تحصیل رشته شیمی در ترکیه

مشاور روش های مهاجرتی
مشاور روش های مهاجرتی
تحصیل رشته شیمی در ترکیه
فهرست مطلب

مشاور مهاجرتی

تحصیل رشته شیمی در ترکیه یکی ازگزینه های موجود برای علااقمندان تحصیل در رشته های علوم در کشور های همسایه است ، شیمی بخش مرکزی علوم است که علاوه بر دانشگاه های ترکیه در دانشگاه های سراسر جهان تدریس می شود ، اگرچه محتوا و توالی موضوع کم و بیش شبیه به هم هستند ، اما هر کشوری به دلیل تأثیرات فرهنگی و سیاسی منحصر به فرد در مسیرهای متفاوتی پیشرفت کرده است.

هنگام تحقیق در موردتحصیل در رشته شیمی نه تنها بررسی محتوای شیمی تدریس شده، بلکه درک مسیر توسعه کشور محل تحصیل مهم است. ؛ برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تحصیل در این کشور می توانید با شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) تماس بگیرید.

مانند بسیاری از کشورها ، ترکیه نیز در قرن گذشته توجه و اهمیت ویژه ای به آموزش شیمی داده است ، دانشگاه های ارائه دهنده رشته شیمی در این کشور بر دانش و درک درستی از ترکیب ، ساختار، خواص و دگرگونی‌ های مواد طبیعی و مصنوعی به دانشجویان تمرکز دارد.

دوره های مقدماتی در دپارتمان یک نمای کلی از علم شیمی برای رشته های غیرعلمی و غیر شیمی ارائه می دهد ؛ دوره های متوسط و پیشرفته پایه محکمی را برای کسانی که مایل به ادامه کار فارغ التحصیل در شیمی هستند یا برای افراد انتخاب کننده مشاغل مرتبط با شیمی را در صنعت ، دولت و آموزش فراهم می کند

این رشته یک علم مرکزی است که مطالعه زیست شناسی و فیزیک را تکمیل می کند ، این رشته علمی به مطالعه ماده و خواص آن، نحوه ترکیب مواد برای تشکیل یک ماده جدید و علم پشت این واکنش می پردازد.

رشته شیمی در دانشگاه های ترکیه در مقاطع تحصیلی مختلف ارائه می شود که شامل دوره کارشناسی 3 تا 4 ساله ، کارشناسی ارشد 1 تا 2 ساله و دکتری 3 تا 5 ساله می باشد ؛ برای پذیرش در رشته شیمی دانشگاه های ترکیه در مقطع کارشنایسی اتمام دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی الزامی است البته بایستی توجه داشت که مدرک دیپلم دبیرستان بایستی اثبات کند که در طول دوره دبیرستان خود دروس شیمی ، ریاضی و فیزیک را گذرانده اید.

کارشناسی شیمی مدرکی است که شامل کسب دانش پایه در مورد ساختار ها ، ترکیبات ، خواص مواد و تغییرات آنها می باشد شامل دوره های آموزشی نظری و عملی در شیمی آلی، معدنی، تجزیه و شیمی فیزیک است.

مدارک پذیرش رشته شیمی در ترکیه

  • اتمام دوره دبیرستان و پیش دانشگاهی در رشته های ریاضی و تجربی ( برای تحصیل در مقطع کارشناسی )
  • ریز نمرات دبیرستان
  • مدرک کارشناسی در رشته های مرتبط با شیمی و علوم ( برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد)
  • گواهی تسلط به زبان ترکی ( در صورت تمایل به تحصیل به ترکی )
  • گواهی تسلط به زبان انگلیسی (در صورت تمایل به تحصیل به انگلیسی )
  • گواهی تمکن مالی
  • پرداخت هزینه درخواست پذیرش
  • تکمیل فرم پذیرش دانشگاه مورد نظر
تحصیل رشته شیمی در ترکیه

بهترین دانشگاه های شیمی ترکیه

ترکیه کشوری با دانشگاه های برتر است که برخی از آن ها در رتبه بندی های مختلف تایمز ، QS و شانگهای دارای رتبه هستند ، برخی از این دانشگاه بر اساس یک رشته خاص محبوب هستند و برخی دیگر در تمامی رشته ها معتبرند ، از مهمترین مراحل تحصیل در خارج از کشور انتخاب بهترین و مناسب ترین دانشگاه برای تحصیل است ، به همین منظور در ادامه با بهترین دانشگاه های شیمی ترکیه آشنا می شویم.

