تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه

تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه یکی از شاخه های علم زیست شناسی می باشد و شما برای یادگیری بهتر و قوی تر این رشته باید زمینه ای قوی در درس زیست شناسی داشته باشید ، در این نوشتار از شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) با ما همراه باشید تا تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه را از تمام زوایا بررسی کنیم.

ترکیه در حال حاضر یکی از بهترین گزینه های موجود برای مهاجرت و تحصیل رشته میکروبیولوژی در جهان می باشد که چند سالی می باشد که در میان دانشجویان ایرانی نیز با استقبال مواجه شده است ، در ادامه با کارشناسان شرکت مهاجرتی رجبی همراه شوید تا با تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه کامل آشنا شوید.

تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه از کیفیت بالا و قابل قبولی برخوردار است و تنوع شاخه ای گوناگونی در دانشگاه ها آموزش داده می شود ، دانشجویان می توانند بر اساس علاقه و استعداد خود در هریک از زمینه های میکروبیولوژی مربوط به ژنتیک ، بیو انفورماتیک و غیره به تحصیل مشغول شوند و مدارک معتبری از دانشگاه های این کشور کسب نمایند.

همچنین برای آشنایی بیشتر با رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی در دانشگاه های ترکیه به مقاله تحصیل پزشکی و دندانپزشکی در ترکیه مراجعه نمایید.

فهرست مطالب
تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه

تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه در سه مقطع کارشناسی تا دکترا در دانشگاه های ترکیه به دانشجویان ارائه می شود و هر مرکز آموزشی بر اساس برنامه آموزشی ، کیفیت آموزش و هدف آموزش شرایط و مدارکی خاص خود را برای پذیرش دانشجویان در نظر می گیرند.

شما میتوانید برای صرفه جویی در وقت خود از ویدیو  بهره ببرید و در صورتی که سوالی هم داشتید، با کارشناسان ما در تماس باشید.

پادکست تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه

بهترین دانشگاه های میکروبیولوژی ترکیه

سیستم آموزشی ترکیه طی یکی دو دهه اخیر تلاش بسیاری در رشد و به روز کردن مراکز آموزشی و برنامه های آموزشی کشور به عمل آورده است که نتیجه آن نیز بسیار مثمر ثمر و موفق آمیز بوده است ، یکی از این موارد مجهز شدن آزمایشگاه ها و تجهیزات مربوط به رشته های نیازمند آزمایشگاه مانند رشته میکروبیولوژی بوده است.

این تغییرات و پیشرفت ها باعث بالا رفتن جایگاه دانشگاه های ترکیه در این رشته در جهان بوده است که در نتیجه آن باعث جلب توجه دانشجویان خارجی به این کشور و رشته ای نظیر میکروبیولوژی شده است ، این امر در کنار دیگر مزایای تحصیل در ترکیه دانشجویان زیادی را خواهان تحصیل در این رشته در ترکیه می نماید.

در ادامه این قسمت مجهزترین بهترین دانشگاه های میکروبیولوژی ترکیه را به شما عزیزان معرفی خواهیم نمود.

منتظر شما هستیم!

مشاوره رایگان

اخذ اقامت تحصیلی در کشور ترکیه با بالاترین درصد موفقیت، تنها با راهنمایی گام به گام مشاورین شرکت رجبی، با ما در تماس باشید!

کارشناسان مهاجرتی رجبی

سوالی دارید؟

مشاوره دقیق و رایگان ما را از دست ندهید.

میکروبیولوژی دانشگاه آیدین استانبول ترکیه

هدف از برنامه آموزش میکروبیولوژی در دانشگاه آیدین استانبول ارائه استانداردهای بین المللی در زمینه میکروبیولوژی و کسب تجربه در زمینه های میکروبیولوژی و شاخه های مرتبط به این رشته است ، دانشکده پزشکی دانشگاه آیدین استانبول ، گروه میکروبیولوژی پزشکی و کلاس های فارغ التحصیلی و آموزش آزمایشگاه های این رشته را نیز ارائه می دهد.

