تحصیل رشته عکاسی در ترکیه

مشاور روش های مهاجرتی
مشاور روش های مهاجرتی
تحصیل رشته عکاسی در ترکیه
فهرست مطلب

مشاور مهاجرتی

تحصیل رشته عکاسی در ترکیه چند سالی است که توانسته نظر دانشجویان کشورمان را به خود جلب نماید ، همانطور که می دانید ترکیه دانشگاه های با کیفیتی را برای تدریس این رشته در خود جای داده است و داشتن پیش زمینه های هنری فراوان این کشور باعث رشد و ترقی این شاخه نیز شده است و هم اکنون عکاسان بسیار با تجربه و خبره فراوانی در این کشور در حال تدریس در دانشگاه ها و فعالیت می باشند.

در ادامه این مطلب قصد داریم تا شما را با تحصیل رشته عکاسی در ترکیه بیش تر آشنا سازیم و اطلاعات و توضیحات مفیدی را جهت پذیرش و اقامت در این کشور در اختیارتان قرار دهیم ، شما عزیزان می توانید با تماس با مشاورین ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) نظرات خود را با ما در میان بگذارید و سوالات و ابهامات خود را رفع نمایید.

برای تحصیل رشته های دیگر هم می توانید دانشگاه های ترکیه را انتخاب کنید ، اگر به رشته عکاسی علاقه مندید ، ممکن است بخواهید رشته ای مانند معماری را نیز بررسی کنید ، مقاله تحصیل رشته معماری در ترکیه را بخوانید.

ترکیه به دلیل همسایگی با کشورمان یکی از بهترین گزینه های تحصیل رشته عکاسی می باشد که می تواند تمام مصائب ، مشکلات و هزینه های پیش روی یک دانشجو برای تحصیل در خارج از کشور را به حداقل برساند ، علاوه بر این با سفر و تحصیل رشته عکاسی در ترکیه قادر خواهید بود تا با تفاوت های هنری و سبک های متفاوت در این زمینه از دید مردمانی دیگر آشنا شوید و یک تجربه جدید را به دست آورید و خلاقیت خود را افزایش دهید ، زیرا قسمت مهم و اصلی هنر عکاسی خلاقیت و دیدن جهان از دیگاه های متفاوت است.

مدارک پذیرش رشته عکاسی در ترکیه

اطلاع از مدارک پذیرش رشته عکاسی در ترکیه یکی از واجبات امور ثبت نام و پذیرش در هر دانشگاهی از این کشور است ، چنان چه دقت لازم را ننمایید و دچار نقصان و کمبودی در این مدارک باشید ، روند پذیرش خود را با تاخیر همراه خواهید ساخت یا حتی درخواست پذیرش شما رد خواهد شد ، پس توصیه می کنیم حتما از حضور یک کارشناس یا مشاور با تجربه و با دانش در این امور در هنگام انجام فرآیند ثبت نام در کنار خود بهره مند شوید.

هر دانشگاهی در ترکیه برای ثبت نام مدارک خاص خود را از دانشجویان طلب می کند ، پس باید با دانشگاه مکاتبات لازم را داشته باشید و از موارد مورد درخواست آنان مطلع شوید ، اما بعضی مدارک هستند که عموما برای تمام مراکز آموزشی مورد درخواست قرار خواهند گرفت که در ادامه به شما عرض می کنیم ، توجه داشته باشید که ابتدا باید درخواست خود را به دانشگاه ارسال نمایید سپس در صورت قبولی درخواست می توانید به دانشگاه مراجعه نموده و ثبت نام خود را کامل نمایید.

اما اگر دانشگاه دارای آزمون ورودی باشد ، چون معمولا دانشگاه های برتر ترکیه به دلیل درخواست بالا و متقاضی زیاد برای تحصیل در این رشته آزمون ورودی برگزار می نماید ، باید ابتدا در آزمون ورودی شرکت نموده و با کسب نمره قبولی نسبت به ثبت نام اقدام نمایید ، که در ادامه به شما بیشتر توضیح خواهیم داد.

مدارک مورد نیاز

  • مدرک دیپلم پایان دوره دبیرستان ( 12 سال تحصیلی ) به همراه ترجمه معتبر
  • ریز نمرات پایه های قبل با ترجمه کامل
  • ارائه درخواست و موافقت نامه آن از سوی دانشگاه
  • ارائه مدرک قبولی در آزمون ورودی ( در صورت اجبار و شرکت در آزمون )
  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • ارائه تایید سلامت و تست HIV معتبر
  • ارائه گواهی سوء پیشینه بین المللی
  • ارائه گواهی تمکن مالی برای پوشش شهریه و مخارج زندگی در این کشور
  • ارائه مدارک هویتی مانند شناسنامه و کارت ملی به همراه ترجمه کامل
تحصیل رشته عکاسی در ترکیه

آزمون ورودی رشته عکاسی در ترکیه

آزمون ورودی رشته عکاسی در ترکیه را معمولا دانشگاه های دولتی و برتر این کشور برگزار می نمایند ، چون میزان شهریه این مراکز آموزشی مناسب است و کیفیت آموزش و مدارک این مراکز نیز بالا می باشد ، به همین خاطر متقاضیان زیادی درخواست تحصیل در این رشته را دارند.

