نیز مشورت نمایید.
چارت درسی بینایی سنجی در دانشگاه های ترکیه
هدف از تحصیل رشته بینایی سنجی در دانشگاه های ترکیه تربیت متخصصانی است که بتوانند پس از اتمام دوره تحصیل خود در تمام بیماری های مرتبط با چشم اعم از ضعیفی ، تشخیص تنبلی ، اختلالات ، انحرافات و غیره به درمان بپردازند ، تمامی این مهارت ها از طرق یادگیری دروس مختلفی است که در دوره دانشگاه در چارت درسی این رشته گنجانده شده است.
بخشی از چارت درسی تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه نیز شامل دروس عملی است که به بالابردن مهارت دانشجویان بسیار کمک می نماید ، برخی از مهم ترین دروس چارت درسی بینایی سنجی در دانشگاه های ترکیه به شرح زیر است:
- زیست
- بیوشیمی
- اورژانس های چشمی
- فیزیولوژی چشم
- اپتیک هندسی و فیزیکی
- اپتومتری
- مکانیسم دید دو چشمی
- آسیب شناسی چشم
- داروشناسی
- لابراتوار اپتیک
- بینایی محیطی
- آنالیز مشاهدات کلینیکی
- اپتومتری مشاغل و بهداشت چشم
- ژنتیک و چشم
- عدسی های تماسی
از آنجایی که تبدیل شدن به یک متخصص چشم می تواند یک پروسه طولانی و بسیار دشوار 14-15 ساله با خدمات اجباری را به همراه داشته باشد ، این امکان فراهم شده تا بتوان با یک دوره تحصیل 2 تا 4 ساله به عنوان یک اپتومتریست به معاینه و نسخه نوشتن پرداخته و عینک بسازید . در واقع شما با تحصیل در رشته بینایی سنجی همانند یک دکتر چشم پزشک خواهید بود تنها با میزان تخصصی کمتر.
شما به عنوان یک فرد با تخصص بینایی سنجی قادر خواهید بود تا دانش نظری و مهارت های عملی مورد نیاز برای توزیع ایمن و شایسته دستگاه های بینایی غیرعادی ، لنزهای تماسی و عینک را به دست آورید.
تمام تلاش ما در هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی این است تا بتوانیم بهترین کیفیت را به مشتریان عزیز ارائه دهیم و این کیفیت خدمات در کنار تجربه است که منجر به موفقیت پرونده مهاجرتی شما خواهد شد.
همانطور که در ویدیو روبرو پذیرش از مراکز علمی کشورهای مختلف را میبینید، ما وعده هایمان را با شما، عملی میکنیم و تا رسیدنتان به مقصد از شما حمایت خواهیم کرد.
آزمون های ورودی بینایی سنجی ترکیه
در رابطه با ورود به دانشگاه های ترکیه می توان گفت که شرکت در آزمون های ورودی بینایی سنجی ترکیه یکی از اصلی ترین شرایط پذیرش است ، گرچه آزمون های ورودی دانشگاه در این کشور همانند ایران به صورت یکپارچه برگزار نمی شود اما بسیار جامع و معتبرهستند ، هر دانشگاه می تواند یکی از این آزمون ها را ملاک پذیرش قرار دهد و با توجه به رشته محتوای دروس آن تغییر یابد.
اصلی ترین آزمون های تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه که با توجه به الزام هر دانشگاه باید در آنها شرکت کنید به شرح زیر است:
آزمون YOS : نیازمند مدرک دیپلم و عدم وجود شرط سنی برای متقاضیان خارجی که به نوعی مهم ترین آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه نیز محسوب می شود.
آزمون SAT : آزمون ورود به مقطع کارشناسی که علوم پایه از جمله زبان داوطلب را ارزیابی می کند.
آزمون ALES : برای ورود به دوره کارشناسی ارشد و دکترا برگزار می گردد.
آزمون GRE : که دارای دو نوع عمومی و تخصصی است و به صورت کلی سه موضوع را شامل می شود: مهارت های محاسباتی ریاضی ، درک مطلب و مقاله نویسی ، این آزمون به دلیل سوالات به زبان انگلیسی دشواری بیشتری برای داوطلبان دارد.
معمولا آزمون های ورودی بینایی سنجی در ترکیه با آزمون های ورودی رشته های دیگر علوم پزشکی ، مشترک هستند ؛ اگر به رشته پرستاری علاقه مندید ، مقاله تحصیل رشته پرستاری در ترکیه را نیز بخوانید.
مزایا و معایب تحصیل بینایی سنجی در ترکیه
با توجه به پیشرفت جامعه درمان در دنیای امروز ، تحصیل و یادگیری هر یک از مشاغل در این حوزه می تواند چشم انداز شغلی روشنی را پیش روی شما قرار دهد ، رشته بینای سنجی مانند هر رشته دانشگاهی دیگری مزایا و معایب خاص خود را به همراه دارد و خوب است که شما از همان ابتدا از تمامی جنبه های این رشته تحصیلی آگاه شوید ، البته به طور کلی تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه رشته ای بسیار عالی و پردرآمد است و معایب آن در مقایسه با مزیت های بیشماری که به همراه دارد بسیار ناچیز است.