بهترین دانشگاه های شیمی ترکیه

دانشگاه بغازیچی

دانشگاه بغازیچی یک دانشگاه تحقیقاتی بزرگ در استانبول ترکیه است که پردیس اصلی آن در سمت اروپایی تنگه بسفر واقع شده است و دارای شش دانشکده و دو مدرسه ارائه دهنده مدارک کارشناسی و شش مؤسسه ارائه دهنده مدارک تحصیلات تکمیلی می باشد ، به طور سنتی، زبان آموزش انگلیسی است.

دانشگاه بغازیچی به طور مداوم در بالاترین رتبه در ترکیه قرار دارد و بیشترین تعداد متقاضی را از طریق آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه دارد ؛ این دانشگاه دارای دانشکده های هنر و علوم ، اقتصاد و علوم اجرایی ، آموزش ، مهندسی ، رشته های کاربردی و زبان های خارجی می باشد ، دپارتمان شیمی یکی از دپارتمان های موجود در دانشکده هنر و علوم این دانشگاه است.

دانشگاه آنکارا

دانشگاه آنکارا یک دانشگاه دولتی در آنکارا پایتخت ترکیه است ، این اولین موسسه آموزش عالی بود که پس از تشکیل جمهوری در سال 1923 در ترکیه تأسیس شد ؛ این دانشگاه دارای 40 برنامه حرفه ای ، 120 برنامه کارشناسی و 110 برنامه تحصیلات تکمیلی است.

این دانشگاه دارای دانشکده های کشاورزی ، علمی کاربردی ، ارتباطات ، دندانپزشکی ، الهیات ، علوم تربیتی ، مهندسی ، هنر های زیبا ، علوم بهداشت ، دانشکده زبان و تاریخ – جغرافیا ، حقوق ، پزشکی ، پرستاری ، داروسازی ، علوم سیاسی ، علوم ، علوم ورزشی و دامپزشکی می باشد.

دانشگاه بیلکنت

دانشگاه بیلکنت یک دانشگاه خصوصی واقع در آنکارا، ترکیه است ، این موسسه در سال 1984 با هدف ایجاد مرکز تعالی در آموزش عالی و تحقیقات تاسیس شد ، این اولین دانشگاه خصوصی غیرانتفاعی بود که در کشور ترکیه تأسیس شد ، این دانشگاه از زمان تأسیس خود همواره در میان برترین دانشگاه های ترکیه قرار دارد.

این دانشگاه 33 رشته کارشناسی، همراه با 32 برنامه تحصیلات تکمیلی در 22 رشته مختلف ارائه می دهد ؛ دانشگاه بیل کنت دارای دانشکده ها هنر، طراحی و معماری ، دانشکده مدیریت بازرگانی ، دانشکده اقتصاد ، علوم اداری و اجتماعی؛ دانشکده تعلیم و تربیت ؛ دانشکده مهندسی ؛ دانشکده علوم انسانی و ادبیات ؛ دانشکده حقوق ؛ دانشکده موسیقی و هنر های نمایشی و دانشکده علوم است.

هزینه تحصیل شیمی در ترکیه

هزینه تحصیل در دانشگاه های ترکیه مقرون به صرفه است ، البته این هزینه بسته به رشته تحصیلی ، دانشگاه محل تحصیل ، مقطع تحصیلی متفاوت و ملیت دانشجو متفاوت است ، هزینه تحصیل رشته شیمی در ترکیه از 500 دلار در سال تا 4000 دلار برای هر سال تحصیلی است ، البته هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی بیشتر است و تا 10.000 دلار برای هر سال ممکن است برسد.

به عنوان یک دانشجوی بین المللی می توانید با بودجه 400 تا 500 دلار در ماه در ترکیه زندگی کنید ، این در مقایسه با سایر مقاصد تحصیلی در جهان بسیار مقرون به صرفه تر است.

زبان تحصیل شیمی در ترکیه

زبان رسمی کشور ترکیه زبان ترکی است و دروس در دانشگاه های این کشور اغلب به این زبان ارائه می شوند البته در برخی دانشگاه های ترکیه به ویژه دانشگاه های خصوصی این کشور امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد ، برای تحصیل به زبان ترکی تسلط به این زبان در سطح B2 و برای تحصیل به زبان انگلیسی نمره آیلتس 6 به بالا مورد نیاز است ، البته امکان تحصیل رشته شیمی در ترکیه بدون مدرک زبان نیز در این کشور وجود دارد.

از دیگر کشور های محبوب برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان ، مالزی است ، در مالزی زبان تحصیل ، عموما انگلیسی است ، مقاله تحصیل در مالزی را بخوانید.