پس برای تحصیل در این مراکز باید در آزمون ورودی شرکت نمایید و موفق به کسب نمره قبولی گردید ، آزمون های ورودی جهت پذیرش در این رشته و دیگر رشته ها در ترکیه آزمون های Sat و YOS می باشند ، برای کسب اطلاعات جامع درباره این آزمون ها به مقاله تحصیل در ترکیه در همین سایت مراجعه نمایید.

بهترین دانشگاه های عکاسی ترکیه

دراین قسمت با ما باشید تا با بهترین دانشگاه های عکاسی در ترکیه بیش تر آشنا شوید ، ترکیه همان طورکه پذیرای دو مورد از عجایب هفتگانه می باشد ، پذیرای دانشگاه های خاص و با کیفیتی در رشته عکاسی نیز هست ، مراکز آموزشی که افراد با نبوغ و بسیار حرفه ای را در این رشته و دیگر رشته های تحصیلی پرورش و آموزش داده است.

بهترین دانشگاه های عکاسی ترکیه

دانشگاه هنرهای زیبای استانبول

دانشگاه هنرهای زیبایی سینان ( MSGSU ) یک دانشگاه ترکیه است که مختص به آموزش عالی هنرهای زیبا می باشد که در سال 1882 توسط عثمان حمدی بیگ در شهر استانبول پایتخت این کشور تاسیس شده و اولین آکادمی هنری به سبک غربی در نوع خود در خاورمیانه بوده است که در سال 2003 به دانشگاه هنرهای زیبای استانبول تغییر نام داد ، دپارتمان عکاسی در سال 1978 در این دانشگاه به عنوان موسسه عکاسی تأسیس شد و در سال 1994 به دپارتمان عکاسی تبدیل شد که شامل دپارتمان عکاسی و عکاسی هنری ، عکاسی تبلیغاتی و مستند وابسته به آن می‌شد.

برنامه آموزشی دپارتمان عکاسی این مرکز بر اساس دانش ، خلاقیت ، فرآیندهای فنی و فناوری تشکیل شده است ، که دانشجویان را با سطح فکری و شایستگی بالا در هر دو زمینه هنری و فنی آموزش می دهد ، برنامه درسی و مطالب آموزشی در این دپارتمان به طور مداوم مطابق با فناوری های در حال توسعه عکاسی به روز می شود و در کنار آن آموزش عکاسی با سیستم ها و دوربین های قدیمی و عکاسی آنالوگ نیز ادامه دارد.

این دانشگاه رشته عکاسی را در دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد به دانشجویان ارائه می نماید ، همچنین این مرکز با 20 دانشگاه و موسسه آموزشی در سراسر جهان که رشته عکاسی را تدریس می نمایند در ارتباط تنگاتنگ قرار دارد و حتی به مبادله دانشجو نیز می پردازد.

دانشگاه مارمارا ( Marmara universitesi )

یکی دیگر از دانشگاه مناسب و معتبر برای تحصیل رشته عکاسی در ترکیه دانشگاه مارمارا می باشد ، که برای اولین بار در سال 1883 توسط صبحی پاشا به عنوان کالج عالی تجارت حمیدیه در استانبول ساخته شد و هم اکنون از دانشگاه های بزرگ و دولتی ترکیه می باشد.

دانشکده هنرهای زیبای این دانشگاه رشته عکاسی را در دوره های کارشناسی تا کارشناسی ارشد به دانشجویان تدریس می نماید ، همچنین برای دوره دکتری این رشته باید در رشته هایی که با سایر رشه هایی هنری ادغام شده و یا دیگر رشته های هنری به تحصیل مشغول شوند.

دانشکده هنرهای زیبا در سال 1955 به نام دانشکده دولتی هنرهای زیبای کاربردی با تصمیم شورای وزیران تأسیس شد و در سال 1957 شروع به جذب دانشجو و آموزش کرد، ، کادر علمی این دانشکده متشکل از هنرمندان و طراحان سرشناسی است که نه تنها در داخل کشور بلکه در خارج از کشور نیز شناخته شده اند ، هیات علمی این دانشکده با جوایزی که در داخل و خارج از کشور کسب کرده و نمایشگاه هایی که افتتاح کرده است توانسته افتخارات بسیاری را به دست آورد.