زبان آموزش این رشته زبان ترکی است و دانشجویان خارجی در این برنامه پذیرفته می شوند و باید مدرک معتبری جهت ارائه میزان تسلط خود به زبان ترکی به این دانشگاه ارائه نمایند ، دانشجویان در این برنامه با مهارت هایی نظیر باکتری شناسی عمومی ، ویروس شناسی ، انگل شناسی ، قارچ شناسی و ایمونولوژی آشنایی کامل پیدا خواهند کرد و آماده ورود به بازار کار در هر آزمایشگاهی خواهند شد.

دانشگاه آیدین یک دانشگاه خصوصی در شهر استانبول ترکیه است که یکی از بهترین دانشگاه های ارائه کننده رشته میکروبیولوژی در این کشور محسوب می گردد و از سال 2007 کار خود را آغاز نموده است و در اکثر رشته های مرتبط با پزشکی دانشجو می پذیرد.

میکروبیولوژی دانشگاه آیدین استانبول ترکیه

تحصیل میکروبیولوژی در دانشگاه کوچ ترکیه

دانشگاه کوچ استانبول یکی از برترین دانشگاه های ترکیه است و سالیان زیادی توانسته رتبه برترین دانشگاه این کشور به خود اختصاص دهد ، این دانشگاه در سال 1993 شروع به فعالیت کرده و از همان ابتدای کار یکی از سرآمدان رشته میکروبیولوژی در این کشور محسوب می شده است ، همچنین این دانشگاه در حال حاضر یکی از بهترین مراکز ارائه رشته میکروبیولوژی و ژنتیک در ترکیه محسوب می شود.

این رشته در دانشگاه کوچ از مقطع کارشناسی تا دکترا و به زبان انگلیسی به دانشجویان داخلی و خارجی ارائه می شود که مقطع کارشناسی 4 سال ، کارشناسی ارشد 2 سال و دکترا 3 تا 6 سال به طول خواهد انجامید ، مقطع کارشناسی ارشد رشته میکروبیولوژی دانشگاه کوچ متقاضیانی زیادی را هر ساله به خود جذب می نماید که با تحصیل در این مرکز آماده ورود به دانشگاه های اروپایی در مقطع دکترای این رشته می شوند.

در میان دانشگاه های ترکیه در رشته میکروبیولوژی ، دانشگاه کوچ از بیش ترین میزان اشتغال پس از تحصیل در این کشور برخوردار است و طبق آخرین آمار بیش از 90 درصد از فارغ التحصیلان این رشته پس از دریافت مدرک در شغل مد نظر خود استخدام شده و یا به ادامه تحصیل در دانشگاه های معتبر دیگر مشغول شده اند.

رشته میکروبیولوژی در دانشگاه حاجت تپه ترکیه

به عنوان یک دانشگاه پژوهش محور متعهد به ارتقای تعالی در آموزش در راستای ارزش های جهانی ، رشته میکروبیولوژی در دانشگاه حاجت تپه ترکیه ، رسالت خود را آموزش و پرورش دانشجویان به عنوان افرادی مجهز به کیفیت و عمق تدارکات در همه زمینه های علمی ، فناوری و هنر می داند.

تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه در کلاس های درس و آزمایشگاه های گروه میکروبیولوژی پزشکی دانشکده پزشکی دانشگاه دنبال می شود و دانشجویان داخلی و خارجی قادر به تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد و دکترای این رشته خواهند بود ، زبان تدریس این رشته زبان ترکی می باشد و دانشگاه قطعا از دانشجویان مدرک زبان ترکی معتبر درخواست می نماید و در صورتی که آن را کافی نداند آزمونی برای تعیین سطح زبان دانشجو از وی اخذ می نماید.

این دانشگاه همچنین شرایط خدماتی و اقامتی مناسبی را برای دانشجویان این رشته و سایر رشته های پزشکی فراهم می آورد و این معضل دانشجویان خارجی را به حداقل ممکن می رساند.

