02191002525

تحصیل در فنلاند

تحصیل در فنلاند
تخفیف 10 آذر

 بله، برای پذیرش در دوره کارشناسی در فنلاند باید در یکی از آزمون های SAT یا ACT شرکت کرد و نمره بالایی اخذ نمود.

خیر، دانشجویان خارج از اتحادیه اروپا نظیر ایرانی ها برای تحصیل در دانشگاه های فنلاند باید شهریه پرداخت کنند.

بله، دارندگان ویزای تحصیلی فنلاند در صورت ارائه تمکن مالی کافی می توانند برای دریافت ویزای همراه برای خانواده خود نیز اقدام کنند.

بله اما نه به طور مستقیم، بلکه باید پس از پایان تحصیلات در این کشور شاغل شوید و پس از 4 سال زندگی و کار در این کشور امکان اخذ اقامت دائم فراهم می آید.

دانشگاه های فنلاند رشته های مختلفی را در گرایش های متنوع و گوناگون به دانشجویان ارائه می دهند و از لحاظ کیفیت و اعتبار آموزش و همچنین ارائه خدمات و امکانات تحصیلی و اقامتی از دانشگاه های بسیار مناسب در جهان شناخته می شوند. شما با تحصیل در این کشور مسیر را برای آینده شغلی خود هموار و مساعد می سازید.

اما برای مهاجرت به فنلاند و رسیدن به این هدف و تضمین آینده خود نیاز به شناختن دقیق سیستم آموزشی و دانشگاه های این کشور دارید. همچنین باید شرایط پذیرش مراکز آموزشی آن را بررسی کرده و نسبت به شرایط تحصیلی خود بهترین اقدام را به انجام برسانید. در این مسیر مشاوران مهاجرت در موسسه رجبی با سال ها تجربه می توانند بهترین راهنما و همراه شما باشند.

شرایط عمومی تحصیل در کشور فنلاند

فنلاند به دلیل پیشرفت های چشمگیر در حوزه فناوری و نوآوری، به ویژه در رشته های مانند مهندسی کامپیوتر، هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی، شناخته شده است و دانشجویان بسیاری برای تحصیل این رشته فنلاند را بر می گزینند. همچنین این کشور به حفظ محیط زیست و توسعه پایدار اهمیت زیادی می دهد و رشته های بسیار معتبری در این حوزه را ارائه می کند.

البته به طورکل اگر خواهان تحصیل با کیفیت و معتبر در تمامی رشته ها و گرایش ها در کنار اقامتی لذت بخش هستید، فنلاند مقصد بسیار مناسبی برای شما است. تحصیل در دانشگاه های فنلاند نیازمند ارائه شرایط و مدارک خاصی است که باتوجه به دانشگاه انتخابی، رشته و مقطع تحصیلی مدنظر شما مشخص می شود.

تحصیل در دانشگاه های فنلاند در مقاطه کارشناسی تا دکترا در مراکز دولتی و خصوصی امکان پذیر است که تمامی آن ها در درخواست برخی شرایط عمومی از تمامی متقاضیان دارای موارد مشترکی هستند. به طورکلی شرایط عمومی تحصیل در کشور فنلاند که باید تمامی دانشجویان آن ها ارائه کنند بدین شرح هستند:

  • ارائه حداقل مدرک دیپلم دوره دبیرستان یا مقاطع بالاتر مورد نیاز است.
  • باید حتما به زبان خارجی مناسب تسلط داشته باشید تا قادر به درک مطالب و مفاهیم درسی و زندگی در این کشور باشید.
  • دانشجویان باید حداقل دارای 18 سال سن برای ورود به دانشگاه باشند.

رشته های مورد علاقه ایرانی ها برای تحصیل در فنلاند

طبق آمار متقاضیان و دانشجویان در حال تحصیل در فنلاند، باید گفت که محبوب ترین رشته های تحصیلی را می توان تحصیل پزشکی در فنلاند، مهندسی، حقوق و حوزه تکنولوژی و IT و غیره جای می گیرند. البته شاید بتوان گفت یکی از دلایل اصلی پر متقاضی بودن آن ها، درآمد بالا و مناسب این رشته های تحصیلی است. فرصت های شغلی متعدد موجود و نیاز بازار کار نیز تاثیر بالایی بر این امر دارند.

توجه داشته باشید که این ویژگی ها پذیرش در این رشته ها را رقابتی و حتی سخت کرده است و برای پذیرش در آن ها نیاز به ارائه سوابق تحصیلی قوی و عالی است. برخی از مهم ترین این رشته های محبوب عبارتند از:

  • دندانپزشکی
  • پزشکی
  • تمامی تخصص های پزشکی
  • حقوق و وکالت
  • مهندسی هوافضا
  • مهندسی رباتیک
  • مهندسی مکانیک
  • مهندسی پزشکی
  • مهندسی شیمی
  • علوم کامپیوتر
  • هوش مصنوعی
  • امنیت سایبری
رشته های مورد علاقه ایرانی ها برای تحصیل در فنلاند
  • فناوری اطلاعات
  • انفورماتیک
  • برنامه نویسی
  • علوم داده
  • مهندسی کامپیوتر

دقت داشته باشید که اغلب این رشته در دوره های تحصیلات تکمیلی خود و به صورت تخصصی می توانند فرصت های شغلی بسیار بهتری را نسبت به دور کارشناسی که به نوعی دوره عمومی رشته است، برای شما به ارمغان آورند.

آیا دانشگاه های فنلاند آزمون ورودی دارند؟

آیا به به دنبال تحصیل بدون کنکور در فنلاند هستید؟ باید بدانید که تحصیل در فنلاند دارای آزمون جامعی مانند کنکور در کشورمان نیست اما شرکت در آزمون ورودی دانشگاه های فنلاند طبق شرایطی مشخص لازم است. دانشجویان برای دوره های تحصیلی کارشناسی باید در آزمون‌ های ورودی برای تحصیل در فنلاند شرکت کنند.