چارت درسی شیمی در دانشگاه های ترکیه

برای تکمیل شرایط لازم برای تحصیل رشته شیمی در ترکیه دانشجویان باید 80 ساعت واحد درسی شیمی ، 16 ساعت واحد ریاضی ، 12 ساعت واحد فیزیک ، 6 ساعت واحد دروس انتخابی تکمیلی (علوم و مهندسی) ، 23 واحد درسی اجتماعی بگذرانند ، دروس انتخابی علوم ( شامل تعداد واحد دروس زبان ترکی و تاریخ جمهوری ترکیه ) و یک درس انتخابی کامپیوتر است ؛ همچنین دانشجویان باید حداقل 60 روز کاری در یک مرکز مرتبط با شیمی آموزش ببینند.

برنامه های دو رشته ای با گروه های فیزیک، مهندسی شیمی و زیست شناسی مولکولی و ژنتیک وجود دارد.

دپارتمان شیمی مسئول سازماندهی و اجرای دروس STS (علوم، فناوری، و جامعه) است که به عنوان دروس انتخابی HSS برای رشته های علوم و مهندسی با رتبه اول یا ارشد ارائه می شود.

تحصیل دکتری شیمی در ترکیه

ترکیه برای دانشجویان بین المللی ماجراجو که به دنبال فرصت های منحصر به فرد دکترا هستند مزایای زیادی دارد ، از آن جا که مدارک تحصیلی ترکیه از فرآیند بولونیا پیروی می کند ، برنامه های دکتری شیمی در ترکیه به طور کلی مشابه سایر برنامه های دکتری اروپایی است.

تحصیل دکتری شیمی در ترکیه

دوره دکتری شیمی شامل چندین دوره ، سمینار و آزمون در مجموع 240 واحد ECTS است ، همچنین ممکن است یک کلاس مقدماتی در ابتدای برنامه شما وجود داشته باشد ، در پایان دوره تحصیل دانشجو ملزم به ارائه و دفاع از یک پایان نامه است که توسط استاد راهنما توسعه یافته و تحت نظارت داوران مختلف دفاع می شود ، استاد راهنمای اصلی پایان نامه شما یکی از اعضای اکثر این کمیته ها خواهد بود.

هزینه تحصیل رشته شیمی در ترکیه برای دوره دکتری شیمی به زبان انگلیسی در دانشگاه های دولتی کم است و معمولاحدود 500 تا 1000 یورو در سال برای دانشجویان بین المللی است.

برای تحصیل در مقطع دکترا می توانید به سنگاپور بروید دانشگاه های بسیار معتبر این کشور ، می تواند در ارائه بالاترین مدارک دانشگاهی انتخابی کم نظیر باشد ؛ مقاله تحصیل در سنگاپور را بخوانید.

گرایش های رشته شیمی در ترکیه

پنج شاخه اصلی شیمی در دانشگاه های ترکیه وجود دارد که شامل شیمی فیزیک ، بیوشیمی ، شاخه بین رشته ای زیست شناسی و شیمی ، مطالعه شیمی آلی ترکیبات کربن ، شیمی معدنی ، شیمی تجزیه می باشد ، رشته های دیگر مرتبط با شیمی در دانشگاه های این کشور شامل ژئوفیزیک ، زلزله شناسی ، فیزیک و دینامیک جو ، شیمی قانونی ، شیمی پلیمر ، ژئوشیمی ، شیمی کشاورزی ، مهندسی شیمی ، شیمی محیط زیست و موارد دیگر می باشد.

مزایا و معایب تحصیل شیمی در ترکیه

ترکیه یکی از کشور های با پذیرش آسان برای ایرانیان است که می تواند آغاز مهاجرت آن ها به کشور های اروپایی باشد ، اگر چه تحصیل در این کشور با مزایایی همراه است به طور قطع دانشجویان ایرانی محصل در این کشور چالش هایی را تجربه می کنند که عدم آگاهی از آن ها می تواند سبب بروز مشکل برای دانشجویان شود.

مزایا و معایب تحصیل شیمی در ترکیه

مزایای تحصیل شیمی در ترکیه

  • تحصیل در دانشگاه های معتبر
  • هزینه تحصیل مقرون به صرفه
  • هزینه زندگی مقرون به صرفه
  • امکان تحصیل به زبان انگلیسی
  • فرصت های شغلی مناسب بعد از پایان تحصیل

معایب

  • بالا بودن هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی
  • نیاز به فراگیری زبان ترکی برای تحصیل در ترکیه
  • تحصیل به زبان انگلیسی اغلب در دانشگاه های خصوصی ترکیه امکان پذیر است.