رشته میکروبیولوژی در دانشگاه حاجت تپه ترکیه

هزینه تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه

باید دقت داشته باشید که برای ورود به دانشگاه های ترکیه و تحصیل در آن ها پرداخت شهریه و هزینه تحصیل الزامی می باشد و به نوعی تحصیل رایگان در این کشور وجود ندارد ، اما در دانشگاه های دولتی این کشور هزینه های تحصیل و شهریه بسیار ارزان و مقرون به صرفه بوده و به نوعی می توان آن را با تحصیل رایگان یکی دانست و فشار چندانی به دانشجویان وارد نخواهد آورد.

هزینه تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه در دانشگاه های خصوصی به نوعی بسیار گران تر از دانشگاه های دولتی این کشور می باشد ، اما باید در نظر داشت که دانشگاه های غیر دولتی از خدمات با کیفیت تری برخوردار بوده و برنامه های مافوق تحصیلی و تفریحی بهتر و بیشتری برای دانشجویان در نظر گرفته می شود ، همچنین هزینه تحصیل در مقاطع مختلف رشته میکروبیولوژی با یکدیگر متفاوت می باشد.

به طور مثال در مقطع دکترای این رشته دانشجویان می توانند از فاندهای تحصیلی و بورسیه های تحصیلی این مقطع برخوردار شوند و در این مقطع معمولا هزینه تحصیل چندان مطرح نیست و موضوع اصلی اخذ پذیرش می باشد و بیش تر مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شامل موضوع شهریه می شوند ، به طور کل هزینه تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه در دانشگاه های دولتی حداکثر 3 هزار دلار در سال و در مراکز غیر دولتی حداکثر 30 هزار دلار در سال برآورد می شود.

اگر تصمیم به تحصیل میکروبیولوژی در دانشگاه های ترکیه دارید، حتما مقالات زیر را هم مطالعه کنید

چارت درسی میکروبیولوژی در دانشگاه های ترکیه

رشته میکربیولوژی پایه و اساس بسیاری از رشته های علوم پزشکی و آزمایشگاهی بوده که به بررسی و شناسایی میکروارگانیسم ها و تاثیرات آن ها در محیط زیست می پردازد ، تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه را می توان در گرایش های مختلفی چون ژنتیک ، میکروبیولوژی پزشکی ، بیوانفورماتیک و ژنتیک ، میکروبیولوژی ، میکروبیولوژی غذای و میکروبیولوژی صنعتی در مقاطع کارشناسی تا دکترا به آموزش و تحصیل پرداخت.

رشته میکروبیولوژی یکی از اصلی ترین و مهم ترین رشته های تحصیلی برای شناخت بیماری ها و حفظ سلامت انسان می باشد که تحصیل در آن نیازمند تجهیزات و ابزار قوی در دانشگاه ها و آزمایشگاه های مرتبط با آن می باشد ، خوشبختانه دانشگاه های ترکیه طی سالیان اخیر جهش بزرگی در تامین ابزار و تجهیزات لازم آزمایشگاهی این رشته را پشت سر گذاشته اند و اکثر مراکز ارائه کننده این رشته از سطح کیفی بسیار بالایی برخوردار هستند.

دانشجویان در این رشته باید با دروسی اصلی و پایه مهمی آشنا شوند که مهم ترین آن ها در چارت درسی میکروبیولوژی در دانشگاه های ترکیه عبارتند از:

  • مبانی میکروب شناسی پزشکی
  • انگل شناسی پزشکی
  • باکتریولوژی پزشکی
  • مبانی ایمونولوژی
  • مبانی میکروبیولوژی پزشکی
  • روش تحقیق در علوم بهداشتی
  • پروتوزئولوژی
  • بیوشیمی فیزیک
  • میکروبیولوژی صنعتی
  • قارچ شناسی
  • مبانی فیزیولوژی گیاهی
زبان تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه

زبان تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه

همانطور که انتظار می رود زبان تدریس رسمی در تمامی مقاطع و در تمامی سطوح در کشور ترکیه زبان ترکی می باشد و دانشجویان خارجی در صورت علاقه می توانند به تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه و دیگر رشته های مرتبط را به این زبان به تحصیل مشغول شوند ، دانشگاه های ترکیه معمولا از دانشجویان خارجی مدارک مرتبط با زبان ترکی معتبر را قبول خواهند کرد که مهم ترین این مدارک می توان به مدرک تومر ، YDS / e-YDS یا YÖKDİL اشاره کرد.