معمولا آزمون های SAT و ACT از سوی اغلب دانشگاه های فنلاند برای پذیرش دوره کارشناسی از دانشجویان دارای مدرک دیپلم خارج از اتحادیه اروپا مثل ایرانیان درخواست می شود. متقاضیان باید در یکی از این آزمون ها که مورد تایید دانشگاه انتخابی خود است شرکت کرده و نتیجه آن را به همراه سایر مدارک ارسال کند.

اما در مقابل رشته های کارشناسی ارشد و دکترا در اغلب موارد نیازی به شرکت در آزمون ورودی خاصی ندارند، مگر در برخی رشته های خاص که شرایط آزمون مورد نیاز از سوی دانشگاه مربوطه اعلام می شود. در این مقاطع سوابق تحصیلی، تحقیقاتی و پژوهشی ملاکی بر بررسی شرایط دانشجویان و پذیرش یا عدم پذیرش آنان خواهد بود.

تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی

تحصیل در فنلاند در مقطع کارشناسی

تحصیل دوره لیسانس در فنلاند پس از اخذ مدرک دیپلم یکی از بهترین فرصت های تحصیل در کشورهای معتبر اروپا تلقی می شود. در این مقطع آموزشی می توانید با ارائه مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه و نتیجه آزمون ورودی در کنار دیگر مدارک لازم، تحصیل در بهترین رشته های تحصلی از جمله رشته های مهندسی، آی تی، پزشکی و غیره را آغاز کنید.

البته برای تحصیل در فنلاند با مدرک دیپلم باید دارای مدارک و شرایط تحصیلی بسیار خوب و مناسبی باشید و نمره آزمون ورودی را نیز تا حد امکان بالا کسب کنید تا بتوانید با دیگر متقاضیان رقابت کرده و موفق به اخذ پذیرش شوید. 

مقطع کارشناسی را می توان بهترین زمان برای شروع آینده خود در خارج از کشور دانست که شما را از ابتدا به سیستم دانشگاهی وارد می سازد و زمینه کار در آینده را نیز برایتان فراهم می کند.

مقطع لیسانس در دانشگاه های فنلاند برای دانشجویان شهروند رایگان و یا بسیار ارزان است اما شهروندان خارج از اتحادیه اروپا باید شهریه خود را پرداخت کنند. 

همچنین تحصیل در این مقطع معمولا 3 سال به طول می انجامد اما برخی رشته ها نیز 4 ساله هستند. ضمنا رشته پزشکی نیز 6 ساله و رشته دندانپزشکی نیز 5.5 ساله هستند.

تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند

تحصیل فوق لیسانس در فنلاند در رشته های مختلفی و در دانشگاه هایی معتبر با رنکینگ های بالا در جهان امکان پذیر است که این تضمین کننده آینده شغلی شما خواهد بود. در اغلب مراکز تنها ملاک مهم برای ورود به دانشگاه های فنلاند برای مقطع ارشد، داشتن سطح علمی بالا است که نشان دهد شما دوره کارشناسی تان را در دانشگاهی با رتبه مناسب گذرانده و معدل خوبی دارید.

طول دوره تحصیل در این مقطع با توجه به رشته دانشگاهی تان یک تا دو سال زمان می برد و گپ تحصیلی‌ نیز نباید زیاد باشد. در ابتدای درخواست مدرک شما به صورت دقیق توسط سیستم تحصیلی دانشگاهی فنلاند بررسی می شود و ممکن است در صورت نیاز برخی از واحدهای درسی به صورت پیش نیاز به برنامه درسی دانشجویان افزوده شود. البته شرایط تحصیل ارشد برای ایرانی ها در فنلاند نیاز به توجه به برخی نکات مهم دارد که آن ها را می توان به شرح زیر گفت:

  • کپی مدارک تحصیلی شما باید توسط وزارت امور خارجه ایران تایید شد و سفارت فنلاند در تهران نیز آن ها را لگالیزه نمایند.
  • ترجمه رسمی مدارک تحصیلی باید به تایید وزارت دادگستری برسد.
  • فتوکپی معمولی از کپی های تایید شده پذیرفته نخواهد شد و تمامی نسخه ها باید دارای مهر اصلی وزارت امور خارجه ایران و سفارت فنلاند در تهران باشند.

همچنین دقت کنید که ارائه مقالات، پژوهش ها و هرگونه فعالیت علمی معتبر بین المللی می تواند بر پذیرش شما در این دوره تاثیر بالایی بگذارد. به همین خاطر است که سوابق تحصیلی نقش اصلی در پذیرش را ایفا می کنند.

تحصیل دکتری در فنلاند

در مرحله آخر تحصیلات آکادمیک در دانشگاه های فنلاند، باید برای پذیرش مقطع دکترا اقدام نمود که دانشگاه های این کشور، بهترین امکانات آموزشی خود را برای دانشجویان این بخش فراهم می آورند. البته دریافت پذیرش از دانشگاه ها و تحصیل دکترا در فنلاند به مراتب سخت تر از دوره های قبل است.

بسیار مهم است که شرایط پیدا کردن استاد راهنما برای دکتری فنلاند را در هر دانشگاه بررسی کنید و با اساتید راهنما به طور مستقیم ارتباط برقرار نموده و با ارائه رزومه تحصیلی خود و هدفی که از تحصیل در مقطع دکترا در ذهن دارید، او را متقاعد به حمایت و همراهی خود نمایید.

در این مرحله مکاتبه و مصاحبه با او می تواند چند جلسه به طول انجامد اما در نهایت شما را به یک موفقیت بزرگ می رساند.

همچنین باید بگوییم که اغلب دوره های دکترا در دانشگاه های فنلاند همراه با بورسیه و فاندهای تحصیلی هستند که این رقابت را سخت می کند و شما ملزم می سازد بهترین عملکرد و سوابق ممکن را ارائه کنید. 