مزایا
- پبازار کار پرتقاضا
- افزایش نیاز به این حرفه
- سطح درآمد بالا
- ساعات کاری مناسب
- استرس کم
- تعادل زندگی کار
معایب
- درآمد ناپایدار
- عدم پیشرفت شغلی
- حرفه ای خسته کننده
- بی ثباتی قراردادهای کاری
بازار کار و درآمد بینایی سنجی در ترکیه
رشته بینایی سنجی یکی از رشته های دانشگاهی با بازار کار بسیار خوب است که درآمد بسیار عالی را نیز برایتان به همراه دارد ، شما با مدرک کارشناسی این رشته می توانید به بازار کار و هر یک از مراکز درمانی وارد شوید ، البته این رشته دارای دوره رزیدنسی است که باید پس از اتمام دوره تحصیل در یکی از مراکز مرتبط سپری شود.
تعداد فارغ التحصیلان کم در این رشته یکی از دلایل اصلی بازار کار خوب است که تقاضا برای آن را همواره بالا نگه می دارد ، اشتغال در بخش خصوصی یا دولتی نیز در میزان درآمد شما تاثیرگذار خواهد بود و با کار در مراکز خصوصی درآمد بالاتری خواهید داشت.
در صورت ادامه تحصیل تا مقطع دکترا نیز می توانید به عضویت در هیئت علمی دانشگاه درآمده و با افزیش سابقه درآمد قابل توجهی را ماهیانه به دست آورید ، بازار کار و درآمد بینایی سنجی در ترکیه با توجه به سطح مدرک تحصیلی و سابقه کار از 106070 تا 187905 لیر متغیر خواهد بود ، البته این مبالغ تقریبی بوده و در هر فرصت شغلی میزان درآمد متغیر است.
برای دریافت دریافت اطلاعاتی کامل و به روز در زمینه بازار کار در ترکیه و شناحت مشاغل مورد نیاز این کشور ، به مقاله کار در ترکیه مراجعه نمایید.
مشاوران شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) با شما در خصوص تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه سخن گفتند ، سوالات خود را در بخش دیدگاه ثبت کنید و پاسخ کارشناسان مجرب ما را دریافت نمایید.
سوالات پر تکرار تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه
- دانشگاه اوکان 3500 دلار در سال
- دانشگاه استانبول 4200 دلار در سال
- دانشگاه هاران 2900 دلار در سال
- دانشگاه باشکنت 3600 دلار در سال
از دیگر بهترین دانشگاه های بینای سنجی ترکیه دانشگاه قاضی در شهر آنکارا می باشد که بیش از 21 دانشکده دارد.
در مقطع کارشناسی این رشته در دانشگاه های ترکیه باید 146 واحد را به صورت میانگین پشت سر بگذارید و دره کارشناسی ارشد دو سال و دکترا چهار سال تحصیلی برنامه ریزی شده است ، مقطع دکترای این رشته در تعداد محدودی از دانشگاه های ترکیه ارائه شده و رقابت برای ورود به آن بسیار بالا است، 50 واحد در چارت درسی دوره دکترا برنامه ریز شده که 25 واحد آن به تز نهایی اختصاص دارد.
زبان تحصیل بینایی سنجی در ترکیه می تواند به هر دو زبان ترکی و انگلیسی انجام شود.
- آزمون YOS : نیازمند مدرک دیپلم و عدم وجود شرط سنی برای متقاضیان خارجی که به نوعی مهم ترین آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه نیز محسوب می شود.
- آزمون SAT : آزمون ورود به مقطع کارشناسی که علوم پایه از جمله زبان داوطلب را ارزیابی می کند.
- آزمون ALES : برای ورود به دوره کارشناسی ارشد و دکترا برگزار می گردد.
- آزمون GRE : که دارای دو نوع عمومی و تخصصی است.
کشور ترکیه یکی از برترین مقصدهای تحصیلی برای دانشجویان ایرانی است که مزیت های بیشماری به همراه دارد ، کارشناسان شرکت مهاجرتی رجبی ضمن اطلاع از تمامی شرایط پذیرش در دانشگاه ها ، پاسخگوی تمامی سوالات شما در رابطه با تحصیل رشته بینایی سنجی در ترکیه بوده و می توانید از طریق تماس با دفاتر مرکزی و غرب تهران و یا دفتر شیراز تمامی اطلاعات موردنیازتان را دریافت کنید ، همچنین توصیه می کنیم مقاله تحصیل رشته بینایی سنجی در اتریش را بخوانید و با بورسیه های این رشته در اروپا بیشتر آشنا شوید.