بازار کار ترکیه پس از تحصیل رشته شیمی

مشاغل مختلفی برای فارغ التحصیلان رشته شیمی وجود دارد که شامل دانشمند قانونی ، ژئوشیمی ، شیمیدان زباله های خطرناک ، نانوتکنولوژیست ، فارماکولوژیست ، سم شناس ، وکیل ثبت اختراع ، مهندس هسته ای ، مهندس شیمی ، دانشمند پژوهش ، شیمیدان آب ، اپیدمیولوژیست و دانشمند مواد می باشد.

فردی که به عنوان شیمیدان در ترکیه کار می کند معمولا حدود 15600 لیره ترکیه در ماه درآمد دارد ، دستمزد ها از 7640 لیره ترکیه تا 24300 لیره ترکیه متغیر است.

بسیاری از ایرانیان برای مهاجرت کاری ، کشور ترکیه را انتخاب می کنند ، دلایل این انتخاب را به همراه مشاغل پر درآمد این کشور در مقاله کار در ترکیه شرح داده شده است.

سوالات پر تکرار تحصیل شیمی در ترکیه

کارشناسان ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) در این محتوا مطالب مفیدی در زمینه تحصیل رشته شیمی در ترکیه را برای علاقه مندان تحصیل در این کشور بیان کردند ، شما هم می توانید تمامی سوالات خود در زمینه مهاجرت را در باکس دیدگاه درج کرده و پاسخ خود را دریافت نمایید.

هزینه تحصیل رشته شیمی در ترکیه چقدر است؟

هزینه تحصیل در دانشگاه های ترکیه مقرون به صرفه است ، البته این هزینه بسته به رشته تحصیلی ، دانشگاه محل تحصیل ، مقطع تحصیلی متفاوت و ملیت دانشجو متفاوت است ، هزینه تحصیل در رشته شیمی از 500 دلار در سال تا 4000 دلار برای هر سال تحصیلی است ، البته هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی بیشتر است و تا 10.000 دلار برای هر سال ممکن است برسد.

زبان تحصیل رشته شیمی در ترکیه چیست؟

زبان رسمی کشور ترکیه زبان ترکی است و دروس در دانشگاه های این کشور اغلب به این زبان ارائه می شوند البته در برخی دانشگاه های ترکیه به ویژه دانشگاه های خصوصی این کشور امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز وجود دارد ، برای تحصیل به زبان ترکی تسلط به این زبان در سطح B2 و برای تحصیل به زبان انگلیسی نمره آیلتس 6 به بالا مورد نیاز است ، البته امکان تحصیل بدون مدرک زبان نیز در این کشور وجود دارد.

هزینه تحصیل رشته شیمی در ترکیه در مقطع دکتری چقدر است؟

هزینه تحصیل برای دوره دکتری شیمی به زبان انگلیسی در دانشگاه های دولتی ترکیه کم است و معمولاحدود 500 تا 1000 یورو در سال برای دانشجویان بین المللی است.

گرایش های رشته شیمی در ترکیه کدامند؟

پنج شاخه اصلی شیمی در دانشگاه های ترکیه وجود دارد که شامل شیمی فیزیک ، بیوشیمی ، شاخه بین رشته ای زیست شناسی و شیمی ، مطالعه شیمی آلی ترکیبات کربن ، شیمی معدنی ، شیمی تجزیه می باشد ، رشته های دیگر مرتبط با شیمی در دانشگاه های این کشور شامل ژئوفیزیک ، زلزله شناسی ، فیزیک و دینامیک جو ، شیمی قانونی ، شیمی پلیمر ، ژئوشیمی ، شیمی کشاورزی ، مهندسی شیمی ، شیمی محیط زیست و موارد دیگر می باشد.

یک شیمیدان در ترکیه چقدر درآمد دارد؟

فردی که به عنوان شیمیدان در ترکیه کار می کند معمولا حدود 15600 لیره ترکیه در ماه درآمد دارد ، دستمزد ها از 7640 لیره ترکیه تا 24300 لیره ترکیه متغیر است.

در این مقاله مشاوران موسسه مهاجرتی رجبی شرایط تحصیل رشته شیمی در ترکیه را بررسی و بیان کردند ؛ در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با دفاتر موسسه در شیراز و تهران تماس بگیرید ، همچنین اگر به رشته های علوم پزشکی علاقه مندید می توانید مقاله تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه را نیز مطالعه نمایید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو
خانه