تحصیل در دوره دکترای فنلاند 3 تا 4 سال طول خواهد کشید و به صورت دکترای سنتی یا همان دکترای پژوهشی در دانشگاه های این کشور ارائه می شود.

تحصیل دکترا در فنلاند

شرایط تحصیل پست داک در فنلاند

در بسیاری از زمینه ها، پسادکتری یا پست داک گام بعدی در مسیر شغلی آکادمیک پس از اخذ دکترا است. دوره پسا دکترا در کشور فنلاند یک موقعیت موقت است که به دکتری اجازه می دهد به آموزش خود به عنوان یک محقق ادامه دهد و مهارت ها و تجربیاتی را کسب کند که وی را برای حرفه آموزش آماده کند.

اکثر پست های فوق دکترا در فنلاند در دانشگاه یا صنعت هستند اما برخی از آن ها نیز در سازمان های غیرانتفاعی و دولتی وجود دارد. یک پست دکترا در فنلاند در درجه اول محققی است که تحت نظارت یک مربی به عنوان بخشی از یک گروه تحقیقاتی بزرگ تر کار می کند. به این ترتیب، آن ها تحقیقاتی را انجام می دهند، یا بر روی یک پروژه از پیش تعیین شده یا یکی از طراحی های خودشان تحقیق نموده و آن را منتشر می کنند.

اپلای پست داک در فنلاند را می توان با ارسال رزومه و درخواست برای فرصت های مختلفی که در دانشگاه ها یا صنایع وجود دارند و در حال جمع آوری نیروی لازم هستند اقدام نموده و یا خود شخص می تواند نسبت به انجام تحقیق بر روی پروژه خود اقدام نموده و به دنبال بودجه لازم از سوی دانشگاه ها یا صنایع باشد. البته اغلب فرصت های پست داک توسط دانشگاه ها و صنایع ارائه می شوند و شما باید بتوانید به پذیرش آن ها درآیید.

انواع درخواست اپلای برای تحصیل در فنلاند

هر کشور در جهان برای پذیرش دانشجویان بین المللی دارای دستورالعمل ها و روش های متفاوتی جهت اپلای و ارسال درخواست است. نحوه درخواست پذیرش از فنلاند نیز بدین صورت است که باید از طریق سایت و سیستم Studyinfo.fi با توجه شرایط متفاوت متقاضیان از طریق یکی از روش های زیر اقدام نمود:

پذیرش مشترک (Joint applications)

همانطور که از نام این روش مشخص است، برای ارسال درخواست در چند دانشگاه و رشته به طور همزمان و بدون نیاز به ارسال درخواست های جداگانه باید از این روش اقدام کرد. از این طریق شما می توانید برای 7 رشته در دوره متوسطه و 6 رشته در دوره تحصیلا عالی یا دانشگاه اقدام کنید. در این روش ددلاین های موجود برای دانشگاه ها ساماندهی شده است که بدین شرح می باشند:

شما می توانید در اولین درخواست باز شده به صورت مشترک برای رشته های قابل تحصیل به زبان انگلیسی در ماه ژانویه اقدام نموده و در صورت پذیرش از ترم پاییز شروع به تحصیل کنید.

دومین فرصت درخواست برای برنامه های تحصیلی به زبان های فنلاندی و سوئدی در ماه مارس است که در فصل پاییز تحصیل در آن آغاز می شود.

سومین فرصت نیز برای معدود برنامه هایی است که شروع آن ها از ترم بهار است و فرصت آن ها در ماه های آگوست تا سپتامبر بوده و برنامه های به تمامی زبان ها را شامل می شود.

پذیرش جداگانه (Separate applications)

این روش همانطور که از نامش مشخص است باید برای پذیرش در هر دانشگاه به طور جداگانه در سایت اقدام کرد و فرم پذیرش مختص به هر دانشگاه نیز تکمیل و ارسال نمود. البته در این روش دیگری محدودیتی در تعداد ارسال درخواست وجود ندارد.

پذیرش متوالی (Rolling admissions)

شرایط اپلای برای دانشگاه های فنلاند از این طریق، مختص به رشته های خاصی است که سالانه توسط دانشگاه ها و مراکز فنی حرفه ای اعلام می شود.

پذیرش تکمیلی (Supplementary applications )

این نوع درخواست نیز مختص به رشته های تحصیلی است که موفق به تکمیل ظرفیت نشده و به حد نصاب لازم نرسیده اند که با توجه به مقاطع و برنامه های تحصیلی مختلف، مهلت های ارسال متفاوتی را نیز دارا می باشند.

مدارک مورد نیاز پذیرش تحصیلی از فنلاند

مدارک اپلای برای تحصیل در فنلاند می تواند در دانشگاه های مختلف با یکدیگر تفاوت هایی داشته باشد اما اغلب مدارک پذیرش از دانشگاه های فنلاند دارای اشتراک بسیاری بوده و ممکن است در جزئیاتی خاص با یکدیگر تفاوت داشته باشند. از جمله مدارک پذیرش تحصیلی از فنلاند که به صورت عمومی نیاز به ارائه به تمامی دانشگاه ها دارد باید از موارد زیر نام برد:

  • مدرک دیپلم دبیرستان با تاییدهای دادگستری، وزارت امور خارجه و سفارت فنلاند
  • ارائه نتیجه آزمون SAT یا ACT برای پذیرش دوره کارشناسیارائه مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دوره های تحصیلات تکمیلی ( مدارک دانشگاه های ایران باید تایید دادگستری، وزارت امور خارجه و سفارت فنلاند را داشته باشند).
  • ارائه کپی صفحه بیومتریک و اطلاعات هویتی پاسپورتارائه انگیزنامه از تحصیل در فلاند و دانشگاه انتخابی
  • ارائه CV و رزومه ای مختصر
  • مدرک زبان معتبر مورد درخواست
  • ارائه مجوز اقامت (در صورت وجود)
  • ارائه هرگونه سوابق تحقیقاتی، پژوهشی و مقالات بین المللی

دقت داشته باشید که باید مدارک را به صورت رسمی به یکی از زبان های انگلیسی، فنلاندی یا سوئدی توسط مترجم معتبر و مورد تایید ترجمه نمایید و به همراه اصل مدرک ارائه کنید.