تمامی این موارد نشان از کیفیت بالای تدریس و احترامی که این دانشکده برای هنر و رشته های هنری قائل است ، دارد.

دانشگاه اوکان

دیگر گزینه ای که برای تحصیل رشته عکاسی در ترکیه می تواند مقصد مناسبی باشد ، دانشگاه اوکان در استانبول است که از سال 1999 شروع به فعالیت کرده و هم اکنون از 10 دانشکده و 3 موسسه تحقیقاتی تشکیل شده است ، این دانشگاه یکی از دانشگاه های خصوصی این کشور است که می توان گفت از کیفیت و سطح ارائه بالاتری نسبت به دیگرمراکز خصوصی در رشته عکاسی برخوردار است.

دپارتمان عکاسی زیر نظر دانشکده هنرهای زیبا با ترکیب سنت دانشگاهی با انرژی و پویایی یکی از جوان‌ترین بخش‌های دانشگاه می باشد که دائماً خود را تجدید می‌کند ، این دپارتمان به لطف روابط قوی که با موسسات و شرکت های فعال در این حوزه دارد و به واسطه پروژه های تحقیقاتی و عملیاتی مشترکی که مابین آنان قرار دارد همواره توانسته تا تجهیزات و ابزار مورد نیاز برای اموزش دانشجویان در این دانشگاه را مدرن و با تکنولوژی روز نگه داشته و اموزش خود را بر اساس ابزار جدید پایه گذاری نماید.

دانشجویان می توانند ازدوره های کاردانی عکاسی در گرایش های مختلف تا کارشناسی ارشد را در این مرکز بیاموزند و مدرک معتبری دریافت نمایند و در هر کجای این کشور به واسطه اعتبار این موسسه مشغول به فعالیت شوند.

دانشگاه یلدیزتکنیک

دانشگاه یلدیز تکنیک یا همان دانشگاه فنی یلدیز دانشگاهی در قلب استانبول ، که پیشینه آن به سال 1911 بر می گردد ، یکی از بهترین مراکز آموزشی دولتی در ترکیه می باشد که جز بهترین دانشگاه ها برای تحصیل رشته عکاسی در ترکیه است ، دانشکده هنر و طراحی این دانشگاه در سال 1997 شروع به کار کرد و اولین دانشکده هنر و طراحی در ترکیه بوده است که یکی از بهترین مراکز برای آموزش رشته عکاسی می باشد.

این دانشگاه دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته عکاسی را برای دانشجویان برگزار می کند که هدف این دوره ها را آماده سازی افراد برای فعالیت در هریک از دوره های آموزشی عکاسی ، عکاسی اقتصادی ، اجتماعی و سیاسی می داند ، دانشجویان پس از کسب مدرک از سوی این دانشگاه علاوه بر عکاسی در هرحوزه ای قادر خواهند بود تا به آموزش دیگر افراد نیز بپردازند ، این دانشکده کامل اطمینان خاطر دارد که فارغ التحصیلان این رشته از دانش و تجربه ای ان چنان فراوان برخوردار خواهند بود که می توانند دیگر علاقمندان را نیز آموزش دهند و علم خود را به آنان منتقل نمایند.

از دیگر دانشگاه های معتبر جهت تحصیل رشته عکاسی در ترکیه می توان به مراکز زیر اشاره نمود.

  • دانشگاه کوچ
  • دانشگاه آیدین استانبول
  • دانشگاه باشکنت
  • دانشگاه معمار سینان

بهترین دانشگاه های ارائه دهنده عکاسی را خواندید اگر می خواهید رشته سینما را هم در ترکیه بیشتر بشناسید و دانشگاه های ارائه دهنده این رشته را هم بررسی کنید ، مقاله تحصیل رشته سینما در ترکیه را هم ببینید.

هزینه تحصیل عکاسی در ترکیه

هر دانشگاهی در ترکیه برای تحصیل رشته عکاسی ، دارای شرایط ، قوانین پذیرش ، شهریه و خدمات خاصی می باشد که متقاضیان باید قبل از شروع به امر ثبت نام حتما از این موارد به طور کامل اطلاعاتی را به دست آورند تا بتوانند متناسب ترین دانشگاه را بر اساس شرایط خود انتخاب کنند ، یکی از این موارد بسیار مهم که تاثیر بسیاری در انتخاب ، کشور ، شهر و مقصد تحصیل هر دانشجو دارد هزینه ها و شهریه تحصیل دانشجویان است.