خوشبختانه زبان تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه به زبان ترکی محدود نمی شود و اکثر دانشگاه های این کشور در طی چندین سال گذشته تدریس به زبان انگلیسی این رشته را نیز به گزینه های آموزشی خود اضافه نموده اند که یکی از دلایل اصلی جذب دانشجویان خارجی به خصوص دانشجویان کشورمان در طی سالیان گذشته بوده است ، به طور یقین باید طبق درخواست هر مرکز مدرک معتبری برای اثبات میزان تسلط زبان انگلیسی به انان ارائه نمایید.

از جمله مدارک معتبر زبان انگلیسی قابل قبول در دانشگاه های ترکیه می توان به مدارک IELTS ، TOFEL ، GRE اشاره کرد که هر دانشگاه با توجه به سطح آموزشی خود حداقل نمره ای را برای هریک در نظر گرفته است که باید از طریق مکاتبه با آن مراکز از این جزییات مطلع گردید ، اما به طور کلی نمره آیلتس بالای 5.5 و تافل بالای 70 برای تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه لازم است.

خوب است بدانید ، تحصیل رشته داروسازی در ترکیه به دو زبان انگلیسی و ترکی امکان پذیر است ، همچنین با دیپلم ریاضی و تجربی و بدون محدودیت سنی می توانید در دانشگاه هایی که مورد تایید وزارت بهداشت ایران هستند داروسازی بخوانید ؛ پس برای کسب اطلاعات دقیق تر مقاله لینک شده را بخوانید.

آزمون های ورودی رشته میکروبیولوژی در ترکیه

برای تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه دانشجویان خارجی باید در آزمون های ورودی رشته میکروبیولوژی در ترکیه شرکت نمایند ، دانشجویان بر اساس دانشگاه انتخابی باید در یکی از آزمون های SAT و یا YOS شرکت نمایند که معمولا آزمون YOS در میان دانشگاه های بیش تری مشترک بوده و بسیار فراگیر تر است.

همین آزمون ها معمولا برای پذیرش و تحصیل رشته پرستاری در ترکیه نیز الزامی و مورد قبول است ؛ مقاله لینک شده را بخوایند و با هزینه های مقرون به صرفه تحصیل پرستاری در ترکیه بیشتر آشنا شوید.

آزمون های ورودی رشته میکروبیولوژی در ترکیه می توانند قبولی یا عدم قبولی شما برای تحصیل میکروبیولوژی را اعلام نمایند ، متقاضیان با توجه به سطح نمره خود قادر خواهند بود تا در دانشگاه های برتر و مناسب تر این کشور به تحصیل مشغول شوند.

زبان برگزاری این آزمون ها به زبان انگلیسی و ترکی می باشد و تسلط داشتن به یکی از این زبان های خارجی از لزوم شرکت در آزمون های ورودی این رشته است ، همچنین این آزمون ها توسط موسسه خاصی طراحی نمی شوند و تمامی دانشگاه ها به طور مشترک با هم دیگر نسبت به طراحی سوالات اقدام می نمایند.

هر ساله ثبت نام جهت شرکت در آزمون YOS در بازه زمانی 16 مارس تا 20 آوریل و به صورت آنلاین صورت می گیرد ، شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات دقیق تر در رابطه با آزمون های ورودی رشته میکروبیولوژی در ترکیه با مشاورین شرکت مهاجرتی رجبی تماس حاصل نمایید.

همانطور که در ویدیو مشاهده می کنید اخذ پذیرش از دانشگاه ها و مراکز علمی مختلف در سراسر دنیا جزو تخصص ماست که در ادامه نیز پرونده های دارای پذیرش تحصیلی با درصد بالایی ویزا خواهند شد.