ددلاین درخواست پذیرش از دانشگاه های فنلاند

توجه به ددلاین اپلای برای تحصیل در فنلاند بسیار مهم است و حتما باید درخواست خود را در بازه های زمانی اعلام شده از سوی دانشگاه ارسال کنید. 

اگر درخواست و مدارک خود را حتی یک روز پس از ددلاین پذیرش از دانشگاه های فنلاند ارسال نمایید، درخواست شما مورد بررسی قرار نمی گیرد و حداقل یک ترم یا یک سال را از دست می دهید.

همچنین باید خاطر نشان کنیم که ددلاین پذیرش دانشجویی برای تحصیل در فنلاند می تواندر دانشگاه های مختلف با یکدیگر متفاوت باشد، به همین خاطر این موضوع باید حتما برای مقطع و دانشگاه مدنظرتان مورد بررسی و استعلام قرار بگیرد.

اما به طور معمول ددلاین درخواست ها برای تحصیل در فنلاند در دوره کارشناسی ماه های ژانویه و آپریل بوده و دوره ارشد نیز در ماه دسامبر و ژانویه می باشد. 

در ادامه ددلاین برخی از دانشگاه های مطرح فنلاند را مشاهده می کنید:

ددلاین درخواست پذیرش از دانشگاه های فنلاند

نام دانشگاه

ددلاین اعلامی

دانشگاه آلتو

کارشناسی 3 تا 17 ژانویه

کارشناسی ارشد 28 نوامبر تا 27 دسامبر

دانشگاه هلسینکی

کارشناسی و کارشناسی ارشد حداکثر تا 11 جولای

دانشگاه تامپره

کارشناسی 8 ژانویه تا 22 ژانویه

کارشناسی ارشد 11 دسامبر تا 3 ژانویه

دانشگاه تورکو

کارشناسی و کارشناسی ارشد 8 ژانویه تا 22 ژانویه

حداقل معدل برای تحصیل در دانشگاه های فنلاند

بسیاری این سوال را دارند که شرط معدل برای تحصیل در فنلاند مهم است؟ به طورکلی باید مد نظر قرار دهید که حداقل معدل برای تحصیل در فنلاند یا همان شرایط معدلی برای تحصیل در این کشور از سوی دانشگاه ها اعلام نشده است. اما به طور عرف و عمومی افراد باید معدلی بالای 12 داشته باشند تا مورد قبول واقع شوند.

البته از آن جایی که معدل در پذیرش بسیار تاثیر دارد، به خصوص در دوره کارشناسی ارشد، پس ارائه حداقل معدل به هیچ عنوان کافی نبوده و نمی تواند برای پذیرش شما کافی باشد. به طوری که برای پذیرش در رشته های پزشکی و دندانپزشکی بهتر است که معدل دیپلم بالای 18 و در برخی مراکز معدل بالای 19 ارائه کنید.

همچنین برای تحصیل سایر رشته ها نظیر مهندسی، حقوق، آی تی و غیره نیز هرچه معدل بالاتر باشد، بهتر است. البته شرط معدل دانشگاه های فنلاند برای ایرانی ها به تنهایی تاثیرگذار نیست، بلکه معدل تمامی دانشجویان خارجی دارای اهمیت است و بر روی پذیرششان تاثیرگذار است.

البته این بدین معنی نیست که با حداقل معدل سیستم ایران برای تحصیل در فنلاند نتوان اقدام کرد، چون پذیرش در دوره های کارشناسی با آزمون همراه است و شما کسب نمره بالا در آزمون ورودی می توانید تاثیر معدل خود را کاهش دهید و به نوعی آن را به وسیله آزمون پوشش داده و تقویت کنید.

شرایط سنی برای تحصیل در فنلاند

آیا از محدودیت های سنی دانشگاه های فنلاند برای ایرانی ها مطلع هستید؟ به طور کلی دانشگاه های فنلاند شرایط یا محدودیت سنی برای پذیرش دانشجویان در نظر نگرفته اند و حداکثر سن برای تحصیل در فنلاند لحاظ نشده است. 

اما به طور کل بهترین زمان برای مهاجرت تحصیلی به فنلاند پس از اخذ مدرک دیپلم و در 18 سالگی است تا هم در رشته و دانشگاه های مناسب و معتبری به پذیرش برسید و هم بابت آینده شغلی تان آسوده خاطر باشید.

هر چه سن شما در هنگام درخواست برای ورود به هر مقطع پایین تر باشد و گپ تحصیلی کمتری داشته باشید، شانس دریافت پذیرش برایتان بالاتر خواهد بود. دانشگاه های فنلاند حساسیت بسیاری بر روی گپ تحصیلی دارند و هرچه فاصله بین زمان اخذ آخرین مدرک تحصیلی و زمان درخواست شما کمتر باشد بسیار بهتر است.

حتی سفارت این کشور نیز به این موضوع توجه ویژه ای دارد و گپ تحصیلی و گاها سن متقاضیان را برای صدور ویزا مد نظر قرار می دهد. به همین خاطر بهترین بازه برای پذیرش کارشناسی 18 تا 22 سال و حداکثر سن مناسب برای دوره کارشناسی ارشد 27 سال است. 

البته اگر سن شما بالاتر بوده و یا گپ تحصیلی بیش از 3 یا چهار سال دارید، با ارائه مدارک معتبری می توانید آن را موجه کنید.