هزینه تحصیل عکاسی در ترکیه

با توجه به نرخ ارز در حال حاضر که تحصیل در هر کشوری را دیگر از دسته ارزان قیمت خارج کرده و باعث سخت شدن این موضوع در خارج از کشور شده است پس حتما باید از میزان شهریه دانشگاه ها قبل از ثبت نام با خبر شد ، در ادامه این قسمت از میزان شهریه چندی از دانشگاه های معتبری که به بررسی آنان در بالا پرداختیم ، اطلاعتی را برای شما تهیه کرده ایم و شما را با هزینه تحصیل رشته عکاسی در ترکیه آشنا خواهیم کرد.

همچنین می توانید برای اطلاع از میزان شهریه دانشگاه های دیگر این کشور با کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی رجبی تماس حاصل فرمایید و اطلاعات دقیقی را کسب نمایید.

شهریه دانشگاه ها در رشته عکاسی در ترکیه

  • دانشگاه هنرهای زیبای استانبول سالانه 700 دلار در سال شهریه برای رشته عکاسی دریافت می کند
  • دانشگاه مارمارا سالانه 3000 دلار برای رشته عکاسی به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی شهریه در نظر گرفته است.
  • دانشگاه اوکان سالانه مبلغ 4800 دلار تا 5500 برای تمامی مقاطع از دانشجویان خود در رشته عکاسی در زبان انگلیسی شهریه دریافت می کند.
  • دانشگاه یلدیز تکنیک سالانه برای ارائه رشته عکاسی به زبان انگلیسی سالانه 6000 دلار شهریه دریافت می کند.
  • دانشگاه باشکنت سالانه مبلغ 3500 دلار در دوره کارشناسی و 3900 دلار در دوره کارشناسی ارشد شهریه تعیین کرده است.

بورسیه تحصیلی رشته عکاسی

دانشجویان می توانند برای تحصیل رشته عکاسی در ترکیه از بورسیه ها و کمک هزینه های تحصیلی که از سوی دولت ترکیه ، ایالت های محل تحصیل دانشجویان ، سازمان ها و مراکز بین المللی و یا بورسیه های خود دانشگاه های این کشور استتفاده نمایند ، بورسیه هایی که به دانشجویان ارائه می شود به دو دسته تقسیم می شوند ، دسته اول فقط مقداری یا کل شهریه دانشگاه را پوشش می دهند و دسته دوم علاوه بر شهریه مبلغی بابت کمک هزینه زندگی نیز به دانشجویان پرداخت می شود.

فرصت ها و مبالغ ارائه شده توسط موسسات بورسیه متفاوت است و برخی از این موسسات هزینه حمل و نقل از کشور شما به ترکیه را نیز پوشش می دهند ، همچنین میزان بورسیه های ماهانه یا سالانه نیز با توجه به سطح و دوره تحصیلات دانشجویان متفاوت است.

زبان تحصیل عکاسی در ترکیه

یکی از مزیت های تحصیل رشته عکاسی در ترکیه ، ارائه این رشته علاوه بر زبان ترکی به زبان انگلیسی می باشد ، برای بعضی از دانشجویان یادگیری زبان های خارجه ، به خصوص زبان هایی غیر از زبان انگلیسی بسیار سخت می باشد ، حال آن که یادگیری این زبان ها باید در سطح بالایی صورت گیرد به نحوی که دانشجویان قادر به درک و ارائه مطالب و آموزش های درسی به آن زبان باشند.

پس اگر شما هم جز دسته افرادی هستید که فقط قصد یادگیری این رشته به زبان انگلیسی را دارید ، ترکیه یکی از مقصد های مطلوب برای شما است ، البته همه مراکز آموزشی این کشور رشته عکاسی را به زبان انگلیسی ارائه نمی دهند ، به طور مثال دانشگاه های یلدیز تکنیک و مارمارا هم به زبان انگلیسی و هم ترکی و دانشگاه های اوکان و هنرهای زیبای استانبول فقط به زبان ترکی ین رشته را تدریس می نمایند.

توجه داشته باشید که تحصیل این رشته به زبان ترکی می تواند شانس پذیرش و به دست آوردن بورسیه تحصیلی در این رشته را بسیار بیش تر نماید و معمولا دانشگاه ها هزینه کمتری برای تحصیل شته عکاسی به زبان ترکی نسبت به زبان انگلیسی دریافت می کنند ، داشتن مدارک معتبر آیلتس یا تافل برای اثبات تسلط به زبان انگلیسی و ارائه هر مدرک معتبر قابل قبولی از سوی دانشگاه برای اثبات تسلط به زبان ترکی یکی از الزامات پذیرش در دانشگاه های ترکیه است.

یکی از کشور هایی که می توانید در آن به زبان انگلیسی تحصیل کنید ، کشور سنگاپور است ، مقاله تحصیل در سنگاپور را بخوانید.