کارشناسان هلدینگ حقوقی مهاجرتی رجبی با سالیان زیاد تجربه پرونده های مهاجرتی متقاضیان را بررسی نموده و با توجه به شرایط هر کدام بهترین و در دسترس ترین گزینه را اجرایی می کنند.

پخش ویدیو

مزایا و معایب تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه

به جرات باید گفت که تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه دارای مزایای بسیاری برای دانشجویان کشورمان می باشد که در بسیاری موارد می تواند به صرفه تر از تحصیل در کشورهای اروپایی تلقی شود ، همچنین در طی یکی دو دهه گذشته مراکز آموزش عالی و دانشگاه های ترکیه رشد قابل توجهی را داشته اند و در جایگاه های بین المللی بسیار شناخته تر و معتبرتر شده اند.

تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه می تواند اقامتی بسیار دلچسب و آرام را در این کشور به همراه تحصیل در دانشگاه های برتر و معتبر این کشور برای شما به همراه داشته باشد که در آینده قادر خواهد بود فرصت های شغلی مناسب و یا تحصیلی بهتری را در هر نقطه از جهان برای شما به ارمغان آورد ، در ادامه این قسمت مزایا و معایب تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه را به صورت خلاصه و گزیده به شما معرفی خواهیم کرد.

مزایا و معایب تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه

مزایا

  • اعتبار بالای دانشگاه ها و مراکز ارائه دهنده رشته میکروبیولوژی در این کشور
  • امکان تحصیل به زبان ترکی و انگلیسی در این کشور
  • هزینه های شهریه و تحصیلی ارزان و بسیار مقرون به صرفه نسبت به برخی کشورهای اروپایی
  • اعطای بورسیه های تحصیلی مناسب در این رشته به دانشجویان واجد شرایط
  • هزینه های اقامتی ارزان در کشور ترکیه
  • امکان تحصیل زبان ترکی و انگلیسی پیش از ورود به دانشگاه در این کشور
  • بازار کار فراهم و فرصت های شغلی زیاد برای دارندگان مدرک میکروبیولوژی
  • درآمد مناسب و رو به بالای دارندگان مدرک میکروبیولوژی در ترکیه
  • امکان اقامت و یافتن شغل پس از اتمام تحصیلات در این کشور

معایب

  • نیاز به شرکت در آزمون ورودی دانشگاه های این کشور
  • در برخی انشگاه ها خدمات اقامتی کامل و مجهز نمی باشد.
  • یافتن شغل پس از اتمام تحصیلات ممکن است مقداری به طول بیانجامد.
  • در صورت تحصیل به زبان انگلیسی باید بازهم به زبان ترکی تسلطی نسبی داشته باشید.

در این بخش لازم به ذکر است که تحصیل رشته میکروبیولوژی در روسیه هم مزایای بسیار دارد ، اعتبار دانشگاه های روسیه در رشته های علوم پزشکی در جهان بسیار بالا است و شما می توانید آینده درخشانی با این انتخاب برای خود رقم بزنید ؛ مقاله لینک شده پیشتر به شما تقدیم شده است.

پیشنهاد میکنیم تا شرایط تحصیل میکروبیولوژی در دیگر کشورهای هم رده را نیز بررسی و مطالعه کنید

بازار کار و درآمد میکروبیولوژی در ترکیه

حوزه اصلی کار فارغ التحصیلان رشته میکروبیولوژی در ترکیه در قسمت آزمایشگاهی می باشد ، فارغ التحصیلان این رشته قادر می باشند تا در سازمان های حوزه بهداشت و درمان ، آزمایشگاه های پاتولوژی و میکروب شناسی بیمارستان ها ، بخش های تحقیقاتی صنایع غذایی و دارویی ، کشاورزی ، محیط زیست ، تهیه‌ لوازم‌ آزمایشگاهی‌ و غیره مشغول به کار شوند.