شرایط سنی برای تحصیل در فنلاند

تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان

تحصیل در دانشگاه های فنلاند بدون مدرک زبان فقط در صورتی ممکن است که زبان مادری شخص انگلیسی یا سوئدی باشد و یا دوره تحصیلی پیشین خود را به یکی از این زبان پشت سر گذاشته باشد. البته باید به طور کل بدانید که در هر صورت شما برای تحصیل در فنلاند نیاز دارید که به یکی از زبان های فنلاندی، سوئدی یا انگلیسی مسلط باشید تا بتوانید در دانشگاه های این کشور تحصیل کنید.

به همین خاطر برای پذیرش در دانشگاه های این کشور باید مدرک زبان معتبری را ارائه دهید. اما اگر تسلط کافی ندارید و یا مدرک معتبر کسب نکرده اید، می توانید پیش از درخواست پذیرش در دانشگاه در دوره های زبان در کشور فنلاند شرکت کرده و پس از دریافت مدرک و یا حتی در حین دوره زبان برای پذیرش رشته دانشگاهی خود اقدام کنید.

البته برای شرکت در دوره های زبان باید شهریه آن را پرداخت کنید که با توجه به کالج یا دانشگاه انتخابی هزینه آن متفاوت خواهد بود. پس نباید نا امید بود چون همچنان امکان تحصیل در فنلاند بدون مدرک زبان برای دانشجویان خارجی وجود دارد.

تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی

خوشبختانه تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی امکان پذیر می باشد و این یکی از مزیت های مهم تحصیل در فنلاند است. اما این فرصت اغلب در دوره های تحصیلات تکمیلی امکان پذیر خواهد بود و اکثر دوره های کارشناسی در دانشگاه های مختلف به زبان سوئدی یا فنلاندی به دانشجویان ارائه می شود.

البته معدود دوره هایی در برخی دانشگاه ها در مقطع کارشناسی به زبان انگلیسی نیز برای دانشجویان بین المللی ارائه می شوند اما هدف اصلی تحصیل به زبان انگلیسی در فنلاند، برای دوره های کارشناسی ارشد و به خصوص دکترا در نظر گرفته شده است.

برای مثال دانشگاه آلتو در حال حاضر 8 رشته در دوره کارشناسی را به زبان انگلیسی ارائه می کند و از دانشگاه هایی است که بیش ترین تعداد رشته به این زبان را برای دوره کارشناسی در نظر گرفته است.

ضمنا دقت داشته باشید که دانشگاه های مختلف در مدارک و به خصوص نمرات و سطوح مورد درخواست خود برای زبان انگلیسی، تفاوت هایی با یکدیگر دارند.

به همین خاطر همواره به طور دقیق از مدرک سطح موردنیاز دانشگاه خود اطلاع به روزی کسب کنید. به طورکل می توان گفت که مدارک زیر در اغلب دانشگاه های انگلیسی زبان فنلاند قابل ارائه و پذیرش هستند:

تحصیل در فنلاند به زبان انگلیسی

مدرک

زبان یا نمره درخواستی

آیلتس

حداقل نمره 6.5 و هیچ بخشی کمتر از 5.5 یا 6 نباشد.

تافل iBT

حداقل نمره 92 و هیچ بخشی کمتر از 20 یا 22 نباشد.

PTE

حداقل نمره 62 و هیچ قسمتی کمتر از 42 تا 52 نباشد.

Cambridge English

C1 Ad­vanced (CAE)  یا  C2 Pro­fi­ciency (CPE)

دوره زبان فنلاندی در فنلاند

همانطور که در به پیشین اشاره کردیم، دانشجویان می توانند برای گذراندن دوره های زبان در کشور فنلاند اقدام نمایند و زبان فنلاندی و یا سوئدی را آموزش دیده و برای ورود به دانشگاه های این کشور آمادگی لازم را کسب کنند. در حال حاضر موسسات، کالج ها و برخی دانشگاه های این کشور نسبت به ارائه دوره های زبان اقدا می می کنند.

دوره های آموزشی این دو زبان معمولا در ماه آگوست یا سپتامبر و گاهاً در ژانویه، آغاز می شود و شما باید پیش از شروع دوره ثبت نام خود را انجام داده و برای دریافت ویزا نیز اقدام کنید. البته دوره های آموزش آنلاین نیز وجود دارند و برخی دوره ها نیز به صورت ترکیبی از آموزش آنلاین و حضوری می باشند.

اغلب برنامه های کلاسی نیز به وقت این کشور در غروب ها برگزار می شوند، البته کلاس های نوبت صبح نیز در دسترس هستند اما تعداد کمتری دارند. دوره های زبان فنلاندی و سوئدی برای ورود به دانشگاه معمولا 3 تا 5 ماه به طول خواهند انجامید و همراه با پرداخت شهریه هستند که هر مرکز شهریه متفاوتی دارد.

هزینه تحصیل در فنلاند

هزینه های تحصیل در فنلاند را باید شامل شهریه دانشگاه و هزینه های زندگی در فنلاند دانست که با توجه به دانشگاه ها، مقاطع و رشته های مختلف، شهریه های دانشجویی تفاوت داشته و همچنین با توجه به شرایط فردی، سبک زندگی و شهر محل تحصیل و اقامت، هزینه های زندگی نیز برای افراد مختلف با یکدیگر متفاوت خواهد بود.