هزینه تجهیزات عکاسی در ترکیه

تحصیل رشته عکاسی در ترکیه نیازمند تهیه لوازم وتجهیزاتی خاص است که در حین تحصیل و همچنین پس از پایان تحصیل نیز می توان از آن ها استفاده نمود و در جهت کسب درآمد نیز استفاده نمود ، یکی دیگر از مزیت های تحصیل رشته عکاسی در ترکیه دسترسی به این تجهیزات در انواع قیمت ها و برندها می باشد که گزینه های فراوانی را پیش روی شما قرار خواهد داد و هر فردی به نسبت هر بودجه ای قادر به تهیه این لوازم خواهد بود.

ترکیه به دلیل همسایگی با اروپا و همچنین به دلیل بازار آزاد و اجازه فعالیت داشتن تمامی کمپانی ها و برند ها توانسته از تنوع خوبی در زمینه دوبین های عکاسی و لوازم مربوط به ان برخوردار باشد ، همچنین قیمت ها به دلیل فعالیت شعبات اصلی برندها در این کشور دارای ثبات و قیمتی دقیق و حساب شده است ، در ادامه این قسمت هزینه تجهیزات عکاسی در ترکیه را برای شما تهیه کرده ایم.

قیمت تجهیزات مهم و اساسی عکاسی

مبالغی که در لیست زیر تهیه شده اند قیمت های سال 2021 می باشند و ممکن است این مبالغ با مرور زمان و به دلیل کاهش و یا افزایش تولید و همچنین ارائه مدل های جدید در بازار دست خوش تغییراتی بشوند.

  • دوربین عکاسی حرفه ای مناسب رشته عکاسی در برندهای نیکون ، سونی و کنون از مدل های ساده 380 دلار تا پیشرفته 5500 دلار در دسترس است.
  • لنز های دوربین های حرفه ای در مدل های ساده از 150 دلار تا مدل های زوم حرفه ای و مبلغ 2700 دلار در دسترس است.
  • پایه های نگه دارنده دوربین بر اساس برند و سایز و ارتفاع و غیره از مبلغ 10 دلار تا 200 دلار قابل تهیه است.
  • پرژکتورهای نور پردازی برای استودیو بسته به اندازه و میزان نوردهی می تواند از مبلغ 35 دلار تا 500 دلار متغیر باشد.
  • فلش های دوربین عکاسی بسته به برند دوربین و همچنین میزان نور ساطع کننده می تواند از 300 دلار تا 2500 دلار هزینه در بر داشته باشد.

هزینه اجاره یا تاسیس استودیو عکاسی در ترکیه

اگر شما هم ازدسته افرادی هستید که قصد دارید پس از پایان تحصیلات خود در این کشور مشغول به فعالیت شوید پس قطعا هزینه اجاره یا تاسیس استودیو عکاسی در ترکیه برای شما در آینده از اهمیت بالای برخوردار خواهد بود ، چون همان طور که می دانید معمولا از فعالیت در استودیو های عکاسی می تواند درآمد خوبی را به دست آورد ، برای این کار باید استودیویی را راه اندازی نمایید یا نسبت به اجاره چنین مکانی اقدام کنید.

اگر میزان فعالیت شما زیاد و مشتریان فراوانی داشته باشید به طور یقین با اینکه هزینه تاسیس در ابتدا کمی سگنین است ، اما در طولانی مدت می تواند بسیار مقرون به صرفه تر باشد ، اما اگر شما در زمینه دیگری در حرفه عکاسی مشغول به فعالیت هستید و گاها نیاز به استفاده از استودیوی عکاسی دارید اجاره برای مدت مورد نیاز گزینه بسیار بهتری است.

به طور کل برای تاسیس یک استودیو نیاز به تجهیزات بسیاری خواهید داشت که هر چقدر این تجهیزات و امکانات پیشرفته تر و به روزتر باشند کیفیت کار شما هم بالاتر خواهد بود ، حال اینکه بدون در نظر گرفتن هزینه مکان ، یک استودیو کامل در استانبول مبلغی مابین 6000 دلار تا 20 هزار دلار هزینه برای تهیه کلیه امکانات خواهد داشت ، با این که هزینه اجاره یک استودیو بر اساس امکانات آن می تواند از ساعتی 10 دلا برای استودیو ساده و کم امکانات تا ساعتی 100 دلار برای استودیو پیشرفته به همراه تیم آن متغیر باشد.

چارت درسی عکاسی در دانشگاه های ترکیه

چارت درسی عکاسی در دانشگاه های ترکیه به طور کلی به دو دسته عملی یا کارگاهی و تئوری تقسیم می شود که در قسمت عملی ، شما با طیف گسترده‌ای از تکنیک‌ها و رویکردهای حرفه‌ای برای ساخت تصویر عکاسی آشنا خواهید شد.

همچنین با راهنمایی اساتید با نورپردازی استودیو ، عکسبرداری در استودیو ، گردش کار دیجیتال و نحوه روتوش و دستکاری تصاویر ، تئوری فنی و استفاده از اتاق تاریک به صورت رنگی و سیاه و سفید آشنایی پیدا خواهید کرد ، در قسمت تئوری نیز شما با تمرین ، تحقیق ، نوشتن و مطالعه تاریخچه ها ، تئوری های عکاسی ، اصول و مبانی عکاسی و با شرکت در کلاس ها جلسات و بحث های کلاسی از یک زمینه و اطلاعات کافی برای داشتن یک اعتماد به نفس برای رسیدن به خلاقیت در خود بهره مند خواهید شد.

چارت درسی عکاسی در دانشگاه های ترکیه

پس از تمامی این آموزش ها و یادگیری ها شما شروع به تعریف خود به عنوان یک متخصص عکاسی و شناسایی اهداف حرفه ای خود می کنید و سپس با در نظر گرفتن نگرانی های حرفه ای مانند بازارها ، مخاطبان ، مشتریان و کاربران صنعت عکاسی ، به انتخاب یک هدف و یک نوع سبک برای عکاسی خواهید پرداخت.

از جمله دروس مهمی که با تحصیل رشته عکاسی در ترکیه با ان ها اشنا خواهید شد می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • تکنیک های عکاسی
  • تاریخچه عکاسی
  • عکاسی آنالوگ
  • اشتغال در صنایع عکاسی
  • محیط دیجیتال
  • عکاسی ، تاریخ و فرهنگ
  • تکنیک های تاریکخانه
  • عکاسی مستند
  • پردازش تصویر

گرایش های رشته عکاسی در ترکیه

تحصیل رشته عکاسی در ترکیه از دوره کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه های این کشور برای متقاضیان ارائه می شود که هر کدام به ترتیب نیازمند 4 سال ، 2 سال و 3 سال زمان برای دریافت مدرک می باشند ، در دوره کارشناسی این رشته دانشجویان با اصول پایه عکاسی و اشنایی با تاریخ عکاسی و هدف و اخلاقیات عکاسی آشنا می شوند و سعی بر این است که هر فردی بتواند خلاقیت لازمه در عکاسی و هدف خود از عکاسی بیابد.

گرایش های رشته عکاسی در ترکیه

در کنار آن به طور کامل به نحوه کار با دوربین ها ، تجهیزات اطراف دوربین و لازمه عکاسی آشنا می شود و تمامی ژانرها و مدل و سبک های عکاسی را می شناسد ، در دوره کارشناسی ارشد و دکتری هر دانشجو به طوری تخصصی در نوع و سبکی از عکاسی به طور حرفه ای به ادامه آموزش و یادگیری می پردازد و در این هنگام می تواند خود را به عنوان یک منتقد ، تاریخ شناس و مدرس این رشته انتخاب نماید یا به یک فعال در زمینه ای خاص از این هنر مشغول شود

در ادامه به چندی از مهم ترین گرایش های عکاسی در دانشگاه های ترکیه اشاره خواهیم نمود ، البته شما می توانید برای کسب اطلاعات بیش و دقیق تر در رابطه با گرایش هایی که در هر دانشگاه این کشور ارائه می شود با کاشناسان ما در موسسه مهاجرتی رجبی تماس حاصل فرمایید.

مهم ترین گرایش های عکاسی در دانشگاه های ترکیه

  • عکاسی ماکرو ، به جزئیات اشیا در مقیاس کوچک و همچون حشرات می‌پردازد ، با پیشرفت در دوربین های امروز ، حتی دوربین گوشی های جدید هم قادر به ثبت این نوع عکس هستند.
  • عکاسی مستند ، عکاسی از طبیعت و رویدادهای طبیعی را شامل می شود و حرفه ای بسیار جذاب و بسیار ارامش بخش است.
  • عکاسی مد ، همانطور که از اسمش مشخص است عکاسی از مدل ها و لباس های خانه های مد و نمایش های مد را شامل می شود.
  • عکاسی پرتره ، یکی از پر طرفدارترین سبک های عکاسی دنیای امروزه است که مربوط به صورت انسان است و احساسات انسان را به نمایش می گذارد.
  • عکاسی حیات وحش ، یکی از بهترین ، سرگرم کننده ترین ، خطرناک ترین و طاقت فرساترین سبک های عکاسی است که شما باید مدت زیادی را برای ثبت یک تصویر از سوژه حیوانی مورد نظر خود انتظار بکشید و گاهی خطرهایی نیز بکنید.