برخی از این افراد نیز به عنوان کارشناس آزمایشگاه تشخیص طبی ، پژوهشگر ، کارشناس آزمایشگاه غذا ، دارو و بهداشتی ، کارشناس آزمایشگاه واکسن و سرم و کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی به فعالیت می پردازند ، به طور کل می توان گفت که بازار کار و درآمد میکروبیولوژی در ترکیه بسیار مناسب می باشد و درآمد مناسبی نصیب کارشناسان این حوزه می شود.

بر اساس بازار کار و درآمد میکروبیولوژی در ترکیه ، میکروبیولوژیست ها در ترکیه می توانند ماهانه از حداقل 8450 لیر تا 26900 لیر درآمد داشته باشند و طبق آمار متوسط درآمد آنان 17200 لیر در ماه می باشد که از متوسط درآمد در این کشور بسیار بالاتر است ، پس جای تعجبی نیست که متقاضیان زیادی هر ساله برای تحصیل این رشته و اشتغال در آن به ترکیه مهاجرت می نمایند.

بسیاری از ایرانیان برای کار به ترکیه می روند ، برای دریافت اطلاعات دقیق در خصوص نحوه تقدام برای مهاجرت کاری به ترکیه و مشاغل مورد نیاز این کشور ، مقاله کار در ترکیه را در همین سایت بخوانید.

شرکت مهاجرتی رجبی به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ )به شماره ثبت ۵۶۲۰۵۱ ( موسسه حقوقی رجبی ثبت ۴۰۴۵۱ ) در این مقاله به بررسی تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه پرداخت ، بخش دیدگاه در اختیار شماست تا سوالات مهاجرتی خود را درج کرده و پاسخ مشاوران ما را دریافت نمایید.

سوالات پر تکرار تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه

هزینه تحصیل میکروبیولوژی در ترکیه در دانشگاه های دولتی حداکثر 3 هزار دلار در سال و در مراکز غیر دولتی حداکثر 30 هزار دلار در سال برآورد می شود.

دانشگاه آیدین استانبول ، دانشگاه کوچ و حاجت تپه از بهترین دانشگاه ها هستند.

همانطور که انتظار می رود زبان تدریس رسمی در تمامی مقاطع و در تمامی سطوح در کشور ترکیه زبان ترکی می باشد و دانشجویان خارجی در صورت علاقه می توانند به تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه و دیگر رشته های مرتبط را به این زبان به تحصیل مشغول شوند ، دانشگاه های ترکیه معمولا از دانشجویان خارجی مدارک مرتبط با زبان ترکی معتبر را قبول خواهند کرد که مهم ترین این مدارک می توان به مدرک تومر ، YDS / e-YDS یا YÖKDİL اشاره کرد.

دانشجویان بر اساس دانشگاه انتخابی باید در یکی از آزمون های SAT و یا YOS شرکت نمایند که معمولا آزمون YOS در میان دانشگاه های بیش تری مشترک بوده و بسیار فراگیر تر است.

میکروبیولوژیست ها در ترکیه می توانند ماهانه از حداقل 8450 لیر تا 26900 لیر درآمد داشته باشند و طبق آمار متوسط درآمد آنان 17200 لیر در ماه می باشد که از متوسط درآمد در این کشور بسیار بالاتر است.

شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیش تر در زمینه تحصیل رشته میکروبیولوژی در ترکیه با کارشناسان و یا مشاورین شرکت مهاجرتی رجبی تماس حاصل کرده و از راهنمایی های مشاوران ما در دفاتر مرکزی و غرب تهران و یا دفتر شیراز بهره مند شوید ، همچنین می توانید با مقاله و جستجو در همین سایت با کشور های دیگر هم برای مهاجرت آشنا شوید ، پیشنهاد ما مطالعه مقاله مهاجرت به ترکیه است که اطلاعات به روز و مفیدی در خصوص تمام راه های قانونی ورود و اخذ اقامت دائم این کشور را در اختیار شما قرار خواهد داد.

بررسی دیدگاه مشتریان ما در مورد عملکردمان در اجرای پرونده های مهاجرتی

پخش ویدیو
پخش ویدیو
پخش ویدیو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Rate this post
منو
خانه