دانشجویان فنلاندی و شهروند اتحادیه اروپا برای تحصیل در دانشگاه های دولتی نیازی به پرداخت شهریه دارند اما دانشجویان بین المللی خارج از اتحادیه اروپا باید شهریه خود را بپردازند. به خاطر بسپارید که شهریه دانشگاه های فنلاند به طورکلی از 5 هزار یورو تا 18 هزار یورو را شامل می شود. در ادامه هزینه تحصیل در دانشگاه های کشور فنلاند را مشاهده می کنید:

دانشگاه

شهریه تحصیلی

دانشگاه آلتو

کارشناسی سالانه 12 هزار یورو

کارشناسی ارشد سالانه 15 هزار یورو

دانشگاه هلسینکی

کارشناسی سالانه 13 هزار یورو

کارشناسی ارشد سالانه از 13 هزار یورو تا 18 هزار یورو

دانشگاه تامپره

کارشناسی و برخی رشته های ارشد سالانه 10 هزار یورو

اغلب رشته های کارشناسی ارشد 12 هزار یورو

دانشگاه تورکو

کارشناسی و کارشناسی ارشد سالانه از 8 هزار یورو تا 12 هزار یورو

دانشگاه ییواسکیلا

کارشناسی سالانه 9 هزار یورو

کارشناسی ارشد سالانه از 8 هزار یورو تا 12 هزار یورو

دانشگاه اولو

کارشناسی و کارشناسی ارشد سالانه از 10 هزار یورو تا 13 هزار یورو

بورسیه تحصیلی در دانشگاه های فنلاند برای خارجی ها

یکی از مزیت های تحصیل در فنلاند، امکان اخذ بورسیه تحصیل در فنلاند برای ایرانی ها است که می تواند هزینه های تحصیلی آنان را کاهش قابل توجهی دهد. اغلب بورسیه های تحصیلی در فنلاند حداکثر شهریه های تحصیلی را پوشش می دهند و هزینه های اقامتی و زندگی و سایر مخارج بر عهده دانشجویان است.

پس اگر به دنبال دریافت بورسیه تحصیل در دانشگاه های فنلاند هستید، توجه داشته باشید که در هر صورت پرداخت مخارج زندگی با خودتان خواهد بود. اما اخذ بورس تحصیلی فنلاند چگونه است؟ شما هم زمان با درخواست پذیرش برای دریافت بورسیه نیز باید درخواست کنید و در صورت دریافت بورسیه می توانید از همان ابتدای تحصیل از آن بهره مند شوید.

ضمنا دوره های دکترا در فنلاند شهریه ندارند و همه دانشجویان بدون توجه به ملیت از بورسیه کامل برای پرداخت شهریه بهره مند خواهند شد. اما دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد باید برای دریافت بورسیه درخواست کنند که در دانشگاه های مختلف برنامه های مختلفی وجود دارد. در ادامه برخی از مهم ترین بورسیه های دانشگاه های فنلاند را خواهیم گفت:

دانشگاه

نوع بورسیه

بورسیه دانشگاه آلتو

پوشش شهریه تحصیل از 50% تا 100% طبق شرایط دانشجو

بورسیه دانشگاه هلسینکی

پوشش شهریه تحصیل دوره کارشناسی ارشد از 50% تا 100% و پرداخ 5 هزار یورو تحت شرایطی خاص

بورسیه دولتی فنلاند

پرداخت 5 هزار یورو و معافیت از پرداخت شهریه سال اول برای داشجویان کارشناسی ارشد.

بورسیه دانشگاه ییواسکیلا

تمام دانشجویان قادر به درخواست بوده و در صورت واجد شرایط شدن و دریافت بورسیه، از 50 درصد شهریه به مدت 2 سال معاف می شوند.

شرایط تحصیل رایگان در فنلاند

شاید شما هم شنیده باشید که تحصیل در فنلاند به صورت رایگان بوده و نیازی به پرداخت شهریه وجود ندارد. بله، درست است اما این موضوع فقط شامل حال دانشجویان فنلاندی، سوئیسی و شهروندان عضو اتحادیه اروپا می شود و دانشجویان خارج از این موارد نظیر ایرانی ها باید شهریه تحصیل خود را پرداخت کنند.

تحصیل در فنلاند بدون پرداخت شهریه برای تمامی دانشجویان چه خارجی و چه داخلی تا سال 2017 برقرار بود اما از این سال به بعد طبق قوانین جدیدی که در این کشور به تصویب رسید دانشجویان خارجی که گفتیم ملزم به پرداخت شهریه شدند. البته باید بگوییم که همچنان شهریه تحصیل در دانشگاه های فنلاند در مقایسه با کشورهای هم رتبه و برتر در اروپا مقرون به صرفه تر است.

البته همچنان هم بورسیه های مختلف و متعددی در دانشگاه های این کشور به دانشجویان خارجی اعطا می شود تا بخش قابل توجهی از هزینه های تحصیل را در این کشور بکاهد. شاید شما هم بتوانید از جمله افرادی باشید که به بورسیه تحصیلی در این کشور خواهید رسید و تحصیل در فنلاند را ارزان تر تجربه کنید.

در این جا باید اشاره کنیم که تحصیل در دوره دکترای فنلاند به طورکلی رایگان است و بورسیه تحصیلی برای تمامی برنامه های این دوره در نظر گرفته شده و ربطی به تابعیت و یا شرایط دانشجویان ندارد. البته همچنان هزینه ها و مخارج زندگی برای دانشجویان این دوره پابرجا می باشد.

تحصیل در فنلاند

شرایط کار دانشجویی در فنلاند

یکی از مهم ترین مواردی که می تواند به تامین هزینه ها و مخارج تحصیل در فنلاند به دانشجویان کمک شایانی نماید، کار در حین تحصیل در فنلاند است. دانشجویان خارجی در فنلاند می توانند به طور پاره وقت حداکثر 30 ساعت در هفته کار کنند که در روزه های تعطیل رسمی امکان کار به صورت تمام وقت نیز وجود دارد.

درآمد کار دانشجویی در فنلاند بالا نیست و نمی توان مخارج و هزینه های خود را به طور کامل از طریق آن تامین کرد. اما با توجه درآمدی در حدود 6 تا 10 یورو که به افراد پرداخت می شود، می توان بخشی از مخارج را پوشش داد و فشار مالی را کاهید. البته یکی دیگر از مزیت های کار در فنلاند به صورت دانشجویی، آشنایی به بازار کار در فنلاند است که برای پس از فارغ التحصیلی بسیار اهمیت دارد.