تحصیل دکترا عکاسی در ترکیه

تحصیل دکترای عکاسی در ترکیه نیازمند پایان تحصیل در رشته کارشناسی ارشد این رشته یا یکی از رشته های هنر و فیلم سازی می باشد و دانشجویان معمولا در این دوره از سوی دانشگاه ها برای تحصیل رشته عکاسی بورسیه تحصیلی می شوند و ممکن است که کمک هزینه هایی نیز برای زندگی و اقامت در این کشور نیز به انان پرداخت شود.

در ترکیه و اکثر کشورها مقطع دکتری مهم ترین و با ارزش ترین مقطع تحصیلی است که از جایگاه و اعتبار بالایی برخوردار است و اساتید هستند که نسبت به سوابق و رزومه دانشجویان ، ترجیح می دهند که چه شخصی را برای به دست آوردن مقطع دکتری همراهی و پذیرش نمایند ، شما مدت زمان خاصی را در سال مهلت برای ارسال مدارک و رزومه خود به دانشگاه و استاد مورد نظر دارید که معمولا 2 تا 3 ماه پیش از شروع ترم تحصیلی است.

تحصیل دکترای رشته عکاسی در ترکیه معمولا 3 تا 4 سال به طول می انجامد و قبل از پذیرش به صورت قطعی حتما از سوی دانشگاه یک مصاحبه حضوری با شما برای اطمینان از دستاوردها ، میزان دانش و مدارک و افتخاراتی که ارائه داده اید ، صورت خواهد گرفت و این موارد مورد سنجش قطعی قرار خواهند گرفت.

برای تحصیل در رشته های هنری یکی از الهام بخش ترین کشور ها ، ایتالیا است ، مقاله تحصیل در ایتالیا را بخوانید تا با شرایط اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور هم آشنا شوید.

مزایا و معایب تحصیل عکاسی در ترکیه

تحصیل رشته عکاسی در ترکیه برای هر دانشجو دارای مزایا و معایب می باشد ، که بسته به شرایط زندگی و دانشگاه های این کشور ممکن است حتی با یکدیگر تفاوت هایی نیز داشته باشد ، ترکیه یکی از کشورهایی است که فرهگ و هنر در آن قدمتی دیرینه دارد و تحصیل رشته عکاسی در ترکیه و هر رشته هنری دیگر می تواند تجارب و دانشی جدید و متفاوت را برای دانشجویان خارجی به دنبال داشته باشد.

مزایا و معایب تحصیل عکاسی در ترکیه

در ادامه این قسمت مزایا و معایب تحصیل عکاسی در ترکیه را به طور خلاصه و مفید برای شما جمع اوری کرده ایم که به شرح زیر می باشد.

مزایا

  • شهریه های مقرون به صرفه و ارزان تر نسبت به اکثر کشورهای اروپایی در رشته عکاسی
  • اعتبار بالای دانشگاه ها و مراکز آموزشی ارائه دهنده رشته عکاسی
  • مدرک معتبر و قابل قبول از سوی دانشگاه ها در اکثر کشورهای جهان
  • تدریس این رشته به زبان انگلیسی علاوه بر زبان ترکی
  • ارائه بورسیه های مناسب برای این رشته به دانشجویان واجد شرایط
  • پرداخت وام و تسهیلات دانشجویی به دانشجویان در حال تحصیل و بازپرداخت بلند مدت آن
  • ارائه خوابگاه و خدمات مناسب رفاهی از سوی مراکز آموزشی این کشور برای دانشجویان خارجی
  • همسایگی این کشور با کشورمان و دسترسی راحت برای دانشجویان و خانواده آنان
  • نزدیکی فرهنگ ، آداب و رسوم ، تنوع غذایی و دین مردم ترکیه با مردم ایران
  • اجازه اشتغال در حین تحصیل تا 30 ساعت در هفته
  • امکان اخذ ویزای کار پس از پایان تحصیلات و اقامت در این کشور
  • آب و هوای مناسب برای زندگی و بسیار شبیه با کشورمان
  • وجود کالج ها و آموزشگاه های زبان انگلیسی و ترکی برای یادگیری زبان مورد نظر پیش از شروع کالج

معایب

  • تحصیل به زبان انگلیسی از شهریه بالاتری نسبت به زبان ترکی در دانشگاه ها برخوردار است
  • برای زندگی و ارتباط با مردم باید قدری قدرت صحبت و تکلم به ترکی استانبولی را داشته باشید ، زیرا درصد کمی از مردم قادر به انگلیسی صحبت کردن می باشند
  • بازار کار نا مناسب برای فارغ التحصیلان و دانشجویان در حین تحصیل در این کشور
  • محدودیت در تعداد خوابگاه توسط دانشگاه ها به دلیل استقبال بالای دانشجویان خارجی

بازار کار عکاسی پس از تحصیل رشته عکاسی

یکی از عواملی که دانشجویان باید به آن توجه بالایی داشته باشند ، بازار کار عکاسی پس از تحصیل رشته عکاسی در ترکیه می باشد ، همان طور که می دانید کشور ترکیه طی سالیان گذشته با کاهش فرصت های شغلی و افزایش نرخ بیکاری رو به رو است ، اما این بدان معنا نیست که بازار کار این رشته با شکست مواجه شده باشد ، اما قطعا به مناسبی و فراهمی کشورهای اروپایی نیز نخواهد بود.

اگر دانشجویان پس از پایان تحصیل رشته عکاسی در ترکیه ، خود به فکر راه اندازی مشاغلی خصوصی در این زمینه نباشند معمولا باید مدتی را برای یافتن شغل مورد نظر خود صرف نمایند و در مصاحبه های زیادی شرکت کنند تا بتوانند در زمینه مورد علاقه خود مشغول به فعالیت و کسب درآمد شوند.

در ادامه مشاغلی که فارغ التحصیلان رشته عکاسی قادر به فعالیت در آن هستند و میزان درآمد هریک را در این کشور برای شما تهیه کرده ایم.

مشاغل مربوط به عکاسی و درآمد های آنان

دانشجویان پس از تحصیل رشته عکاسی در ترکیه قادر خواهند بود تا در مشاغلی با در آمد های زیر مشغول به کار شوند و ماهانه مبالغ زیر را به دست اورند.

  • عکاس نیمه حرفه ای 4700 لیره
  • عکاس حرفه ای 9000 لیره
  • مدیر استودیو 9500 لیره
  • ادیتور حرفه ای عکس 8300 لیره
  • مدیر تحقیقات عکاسی 10500 لیره
  • عکاس مجله و روزنامه از 5500 لیره تا 10 هزار لیره
  • عکاس طبیعت 6000 لیره
  • عکاس ورزشی از 5000 لیره تا 10 هزار لیره

ایرانیان علاقه ویژه ای به کار در ترکیه دارند ، برای شناخت پر درآمد ترین مشاغل ترکیه ، مقاله کار در ترکیه را مرور کنید.

سوالات پر تکرار رشته عکاسی در ترکیه

ما در شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) در این محتوا شما را با تحصیل رشته عکاسی در ترکیه آشنا کردیم ، برای درج سوالات خود از بخش دیدگاه استفاده کنید و پاسخ مشاوران ما را دریافت نمایید.

آزمون ورودی برای تحصیل رشته عکاسی در ترکیه چیست؟

آزمون های ورودی جهت پذیرش در این رشته و دیگر رشته ها در ترکیه آزمون های Sat و YOS می باشند.

بهترین دانشگاه برای تحصیل رشته عکاسی در ترکیه کدام است؟

دانشگاه هنرهای زیبایی سینان ( MSGSU ) یک دانشگاه ترکیه است که مختص به آموزش عالی هنرهای زیبا می باشد .

هزینه تحصیل رشته عکاسی در ترکیه چقدر است؟

1. دانشگاه هنرهای زیبای استانبول سالانه 700 دلار در سال شهریه برای رشته عکاسی دریافت می کند 2. دانشگاه مارمارا سالانه 3000 دلار برای رشته عکاسی به زبان انگلیسی در مقطع کارشناسی شهریه در نظر گرفته است. 3. دانشگاه اوکان سالانه مبلغ 4800 دلار تا 5500 برای تمامی مقاطع از دانشجویان خود در رشته عکاسی در زبان انگلیسی شهریه دریافت می کند.

زبان تحصیل رشته عکاسی در ترکیه چیست؟

یکی از مزیت های تحصیل رشته عکاسی در ترکیه ، ارائه این رشته علاوه بر زبان ترکی به زبان انگلیسی می باشد.

شرایط تحصیل رشته عکاسی در ترکیه در مقطع دکترا چیست؟

تحصیل دکترای رشته عکاسی در ترکیه معمولا 3 تا 4 سال به طول می انجامد و قبل از پذیرش به صورت قطعی حتما از سوی دانشگاه یک مصاحبه حضوری با شما برای اطمینان از دستاوردها ، میزان دانش و مدارک و افتخاراتی که ارائه داده اید ، صورت خواهد گرفت و این موارد مورد سنجش قطعی قرار خواهند گرفت.

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات کامل تر در رابطه با تحصیل رشته عکاسی در ترکیه با مشاورین ما در موسسه مهاجرتی رجبی تماس حاصل فرمایید و نقطه نظرات خود را نیز با ما در میان بگذارید ، مشاوران ما در دفاتر تهران و شیراز آماده پاسخگویی به سوالات شما هستند ، همچنین توصیه می کنیم مقاله مهاجرت به ترکیه را در کنار این محتوا بخوانید تا با تمام راه های قانونی مهاجرت به این کشور آشنا شوید.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

منو
خانه