البته باید خاطر نشان کنیم که همراهان دانشجویان یعنی همسر آنان نیز می توانند در فنلاند کار کنند و کسب درآمد نمایند، این یک مزیت بسیار بزرگ است. همچنین فرزندان زیر 18 سال آنان نیز می توانند به راحتی در مدارس این کشور به تحصیل مشغول شوند.

خوابگاه های دانشجویی در کشور فنلاند

اسکان دانشجویان در فنلاند همواره یکی از دغدغه های اصلی آنان است که با توجه شرایط گرفتن خوابگاه در فنلاند برای هر فرد در هر دانشگاه متفاوت خواهد بود. باید دقت داشته باشید که امکانات خوابگاه های دانشجویی در فنلاند معمولا به طور خاص از سمت دانشگاه ها ارائه نمی شود و اغلب دانشگاه ها دارای خدمات اختصاصی و خوابگاه هایی مختص به خود نیستند.

البته موسسات، بنیادهای مسکن و بخش های خصوصی مختلف و متعددی در این کشور در حوزه ارائه خوابگاه های دانشجویی فعال هستند و این خدمات را به دانشجویان ارائه می کنند. 

برای مثال باید بگوییم دانشجویان دانشگاه آلتو و دانشگاه هلسینکی می توانند از طریق بنیاد مسکن دانشجویی در منطقه هلسینکی Hoas (hoas.fi) و دانشجویان دانشگاه ییواسکیلا از طریق بنیاد مسکن دانشجویی فنلاند مرکزی (KOAS) و یا انجمن های دانشجویی دانشگاه ها برای یافتن خوابگاه و دریافت آن اقدام کنند.

همچنین طبق سوابق پیشین خوابگاه دانشگاه های فنلاند برای ایرانی ها مناسب بوده و امکانات و کیفیت خوبی داشته اند. 

ضمن این که هزینه زندگی در خوابگاه های دانشجویی فنلاند برای ایرانی ها دارای تفاوت با دیگر دانشجویان نبوده و ملیت تاثیری بر اجاره و هزینه ها ندارد. هزینه اقامت در خوابگاه ها با توجه به نوع و خدمات خوابگاه می تواند ماهانه از 150 یورو تا 350 را شامل شود.

خوابگاه های دانشجویی در کشور فنلاند

بهترین دانشگاه‌ ها برای تحصیل در فنلاند

تمامی دانشگاه های فنلاند از دانشگاه های معتبر اروپا و جهان هستند و با توجه به نظام بسیار قوی و نوین آموزشی این کشور روز به روز به اعتبار این مراکز افزوده می شود. اما همواره دانشگاه های برتر این کشور مقصد ایده آل و بهتری برای تحصیل هستند با این که یقینا شرایط پذیرش سخت تر و رقابتی تری نیز دارند.

رنکینگ دانشگاه های فنلاند یکی از مبناهای مهم در اعتبار سنجی این مراکز است. در ادامه فهرست بهترین دانشگاه های فنلاند و رتبه جهانی آنان در بین دانشگاه های برتر جهان را مشاهده خواهید نمود:

نام دانشگاه

رتبه جهانی در QS

رتبه جهانی در TIMES

دانشگاه آلتو

113

250 – 201

دانشگاه هلسینکی

117

110

دانشگاه صنعتی لاپرنتا لاتی

336

350 – 301

دانشگاه اولو

344

 

دانشگاه تورکو

375

400 – 351

دانشگاه تامپره

462

350 – 301

دانشگاه ییواسکیلا

489

500 – 401

دانشگاه شرقی فنلاند

535

800 – 601

دانشگاه اوبو آکادمی

630 – 621

800 – 601

دانشگاه واسا

400 – 351

ویزای کشورهای مختلف جهان

کارشناسان ارشد ما در شرکت مهاجرتی رجبی در طول سالیان فعالیت خود توانسته اند تا ویزای کشورهای مختلف جهان را برای علاقه مندان فراهم سازند که در این ویدیو می توانید برخی از آنها را مشاهده کنید.

در صورتی که تمایل به دریافت اطلاعات در رابطه با هر یک از کشورهای جهان دارید، با مشاورین ما تماس گرفته و از به روزترین اطلاعات بهره مند شوید.

 

نمایش ویدیو درباره ویزای کشورهای مختلف

ویزای دانشجویی فنلاند

اگر علاقمند به حضور و تحصیل در فنلاند هستید، باید بدانید که علاوه بر اخذ پذیرش و ثبت نام در دانشگاه های این کشور، باید برای دریافت ویزای تحصیلی فنلاند نیز اقدام نمایید تا اجازه ورود به این کشور را به دست آورید. اعتبار ویزای تحصیلی کشور فنلاند 2 سال می باشد و در صورت نیاز و طولانی تر بودن مدت تحصیل می توان آن را تمدید کرد.

هزینه دریافت ویزا و مجوز تحصیل ای فنلاند می تواند 350 یورو برای درخواست آنلاین و یا 450 یورو برای درخواست کاغذی دریافت شود. ویزای تحصیل در فنلاند مستلزم این است که از یک دانشگاه در این کشور پذیرش اخذ نموده و در آن ثبت نام کنید. همچنین به طور کلی مدارک عمومی زیر برای دریافت این ویزای موردنیاز است:

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا
  • نامه پذیرش از سوی دانشگاه
  • پاسپورت معتبر متقاضی
  • عکس پاسپورتی طبق شرایط لازم
  • گواهی عدم سوءپیشینه
  • گواهی تمکن مالی لازم
  • رسید پرداخت هزینه های صدور ویزا
  • اثبات محل اقامت
  • بیمه مسافرتی و بیمه دانشجویی لازم

ضمن این که صدور ویزای تحصیلی فنلاند می تواند از 1 ماه تا 3 ماه به طول بیانجامد که بستگی به شرایط سفارت دارد. دارندگان ویزای تحصیلی فنلاند همچنین می توانند به صورت پاره وقت در هفته 25 تا 30 ساعت را به کار مشغول شوند.

اعزام دانشجو به فنلاند

در کنار موسسات مهاجرتی معتبر در کشورمان سال هاست انواع موسسه اعزام دانشجو به فنلاند نیز در حال فعالیت هستند که باید حتما از وزارت علوم مجوز فعالیت دریافت کرده باشند. 

متاسفانه تعداد قابل توجهی از این موسسات اعزام دانشجو بدون مجوز لازمه و یا با این که اعتبارشان خاتمه یافته است، همچنان در حال فعالیت در می باشند.

باتوجه به روادید محدود و دانشگاه هایی کمی که این موسسات با آن ها در ارتباط بوده و به طور کل اجازه روادید با آن ها دارند؛ تلاش نموده تا گستره انتخاب متقاضیان را برای دانشگاه های مختلف محدود کرده و همواره سعی دارند تا شرایط افراد را جوری جلوه دهند که در نهایت مناسب برای یکی از مراکز در دسترس خودشان قرار بگیرد. به همین خاطر انتخاب موسسات اعزام دانشجو به فنلاند بیش از حد تصور مهم و تاثیرگذار است.

اما موسسات مهاجرتی معتبر نظیر هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی، باتوجه به دسترسی و روادیدی که با تمامی دانشگاه های فنلاند دارند و اطلاع از جزئیات و شرایط اعزام دانشجو به فنلاند، یقینا می توانند شما را به بهترین و معتبرترین دانشگاه این کشور طبق شرایط شخصی تان رسانده و شما از پرداخت بسیاری هزینه های غیر لازم معاف نموده و این امر را در سریع ترین زمان ممکن امکان پذیر سازند.

اعزام دانشجو به فنلاند

مزایای تحصیل در دانشگاه های فنلاند برای ایرانی ها

مزایای تحصیل در کشور فنلاند به قدری متنوع و جذاب هستند که هر دانشجویی با نگاهی به آن ها یقینا این کشور را در فهرست مقاصد خود در اروپا قرار خواهد داد. مزیت های تحصیل در دانشگاه های فنلاند برای ایرانیان قابل توجه است و این امر در کنار مزایای اقامتی بعد از تحصیل در فنلاند، این کشور را به مقصدی جذاب مبدل ساخته است. برای این که تحصیل در فنلاند را بهتر بشناسید، در ادامه برخی از اصلی ترین مزیت های تحصیل در این کشور را برایتان شرح خواهیم داد:

  • فنلاند یکی از کشورهای پیشرو در زمینه آموزش است و سیستم آموزشی آن بر اساس نوآوری و کیفیت یادگیری طراحی شده است و جز 5 نظام آموزشی برتر جهان می باشد.
  • مدارک اعطایی از دانشگاه های فنلاند در تمام اروپا و جهان معتبر هستند.
  • دانشگاه های فنلاند از تجهیزات، خدمات و امکانات آموزشی و تحقیقاتی تکمیل و مدرنی برخوردار هستند.
  • اساتید دانشگاه های فنلاند افرادی بسیار با سواد و با تجربه می باشند.
  • هزینه های تحصیل در فنلاند در مقایسه با کشورها برتر و نظیر این کشور مقرون به صرفه می باشد.
  • مخارج و هزینه های زندگی در این کشور نیز مناسب هستند.
  • دانشگاه ها و موسسات مختلفی در فنلاند بورسیه های تحصیلی به دانشجویان خارجی اعطا می کنند.
  • تحصیل در دوره دکترا به طورکلی برای تمامی دانشجویان رایگان است.
  • امکان تحصیل به زبان انگلیسی نیز برای دانشجویان وجود دارد.
  • فرصت های شغلی پس از پایان تحصیلات متنوع و بسیار هستند.
  • امکان دستیابی به اقامت دائم و تابعیت از طریق تحصیل در فنلاند وجود دارد.
  • در مدت تحصیل از خدمات عمومی، امکانات بهداشتی و درمانی و حمل و نقل با کیفیت و ارزان این کشور برخوردار می شوید.

دریافت اقامت دائم با تحصیل در فنلاند

مهاجرت با تحصیل در دانشگاه های فنلاند یکی از روش های اخذ اقامت دائم این کشور است اما مهاجرت تحصیلی به فنلاند در ابتدا و به طور مستقیم فقط اقامت موقت را به دنبال خواهد داشت. به همین خاطر اقامت پس از تحصیل در فنلاند فقط در صورت اشتغال، ادامه تحصیل و یا سرمایه گذاری در این کشور امکان پذیر است.

مهاجرت ایرانی ها به فنلاند از طریق تحصیل اغلب به هدف اشتغال پس از آن و رسیدن به اقامت دائم این کشور است. دولت فنلاند پس از پایان تحصیلات حداکثر 12 ماه به شما اجازه می دهد تا به دنبال شغل مناسب باشید و در صورت نیافتن و عدم استخدام باید فنلاند را ترک کنید. اما در صورت شغل مناسب ویزای شما به ویزای کاری مبدل می شود.

در این صورت شما پس از 4 سال کار، اقامت، زندگی و پرداخت مالیات در این کشور خواهید توانست برای اخذ اقامت دائم اقدام کنید. همچنین با 3 سال زندگی در فنلاند پس از اخذ اقامت دائم این کشور و قبولی در آزمون شهروندی فنلاند، می توانید به تابعیت و پاسپورت این کشور برسید.

برای اطلاع از شرایط پذیرش و ددلاین دقیق هریک از دانشگاه های فنلاند در رشته های مختلف و همچنین شناخت دقیق بورسیه های موجود برای شما طبق شرایط و مدارک تحصلیتان، با کارشناسان متخصص شرکت مهاجرتی رجبی در دفاتر تهران یا شیراز در تماس باشید و از مشاوره های ما بهره مند گردید.

1/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *